Jump to content

Samung Galaxy S4: Πλήρης οδηγός για root

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 453
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας ο οδηγός για root που δίνετε είναι για όλα τα Firmware

Ναι, αν δεν ήταν θα το έγραφε ;)

Να ρωτήσω κάτι...Με το root χάνουμε την εγγύησή μας? Αν περάσουμε Official firmware επανέρχεται η μπορούν να στο βρουν στο service της Samsung?

Ναι χάνεται η εγγύηση, μέχρι να βγάλεις το root περνώντας official firmware αφού μηδενίσεις το μετρητή.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Αν θέλεις clockworkmod recovery αντί για stock recovery

αυτό μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει???

Δες εδώ

http://www.addictivetips.com/mobile/what-is-clockworkmod-recovery-and-how-to-use-it-on-android-complete-guide/

- Alex

Στο market κυκλοφορεί μία εφαρμογή triangle.αυτή κάνει για τον μηδενισμό?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Στο market κυκλοφορεί μία εφαρμογή triangle.αυτή κάνει για τον μηδενισμό?

Δεν χρειαζετε να πληρωσεις.Τη δινει ο Chainfire δωρεαν στο xda http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1822007&d=1363862235

Και τα γραφει ο Αλεκος στο πρωτο ποστ

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Χαιρετώ την παρέα,

μετά το root εμφανίζεται κάθε λίγο και λιγάκι κάποιο μήνυμα "DETECTION Information" ??

Επίσης έχετε δει αν έχει εξαφανιστεί η επιλογή για 4G δίκτυο ??

GT-I9505

GT-N8000

Δεν χρειαζετε να πληρωσεις.Τη δινει ο Chainfire δωρεαν στο xda http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1822007&d=1363862235

Και τα γραφει ο Αλεκος στο πρωτο ποστ

Το κατέβασα κι έκανα την μικρή διαδικασία.την έκανε αλλά μετά κόλλησε κι έκανε restart.γιατί?

Είναι σωστά τώρα?

Edited by ταξιδιωτης22

Χαιρετώ την παρέα,

μετά το root εμφανίζεται κάθε λίγο και λιγάκι κάποιο μήνυμα "DETECTION Information" ??

Επίσης έχετε δει αν έχει εξαφανιστεί η επιλογή για 4G δίκτυο ??

Έκανες root όπως λέει ο οδηγός εδώ; Δε νομίζω... ;)

Το κατέβασα κι έκανα την μικρή διαδικασία.την έκανε αλλά μετά κόλλησε κι έκανε restart.γιατί?

Είναι σωστά τώρα?

Ξανακάντο, έχει μικροbugs στο S4 ακόμα... χρειάστηκε και σε μένα 2 φορές. Και αν έχεις SD card μέσα βγάλτην πριν το κάνεις.

- Alex

Έκανες root όπως λέει ο οδηγός εδώ; Δε νομίζω... ;)

Ξανακάντο, έχει μικροbugs στο S4 ακόμα... χρειάστηκε και σε μένα 2 φορές. Και αν έχεις SD card μέσα βγάλτην πριν το κάνεις.

Αυτό θα κάνω.

Εννοείται δε θέλω να φύγει το root απλά να μηδενίσει ο counter,τι εικόνα πρέπει να μου βγάλει μετά?

Edit,το έκανα,0 counter λέει τώρα.

Edited by ταξιδιωτης22

Παιδιά σήμερα πήρα τελικά το S4 και έχει την rom I9505 Fir I9505XXUAMDE, μάλλον είναι από Ρουμάνια αν δεν κάνω λάθος, ποιες η εντυπώσεις αν το έχει κανένας από την rom και από πού κατεβάζω το αρχείο της rom για να το κάνω root?

Το Firmware είναι όπως και τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν οπότε μην ψάχνεις για ουσιαστικές διαφορές γιατί δεν θα βρεις.

Για Root διαβάζεις το πρώτο μήνυμα του θέματος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Έβαλα τη νέα ΡΟΜ (DBT-I9505XXUBMEA) και μετά πέρασα το root του Chainfire.

Στο reboot μένει στην οθόνη Android is Upgrading - Starting apps.

Κάποιος που να το έκανε root αντιμετώπισε κάτι τέτοιο?

Edit: αφού το έκλεισα και μπήκα στη recovery, έκανα wipe cache και όλα καλά.

Edited by geovass

Μια ερώτηση...όταν κάνουμε unroot, χάνουμε όλα τα δεδομένα μας? Είτε με τον τρόπο από το κινητό είτε με το pc. :blink:

Παιδια εγω το κανα root. Απ οτι ειδα ομως πλεον δεν γραφει επισημη εκδοση στην κατασταση του κινητου και οταν του βαζω να ελεγξει για update μεσω ota μου λεει δεν ειναι δυνατον επειδη εχουν τροποποιηθει αρχεια συστηματος. Αν το συνδεσω με KIES μπορει να ελεγξει και να εγκαταστησει αν υπαρχει αναβαθμιση??

Μέσω KIES λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Δοκίμασέ το.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Στο Κιες μου γράφει απλά πιο πρόσφατη έκδοση εγκατεστημένη. Ελπίζω όταν βγει update να μου το εμφανίσει!

Παιδια εγω το κανα root. Απ οτι ειδα ομως πλεον δεν γραφει επισημη εκδοση στην κατασταση του κινητου και οταν του βαζω να ελεγξει για update μεσω ota μου λεει δεν ειναι δυνατον επειδη εχουν τροποποιηθει αρχεια συστηματος. Αν το συνδεσω με KIES μπορει να ελεγξει και να εγκαταστησει αν υπαρχει αναβαθμιση??

Στο Κιες μου γράφει απλά πιο πρόσφατη έκδοση εγκατεστημένη. Ελπίζω όταν βγει update να μου το εμφανίσει!

Μόνο το OTA επηρεάζει. Μπορείς βέβαια οποιαδήποτε στιγμή να βάλεις το επίσημο update με το Odin όταν βγει, κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με το Kies.

- Alex

Μόνο το OTA επηρεάζει. Μπορείς βέβαια οποιαδήποτε στιγμή να βάλεις το επίσημο update με το Odin όταν βγει, κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με το Kies.

Το επισημο Update της χωρας που εχω (ουγγαριας) που θα το βρω οταν βγει? Δεν θελω να αλλαξω χωρα για να μην χασω την εγγυηση...

Το επισημο Update της χωρας που εχω (ουγγαριας) που θα το βρω οταν βγει? Δεν θελω να αλλαξω χωρα για να μην χασω την εγγυηση...

Ψάξε εδω έχει όλα τα firmware

Samsung galaxy s21+

αν αλλάξουμε firmware και βαλουμε απο ελληνικο - γερμανικο με ροοτ και χρειαστουμε εγγυηση τη πρεπει να κανουμε για να το επαναφερουμε?αρκει να βαλουμε την ελληνικη και να μηδενισουμε το κοντερ?θα γινει official το κινητο?
Γιαννης

αν αλλάξουμε firmware και βαλουμε απο ελληνικο - γερμανικο με ροοτ και χρειαστουμε εγγυηση τη πρεπει να κανουμε για να το επαναφερουμε?αρκει να βαλουμε την ελληνικη και να μηδενισουμε το κοντερ?θα γινει official το κινητο?

Και αν χρειαστείς εγγύηση γιατί δεν ανάβει (π.χ. έχει καεί η μητρική), πώς ακριβώς θα βάλεις την Ελληνική;

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Ναι, αυτό κάνεις.

Και αν χρειαστείς εγγύηση γιατί δεν ανάβει (π.χ. έχει καεί η μητρική), πώς ακριβώς θα βάλεις την Ελληνική;

Τότε δεν θα μπορούν να το δουν ούτε από το Service οπότε είσαι καλυμμένος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Καλά, ΟΚ. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις (π.χ να καεί η οθόνη και να το δουν μετά την αλλαγή). Εξασφαλισμένος δεν μπορείς να είσαι.
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!