Jump to content

Sony Xperia M and M dual

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θεωρείτε πιθανό η 15.4.Α.1.9 να επαναφέρει το πληκτρολόγιο με Τ9 που είχε χαθεί κατά την αναβάθμιση σε A.0.xx ;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω το dual και πριν μια εβδομάδα εκανα ενημέρωση σε 15.5.Α.1.5. Δεν εχω δει καμια αλλαγή στο τηλέφωνο. Ούτε και το πληκτρολόγιο Τ9.

Θέλω να ενεργοποιήσω τα δεδομένα στην sim1 και μόλις ανοίγω τα δεδομένα νομίζω ότι ενεργοποιούνται στην sim2, πως αλλάζει αυτό; Μήπως να αλλάξω θέση των sim;

Καμία απάντηση;:(

Γειά χαρά,

Το κινητό κολλάει σε τυχαίες στιγμές και ώρες και παγώνει. Έχει την πιο πρόσφατη ενημέρωση. Τι μπορώ να κοιτάξω;

Επίσης γνωρίζει κανείς πώς γίνεται lock η οθόνη με pin/κωδικό ;

Edited by ela002

Καλησπέρα σας, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Ξαφνικά κι ενώ κολλήσανε όλες οι εφαρμογές και κλείσανε στη συνέχεια εμφάνιστηκε ένα μήνυμα που λέει 'εισαγετε κωδικο προσβασης για την αποκρυπτογραφηση του χωρου αποθηκευσης' ... αύτο δεν υπάρχει τρόπος να φύγει..και το κινητό τώρα δεν μπορεί να ανοίξει αν δεν δώσω κωδικό πρόσβασης που δεν έχω βάλει ποτέ όμως..έχω προσπαθήσει να ξανα περάσω το λογισμικο μεσω pc companion δεν γινεται τίποτα όμως..ετσι κι αλλιώς το μήνυμα αυτό το ειχε εμφανίσει ξανά πριν καιρό, μη μπορώντας να βρω λύση τότε το πήγα σε αντιπρόσωπο της σονυ, οπου παλι μου έλεγε οτι έιχα βάλει εγώ κωδικό κάτι που αποκλείεται ομως και μου έκανε αντικατάσταση συσκευής καθώς λέει κόλλαγε συνέχεια.. έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα;;;;;

Επίσης γνωρίζει κανείς πώς γίνεται lock η οθόνη με pin/κωδικό ;

Ρυθμίσεις ----> Ασφάλεια ----> Κλείδωμα Οθόνης ----> Αριθμός ΡΙΝ ή Κωδικός πρόσβασης.

Ρυθμίσεις ----> Ασφάλεια ----> Κλείδωμα Οθόνης ----> Αριθμός ΡΙΝ ή Κωδικός πρόσβασης.

Η πλάκα είναι δεν σου έδινε άλλες επιλογές. Βασικά το έκανα ένα reset μετά το upgrade και έστρωσε.

Εβγαλα τη μπαταρια του κινητου,και οταν την ξαναεβαλα ειχα χασει ολεσ τισ επαφεσ.Ξερετε καποιο τροπο να τιν βρω?Δεν εχω cloud.

Αν δεν ειχες κρατησεις αντιγραφο στην καρτα sd τοτε δυστυχως αλλα.... :/

Παντως θα σε συμβουλευα την επομενη φορα να κρατας αντιγραφο μεσω του gmail σου, ετσι ακομη και αν κανεις full reset ή αλλαξεις συσκευη με το που θα βαζεις το εμαιλ θα εχεις ολες τις επαφες σου ετοιμες, επισης και ενα αντιγραφο στην καρτα sd και συγχονισμος με dropbox θα ηταν ενα επιπλεον μετρο ασφαλειας (σε περιπτωση πχ που δεν εχεις προσβαση στο Gmail σου για καποιον λογο...

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

Εβγαλα τη μπαταρια του κινητου,και οταν την ξαναεβαλα ειχα χασει ολεσ τισ επαφεσ.Ξερετε καποιο τροπο να τιν βρω?Δεν εχω cloud.

δυστυχως τις εχασες, μονο αν ειχε γινει καποιο back up σε μαιλ οπως λεει και ο φιλος παραπανω..

Αλλα λυσε μου μια απορια, απλα εβγαλες μπαταρια και οταν ξανα ανοιξες το κινητο, ηταν ολα σβησμενα? σαν να ειχε γινει ρεσετ? ή μονο οι επαφες ειχαν χαθει?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εκανα πρόσφατα την αναβάθμιση σε 4.3. Ολα καλά, όμως εξακολουθώ να έχω την έκδοση 15.Α0.23 αντί της 15.4.A.1.9. Τόσο από το τηλέφωνο, όσο και από το pc companion, θεωρείται πως είναι πλήρως ενημερωμένο.

Περιμένω να έρθει κάποια στιγμή η 1.19 ή κάνω κάτι; Και το κυριότερο: έχει κάποια σημασία η συγκεκριμένη αναβάθμιση (πχ βελτίωση μπαταρίας) ή είναι μία η άλλη, οπότε το αφήνω έτσι;

διαβασα απο αλλους και απο cosmote που ειμαι και γω...οτι τους εχει ερθει η αναβαθμιση...και αντιμετωπιζω και γω το ιδιο ακριβως προβλημα...οποιος την εκανε και εχει καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει ..ας μας διαφωτισει :D

Crazy Dent!!! :w00t:

καλησπέρα! λόγο που βρέθηκα ξαφνικά χωρίς κινητο θέλω μια οικονομική λύση και γιαυτό σκέφτηκα το Μ (112 ευρώ - σκρουτζ) απλά θα ήθελα μια αντικειμενικη γνωμη άμα αξίζει να το πάρω η όχι. με ενδιαφέρει να μην κολλάει πάνω απ όλα. για χρήση facebook,viber,what's messenger, (παιχνιδια οχι) και η κάμερα με ενδιαφερει αρκετα.

καλησπέρα! λόγο που βρέθηκα ξαφνικά χωρίς κινητο θέλω μια οικονομική λύση και γιαυτό σκέφτηκα το Μ (112 ευρώ - σκρουτζ) απλά θα ήθελα μια αντικειμενικη γνωμη άμα αξίζει να το πάρω η όχι. με ενδιαφέρει να μην κολλάει πάνω απ όλα. για χρήση facebook,viber,what's messenger, (παιχνιδια οχι) και η κάμερα με ενδιαφερει αρκετα.

Έχει εξαιρετικές επιδόσεις για την τιμή του. Εκεί που τα χαλάει είναι η φωτογραφία, η οποία ειδικά σε χαμηλό φωτισμό είναι από μέτρια έως κακή. Το βίντεο πάλι είναι αξιοπρεπέστατο. Τώρα αναλόγως τις προτεραιότητές σου διαλέγεις και παίρνεις. Αν δίνεις πολλή βάση στη φωτογραφία μάλλον πρέπει να πας σε κάτι καλύτερο (πχ. LG L9 II ~143€).

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Έχει εξαιρετικές επιδόσεις για την τιμή του. Εκεί που τα χαλάει είναι η φωτογραφία, η οποία ειδικά σε χαμηλό φωτισμό είναι από μέτρια έως κακή. Το βίντεο πάλι είναι αξιοπρεπέστατο. Τώρα αναλόγως τις προτεραιότητές σου διαλέγεις και παίρνεις. Αν δίνεις πολλή βάση στη φωτογραφία μάλλον πρέπει να πας σε κάτι καλύτερο (πχ. LG L9 II ~143€).

νασε καλα για την απαντηση. όχι βάση δινω να τσουλάει καλά χωρίς να λαγκαρει. η κάμερα είναι σε δεύτερη μοίρα που λέμε.

νασε καλα για την απαντηση. όχι βάση δινω να τσουλάει καλά χωρίς να λαγκαρει. η κάμερα είναι σε δεύτερη μοίρα που λέμε.

Επίσης να σε ενημερώσω για το άλλο βασικό μειονέκτημά του, το οποίο είναι ο διαθέσιμος χώρος για εφαρμογές, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, είναι γύρω στα 2GB. Αλλά μιας και ανέφερες ότι το gaming δεν σε πολυενδιαφέρει, κουμπώνεις μία SD επάνω (για multimedia) και δεν έχεις θέμα.

εφοσον σε ενδιαφερει η καμερα μην το παρεις..

για μενα παντως στα ιδια λεφτα σχεδον παιρνεις και το neken n6 που ειναι μεν κινεζικο, αλλα απο τις καλες υλοποιησεις, με πολυ καλα specs, 2gb ram κτλ κτλ, 5" οθονη (αν σε ενδιαφερει) και πολυ καλυτερη καμερα

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά. Έχει πάρει η γυναίκα μου ένα Xperia M και της παρουσιάζει ένα πρόβλημα. Ενώ μιλάει, η οθόνη που και που ανάβει με αποτέλεσμα να πατιούνται διάφορα κουμπάκια π.χ. το mute ή η ανοιχτή ακρόαση. Το έχει δει κανείς άλλος αυτό; Υπάρχει κάτι να κάνουμε;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά. Έχει πάρει η γυναίκα μου ένα Xperia M και της παρουσιάζει ένα πρόβλημα. Ενώ μιλάει, η οθόνη που και που ανάβει με αποτέλεσμα να πατιούνται διάφορα κουμπάκια π.χ. το mute ή η ανοιχτή ακρόαση. Το έχει δει κανείς άλλος αυτό; Υπάρχει κάτι να κάνουμε;

Αυτό ακούγεται σαν πρόβλημα του proximity sensor. Κατέβασε κάποια εφαρμογή sensor test από το playstore να δεις αν δουλεύει σωστά ο συγκεκριμένος αισθητήρας.

Παιδιά,μια γρήγορη ερώτηση: αν βγάλω με το titanium το update center, κτός από το να μη μού έρχονται νέες ενημερώσεις για αναβαθμίσεις λογισμικού, θα συμβεί κάτι ανεπιθύμητο ή όλα οκ;
Scotty, beam us up.

Δοκίμασε καλύτερα πρώτα να το παγώσεις και αν δεν επηρεάζει τίποτα τότε το σβήνεις
Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Αυτό ακούγεται σαν πρόβλημα του proximity sensor. Κατέβασε κάποια εφαρμογή sensor test από το playstore να δεις αν δουλεύει σωστά ο συγκεκριμένος αισθητήρας.

Okay. Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκίμασε καλύτερα πρώτα να το παγώσεις και αν δεν επηρεάζει τίποτα τότε το σβήνεις

Δεν έχει επιλογή παγώματος ή εγώ δεν τη βλέπω. Θα το απεγκαταστήσω μάλλον, δεν αντέχεται αυτή η συνεχής ειδοποίηση στη μπάρα!

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Scotty, beam us up.

• The title was changed to Sony Xperia M and M dual