Sniaf Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ναι όντως ααα δεν είπα και το καλύτερο.οταν είπα ότι δεν αξίζει το go πήγε και μου έδειξε το s duos που είναι μονοπυρηνο....τι να τους πεις τωρα??? Πήγα και στο πλαίσιο αλλά τελείωσαν και εκεί αλλά με είπε μπορεί να φέρουν αύριο.Μου έδωσαν και κάρτα για να τους πάρω τηλ αύριο να πουν αν έχει έρθει.οπότε υπομονή μέχρι αυριο. να σου πω εγώ πιστεύω δύσκολα να το ξανά έχουν γιατί το δίνει και το πλαίσιο σε αυτή την τιμή μέχρι την εξάντληση τον αποθεμάτων μετά δεν νομίζω να το ξανά έχουν . μπορεί να κάνω και λάθος παρε κανενα τηλ σε κανενα αλλο καταστημα πλαισιου στην περιοχη σου αν υπαρχει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ήταν σίγουρο ότι μετά θα σου πρότεινε ένα Galaxy. Έτσι γίνεται από όλες αυτές τις αλυσίδες.. Οι αντιπρωτάσεις πάντα είναι Samsung για έναν περίεργο λόγο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Δυστυχώς δεν έχει.Με είπε θα φέρουν και με είπε να τους πάρω τηλεφωνο να ρωτήσω.Θα δούμε αύριο.Τελικά τι λέτε αξίζει ή θα το μετανιώσω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Δυστυχώς δεν έχει.Με είπε θα φέρουν και με είπε να τους πάρω τηλεφωνο να ρωτήσω.Θα δούμε αύριο.Τελικά τι λέτε αξίζει ή θα το μετανιώσω??? Πάρε το από πλαίσιο , είναι σε τιμή ευκαιρίας.. σκέψου το δικό μας πριν 2 χρόνια έκανε 169Ε!!! Εγώ από το πλαίσιο το 'χα πάρει σε αυτή τη τιμή! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Δυστυχώς δεν έχει.Με είπε θα φέρουν και με είπε να τους πάρω τηλεφωνο να ρωτήσω.Θα δούμε αύριο.Τελικά τι λέτε αξίζει ή θα το μετανιώσω??? αυτό που ρωτάς είναι άστοχο . είναι τη ψάχνεις εσύ . σου είπα και ποιο πριν έχω αλλάξει 5 συσκευές και αυτή είναι 6 . είναι η μόνη που δεν την λείπει τίποτα για μένα και με καλυψε πλήρως . ειδικά στο θέμα του gps που το ήθελα εκεί να δεις διάφορα με άλλες συσκευές στα ιδια λεφτά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Δείτε τα reviews παιδιά. Υπάρχουν πάρα πολλά (και ελληνικά) με βίντεο παρουσιάσεις..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια.Ε δεν ζητάω πολλά από το κινητο απλά να μην κολλάει,σε μια τιμή γύρω στα 150€.απλά θέλω να μπορεί να σηκώσει ένα βαρύ παιχνίδι όπως Π.χ. Το asphalt 8.Το έχει δοκιμάσει κανεις να πει πως είναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια.Ε δεν ζητάω πολλά από το κινητο απλά να μην κολλάει,σε μια τιμή γύρω στα 150€.απλά θέλω να μπορεί να σηκώσει ένα βαρύ παιχνίδι όπως Π.χ. Το asphalt 8.Το έχει δοκιμάσει κανεις να πει πως είναι?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ο Ινδός λέει ό,τι πρέπει να βάλεις low settings αλλά και να απενεργοποιήσεις όλες τις εφαρμογές που δεσμεύουν ram...οπότε το παίζει υπό προϋποθέσεις. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 αξιζει να αναβαθμιστω στην τελευταια εκδοση! σημερα μου ηρθε το update.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ.Ας ελπισω να το φέρουν αύριο να το τσιμπησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ.Ας ελπισω να το φέρουν αύριο να το τσιμπησω Τελικά δεν έφεραν σε μαύρο.Μετά τις γιορτές μου είπαν.Καλές γιορτές παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Τελικά δεν έφεραν σε μαύρο.Μετά τις γιορτές μου είπαν.Καλές γιορτές παιδιά παρτο σε οτι χρωμα το βρισκεις και παρηγγειλε ενα καπακι μπαταριας σε μαυρο και εισαι οκ ετσι εκανα εγω με την διαφορα οτι το εχω σε μαυρο και παρηγγειλα ενα μωβ καπακι Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) παρτο σε οτι χρωμα το βρισκεις και παρηγγειλε ενα καπακι μπαταριας σε μαυρο και εισαι οκ ετσι εκανα εγω με την διαφορα οτι το εχω σε μαυρο και παρηγγειλα ενα μωβ καπακι και εγω σε μωβ το εχω σπαει και λιγο αυτη την μαυριλα . α και κάτι ακόμα τελικά δεν έπεσε μόνο η τιμή του Μ σήμερα αγοράσανε και στα 160 το samsung Core mediamarkt. βλέπω μειωμένες τις τιμές για τις γιορτές . κάτι ενθαρρυντικό για αυτούς που πάνε για νέα συσκευή Edited December 31, 2013 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgerapths Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 αξιζει να αναβαθμιστω στην τελευταια εκδοση! σημερα μου ηρθε το update.. Σου ήρθε update; Και αν ναι τι νέο ''έρχεται'' ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nezard Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Παιδιά μία ερώτηση: Γιατί τα βίντεο καταλαμβάνουν τόσο χώρο; Χωρίς να πειράξω καμία ρύθμιση ένα 6λεπτο βίντεο δημιούργησε αρχείο 980MB περίπου κάτι που δε θα έπρεπε να γίνει σε καμία ανάλυση και frame rate. Ξέρετε τι πρέπει να αλλάξω; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Σου ήρθε update; Και αν ναι τι νέο ''έρχεται'' ; ναι ηρθε και on oir δεν γινεται.αναγκαστικα μονο απο το πισι γινεται,αλλα δεν την εχω κανει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackNight Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλησπέρα σε όλους και καλή πρωτοχρονιά με υγεία!!!!!!!! Λοιπόν,έχω το Sony Ericsson W595 και πρόσφατα πήρα το Sony Xperia M.Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να μεταφέρω την SIM και την κάρτα μνήμης από το W595 στο Xperia M (αν ταιριάζουν σαν υποδοχές στο κινητό γιατί το προσπάθησα και είδα ότι δεν χώραγαν). Επίσης,το W595 έχει SIM τύπου micro? (Άκυρη ερώτηση :lol:) Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλώς ήρθες και καλή χρονιά! Η κάρτα μνήμης δεν χωράει. Χρειάζεσαι άλλη. Η κάρτα SIM επίσης δεν χωράει αλλά μπορείς να πας σε ένα κατάστημα κινητής να σου την κόψουν ώστε να μπορείς να την χρησιμοποιήσεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackNight Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλώς ήρθες και καλή χρονιά! Η κάρτα μνήμης δεν χωράει. Χρειάζεσαι άλλη. Η κάρτα SIM επίσης δεν χωράει αλλά μπορείς να πας σε ένα κατάστημα κινητής να σου την κόψουν ώστε να μπορείς να την χρησιμοποιήσεις. Ευχαριστώ πολύ! Η κάρτα μνήμης είναι micro που θα πρέπει να πάρω?Δηλαδή όταν θα πάω στο κατάστημα,θα ζητήσω μία μνήμη για xperia M? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Ευχαριστώ πολύ! Η κάρτα μνήμης είναι micro που θα πρέπει να πάρω?Δηλαδή όταν θα πάω στο κατάστημα,θα ζητήσω μία μνήμη για xperia M? :P καρτα μνημης micro sd και αποψη μου ειναι να πας σε καταστημα μεγαλης εταιριας γιατι αμα πας σε μαγαζι κινητης τηλεφωνιας θα πληρωσεις περισσοτερα.επισης το W595 αν θυμαμαι καλα εχει καρτα μνημης M2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackNight Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Επομένος micro sim και micro sd. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Να προσέξεις επίσης τι κλάση είναι η κάρτα. Όσο πιο μεγάλη η κλάση (πχ Class 10) τόσο πιο γρήγορη η κάρτα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warlock7 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Γεια σας παιδια, καλη χρονια να εχουμε, δεν ξερω αν εχει απαντηθει δεν εχω και χρονο τωρα να δω 24 σελιδες... Υπαρχει επιλογη αλλαγης χαρακτηρων σε Unicode μεσα απο τις ρυθμισεις, γιατι θελω να γραφω μεχρι 160 χαρακτηρες, εψαξα αλλα δε βρηκα τιποτα, βεβαια μπορει να γραφει παλι 160 χαρακτηρες και να μην το ξερω αφου στα μυνηματα δεν μετραει τους χαρακτηρες... τεσπα ξερει κανενας να βοηθησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Πάνε ρυθμίσεις στα μηνύματα και ενεργοποίησε το Εξοικον. κόστους Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts