Jump to content

Sony Xperia M and M dual

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χθες εκανα παραγγελια για 3η φορα το συγκεκριμενο κινητο.επειδη το ηθελα σε ενα περιεργο χρωμα ασπρο-κιτρινο επελεξα να το αγορασω απο αλλο μαγαζι.

σημερα παραλαμβωναντας την συκευασια δεν ειχε την ζελατινα (μικρο το κακο) το κινητο κομπλε..ομως μου εκανε εντυπωση τα ακουστικα που ηταν χρωματος λευκου.

η ερωτηση μου ειναι σε οποιον κατοχο λευκης συσκευης να μου πει τι χρωμα ηταν τα ακουστικα.

να το εχω στα υποψην μου για μελλοντικη αγορα απο το εν'λογω καταστημα.:whistle:

Το έχω σε λευκό και τα ακουστικά της συσκευασίας είναι λευκά και αυτά!

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γράψτε καμιά πληροφορία σχετικά με την εναλλαγή καρτών sim. Είναι εύκολη υπόθεση? Λειτουργούν και οι δύο μαζί? Με τα δεδομένα τι γίνεται?

Το έχω σε λευκό και τα ακουστικά της συσκευασίας είναι λευκά και αυτά!

ok.ευχαριστω για την επισημανση.

επειδη πρωτη φορα παραγγειλα απο εκει ειχα τις αμφιβολιες μου.τελικα ολα μια χαρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γράψτε καμιά πληροφορία σχετικά με την εναλλαγή καρτών sim. Είναι εύκολη υπόθεση? Λειτουργούν και οι δύο μαζί? Με τα δεδομένα τι γίνεται?

Πανευκολη η εναλλαγη μεταξυ καρτων Sim. Επιλεγεις μεσα απο το μενου των κλησεων με ποια καρτα θελεις να καλεισεις (1 η 2) και καλεις.

το ιδιο και με τα sms. Γενικα δεν ειναι θεμα

Δεδομενα υποστηριζει η μια απο τις 2 καρτες σιμ. Επιλεγεις ευκολα μεσα απο τις ρυθμισεις ποια θελεις να εχεις για δεδομενα.

Υποψην δεν υποστηριζονται 160 χαρακτηρες με ελληνικα στο dual sim. Η λυση ειναι το GoSMS pro με υποστηριξη και στις 2 καρτες. Το handcent που μπορει να δειτε ως εναλλακτικη λυση υποστηριζει μονο μια 1 καρτα.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Tόσο χάλια camera έχει το xperia?

Το κινητό το θέλω για κινητό και σερφάρισμα, φωτογραφίες άντε να βγάλω 10-20 τον χρόνο όταν δεν έχω μαζί την φωτογραφική μου.

Επίσης το κινητό το έχω βρει και μεταχειρισμένο αλλά αχρησιμοποιήτο από πωλητή που το αγόρασε από σκρουτζομάγαζο σε αρκετά δελεαστική τιμή. Να το ρισκάρω? Τι να προσέξω κατά τον έλεγχο του αν τελικά αγοράσω το μτχ?

Συστηματικά προβλήματα έχει βγάλει το κινητό (από ότι έχω καταλάβει όχι - κάνω λάθος?)

Η καμερα του κινητου ειναι εντελως απαραδεκτη το βραδυ με φωτισμο δωματιου. Το φλας ειναι γτπ εντελως.

Την ημερα η κατασταση σωζεται με ικανοποιητικη φωτογραφιση για κοντινα. Στα μακρινα πολυ πιξελιασμα.

Γενικα η καμερα ειναι το μοναδικο μεγαλο φαουλ του κινητου.

Αποδοση σουπερ, αρκετα δυνατο να μη κολλαει πουθενα, πολυ καλο σημα, wifi, σερφαρισμα ανετο, ιδανικο μεγεθος θα ελεγα, μπαταρια αρκετα καλη για ανδροιδ βγαζει μιαμιση μερα με νορμαλ χρηση.

Τα 3 προβληματα του κατ εμε ειναι:

1. καμερα οπως ανεφερα

2. Ελλειψη 160 χαρακτηρων στο dual sim (στο single sim δε ξερω τι παιζει)

3. Δεν υπαρχει δυνατοτητα εγκαταστασης εφαρμογων στην SD Card κατι που περιοριζει τις εγκατεστημενες εφαρμογες, ειδικα οσους χρησιμοποιουνε μεγαλες σε μεγεθος εφαρμογες. Εμενα δε με νοιαζει που δεν ασχολουμαι με παιχνιδια.

Edited by matzos

Πανευκολη η εναλλαγη μεταξυ καρτων Sim. Επιλεγεις μεσα απο το μενου των κλησεων με ποια καρτα θελεις να καλεισεις (1 η 2) και καλεις.

το ιδιο και με τα sms. Γενικα δεν ειναι θεμα

Δεδομενα υποστηριζει η μια απο τις 2 καρτες σιμ. Επιλεγεις ευκολα μεσα απο τις ρυθμισεις ποια θελεις να εχεις για δεδομενα.

Υποψην δεν υποστηριζονται 160 χαρακτηρες με ελληνικα στο dual sim. Η λυση ειναι το GoSMS pro με υποστηριξη και στις 2 καρτες. Το handcent που μπορει να δειτε ως εναλλακτικη λυση υποστηριζει μονο μια 1 καρτα.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η καμερα του κινητου ειναι εντελως απαραδεκτη το βραδυ με φωτισμο δωματιου. Το φλας ειναι γτπ εντελως.

Την ημερα η κατασταση σωζεται με ικανοποιητικη φωτογραφιση για κοντινα. Στα μακρινα πολυ πιξελιασμα.

Γενικα η καμερα ειναι το μοναδικο μεγαλο φαουλ του κινητου.

Αποδοση σουπερ, αρκετα δυνατο να μη κολλαει πουθενα, πολυ καλο σημα, wifi, σερφαρισμα ανετο, ιδανικο μεγεθος θα ελεγα, μπαταρια αρκετα καλη για ανδροιδ βγαζει μιαμιση μερα με νορμαλ χρηση.

Τα 3 προβληματα του κατ εμε ειναι:

1. καμερα οπως ανεφερα

2. Ελλειψη 160 χαρακτηρων στο dual sim (στο single sim δε ξερω τι παιζει)

3. Δεν υπαρχει δυνατοτητα εγκαταστασης εφαρμογων στην SD Card κατι που περιοριζει τις εγκατεστημενες εφαρμογες, ειδικα οσους χρησιμοποιουνε μεγαλες σε μεγεθος εφαρμογες. Εμενα δε με νοιαζει που δεν ασχολουμαι με παιχνιδια.

συμφωνω με τα παραπανω γιατι εχω το ιδιο κι εγω αλλα οσο για το οτι δεν μεταφερονται οι εφαρμογες στην καρτα μνημης, ετσι ειναι ολα τα τελευταια μοντελα με andorid απο 4.2 και πανω αλλα τουλαχιστον αλλα εχουν 4GB ετουτο εχει μονο 2GB. Εμενα αυτο με χαλαει, κατα τ αλλα ειμαι ευχαριστημενη.

οσο για την καμερα τι να πω βρε παιδια εγω δεν βλεπω να ειναι πολυ χαλια η καμερα εχω βγαλει αρκετες, αλλα διακρινω οταν εχει φωτισμο πολυ βγαζει καλες φωτογραφιες εμενα ομως δεν με πολυαπασχολει η καμερα εχω και το Neo V αμα θελω να τραβαω φωτογραφιες.οσο για την εναλλαγη καρτων που ρωταει πιο πανω ο φιλος ειναι οτι πιο ευκολο σε κινητο με 2 sim και στις κλησεις και στα μηνυματα και στα δεδομενα,

Edited by p3nny
This is Sparta!!!:nagger:

Παιδια απο εδω: http://www.birdphone.gr/gr/prdid/1cd6ac8a944d4822a055be2f7610ec71/productinfo.aspx

Τι εννοει οταν λεει T-Mobile?

My Devices:

Motorola Moto G (Stock, no root) Current Phone

Viewsonic G-Tablet (Smoother Bean 4.1.2, Rooted) Current Tablet

Samsung Galaxy 550 (OmniROM 4.4, Rooted)

Vodafone 858 Smart (Stock, Rooted)

Παιδια απο εδω: http://www.birdphone.gr/gr/prdid/1cd6ac8a944d4822a055be2f7610ec71/productinfo.aspx

Τι εννοει οταν λεει T-Mobile?

ΑΝ κοιταξεις μερικα ποστ πιο πανω λεει οτι το εχει παρει ενας φιλος και μολις ανοιγει λεει T MOBILE κι απο οτι θυμαμαι του ειπαν οτι ειναι παραεισαγωγη απο Γερμανια αλλα ειναι μια χαρα το κινητο, διαβασε τα ποστ 617 και 620 να δεις

απο το ιδιο καταστημα το πηρα κι εγω το m dual αλλα εμενα δεν μου λεει ετσι ειναι κανονικο φαινεται το ειχα χρυσοπληρωσει κι ολας 200€ πριν 2 μηνες

Για καλες φωτογραφιες πρεπει να ξερετε και καποια τρυκ, οπως πχ. να αλλαξετε το φωτισμο απο τις ρυθμισεις αν ειστε σε δωματιο με λαμπα φθοριου, να αλλαξετε το ISO κλπ., θελει λιγο ψαξιμο/διαβασμα. Η χρηση μονο στο αυτοματο mode δεν μπορει να φερει τα μεγιστα αποτελεσματα που θελει ο καθενας.

Απο κει και περα το κινητο ειναι φθηνο, δεν μπορει κανεις να περιμενει φωτογραφιες επιπεδου lumia 1020, xperia z1, iphone 5.

Εναλλακτικα δοκιμαστε την παρακατω εφαρμογη καμερας που ειναι παρα πολυ καλή.

http://en.miui.com/thread-9563-1-1.html

'οποιος φίλος έχει πάρει το T Mobile μπορεί να μου επιβεβαιώσει παρακαλώ οτι έχει Ελληνικό μενού (ή πρέπει να φλασάρουμε άλλο firmware?) και αν γίνεται ρουτ με κάποιο από τα εργαλεία που αναφέρονται παραπάνω....

ευχαριστώ

Για καλες φωτογραφιες πρεπει να ξερετε και καποια τρυκ, οπως πχ. να αλλαξετε το φωτισμο απο τις ρυθμισεις αν ειστε σε δωματιο με λαμπα φθοριου, να αλλαξετε το ISO κλπ., θελει λιγο ψαξιμο/διαβασμα. Η χρηση μονο στο αυτοματο mode δεν μπορει να φερει τα μεγιστα αποτελεσματα που θελει ο καθενας.

Απο κει και περα το κινητο ειναι φθηνο, δεν μπορει κανεις να περιμενει φωτογραφιες επιπεδου lumia 1020, xperia z1, iphone 5.

Εναλλακτικα δοκιμαστε την παρακατω εφαρμογη καμερας που ειναι παρα πολυ καλή.

http://en.miui.com/thread-9563-1-1.html

245 ευρώ που είχε δεν τα λες λίγα και ούτε δικαιολογείτε τέτοια άθλια κάμερα . εδώ ποιο φθηνες συσκευές και έχουν μια αξιοπρεπείς κάμερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

'οποιος φίλος έχει πάρει το T Mobile μπορεί να μου επιβεβαιώσει παρακαλώ οτι έχει Ελληνικό μενού (ή πρέπει να φλασάρουμε άλλο firmware?) και αν γίνεται ρουτ με κάποιο από τα εργαλεία που αναφέρονται παραπάνω....

ευχαριστώ

Εχει κανονικά ελληνικά.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

ευχαριστώ

Kαι Ελληνικό μενού, όπως ήδη έχει πει ο φίλος παραπάνω και ρουτ έκανα γρήγορα κι εύκολα.

Scotty, beam us up.

Kαι Ελληνικό μενού, όπως ήδη έχει πει ο φίλος παραπάνω και ρουτ έκανα γρήγορα κι εύκολα.

Ευχαριστώ για την απάντηση, ρουτ έκανες με framarout ή αλλιώς?

@renesis_87: σε ευχαριστώ κ εσένα για τη γρήγορη απάντηση!

παιδια το εκανα ροοτ με φραμαροοτ εβαλα titanium backup και μολις παω να βγαλω τις αχρηστες εφαρμογες κανει reboot!! τα ιδια καθε φορα ! δοκιμασα ροοτ και με αλλο τροπο και παλι το ιδια!! τι κουφα ειναι αυτα?!!!

Ευχαριστώ για την απάντηση, ρουτ έκανες με framarout ή αλλιώς?

framaroot γρήγορα κι εύκολα.

@couros1 με titanium όντως κάθε φορά που έβγαζα βασική εφαρμογή έκανε επανεκκίνηση, μετά όμως η εφαρμογή είχε φύγει.

Ενοχλητικό και χρονοβόρο, αλλά στην τελική την έκανε τη δουλειά του.

Scotty, beam us up.

παιδια το εκανα ροοτ με φραμαροοτ εβαλα titanium backup και μολις παω να βγαλω τις αχρηστες εφαρμογες κανει reboot!! τα ιδια καθε φορα ! δοκιμασα ροοτ και με αλλο τροπο και παλι το ιδια!! τι κουφα ειναι αυτα?!!!

λοιπον για να μαθαινετε εσεις που τωρα πηρατε το M ή το Μ dual, ετσι την επαθα κι εγω, το εκανα ροοτ βαζω titanium οπως ηξερα με το

Neo V Και περνοντας back up γεμισε ο χωρος των 2GB και ετσι κατηργησα το titanium απλα εβαλα το root unistaller και εβγαλα οτι

αχρηστο ειχε και ολα καλα, σ αυτα τα τηλεφωνα που οι εφαρμογες δεν πανε στην καρτα μνημης ξεχαστε το titanium, θα περνετε backup

με το pc companion

αυτα απο εμενα

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

framaroot γρήγορα κι εύκολα.

@couros1 με titanium όντως κάθε φορά που έβγαζα βασική εφαρμογή έκανε επανεκκίνηση, μετά όμως η εφαρμογή είχε φύγει.

Ενοχλητικό και χρονοβόρο, αλλά στην τελική την έκανε τη δουλειά του.

σε μενα ποτέ δεν γινεται επανεκινηση οταν βγαζω μια βασικη εφαρμογη

τελικα το εκανε γιατi επρεπε να γινει full root. παντως το τηλεφωνακι μετα το βγαλσιμο αχρηστων εφαρμογων πεταει! δεν λαγκαρει πουθενα! εβαλα και android browser και η πλοηγηση ειναι απολυτα smooth! η καμερα οντως δεν ειναι καλη αλλα το 720π βιντεο ειναι πολυ καλο. νομιζω ειναι το απολυτο vfm κινητο αυτη τη στιγμη Edited by couros1

τελικα το εκανε γιατi επρεπε να γινει full root. παντως το τηλεφωνακι μετα το βγαλσιμο αχρηστων εφαρμογων πεταει! δεν λαγκαρει πουθενα! εβαλα και android browser και η πλοηγηση ειναι απολυτα smooth! η καμερα οντως δεν ειναι καλη αλλα το 720π βιντεο ειναι πολυ καλο. νομιζω ειναι το απολυτο vfm κινητο αυτη τη στιγμη

ετσι ακριβως ...συμφωνω

Δηλαδή είναι καλή επιλογή στα 120?

My Devices:

Επίσης και σε 6 δόσεις στο open365 :)

My Devices:

λοιπον για να μαθαινετε εσεις που τωρα πηρατε το M ή το Μ dual, ετσι την επαθα κι εγω, το εκανα ροοτ βαζω titanium οπως ηξερα με το

Neo V Και περνοντας back up γεμισε ο χωρος των 2GB και ετσι κατηργησα το titanium απλα εβαλα το root unistaller και εβγαλα οτι

αχρηστο ειχε και ολα καλα, σ αυτα τα τηλεφωνα που οι εφαρμογες δεν πανε στην καρτα μνημης ξεχαστε το titanium, θα περνετε backup

με το pc companion

αυτα απο εμενα

Πάντως αν έχεις το registered Titanium μπορείς να ορίσεις εσύ που θα είναι το folder για τα bkp, εγώ στο HTC έχω ορίσει την ext_sd και δεν είχα πρόβλημα χώρου. Επιπλέον η free version του δεν περιορίζει πόσα restore μπορείς να κάνεις ενώ αν θυμάμαι καλά, το free root uninstaller επιτρέπει κάπου 3-5 restores...

Πάντως αν έχεις το registered Titanium μπορείς να ορίσεις εσύ που θα είναι το folder για τα bkp, εγώ στο HTC έχω ορίσει την ext_sd και δεν είχα πρόβλημα χώρου. Επιπλέον η free version του δεν περιορίζει πόσα restore μπορείς να κάνεις ενώ αν θυμάμαι καλά, το free root uninstaller επιτρέπει κάπου 3-5 restores...

οταν ομως βαλεις τις εφαρμογες στην καρτα μνημης μετα δεν λειτουργουν, το εχω κανει κι αυτο

Εχει δουλεψει κανεισ το navigation με gps.Γιατι μου βγαζει συνεχεια οτι ειναι εκτοσ ληψησ σηματοσ.Χρειαζεται συνεχεια συνδεση στο internet?

εχω ενα Μ dual και οταν παω να ενεργοποιησω το φορητο wifi hotspot μου βγαζει Προσοχη Προεκυψε σφαλμα δικτυου ενω τα δεδομενα ειναι ενεργα αλλα δεν βγαζει επανω το σηματακι 3G. τι μπορει να συμβαινει. ειμαι ροοτ. μηπως στην απεγκατασταση οσων δεν ηθελα εφαρμογων εσβησα κατι? να κανω επαναφορα με service update ?

• The title was changed to Sony Xperia M and M dual