kskender82 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καλησπέρα έκανα σήμερα το official update του Miui-JLB50.0 και πλέον μου βγάζει μια πολύ χάλια γραμματοσειρά για τα ελληνικά με τεράστια κενά και απαίσιους χαρακτήρες. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να την αλλάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Θα πας στο Themes και θα κατεβάσεις τα fonts "Neon Lamps". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Ακόμα μια ποιοτικότατη rom (sMiui) για το κινητό μας βασισμένη στην V6 kitkat και μάλιστα multilang. http://en.miui.com/thread-60554-1-1.html Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGG Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μετά από 3+ χρόνια κάτοχος του Xperia Neo V είναι καιρός να προχωρήσω σε καλύτερη συσκευή, επειδή αυτή (εξαιτίας μου) είναι στα τελευταία της και έχει τρομερο lag !!!! Θέλω να μάθω από όσους έχετε αυτό το κινητό 1+ χρόνο αν αντιμετωπίζετε τώρα προβλήματα με lagging σε σχέση με όταν το είχατε αγοράσει..Θα το κρατήσω για πολύ καιρό (~4 χρονάκια σίγουρα) και δε θέλω μετά από τα πρώτα 1-2 χρόνια να φτάσω στην κατάσταση που είμαι σήμερα με το Neo V (δικαιολογημένα μεν, έχει φάει αμέτρητες τούμπες αλλά το lag του είναι εξωπραγματικό, τι light rom του έχω βάλει κ ιστορίες, δε διορθώνεται με τίποτα!!!). Επίσης κάτι που δε μ αρέσει είναι πως δεν υποστηρίζει 4g αλλά δεν είναι και προτερεότητά μου αυτό, οκ! Πιστεύετε θα αξίζει ή να κοιτάξω κάτι άλλο? Το βρίσκω στα 200$ απτο ibuygou, και ~200€ είναι το max που θέλω να δώσω για νέα συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wankel Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 φιλε PGG,επειδη ειχα το Xperia Ray και καταλαβαινω τι εννοεις οταν λες lag,εχω να σου πω οτι εχω το Mi2s λιγο παραπανω απο 6 μηνες και δεν με εχει απογοητευσει ποτε. σε σχεση με το xperia απλα ...πεταει...ειναι τετραπυρηνο και με τετραπλασια RAM οποτε lag δεν προκειται να δεις,αναβαθμιζεται καθε εβδομαδα,υπαρχει ελληνικη rom και για οτιδηποτε απορια εχεις η' οποια βοηθεια χρειαστεις υπαρχει και το επισημο ελληνικο φορουμ.αν και υπαρχουν παρα πολλες συσκευες στα λεφτα που διαθετεις πιστευω οτι ειναι απο τις πιο δυνατες επιλογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGG Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Ευχαριστώ για τα φώτα σου wankel :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Ακόμα μια ποιοτικότατη rom (sMiui) για το κινητό μας βασισμένη στην V6 kitkat και μάλιστα multilang. http://en.miui.com/thread-60554-1-1.html Απίστευτη rom. Την έβαλα σήμερα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν της λείπει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Απίστευτη rom. Την έβαλα σήμερα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν της λείπει τίποτα. Μπράβο σου για την ενημέρωση μας δούλεψε την λίγο και πες μας και εμάς τι διαφέρει απο την απλή MIUI 5 και 6 και αν το κινητό συμπεριφέρεται σε όλες τις λειτουργίες του καλά.... Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 (edited) Απο ότι φαίνεται το mi2s θα πάρει κανονικά την lollipop!!! Και δεν θα ειναι special χωρις δηλαδή πολλά χαρακτηριστικά. Θα τα έχει όλα τα χαρακτηριστικά της miui v6.. Ορίστε η πηγή. http://www.androidauthority.com/xiaomi-lollipop-miui6-582566/ Edited January 26, 2015 by cmeletis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pRomptER Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Μακάρι, γιατί είναι απαράδεκτο να είμαστε ακόμα στην 4.1 Μέχρι τότε εγώ θα παραμείνω στην πρώτη lollipop του Ivan που έχει τρομερή αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 (edited) Μακάρι, γιατί είναι απαράδεκτο να είμαστε ακόμα στην 4.1 Μέχρι τότε εγώ θα παραμείνω στην πρώτη lollipop του Ivan που έχει τρομερή αυτονομία. Δώσε αν μπορείς περισσότερο info για την αυτονομία. Τα κουμπιά του hands free δουλεύουν κανονικά; Lollipop miui στο mi2s; για να δούμε! Edited January 28, 2015 by FrOsT_frt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pRomptER Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ορίστε screanshots από μέτρια χρήση 2 διαφορετικών ημερών: http://i61.tinypic.com/2uyfuv7.pnghttp://i57.tinypic.com/24kxc7t.png http://i62.tinypic.com/2ustx5e.pnghttp://i59.tinypic.com/23w3zu0.png Τα κουμπιά του handsfree νομίζω πως δουλεύουν αλλά έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω. Δυστυχώς δεν τα έχω μαζί μου για να το δοκιμάσω. Μου εμφανίζει ορισμένα bugs αλλά μάλλον οφείλονται στις εφαρμογές που δεν έχουν βελτιστοποιηθεί για lollipop. H ρομ είναι αυτή Android 5.0 Lollipop for Xiaomi Mi 2/2S by Ivan με αυτά τα gapps [GAPPS][5.0.x][bETA] OFFICIAL Up-to-Date PA-GOOGLE APPS (All ROM's) [2015-01-25] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe88 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Παιδιά καλησπέρα έχω ακόμα την official ρομ θέλω όμως να δοκιμάσω την lolipop που μπορώ να βρω αναλυτικές οδηγίες πως να το κάνω? Το κινητό είναι ρουταρισμενο από το minideal. Επίσης αν βάλω custom rom μπορώ να έχω το mi market? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasgr Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Καλησπέρα σε όλους... :) ..εδώ και καιρό ψηνόμουνα, και τώρα έχει έρθει η ώρα. Έχω δεί διαθέσιμο σε ελάχιστα σημεία πλεόν το ΜI2S/32GB. Στο Merimobiles ειναι στα 216 ευρώ, και επισης το βρίσκω και απο το Aliexpress απο πολλούς πωλητες. Ο πωλητης που ξεχωρίζει (έχει 234 votes με 96.7%, και 314 παραγγελίες), έχει και την καλύτερη τιμή σε σχεση με τους άλλους, στα 170. Έχετε να προτείνετε καποιον άλλον πωλητη με στοκ..?? 50 ευρώ φτηνότερα από το Merimobiles ειναι υπολογίσιμη διαφορά.... Εχει κανένας εμπειρία απο Aliexpress..?? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Εγω πάντως δεν θα αγόραζα ποτέ απο το Aliexpress αξιόλογο τηλ. και μάλιστα με μεγάλη έκπτωση εχουν δει πολλά τα μάτια μου, αλλα και το Merimobiles εχει ακουστεί τώρα τελευταία σε ταρζανιες... έχουν παραλάβει μερικοι μεταχειρισμένα απο δαύτους... Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasgr Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Εγω πάντως δεν θα αγόραζα ποτέ απο το Aliexpress αξιόλογο τηλ. και μάλιστα με μεγάλη έκπτωση εχουν δει πολλά τα μάτια μου, αλλα και το Merimobiles εχει ακουστεί τώρα τελευταία σε ταρζανιες... έχουν παραλάβει μερικοι μεταχειρισμένα απο δαύτους... ... εχεις δίκιο.... αλλά σε αυτόν τον "χορό".... με το που ξεκινάς μια παραγγελία από Άπω Ανατολή, το ρίσκο είναι δεδομένο.. απλά διερευνώ τις "τάσεις" που υπάρχουν στην αγορά τελευταία... ελπίζοντας να ακολουθήσω εναν ασφαλέστερο δρόμο που κάποιος αλλος έχει ήδη πάρει. (Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι εγώ θα έχω την ίδια τύχη)..... :cry: θεωρώ οτι αξίζει να μοιραστώ κάτι που βρήκα ενδιαφέρον... http://xiaomi.eu/community/threads/safe-stores-sites-sellers-to-buy-xiaomi-phones-and-accessories-from.19202/ Edited March 10, 2015 by manasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archiezulu Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 ... εχεις δίκιο.... αλλά σε αυτόν τον "χορό".... με το που ξεκινάς μια παραγγελία από Άπω Ανατολή, το ρίσκο είναι δεδομένο.. απλά διερευνώ τις "τάσεις" που υπάρχουν στην αγορά τελευταία... ελπίζοντας να ακολουθήσω εναν ασφαλέστερο δρόμο που κάποιος αλλος έχει ήδη πάρει. (Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι εγώ θα έχω την ίδια τύχη)..... :cry: θεωρώ οτι αξίζει να μοιραστώ κάτι που βρήκα ενδιαφέρον... http://xiaomi.eu/community/threads/safe-stores-sites-sellers-to-buy-xiaomi-phones-and-accessories-from.19202/ Από etotalk πιστευώ πως είναι πολύ αξιόπιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe88 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Παιδιά καλημέρα. Το κινητό το έχω πάντα σε marathon Mode η μπαταρία όμως μου διαρκεί για μία ημέρα με το ζόρι. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Μήπως σου τρώει κάποια εφαρμογή την μπαταρία; Ή μπορεί να έχει η μπαταρία σου πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 παιδια εχουμε κανενα νεο για miui v6 θα βγει επισημα αραγε?? αυτο εδω το εχει βαλει κανεις??http://xiaomi.eu/community/threads/5-4-10.27429/ διαβασα μερικες σελιδες πισω και βλεπω οτι λετε η v6 ειναι χαλια με μπολικα bugs!!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Παλι εδω αφου το 630 που πηρα για το ετερον ημισυ κατεληξε στον γιο Απο μεγεθος ειναι αυτο που της κανει Απο miui καλα θα τα παω μιας και σχεδον ενα χρονο εχω το 1s Ειδα στο merimbiles τιμη 198 Και στο ebay απο 176 - 235 Απο οτι διαβαζω κραταει καλα ακομα το κινητο και εφοσον δεν εχει τρελλες απαιτησεις σαν χρηστης λεω να το τσιμπησω Θα ηθελα αν καποιος εχει βρει κανενα σαιτ που να μου ξεφυγε που να το πουλαει ακομα Και προτασεις για screen protector και καμμια θηκη Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe88 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Παιδιά καλησπέρα τις τελευταίες μέρες έχω πρόβλημα με τη συσκευή. Όταν κάνω κάτι κολλάει η οθόνη και πρέπει να πατήσω το power button για να ξεκολλήσει. Επίσης το πίσω καπάκι καίει από τη ζέστη, ενώ και η εφαρμογή του fb με το που έκανε update από το mi market δεν βγάζει τις ειδοποιήσεις. Καμιά ιδέα τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodor Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Καλημέρα Γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να βρω θήκη σιλικόνης, μπαταρία και κάποιες screen protector για το mi2s που έχω. Αυτό που θέλω ειναι ένα αξιόπιστο κατάστημα και οι τιμές να μην είναι Φαρμάκι. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe88 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Καλημέρα Γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να βρω θήκη σιλικόνης, μπαταρία και κάποιες screen protector για το mi2s που έχω. Αυτό που θέλω ειναι ένα αξιόπιστο κατάστημα και οι τιμές να μην είναι Φαρμάκι. :O απο ebay φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twmnnmik Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 ξερει κανεις πια ειναι η τελευταια multilanguage 4.1 που υπαρχει για να την κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts