kossat Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 μόλις το παρέλαβα κ εγώ! είναι χρήσιμο πριν το χρησιμοποιήσω να φορτίσω την μπαταρία πχ. για όλο το βράδυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 προβλεπετε το κινητο μας S4 ACTIVE να παρει αναβαθμιση στο τελευταιο android;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 μόλις το παρέλαβα κ εγώ! είναι χρήσιμο πριν το χρησιμοποιήσω να φορτίσω την μπαταρία πχ. για όλο το βράδυ; Όχι, δεν έχει νόημα, μόλις φουλάρει η μπαταρία σταματάει μόνο του να φορτίζει, οπότε..... Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 (edited) Μου ηρθε το κινητο......πραγματικα το εχω ερωτευτει και μου φαινεται πολυ πιο ωραιο απο το κλασσικο S4.Δοκιμη νερου μεσα σ εκουβα δεν θα το κανω γτ δεν θελω να μπω σε μπελαδες....το μονο αρνητικο που εχει ειναι οτι η Samsung πρωτα αναβαθμιζει το κλασσικο και μετα αυτο. Ηταν φορτωμενο με ενα σωρο εφαρμογες τις οποιες και εβγαλα απλα τωρα σκεφτομουν κανα τροπο να το ρουταρω γι ανα ξηλωσω και τις υπολοιπες που δεν βγαινουν και μου ειναι αχρηστες.Αν γνωριζει κανεις κατι ας με ενημερωσει. Καλησπέρα Πως πάει το πορτοκαλί ? Έχει ξεβάψει καθόλου? Η οθόνη του είναι καλή, ειδικά στο φως την ημέρας? Επίσης η μπαταρία του πόσο κρατάει με απλή χρήση :) Edited April 13, 2014 by antheod Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest triptico Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Για ρουταρισμα, πέρασμα νεας ρομ και γενικώς "πειράγματα" ακολουθούμε τις οδηγίες για το s4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Όχι! Μπες στο xda να δεις λεπτομέριες.άλλη η ρομ του active, άλλη του s4..Κ φυσικά πολύ λιγότερες customιες...Δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoukaman Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Ρε παιδια εγω ανοιξα το κινητο μ γιατι μου ειχε χαλασει η μπροστινή καμερα και ήθελα να τιν αλλαξω και οταν εβαλα πισω την μητρική απο τοτε ζεσταίνεται με την μια τι να κανω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike62 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Σήμερα εγκατέστησα απλά και με ασφάλεια στο S4 Active την έκδοση 4.4.2 νωρίτερα είχα επικοινωνία με την samsung hellas όπου η απάντηση ήταν 'δεν έχουμε ενημέρωση σχετικά με επικείμενη αναβάθμιση..." ...........έψαξα στο ΝΕΤ και βρήκα οτι η ολλανδική σαμσουνκ έχει 1-2 μερςς τώρα διαθέσιμη την 4.4.2 τα βήματα είναι απλά ...πολύ απλά και οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να το κάνει θα πρέπει να έχετε τα KIES από http://www.samsung.com/uk/support/usefulsoftware/KIES/ θα πρέπει να έχετε το Odin 3.07 από http://www.multiupload.nl/QVHX4L517A και την έκδοση kitkat 4.4.2 που είναι 1,3G απο εδώ ... http://live.samsung-updates.com/deta...95XXUCNE5.html μετα απο αυτο δες αυτο το βιντεο ειναι μικρότερο των 2 λεπτών, κάντε τα 4 απλα βήματα και σε 5 λεπτα έχετε ολοκληρώσει τη αναβάθμιση. αρχικά κάντε την εγκατάσταση του KIES και καντε ενα backup, ωστε και να επιβεβαιώσετε τη σωστή επικοινωνία η/υ τηλεφώνου αλλα και να εχετε αντίγραφα των δεδομένων σας (σε εμενα η αναβάθμιση εγινε χωρις να χάσω επαφές φώτο εφαρμογές κλπ) μετά κάνετε εγκατάσταση του ODIN kai στη περιοχη/φάκελο που θα το εγκαταστησετε αποσυμπιέστε και αποθηκεύσετε το 4.4.2 έχετε τελιωσει με το πιο δύσκολο κοmματι, την προετοιμασία.... τωρα μενουν 4-5 λεπτα ...δειτε το Video μια φορα και μετα εκτελέστε ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ τις 4-5 οδηγιες του απλά τρέχετε το odin και σε 4 λεπτά έχετε ολοκληρώσει .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Ωραίοςςςς!! Παίζει να δοκιμάσεις κ αν rootαρεται με τον γνωστό τρόπο από xda? :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakis Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Σήμερα εγκατέστησα απλά και με ασφάλεια στο S4 Active την έκδοση 4.4.2 νωρίτερα είχα επικοινωνία με την samsung hellas όπου η απάντηση ήταν 'δεν έχουμε ενημέρωση σχετικά με επικείμενη αναβάθμιση..." ...........έψαξα στο ΝΕΤ και βρήκα οτι η ολλανδική σαμσουνκ έχει 1-2 μερςς τώρα διαθέσιμη την 4.4.2 τα βήματα είναι απλά ...πολύ απλά και οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να το κάνει θα πρέπει να έχετε τα KIES από http://www.samsung.com/uk/support/usefulsoftware/KIES/ θα πρέπει να έχετε το Odin 3.07 από http://www.multiupload.nl/QVHX4L517A και την έκδοση kitkat 4.4.2 που είναι 1,3G απο εδώ ... http://live.samsung-updates.com/deta...95XXUCNE5.html μετα απο αυτο δες αυτο το βιντεο ειναι μικρότερο των 2 λεπτών, κάντε τα 4 απλα βήματα και σε 5 λεπτα έχετε ολοκληρώσει τη αναβάθμιση. αρχικά κάντε την εγκατάσταση του KIES και καντε ενα backup, ωστε και να επιβεβαιώσετε τη σωστή επικοινωνία η/υ τηλεφώνου αλλα και να εχετε αντίγραφα των δεδομένων σας (σε εμενα η αναβάθμιση εγινε χωρις να χάσω επαφές φώτο εφαρμογές κλπ) μετά κάνετε εγκατάσταση του ODIN kai στη περιοχη/φάκελο που θα το εγκαταστησετε αποσυμπιέστε και αποθηκεύσετε το 4.4.2 έχετε τελιωσει με το πιο δύσκολο κοmματι, την προετοιμασία.... τωρα μενουν 4-5 λεπτα ...δειτε το Video μια φορα και μετα εκτελέστε ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ τις 4-5 οδηγιες του απλά τρέχετε το odin και σε 4 λεπτά έχετε ολοκληρώσει .. Χάνεται η εγγύηση με αυτόν τον τρόπο; επίσης το http://live.samsung-updates.com/deta...95XXUCNE5.html δεν δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 θελω να μου προτεινετε αδιαβροχες θηκες για το s4 active... ξερω οτι μπορω να το βαλω και χωρις αυτη στην θαλασσα:lol:. αλλα ποιος το ρισκαρει:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) τελικα το ρισκαρα και εκανα ληψη μεσα στην θαλασσα χωρις αγορα αδιαβροχης θηκης και βεβαια αφου εκανα τους απαραιτητους ελεγχους να ειναι ολα στεγανα συμφωνα με τις οδηγιες:happy: http://i48.photobucket.com/albums/f233/strikal/th_ypobryxiai9295-1.jpg τελεια το κινητο λειτουργει αψογα μετα την υποβρυχια ληψη. Το μονο που χρειαστηκε να σκουπισω την οθονη για να λειτουργει η αφη... Edited June 15, 2014 by ST7250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Καλησπέρα παιδια. εχω το νοτε 2 και θελω να το αλλαξω με το active. Μπορει να γραψει καποιος γενικες εντυπωσεις απο την συσκευη? Μπαταρια, ποιοτητα ηχειου κτλ .....απο καμερα ξερω οτι ειναι η τυπικη οκταρα....Ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 κοπηκε το καλυμα θυρας φορτισης. που μπορω να βρω να το αντικαταστησω;;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ήρθα και εγώ στην παρέα! S4 Active Γερμανικό! :D Κανένας εύκολος τρόπος για rooting υπάρχει; :rolleyes: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ήρθα και εγώ στην παρέα! S4 Active Γερμανικό! :D Κανένας εύκολος τρόπος για rooting υπάρχει; :rolleyes: Καλώς τον! Αν όντως αποφασίσεις να έρθεις μάλλον εσύ θα κινείς τα νήματα εδώ.. Για root αν δεν έχεις δοκιμάσει ήδη πιστεύω με towelroot (το σωστό apk) θα γίνει η δουλειά μιας και δεν νομίζω πως έχουν κλείσει την τρύπα για το εν λόγω μοντέλο στη τελευταία έκδοση λογισμικού. Σε περίπτωση που παίζει Knox όμως προσοχή μην χάσεις την εγγύηση με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Καλώς τον! Αν όντως αποφασίσεις να έρθεις μάλλον εσύ θα κινείς τα νήματα εδώ.. Για root αν δεν έχεις δοκιμάσει ήδη πιστεύω με towelroot (το σωστό apk) θα γίνει η δουλειά μιας και δεν νομίζω πως έχουν κλείσει την τρύπα για το εν λόγω μοντέλο στη τελευταία έκδοση λογισμικού. Σε περίπτωση που παίζει Knox όμως προσοχή μην χάσεις την εγγύηση με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Καλημέρα! Ναι απο ότι βλέπω θα ρωτάω και θα απαντάω ο ίδιος... :cry: Βασικά είναι χαζό να "φτύσω" το s4 και να παραμείνω στο s2, άρα αν μου δώσει το τελικό οκ ο κολλητός, θα προχωρήσω στην αλλαγή :rolleyes: Γενικά το 4.4.2 του είναι πολύ καλό, και δεν βρίσκω τον λόγο για καστομιές και 3rd party roms. Σχετικά με το root... Μου λείπει το greenify το titanium, το exdialer και το flight mode... αλλά δεν θα το ρισκάρω με κάτι πειραματικό... εδώ θα είμαστε, θα την ψάξουμε! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Για root αν δεν έχεις δοκιμάσει ήδη πιστεύω με towelroot (το σωστό apk) θα γίνει η δουλειά μιας και δεν νομίζω πως έχουν κλείσει την τρύπα για το εν λόγω μοντέλο στη τελευταία έκδοση λογισμικού. Σε περίπτωση που παίζει Knox όμως προσοχή μην χάσεις την εγγύηση με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Τελικά... το towelroot δουλεύει μια χαρά! :p το Knox έμεινε 0x0 Σοφέ, η σοφία σου είναι πολύτιμη! Ευχαριστώ πολύ!!! :D Έχεις καμμιά ιδέα πως απενεργοποιούμε το RO της external SD στο 4.4.2 ? :rolleyes: (εκμεταλεύομαι την σοφία σου ;) ) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Τελικά... το towelroot δουλεύει μια χαρά! :p το Knox έμεινε 0x0 Σοφέ, η σοφία σου είναι πολύτιμη! Ευχαριστώ πολύ!!! :D Έχεις καμμιά ιδέα πως απενεργοποιούμε το RO της external SD στο 4.4.2 ? :rolleyes: (εκμεταλεύομαι την σοφία σου ;) ) Χαχα ωραία άρα εγκρίνεται και για το active το πετσέτoroot, ευχαριστούμε και για την ενημέρωση! Για την Sdcard εύκολα με την εφαρμογή - SDFix: KitKat Writable MicroSD (reboot μετά τη διαδικασία) - και αν θες ρίχνεις και μια ματιά εδώ για το τί και πως . :) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Χαχα ωραία άρα εγκρίνεται και για το active το πετσέτoroot, ευχαριστούμε και για την ενημέρωση! Για την Sdcard εύκολα με την εφαρμογή - SDFix: KitKat Writable MicroSD (reboot μετά τη διαδικασία) - και αν θες ρίχνεις και μια ματιά εδώ για το τί και πως . :) Η εφαρμογούλα δουλεύει μια χαρά! Και πάλι ευχαριστώ! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 γεια σας, Πήρα από ένα φίλο το s4 active, το οποίο το είχε πάρει από Αυστραλια. κάποιες φορές όταν παίρνω τηλέφωνο, δεν ακούω απολύτως τίποτα... χωρίς να πειράξω τις ρυθμίσεις. μια δουλεύει μια δεν δουλεύει. Στην Αυστραλία μου είπε ότι δούλευε μια χαρά... λέτε αν έβαζα κάποιο custom rom ή αν έβρισκα την ελληνική εκδοσή λογισμικού, να διορθωνόταν το πρόβλημα? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 γεια σας, Πήρα από ένα φίλο το s4 active, το οποίο το είχε πάρει από Αυστραλια. κάποιες φορές όταν παίρνω τηλέφωνο, δεν ακούω απολύτως τίποτα... χωρίς να πειράξω τις ρυθμίσεις. μια δουλεύει μια δεν δουλεύει. Στην Αυστραλία μου είπε ότι δούλευε μια χαρά... λέτε αν έβαζα κάποιο custom rom ή αν έβρισκα την ελληνική εκδοσή λογισμικού, να διορθωνόταν το πρόβλημα? ευχαριστώ Μπορείς να αλλάξεις έκδοση εύκολα και να δεις, αλλά δεν ακούγεται καλό να δουλεύει μια φορά και όχι την επόμενη... αν ήταν δε θα δούλευε καθόλου... φυσικά μπορείς και πρέπει να δοκιμάσεις μια άλλη έκδοση, αλλά μου μυρίζει hardware πρόβλημα... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 διαβασα εδω στο myphone.gr σχετικα με την αναβαθμιση σε android 4.4.4 που θα γινει μεσα στον Νοεμβριο σε συσκευες της samsung. Δεν ειδα ομως πουθενα να αναφερετε πουθενα το S4 active:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakis Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Ποια 4.4.4 εδώ ακόμα την 4.2.2 έχουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrFord Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Καλησπερα παιδια. Σημερα κ ενω ειχα το κινητο στην τσεπη... το βγαζω το ξεκλειδωνω κ σκουπισα πολυ απαλα την οθονη στην μπλουζα..... μετα απο αυτο παρατηρησα μια αλλαγη στην αρχικη οθονη.... οπως μπορειτε να παρατηρησετε κ στην φωτο..... υπαρχει ενα μικρο κενο (μαυρο) κατω απ τα εικονιδια.... αυτο συμβαινει μονο στην αρχικη οθονη. Καθως επισης κ σε καποιες εφαρμογες ενω η πανω μπαρα της ωρας σωματος κτλ ηταν κρυφη πλεον ειναι μονιμη. Φανταζομαι ειναι θεμα καποιας ρυθμισης.... αν το εχει παθει κανεις ας μου πει τι να κανω ή καποιος αν μπορει να δωσει καποια συμβουλη. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts