gkal Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Υπάρχουν και αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplika Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Εδώ και μέρες που πήρα την ταμπλέτα ζαχάρωνα τα ακουστικά nfc Bluetooth DR-BTN200M για να μην ανοιγοκλείνω την τάπα http://www.sony.gr/product/hps-bluetooth/dr-btn200 αλλά κολλούσα στην τιμή ,μετά απο λίγο ψάξιμο τα βρήκα 70Ε με τα μεταφορικά ( 60Ε με επαγγελματικο Αφμ), στο Γαλλικο amazon για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται .. Είναι καλά τα ακουστικά ή μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα (ελλατωματικά ή ελαφρώς μεταχειρισμένα ) ? Αξίζουν τα 20 ευρώ διαφορά από τα γνήσια της sony ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Είναι καλά τα ακουστικά ή μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα (ελλατωματικά ή ελαφρώς μεταχειρισμένα ) ? Αξίζουν τα 20 ευρώ διαφορά από τα γνήσια της sony ? Για καινούρια γνήσια μιλάμε http://www.amazon.fr/gp/product/B00BG95U5O/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakisx Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Παιδες εχω το παραπανω tablet και θελω με καποιο τροπο να εγκαταστησω flash player η κατι αντιστοιχο ...εχω ψαξει λιγο αλλα δεν εχω βρει ακρη..Μπορεί κάποιος να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Google ... https://www.google.gr/search?q=flashplayer+android+apk&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=fflb&gws_rd=cr&ei=SNKZUof2G8ndsgaftYHACg Oτιδηποτε αλλο στο αναλογο τοπικ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365888&page=11 Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Flash player εννοείς να μπορείς να δεις σελίδες στο νετ με τετοιο περιεχόμενο υποθετω. Αυτό μπορείς να το κάνεις με την εγκατάσταση ενός browser που το υποστηριζει. Τέτοιοι είναι: dolphin browser, boat και uc browser. Δεν ξέρω κάποιον άλλο αν δεν σου κάνουν αυτοι. Πάντως θα κάνεις δουλειά με καποιον απο αυτους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakisx Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Google ... https://www.google.gr/search?q=flashplayer+android+apk&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=fflb&gws_rd=cr&ei=SNKZUof2G8ndsgaftYHACg Oτιδηποτε αλλο στο αναλογο τοπικ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365888&page=11 Το εγκατέστησα αλλα δεν ειδα καμια διαφορα στο chrome... Flash player εννοείς να μπορείς να δεις σελίδες στο νετ με τετοιο περιεχόμενο υποθετω. Αυτό μπορείς να το κάνεις με την εγκατάσταση ενός browser που το υποστηριζει. Τέτοιοι είναι: dolphin browser, boat και uc browser. Δεν ξέρω κάποιον άλλο αν δεν σου κάνουν αυτοι. Πάντως θα κάνεις δουλειά με καποιον απο αυτους. Εγκατεστησα το dolphin ειναι μια χαρα αλλα δεν μ τα δειχνει ακριβως αλλα τη δουλεια του την κανει...Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Πολυ καλη ταμπλετα. Συμφωνω. Μοναδικο προβλημα για μένα τα πολύ αδύναμα ηχεία. Δυστηχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 O chrome δεν υποστηριζει flash ,δοκιμασε και με firefox .. Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakisx Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Εννοεις firefox αλλα και με το flash εγκατεστημένο? η θα παιξει μόνο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Πολυ καλη ταμπλετα. Συμφωνω. Μοναδικο προβλημα για μένα τα πολύ αδύναμα ηχεία. Δυστηχως. Και μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Και μπαταρία... Η μπαταρία είναι πάρα πολύ καλή για τα δικά μου κριτήρια, την μέρα την βγάζει άνετα κι όταν λέω μέρα εννοώ σαν σήμερα Κυριακή καναπεδατη, που το αφήνω από τα χέρια μου για wc :p ,απορώ που το αναφέρεις σαν μείον Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη όντως. Αλλά στα αρνητικά δεν είνα. Μου βγάζει άνετα την μέρα και λίγο από την επόμενη. Εμένα με καλύπτει. Μόνο τα ηχεία. Είναι λες και τα έβαλαν για πλάκα. Έτσι για να υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Η μπαταρία είναι πάρα πολύ καλή για τα δικά μου κριτήρια, την μέρα την βγάζει άνετα κι όταν λέω μέρα εννοώ σαν σήμερα Κυριακή καναπεδατη, που το αφήνω από τα χέρια μου για wc :p ,απορώ που το αναφέρεις σαν μείον :lol::lol: :):) Για σου φιλε Νικο :) Sorry mod :O δεν αντεξα :X Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 http://img.tapatalk.com/d/13/12/14/dynybu9e.jpg Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Κάτοχος του ταμπλετ εδώ και κάτι ώρες και μπορώ να πω ότι είναι φοβερό και απίστευτα φορητό:D Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Κάτοχος του ταμπλετ εδώ και κάτι ώρες και μπορώ να πω ότι είναι φοβερό και απίστευτα φορητό:D ..:)είπα κι εγω οτι πήρες την 4.3 ,είναι όντως Ζεταρα κουκλαρα Kαι αυτή :p Καλά Χριστούγεννα! Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrus23 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Η 4.3 έχει κυκλοφορήσει.Ήδη αναβάθμισα το δικό μου την Δευτέρα. Εντυπώσεις καλές. Μοντέλο LTE ελληνικής αντιπροσωπειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Πρόταση για καλή θήκη;γιατί τα 80 της αυθεντικής sony τα θεωρώ αρκετά για θήκη. Εγώ με τη 4.2 το έχω. Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrus23 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Στο Amazon.Co.UK έχει πάρα πολλές θήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Η 4.3 έχει κυκλοφορήσει.Ήδη αναβάθμισα το δικό μου την Δευτέρα. Εντυπώσεις καλές. Μοντέλο LTE ελληνικής αντιπροσωπειας. Εντός των επόμενων ημερών περιμένω εντυπώσεις περί αυτονομίας, εάν έχει υπάρξει κάποια βελτίωση συγκριτικά με πριν. ;) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή χρονιά σε όλους! Μάλλον το 2014 δεν άρεσε στο ταμπλετάκι, γιατί σήμερα όταν προσπάθησα να το ανοίξω από stand by το μόνο που εμφανίζει είναι κάθετες γραμμές. Η οθόνη ανταποκρίνεται στην αφή και το κουμπί on/off δουλεύει, αλλά δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω για να έχω πρόσβαση με το pc companion ή να του κάνω reset μήπως ισιώσει. Έκδοση LTE ελληνικό με 4.3. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Προσπαθησε να το κλεισεις πατωντας το on&vol+ για πανω απο 10'' εως σβησει ,μετα δοκιμασε με το sus μηπως και στρωσει ,καλη τυχη Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Μπα, μάλλον hardware είναι το πρόβλημα τελικά, πάει για σέρβις...Κάνα καλό εξουσιοδοτημένο για Αθήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Πέρασα τη 4.3, χάθηκαν οι 4 θέσεις πάνω αριστερά που ήταν σταθερές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts