Jump to content

Sony Xperia M and M dual

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, πήγα στο Γερμανό και μου τις κόψανε, δεν έβγαλα καινούργιες, λές αν πάω να βγάλω καινούργια για τη wind να είμαι εντάξει;

Γιαυτό σε ρώτησα. Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο μετά από κόψιμο να μην λειτουργούν οι sim μερικές φορές. Αλλά όπως και να έχει καλύτερα να έβγαζες μία νέα ώστε σιγά σιγά να αποκλείουμε ενδεχόμενα.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιαυτό σε ρώτησα. Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο μετά από κόψιμο να μην λειτουργούν οι sim μερικές φορές. Αλλά όπως και να έχει καλύτερα να έβγαζες μία νέα ώστε σιγά σιγά να αποκλείουμε ενδεχόμενα.;)

Ναι αυτό θα κάνω.

Το πρόβλημα με την κωδικοποίηση unicode λύνεται τελικά με την CE version του λογισμικού;

δεν το δοκιμασα :) Βαριεμαι προς το παρον :D

Δηλαδη επειδη δεν θελω ακομη να κανω την διαδικασια wipe και νεα rom και πιθανοτατα να περναω ξανα εφαρμογες απο την αρχη ειναι μεγαλο θεμα για σενα;

Γιατι δεν δοκιμαζεις να το κανεις εσυ με τον τροπο που αναφερθηκε πιο πανω αν σε καιει τοσο;

Edited by matzos

Οκ...

Ελπίζω όταν θα θες να μάθεις κάτι από άλλους εδώ

να ΜΗΝ βαριούνται...

γιατί δεν το δοκιμάσεις εσύ αφού δεν το έχει κάνει κανείς να σου φύγει και η απορία ??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά αυτό το κινητό τραβάει γενικώς άθλιες φωτογραφίες; Ό,τι ρυθμίσεις και να να δοκιμάσαμε το αποτέλεσμα ήταν κακό, δε δικαιολογείται τέτοια ποιότητα για κάμερα των 5mp.Έχετε να προτείνετε τίποτα ρυθμίσεις ή κανένα πρόγραμμα;
Sony Ericsson T630 - Nokia 5300 - Samsung M3510 - Samsung Monte S5620 - Nokia Lumia 620 - Huawei G620s

Ρε παιδιά αυτό το κινητό τραβάει γενικώς άθλιες φωτογραφίες; Ό,τι ρυθμίσεις και να να δοκιμάσαμε το αποτέλεσμα ήταν κακό, δε δικαιολογείται τέτοια ποιότητα για κάμερα των 5mp.Έχετε να προτείνετε τίποτα ρυθμίσεις ή κανένα πρόγραμμα;

δεν μπορεις να κανεις τιποτα.ακομη και το sony ericsson walkman που ειχα τραβουσε καλυτερες.με αυτο το κινητο δεν εχω καταφερει να βγαλω μια καλη φωτογραφια.εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις λειτουργιες.το αποτελεσμα κακο :down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατί δεν το δοκιμάσεις εσύ αφού δεν το έχει κάνει κανείς να σου φύγει και η απορία ??
Γιατί δεν το έχω... (!) Για αυτό ρωτούσα, για να δω αν λύνεται αυτό το πρόβλημα, μήπως το αγόραζα. Αν το είχα, θα το συζητούσα;;;
[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν μπορεις να κανεις τιποτα.ακομη και το sony ericsson walkman που ειχα τραβουσε καλυτερες.με αυτο το κινητο δεν εχω καταφερει να βγαλω μια καλη φωτογραφια.εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις λειτουργιες.το αποτελεσμα κακο :down:

δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω ειμαι ευχαριστημενη απο τις φωτογραφιες οσες εχω βγαλει ως τωρα, θα τ δοκιμασω κι αυριο ημερα εξω να δω αν βρω κατι απο οσα λετε

This is Sparta!!!:nagger:

Δοκίμασε να βγάλεις με flash τώρα στο σπίτι σου για παράδειγμα, κακή ποιότητα και βγάζει κάτι μαύρα σύννεφα πάνω και κάτω, επίσης και τη μέρα έξω οι φωτογραφίες μπορεί να μην τραγικές αλλά δεν τις λες και καλές. Σε σύγκριση με το lumia μου είναι β' εθνική στο θέμα κάμερας. Πραγματικά, όποιος έχει προτεραιότητα την κάμερα ας μην κάνει καν τον κόπο με αυτό το κινητό.
Sony Ericsson T630 - Nokia 5300 - Samsung M3510 - Samsung Monte S5620 - Nokia Lumia 620 - Huawei G620s

Δοκίμασε να βγάλεις με flash τώρα στο σπίτι σου για παράδειγμα, κακή ποιότητα και βγάζει κάτι μαύρα σύννεφα πάνω και κάτω, επίσης και τη μέρα έξω οι φωτογραφίες μπορεί να μην τραγικές αλλά δεν τις λες και καλές. Σε σύγκριση με το lumia μου είναι β' εθνική στο θέμα κάμερας. Πραγματικά, όποιος έχει προτεραιότητα την κάμερα ας μην κάνει καν τον κόπο με αυτό το κινητό.

Συμφωνω με Lebron.

Βραδυ οι φωτογραφιες δε βλεπονται. Το συγκρινα με Neo V στο ιδιο περιβαλλον χαμηλου φωτισμου και του Μ ειναι απλα απαραδεκτες.

Το πρωι σωζεται η κατασταση.

Σε συγκριση με Lumia δεν ειναι β'εθνικη αλλα γαμα. Και πολυ του εδωσες.

Γενικα παίδες έχω παρατηρήσει ότι όλα τα SONY είναι απαράδεκτα σε θέμα φωτογραφιών... και το δικό μου το live χάλια είναι σε αυτό το θέμα ειδικά το βράδυ... ναι την ημέρα παλεύονται η φωτός αλλά το βράδυ...δεν..

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

λοιπον:

Το εψαξα λιγο με την καμερα και η εφαρμογη Lenovo Snapit Camera βγαζει αρκετα καλυτερες φωτογραφιες σε σκοταδι

Τουλαχιστον ειναι αξιοπρεπεις και οχι αυτο το χαλι της στοκ καμερα.

λοιπον:

Το εψαξα λιγο με την καμερα και η εφαρμογη Lenovo Snapit Camera βγαζει αρκετα καλυτερες φωτογραφιες σε σκοταδι

Τουλαχιστον ειναι αξιοπρεπεις και οχι αυτο το χαλι της στοκ καμερα.

ότι και να κανείς γενικά η κάμερα του κινητού είναι εντελώς απαράδεχτη με γύρισε σε εποχές 2000

[sIGPIC][/sIGPIC]

ότι και να κανείς γενικά η κάμερα του κινητού είναι εντελώς απαράδεχτη με γύρισε σε εποχές 2000

συμφωνω δεν αντιλεγω σε καμια περιπτωση. Το Κ800 τραβαει πολυ καλυτερες το βραδυ :lol:

Απλα να σωσουμε λιγο την κατασταση με τα δεδομενα που εχουμε :)

επομένως αμα ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που θα μπορούσα να κατεβάσω στο κινητό που θα παραλάβω αύριο να μου το αναφέρεται.

Handcent

συμφωνω δεν αντιλεγω σε καμια περιπτωση. Το Κ800 τραβαει πολυ καλυτερες το βραδυ :lol:

Απλα να σωσουμε λιγο την κατασταση με τα δεδομενα που εχουμε :)

To K800 ήταν κινητάρα για αυτη τη δουλειά στην εποχή του.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καλημέρα! Έχω το m dual δύο μέρεςτώρα και έχω ένα πρόβλημα! Δεν με ακούνε καλά όταν μιλάω! Πολύ μακριά ακούγομαι λένε και σαν να μιλάω μέσα από πηγάδι...! Είναι κάποια ρύθμιση ή έχει πρόβλημα το μικρόφωνο λέτε!... Όταν το κουνάω λίγο ακούγομαι καθαρά αλλά μετά πάλι τα ίδια! Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;;...

Την ζελατινα την εβγαλες απο την οθονη;

Ε ναι φυσικά...!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και επίσης μου βγάζει συνέχεια κάθε φορά που το ανοίγω οδηγός ρύθμισης τηλεφώνου, ενώ τον έχω κάνει τόσες φορές!...

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να το στείλω πίσω λέτε; Ή είναι κάποια ρύθμιση;

Ε ναι φυσικά...!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και επίσης μου βγάζει συνέχεια κάθε φορά που το ανοίγω οδηγός ρύθμισης τηλεφώνου, ενώ τον έχω κάνει τόσες φορές!...

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να το στείλω πίσω λέτε; Ή είναι κάποια ρύθμιση;

μόνο που το έχεις 2 μέρες πηγαινε για αντικατάσταση μην το καθυστερείς και έχεις αλλά μετά

εφόσον στις κλείσεις δεν σε ακούνε λογικά κάτι παιζει μέσα στο ηχείο

Edited by Sniaf
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και γω θα λεγα να το πας πισω για DOA

Για τον οδηγο εγκαταστασης που μου τον βγαζει στις ειδοποιησεις καθε φορα που το ανοιγω υπαρχει καποια ρυθμιση?...

• The title was changed to Sony Xperia M and M dual