nick2crete Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Για οποιον θελει root&recovery στην 4,3 κατεβαζει τα αναλογα αρχεια απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588442 και για να μην μπερδευτειτε απο τον οδηγο ,καλυτερα καντε αυτα που λεει εδω ,τα αρχεια μην μπερδεψετε μονο:p http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2590088 Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Πρόταση για καλή θήκη;γιατί τα 80 της αυθεντικής sony τα θεωρώ αρκετά για θήκη. Εγώ με τη 4.2 το έχω. Καλώς σας βρήκα. Το αγόρασα μεταχειρισμένο. Απίθανη συσκευή. Με γεια μας. Η θήκη που αγόρασα είναι αυτή. Είναι μαγνητική και πολύ όμορφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Για οποιον θελει root&recovery στην 4,3 κατεβαζει τα αναλογα αρχεια απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588442 και για να μην μπερδευτειτε απο τον οδηγο ,καλυτερα καντε αυτα που λεει εδω ,τα αρχεια μην μπερδεψετε μονο:p http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2590088 Νίκο, αν πάνε όλα καλά μέσα στην εβδομάδα θα το έχω κι εγώ στα χέρια μου ....θα είναι το 3/4g 32 giga, θα μου βγει τελική τιμή 300€. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Νίκο, αν πάνε όλα καλά μέσα στην εβδομάδα θα το έχω κι εγώ στα χέρια μου ....θα είναι το 3/4g 32 giga, θα μου βγει τελική τιμή 300€. Που είσαι ρε Κωστή, καλή χρονιά! :) Τέλεια τιμή, αντε με το καλό! Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Που είσαι ρε Κωστή, καλή χρονιά! :) Τέλεια τιμή, αντε με το καλό! Που να είμαι Νίκο, εδώ χαμένος, καλή χρονιά σε εσένα και σε όλους εδώ μέσα....βαρέθηκα το S, μιας και πλέον νομίζω ότι είναι υπέρ βολικά αργό...εντυπωσιασμένος με το Ζ το τηλέφωνο που το έχω ξε σκίσει...οπότε μιας και βρήκα αυτή την προσφορά, γιατί πρόκειται για τρελή προσφορά λέω να το πάρω κι εγώ....πάντως ακόμα δεν βλέπω να ασχολούνται μαζί του από XDA μεριά, ρουτ με το ζόρι βγάλανε τώρα....και γενικά δεν ασχολούνται. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Δεν έχει θέμα, κι αυτό φάνηκε τώρα με την 4,3, σίγουρα όχι τόσες επιλογές όσο το Xz , εσύ αν πάρεις τελικά το sgp32x θα έχεις περισσότερες, τα λινκ για ρουτ και 2χrecovery είναι εδώ, αν θες κάτι, ξέρεις Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Έχω περάσει ota την 4.3, όταν αγόρασα το ταμπλετ είχε τη 4.2 αν κάνω hard reset με ποια έκδοση. Θα ξεκινήσει; Πώς κάνω hard reset ; Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Settings>back up and reset>factory reset Αλλιως μεσω sus κανεις επιδιρθωση ,και στις 2 περιπτωσεις παλι με την 4,3 θα εισαι Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ticker1510 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Παιδιά καλή χρονιά... Είμαι κάτοχος του ταμπλετ από το καλοκαίρι και δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα. Πριν καμιά εβδομάδα έκανα την αναβάθμιση σε 4.2( δεν μου άρεσε η τοποθέτηση των πλήκτρων στο κέντρο και γιαυτό την απέφευγα) και πριν μερικές μέρες την 4.3. Από τη στιγμή λοιπόν που έκανα αυτή την αναβάθμιση το τάμπλετ σέρνεται... Ο launcher κάνει επανεκκίνηση κάθε φορά που βγαίνω από μια εφαρμογή, το πληκτρολόγιο δεν ανοίγει σε διάφορα πεδία εφαρμογών. Γενικά έχει μια πολύ περίεργη συμπεριφορά... Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Παιδιά καλή χρονιά... Είμαι κάτοχος του ταμπλετ από το καλοκαίρι και δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα. Πριν καμιά εβδομάδα έκανα την αναβάθμιση σε 4.2( δεν μου άρεσε η τοποθέτηση των πλήκτρων στο κέντρο και γιαυτό την απέφευγα) και πριν μερικές μέρες την 4.3. Από τη στιγμή λοιπόν που έκανα αυτή την αναβάθμιση το τάμπλετ σέρνεται... Ο launcher κάνει επανεκκίνηση κάθε φορά που βγαίνω από μια εφαρμογή, το πληκτρολόγιο δεν ανοίγει σε διάφορα πεδία εφαρμογών. Γενικά έχει μια πολύ περίεργη συμπεριφορά... Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο?? θα σου πρότεινα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση απο το support zone. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) την εκδοση 4.4 εχει ακουστει αν θα τη λαβουμε και ποτε? σε θαλασσινο νερο είναι αδιαβροχο το ταμπλετακι?αν ναι μπορούμε να τραβαμε υποβρύχιες φωτο και βιντεο(μεχρι ένα μετρο βαθος) στη θαλασσα το καλοκαιρακι!! Edited January 9, 2014 by GTV Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 την εκδοση 4.4 εχει ακουστει αν θα τη λαβουμε και ποτε? Θα την παρουμε http://www.sonymobile.com/gr/software/tablets/xperia-tablet-z-wifi/,τωρα το ποτε:secret: Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ticker1510 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 θα σου πρότεινα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση απο το support zone. Εντάξει τελικά με μια επανεκκίνηση διορθώθηκαν όλα!! Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος... Μπορώ να κάνω μπακαπ από τη στοκ εφαρμογή τις εφαρμογές από ένα χρήστη και να τις επαναφέρω σε ένα άλλο χρήστη?? Γιατί μου λέει ότι μόνο ο διαχειριστής μπορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis12Laos Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Οι εκάστοτε εφαρμογές είναι "συνδεδεμένες" με το account που κατέβηκαν από το Google Play... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Πολύ σύντομα θα υπάρξει εργαλείο root και για εμάς που βιαστήκαμε να αναβαθμίσουμε σε 4.3/10.4.B.0.569,μόλις το διάβασα στο xperiaguide.....εν αναμονή λοιπόν!!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ticker1510 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Οι εκάστοτε εφαρμογές είναι "συνδεδεμένες" με το account που κατέβηκαν από το Google Play... Εννοώ τα data της κάθε εφαρμογής. Η εφαρμογή αντίγραφο ασφαλείας δεν ανοίγει με άλλον χρήστη εκτός του διαχειριστη... Τέσπα βρήκα το helium που δεν χρειάζεται ρουτ και θα το δοκιμάσω όταν βρω χρονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmanku Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 την εκδοση 4.4 εχει ακουστει αν θα τη λαβουμε και ποτε? σε θαλασσινο νερο είναι αδιαβροχο το ταμπλετακι?αν ναι μπορούμε να τραβαμε υποβρύχιες φωτο και βιντεο(μεχρι ένα μετρο βαθος) στη θαλασσα το καλοκαιρακι!! Μην κάνεις καμία εξυπνάδα και το πετάξεις στην θάλλασα το έχασες το ταμπλετ και είναι κρίμα... Τα στεγανά για να κάνει για θάλασσα θα έκαναν το τάμπλετ στην καλύτερη διπλάσιο. Εάν πάλι το βάλεις και δεν θες να ακούσεις σημείωσε τα στοιχεία μου,θα στο αγοράσω μετά(χαλασμένο)... Παράθεση Have a nice day ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Διαβασα μερικα παιδια που σκεφτονται για την θηκη την γνησια της sony. Μακριά. Πολυ καλη ποιοτικά αλλα τα αυτακια που έχει για να κρατανε σταθερα την ταμπλετα ειναι κακης ποιοτητας και μαλλον σε λαθος θεση. Η δικιά μου έτυχε και έπεσε κάτω μετά από καμιά εβδομάδα χρήσης. Σπασανε και τα 2. Η θέση τους είναι τέτοια που όλες οι δυνάμεις σε ενδεχομενη πτώση πέφτουν πάνω τους και σπάνε για πλάκα. Ερώτηση τώρα. Υπαρχει καποιο μαγαζι με ζελατινες προστασιας; ψαχνω να βρω απο αυτες που δεν αφηνουν δαχτυλιες πανω. Ερωτηση Νο2. ψαχνω να βρω την θηκη της incipio την feather, αλλα δεν την έχω βρει σε κανένα μαγαζί εδώ. την έχει πετύχει κάποιος συφορουμιτης Πουθενά; Edited January 16, 2014 by gagailos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Λοιπον πρεπει να βρηκα ζελατινα. Επειδη δεν απαντησε κανεις, αν τελικα την φερει το μαγαζί που μιλησα θα ποσταρω εντυπωσεις. Την περιμενω σε λίγες μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Για θήκες κλπ δες στο Amazon Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Φτανω και εγω στην αγορα του πρωτου μου ταμπλετ και φυσικα κατεληξα εδω. Εχω να σας ρωτησω κατι μιας και δεν μπορεσα να βγαλω ακρη με μια γρηγορη ματια που εριξα(ελαχιστος χρονος για ψαξιμο λογο δουλειας :-( ) SONY Xperia™ Tablet Z SGP321DE/B schwarz 529€ SONY Xperia™ Tablet Z SGP311DE/B schwarz 429€ SONY Xperia™ Tablet Z SGP312DE/W weiß 479€ ποιες οι διαφορες? συγνωμη αν εχει απαντη8ει σε προηγουμενες σελιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Φτανω και εγω στην αγορα του πρωτου μου ταμπλετ και φυσικα κατεληξα εδω. Εχω να σας ρωτησω κατι μιας και δεν μπορεσα να βγαλω ακρη με μια γρηγορη ματια που εριξα(ελαχιστος χρονος για ψαξιμο λογο δουλειας :-( ) SONY Xperia™ Tablet Z SGP321DE/B schwarz 529€ SONY Xperia™ Tablet Z SGP311DE/B schwarz 429€ SONY Xperia™ Tablet Z SGP312DE/W weiß 479€ ποιες οι διαφορες? συγνωμη αν εχει απαντη8ει σε προηγουμενες σελιδες Δεν είμαι σίγουρος για την απάντηση μου μιας και εγώ από την αρχή ήθελα να πάρω το μοντέλο LTE, SONY Xperia™ Tablet Z SGP321DE/B schwarz, είναι το πρώτο από τα τρία που δίνεις...... Τα άλλα δύο, νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος είναι μόνο WI-FI. Συγχαρητήρια για την επιλογή σου πάντως, θα εκπλαγείς από τις δυνατότητες που έχει το συγκεκριμένο tablet. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Δεν είμαι σίγουρος για την απάντηση μου μιας και εγώ από την αρχή ήθελα να πάρω το μοντέλο LTE, SONY Xperia™ Tablet Z SGP321DE/B schwarz, είναι το πρώτο από τα τρία που δίνεις...... Τα άλλα δύο, νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος είναι μόνο WI-FI. Συγχαρητήρια για την επιλογή σου πάντως, θα εκπλαγείς από τις δυνατότητες που έχει το συγκεκριμένο tablet. Ευχαριστω παρα πολυ! Αυριο με8αυριο 8α προσπα8ησω να ψαξω αν βρω τις διαφορες που 8α εχω χρονο.Φυσικα οποια αλλη απαντηση απο αλλα παιδια καλοδεχουμενη :) Ειδα παρα πολλα ταμπλετ αλλα με το που ειδα και αυτο και τα συγκρινα μαζι με τα αλλα ειπα εδω ειμαστε! Αυτο 8α παρω το Σαββατο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Όπως τα είπε ο Κώστας είναι, Sgp31x =wifi only, 311/16gb, 312/32gb Sgp32x =Lte Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Τελικά είναι απαραίτητο το backup πριν την αναβάθμιση σε 4.3; μπορεί να χαθούν αρχεία; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts