Jump to content

Υποστήριξη tapatalk

Επισκέπτης
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα συμφωνήσω στο ακέραιο με τον fanatikos.

- Αν είναι μόνο το 2.9% των χρηστών που μπαίνει από Tapatalk... μάλλον είναι το 2.9% που τυχαίνει να συνομιλώ. Γιατί η πλειοψηφία των ανθρώπων στα thread που κινούμαι το αναφέρουν και το χρησιμοποιούν.

- Είναι αναρίθμητα τα site (ακόμη και μεγάλα όπως το xda το οποίο έχει και δική του εφαρμογή σε στυλ Tapatalk κι όχι απλά site), το χρησιμοποιούν. Δεν αμφίσβηττώ τα λεγόμενα περί ασφάλειας αλλά μου κάνει εντύπωση όλοι οι άλλοι να τα αγνοούν και να αδιαφορούν.

- Είναι ξεκάθαρο πως σε τηλέφωνο (ακόμη και στις 5.5" του Note II) δεν συγκρίνεται η ευκολία μιας εφαρμογής με το mobile site, πόσο μάλλον με το full. Μπαίνω κάποιες φορές στο mobile όταν διαβάζω άρθρα μέσω rss feed αλλά είναι σαφώς πιο αργό και λιγότερο εργονομικό και αποδοτικό όταν συμμετέχεις ενεργά.

- Τέλος, σαφώς και αναγνωρίζω πως είναι επιλογή σας το πως θα χειριστείτε το site απλώς εκ φύσεως προτιμώ αφενός να μου δίνεται η επιλογή για το τι θα προτιμήσω και αφετέρου δεν μου αρέσει η λογική που αγνοεί τις επιθυμίες των χρηστών.

ΥΓ: Μέχρι κι η Opera αναθεώρησε και ξαναέβαλε τον παλιό browser επειδή το ήθελε ο κόσμος..!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• Απαντήσεις 60
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βρε παιδια, εσεις καλα τα λετε.. αλλα η διαχειριση εχει δηλωσει πολλες φορες οπως και τωρα οτι ΔΕΝ γουσταρει tapatalk η κατι αλλο.

Δεν εχει πει οτι δεν ειναι καλο, οτι δεν βολευει κλπ.

Εχει πει οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ

(Κι εγω μονο απο tapatalk την παλευω by the way)

Βρε παιδια, εσεις καλα τα λετε.. αλλα η διαχειριση εχει δηλωσει πολλες φορες οπως και τωρα οτι ΔΕΝ γουσταρει tapatalk η κατι αλλο.

Εχει πει οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ

Νίκο ακριβώς για αυτή την παρένθεση το κάνουμε θέμα... ;)

Το ξέρω ότι το έχουν ξαναπει ότι δεν θέλουν αλλά μέχρι τώρα δεν υπήρχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα (πλην της εμφάνισης υπογραφής, που δεν το λες σοβαρό) ενώ με την αναβάθμιση του Tapatalk φαίνεται να χρειάζεται αναβάθμιση το API. Αυτό στάθηκε η αφορμή να ανοίξει έτσι...ζωηρά το θέμα.

Εχει πει οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ

Άρα δηλαδή εγώ τι να κρατήσω από όλα τα παραπάνω της διαχείρησης?

Αυτό γουστάρουμε και αν δεν σας αρέσει, άντε σε κανένα ...... hair stylist!!!:blink:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Νίκο ακριβώς για αυτή την παρένθεση το κάνουμε θέμα... ;)

Άρα δηλαδή εγώ τι να κρατήσω από όλα τα παραπάνω της διαχείρησης?

Αυτό γουστάρουμε και αν δεν σας αρέσει, άντε σε κανένα ...... hair stylist!!!:blink:

Ναι ρε παιδια κι εγω δεν την παλευω με μερικα πραγματα & αποψεις στο φορουμ που μυριζουν ναφθαλινη, αλλα τι να κανουμε?!

Να παρακαλαμε?!

Το μονο που μπορεις να κανεις σαν χρηστης οταν η διαχειριση δεν γουσταρει αυτο που θελεις να γινει (εφοσον για σενα ειναι σημαντικο) ειναι να φυγεις, να μην μπαινεις συχνα, η να μην συμμετεχεις.

Ακουγεται καπως, αλλα ειναι μεγαλο θεμα το να φυγεις.

Το φορουμ ειναι οτι ειναι λογο χρηστων.

Αν φυγουν 1-2 χιλιαδες ατομα δηλαδη (ουτε 1000 δεν ειμαστε αλλα τεσπα :p) που βοηθανε, γραφουν οδηγους και γενικα ειναι γνωστες/εμπειροι με ορεξη να βοηθησουν, ποιος θα μεινει στο φορουμ? Για ποιο λογο να μεινει?

Για τα αρθα, το μπλογκινγκ και κατι στηλες που ξεκινανε σαν εβδομαδιαιες αλλα τελικα γινονται 1-2 φορες το χρονο?

Τα podcast που ειναι παντα ο djdb, ο vlachaq-κατι και ο plankton?!

:lol:

Δεν τα λεω για να "διωξω" καποιον αυτα. Ειναι η προσωπικη μου αποψη.

Ετσι το βλεπω εγω

+1 για το tapatalk( για την τιμή των όπλων :) αφού δεν βλέπω αλλαγή πολιτικής σύντομα).

Το 2.9% να φανταστώ πως είναι από όλους τους εγγεγραμμένους συνφορουμίτες; Ακόμη και τους μη ενεργούς; Είχα την εντύπωση πως είναι περισσότεροι αυτοί που το χρησιμοποιούν(τουλάχιστον σε android).

Η ιδέα για poll είναι πολύ καλή.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Ναι ρε παιδια κι εγω δεν την παλευω με μερικα πραγματα & αποψεις στο φορουμ που μυριζουν ναφθαλινη, αλλα τι να κανουμε?!

Να παρακαλαμε?!

Το μονο που μπορεις να κανεις σαν χρηστης οταν η διαχειριση δεν γουσταρει αυτο που θελεις να γινει (εφοσον για σενα ειναι σημαντικο) ειναι να φυγεις, να μην μπαινεις συχνα, η να μην συμμετεχεις.

Ακουγεται καπως, αλλα ειναι μεγαλο θεμα το να φυγεις.

Το φορουμ ειναι οτι ειναι λογο χρηστων.

Αν φυγουν 1-2 χιλιαδες ατομα δηλαδη (ουτε 1000 δεν ειμαστε αλλα τεσπα :p) που βοηθανε, γραφουν οδηγους και γενικα ειναι γνωστες/εμπειροι με ορεξη να βοηθησουν, ποιος θα μεινει στο φορουμ? Για ποιο λογο να μεινει?

Για τα αρθα, το μπλογκινγκ και κατι στηλες που ξεκινανε σαν εβδομαδιαιες αλλα τελικα γινονται 1-2 φορες το χρονο?

Τα podcast που ειναι παντα ο djdb, ο vlachaq-κατι και ο plankton?!

:lol:

Δεν τα λεω για να "διωξω" καποιον αυτα. Ειναι η προσωπικη μου αποψη.

Ετσι το βλεπω εγω

Και έτσι είναι. Απλώς οι... 1000 (που δεν είναι/είμαστε ούτε για αστείο τόσοι αλλά σίγουρα πολύ λιγότεροι) είμαστε μάλλον μικρό ποσοστό (ούτε το... 2.9% δηλαδή) οπότε ένα τέτοιο ποσοστό είναι μάλλον αδιάφορο. Παρακολουθώ το φόρουμ πολλά χρόνια. Όσο μεγάλωνε υιοθέτησε μια πολιτική που για να μην επεκταθώ θα την συνοψίσω στο 'εμάς έτσι μας αρέσει, αν δεν σας κάνει, το κουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία. Θα έρθουν άλλοι'. Και όντως έρχονται. Μόνο που αυξάνονται αυτοί που ρωτάνε και μειώνονται αυτοί που απαντάνε. Όπως θα έχεις δει σε thread που κινούμαστε κι οι δύο, τα άτομα που συμμετέχουν ενεργά είναι συγκεκριμένα. Έχει φύγει πολύς κόσμος που ασχολούνταν με το φόρουμ πολύ έντονα λόγω προβλημάτων που δημιουργήθηκαν με τις τακτικές moderating. Γενικώς, λιγότερη αδιαλλαξία και περισσότερη δημοκρατία δεν θα έβλαπτε.

Από εκεί και πέρα όπως παντού έτσι και εδώ οι ανάλογοι χειρισμοί φέρνουν και τις ανάλογες αποφάσεις. Οι καλοί θετικές και οι κακοί αρνητικές.

Πολυ πατριωτικά το έχετε πάρει το θέμα ορισμένοι.

Σίγουρα όντας μέλη τόσα χρόνια έχει ωριμάσει μέσα σας αλλά μην το αναγάγουμε και στο ζήτημα της εβδομάδος..

Χ€στηκε η φοράδα στ αλώνι αν το myphone θα υποστηρίξει tapatalk η όχι.

Τα ξένα fora είναι πολύ πιο πλούσια anyway.

me > you

Εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο πού δεν γνωρίζω,για να είναι ένα forum στο tapatalk χρειάζεται κάποιο αντίτιμο?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Πολυ πατριωτικά το έχετε πάρει το θέμα ορισμένοι.

Σίγουρα όντας μέλη τόσα χρόνια έχει ωριμάσει μέσα σας αλλά μην το αναγάγουμε και στο ζήτημα της εβδομάδος..

Χ€στηκε η φοράδα στ αλώνι αν το myphone θα υποστηρίξει tapatalk η όχι.

Τα ξένα fora είναι πολύ πιο πλούσια anyway.

Ε, ναι. Βεβαια. Δεν ειπε κανεις το αντιθετο. Δεν θα διαδιλωσουμε κιολας!

Απλα χτυπησε πολυ ασχημα αυτη η αντιμετώπιση απο πλευρας ομαδας διαχείρισης. Δεν ηταν τροπος αυτος!

Τες πα, εγω το σταματαω εδω γιατι εχω την αίσθηση οτι κανω αυτο που κανει το ανθρωπακι στην υπογραφη μου.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Και μόνο που το Tapatalk φορτώνει σελίδες ακόμα και με G και μάλιστα καταναλώνει λίγα mb για μένα είναι must have! Άντε τρέξε το site του myphone με G να σε δω!

Σε 4 sites μπαίνω καθημερινά για να ενημερώνομαι και μόνο στο myphone είναι λειψό το tapatalk.:P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...