msound Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Παιδιά μια ερώτηση. Το έχει η γυναίκα μου το συγκεκριμένο τηλέφωνο και εχθές μου εκσνε παράπονα οτι οταν την παίρνουν τηλέφωνο και δεν απαντάει ύστερα το τηλέφωνο σβήνει απο μόνο του. Όταν το ξανάανοιγει η μπαταρία ειναι στο σημείο που ήταν. Εχει συμβεί σε κάποιον κστι παρόμοιο? Λέτε με ενα wipe cashe απο recovery να στρωσει? Και κατι αλλο. Πως μπαίνω σε recovery mode? power και volume + μαζι η κσποιος άλλος συνδυασμός? Γεια χαρα ναι κανε ενα wipe..recovery καλα τα λες power button and volume+ μαζι..αν συνεχισει κανε format factory reset απο settings ή recovery οπως θες...αν και αυτο δεν κανει τιποτα αν ειναι στην εγγυηση πηγαινε στη vodafone! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Γεια χαρα ναι κανε ενα wipe..recovery καλα τα λες power button and volume+ μαζι..αν συνεχισει κανε format factory reset απο settings ή recovery οπως θες...αν και αυτο δεν κανει τιποτα αν ειναι στην εγγυηση πηγαινε στη vodafone! Τελικά έφταιγε η μπαταρία. Μου χρεωσαν 5.30€ για αλλαγή και τωρα ειναι ολα οκ. Η σύζυγος ευχαριστημενη με το κινητο και εγω με λιγοτερη μουρμουρα :D:D:D:D:D Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Τελικά έφταιγε η μπαταρία. Μου χρεωσαν 5.30€ για αλλαγή και τωρα ειναι ολα οκ. Η σύζυγος ευχαριστημενη με το κινητο και εγω με λιγοτερη μουρμουρα :D:D:D:D:D απο που την αλλαξες?μαγαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 απο που την αλλαξες?μαγαζι? Από ότι είδα στην απόδειξη η Vodafone τα στέλνει στην arvato για service. Εκει μου την άλλαξαν. Αλλά βιαστικα να μιλήσω. Το τηλέφωνο ξανα σβήνει μονο το οπότε ξανα πίσω για τρίτη φορά. Πιθανόν κάποιο πρόβλημα hardware ίσως?. Δεν ξέρω. Θα δούμε. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 (edited) Από ότι είδα στην απόδειξη η Vodafone τα στέλνει στην arvato για service. Εκει μου την άλλαξαν. Αλλά βιαστικα να μιλήσω. Το τηλέφωνο ξανα σβήνει μονο το οπότε ξανα πίσω για τρίτη φορά. Πιθανόν κάποιο πρόβλημα hardware ίσως?. Δεν ξέρω. Θα δούμε. και για οποιον ενδιαφερεται!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5778225#post5778225 Edited November 25, 2014 by msound Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Υπάρχει νήμα για το Vodafone Smart Mini; Δεν βρήκα κάτι, οπότε γράφω εδώ: Έχω εδώ και 1,5 χρόνο και χρησιμοποιώ ως smartphone (λέμε τώρα) το Vodafone Smart II (μαμίσιο) και εντάξει, τα βασικά που θέλω τα κάνει (κλήσεις, λίγο ίντερνετ με Opera mini, google maps) και το μόνο που με ενοχλεί είναι το ασθενικό ακουστικό. Βασικά περιμένω ότι θα χαλάσει μέχρι να λήξει η εγγύησή του και θα μου δώσουν κάνα πιο καινούργιο αλλά -δυστυχώς- έχει αποδειχτεί σκυλί :p Στο μεταξύ, έβαλε η vodafone ουσιαστικά δωρεάν το Vodafone Smart Mini (με 50 ευρώ που τα παίρνεις πίσω σε 5 μήνες σε ανανεώσεις). Θα μου φανεί καλύτερο, συγκριτικά, σαν συνολική εμπειρία; Αν και το ότι δεν έχει φλας (για φακό, δηλαδή) είναι αρκετό για να το απορρίψω ακόμα και για δωρεάν, αλλά κάνω μια τελευταία ερώτηση... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Καλημέρα παιδιά. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει ένας κολλητός μου. Εδώ και καιρό σβήνει μόνο του και επίσης πολλές φορές όταν τον καλούν δεν χτυπάει ο ήχος. Κάποιες φορές με επανεκκίνηση στρώνει αλλα μετά απο λίγο πάλι τα ίδια. Καμμιά ιδέα κανεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μηπως δε κανει καλη επαφη η μπαταρια; Καπου χανει; Εφαγε κανενα σουτ; Δε δοκιμαζεις να του περασεις και μια άλλη ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μηπως δε κανει καλη επαφη η μπαταρια; Καπου χανει; Εφαγε κανενα σουτ; Δε δοκιμαζεις να του περασεις και μια άλλη ρομ; Σουτ δεν εφαγε, εχει κανενα μηνα λειτουργιας. Για τη μπαταρια θα το τσεκαρω. Ρομ που μπορω να βρω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Σουτ δεν εφαγε, εχει κανενα μηνα λειτουργιας. Για τη μπαταρια θα το τσεκαρω. Ρομ που μπορω να βρω;;; Δες εδώ ποια θες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2313885&page=3 Edited October 23, 2015 by mary19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopap85 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Έχω το παραπάνω κινητό αλλά παρουσιάζει ένα πρόβλημα με το σήμα, το οποίο χάνει μερικές φορές. Το πήγα στο service αλλά θέλουν 65 ευρώ για την επισκευή (δεν είπαν τι θα άλλαζαν). Μήπως ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει και μπορέσω να το φτιάξω μόνος μου ή αν ξέρεται κάποια άλλη σελίδα που μπορώ να ρωτήσω? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) Ωραιος , μπραβο .. Θ'ανεβασω κι εγω ολοκληρωμενο το στοκ ρομ της vodafone , αλλα σε μορφη ζιπ για φλασαρισμα απο recovery , και το μονο που θ'αλλαζουμε με SP flash tool θα ειναι το recovery ( θα βαζουμε το στοκ recovery ). Ετσι για να'χουμε επιλογες. Καλη ανασταση και καλο Πασχα σε ολους. Εγκατασταση οπως εχουμε πει. Καλησπερα, σας Εχω ενα smart 3, το οποιο μετα απο ρουτ του 12χρονου μου, στην επανακινηση κολλησε για παντα στο logo voadafone. Δεν βρισκω τους usb drivers για να δοκιμασω να ξαναπερασω την αρχικη rom, δεν το εχω ξανακανει κιολας να πω την αληθεια. Στην vodafone που το πηγα βασει της γνωστης τους διαφημισης, μου ειπε οτι δεν το κανει για λογους ηθικης ???? Τελος παντων εαν μπορειτε να με καθοδηγησετε ή εστω εαν εχουμε καποιον που να το κανει με 15ε , οπως θεωρητικα θα το εκανε η voda, θα τα εδινα γιατι εχω αναγκη την συσκευη . Με τους οδηγους που αναφερονται στους συνδεσμους δεν καταφερα κατι , καθως πρωτα πρωτα δεν καταφερα να εγκαταστησω τους drivers. Το προσπαθω απο windows 10, βλεπει το device manager σαν αγνωστη την συσκευη, αλλα μετα δεν βρισκει τους drivers To ADB Driver Installlerβλεπει την συσκευη, αλλα βγαζει error οταν προσπαθει να εγκαταστησει usb drivers. Υπενθυμιζω οτι η συσκευη δεν προχωραει περα απο το logo και φυσικα το hard reset δεν εχει κανενα αποτελεσμα Το ΜΤΚ Droid root & tool δεν βλεπει την συσκευη Edited February 28, 2016 by ppiccasso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonik29 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Παιδια βοηθεια. Εκανα προσπαθειες με sp flash tool να περασω rom στο smart 3 και πλεον δεν ανοιγει καθολου. μπορω να εχω εναν αναλυτικο οδηγο τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Παιδιά καλημέρα, μολις μου έφεραν το συγκεκριμένο τηλέφωνο από Αγγλία για δώρο στην κόρη μου. Επειδή δεν έχει Ελληνικά και η μικρή δυσκολεύεται, υπάρχει πουθενά η Ελληνική stock rom να την φλασάρω; Τα link που υπάρχουν στο forum δυστυχώς δεν δουλέυουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Κανένα Νέο? Στάλθηκε από το SM-J500F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts