chris58 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Καλησπέρα σας ο οδηγός για root που δίνετε είναι για όλα τα Firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) Καλησπέρα σας ο οδηγός για root που δίνετε είναι για όλα τα Firmware Ναι, αν δεν ήταν θα το έγραφε ;) Να ρωτήσω κάτι...Με το root χάνουμε την εγγύησή μας? Αν περάσουμε Official firmware επανέρχεται η μπορούν να στο βρουν στο service της Samsung? Ναι χάνεται η εγγύηση, μέχρι να βγάλεις το root περνώντας official firmware αφού μηδενίσεις το μετρητή. Edited May 25, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Αν θέλεις clockworkmod recovery αντί για stock recovery αυτό μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Αν θέλεις clockworkmod recovery αντί για stock recovery αυτό μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει??? Δες εδώ http://www.addictivetips.com/mobile/what-is-clockworkmod-recovery-and-how-to-use-it-on-android-complete-guide/ Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Στο market κυκλοφορεί μία εφαρμογή triangle.αυτή κάνει για τον μηδενισμό? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Στο market κυκλοφορεί μία εφαρμογή triangle.αυτή κάνει για τον μηδενισμό? Δεν χρειαζετε να πληρωσεις.Τη δινει ο Chainfire δωρεαν στο xda http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1822007&d=1363862235 Και τα γραφει ο Αλεκος στο πρωτο ποστ Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_6600 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Χαιρετώ την παρέα, μετά το root εμφανίζεται κάθε λίγο και λιγάκι κάποιο μήνυμα "DETECTION Information" ?? Επίσης έχετε δει αν έχει εξαφανιστεί η επιλογή για 4G δίκτυο ?? Παράθεση GT-I9505 GT-N8000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 (edited) Δεν χρειαζετε να πληρωσεις.Τη δινει ο Chainfire δωρεαν στο xda http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1822007&d=1363862235 Και τα γραφει ο Αλεκος στο πρωτο ποστ Το κατέβασα κι έκανα την μικρή διαδικασία.την έκανε αλλά μετά κόλλησε κι έκανε restart.γιατί? Είναι σωστά τώρα? Edited May 27, 2013 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Χαιρετώ την παρέα, μετά το root εμφανίζεται κάθε λίγο και λιγάκι κάποιο μήνυμα "DETECTION Information" ?? Επίσης έχετε δει αν έχει εξαφανιστεί η επιλογή για 4G δίκτυο ?? Έκανες root όπως λέει ο οδηγός εδώ; Δε νομίζω... ;) Το κατέβασα κι έκανα την μικρή διαδικασία.την έκανε αλλά μετά κόλλησε κι έκανε restart.γιατί? Είναι σωστά τώρα? Ξανακάντο, έχει μικροbugs στο S4 ακόμα... χρειάστηκε και σε μένα 2 φορές. Και αν έχεις SD card μέσα βγάλτην πριν το κάνεις. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 (edited) Έκανες root όπως λέει ο οδηγός εδώ; Δε νομίζω... ;) Ξανακάντο, έχει μικροbugs στο S4 ακόμα... χρειάστηκε και σε μένα 2 φορές. Και αν έχεις SD card μέσα βγάλτην πριν το κάνεις. Αυτό θα κάνω. Εννοείται δε θέλω να φύγει το root απλά να μηδενίσει ο counter,τι εικόνα πρέπει να μου βγάλει μετά? Edit,το έκανα,0 counter λέει τώρα. Edited May 31, 2013 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Παιδιά σήμερα πήρα τελικά το S4 και έχει την rom I9505 Fir I9505XXUAMDE, μάλλον είναι από Ρουμάνια αν δεν κάνω λάθος, ποιες η εντυπώσεις αν το έχει κανένας από την rom και από πού κατεβάζω το αρχείο της rom για να το κάνω root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Το Firmware είναι όπως και τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν οπότε μην ψάχνεις για ουσιαστικές διαφορές γιατί δεν θα βρεις. Για Root διαβάζεις το πρώτο μήνυμα του θέματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 (edited) Έβαλα τη νέα ΡΟΜ (DBT-I9505XXUBMEA) και μετά πέρασα το root του Chainfire. Στο reboot μένει στην οθόνη Android is Upgrading - Starting apps. Κάποιος που να το έκανε root αντιμετώπισε κάτι τέτοιο? Edit: αφού το έκλεισα και μπήκα στη recovery, έκανα wipe cache και όλα καλά. Edited June 6, 2013 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grhgorhskabala Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 το πηρα το κινητο!!!αξιζει να το κανω τωρα που εχει εγγυηση η να το κανω μετα απο καιρο που θα παλιωσει λιγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Μια ερώτηση...όταν κάνουμε unroot, χάνουμε όλα τα δεδομένα μας? Είτε με τον τρόπο από το κινητό είτε με το pc. :blink: Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos86 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Παιδια εγω το κανα root. Απ οτι ειδα ομως πλεον δεν γραφει επισημη εκδοση στην κατασταση του κινητου και οταν του βαζω να ελεγξει για update μεσω ota μου λεει δεν ειναι δυνατον επειδη εχουν τροποποιηθει αρχεια συστηματος. Αν το συνδεσω με KIES μπορει να ελεγξει και να εγκαταστησει αν υπαρχει αναβαθμιση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Μέσω KIES λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Δοκίμασέ το. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos86 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Στο Κιες μου γράφει απλά πιο πρόσφατη έκδοση εγκατεστημένη. Ελπίζω όταν βγει update να μου το εμφανίσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Παιδια εγω το κανα root. Απ οτι ειδα ομως πλεον δεν γραφει επισημη εκδοση στην κατασταση του κινητου και οταν του βαζω να ελεγξει για update μεσω ota μου λεει δεν ειναι δυνατον επειδη εχουν τροποποιηθει αρχεια συστηματος. Αν το συνδεσω με KIES μπορει να ελεγξει και να εγκαταστησει αν υπαρχει αναβαθμιση?? Στο Κιες μου γράφει απλά πιο πρόσφατη έκδοση εγκατεστημένη. Ελπίζω όταν βγει update να μου το εμφανίσει! Μόνο το OTA επηρεάζει. Μπορείς βέβαια οποιαδήποτε στιγμή να βάλεις το επίσημο update με το Odin όταν βγει, κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με το Kies. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos86 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Μόνο το OTA επηρεάζει. Μπορείς βέβαια οποιαδήποτε στιγμή να βάλεις το επίσημο update με το Odin όταν βγει, κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με το Kies. Το επισημο Update της χωρας που εχω (ουγγαριας) που θα το βρω οταν βγει? Δεν θελω να αλλαξω χωρα για να μην χασω την εγγυηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Το επισημο Update της χωρας που εχω (ουγγαριας) που θα το βρω οταν βγει? Δεν θελω να αλλαξω χωρα για να μην χασω την εγγυηση... Ψάξε εδω έχει όλα τα firmware Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 αν αλλάξουμε firmware και βαλουμε απο ελληνικο - γερμανικο με ροοτ και χρειαστουμε εγγυηση τη πρεπει να κανουμε για να το επαναφερουμε?αρκει να βαλουμε την ελληνικη και να μηδενισουμε το κοντερ?θα γινει official το κινητο? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 αν αλλάξουμε firmware και βαλουμε απο ελληνικο - γερμανικο με ροοτ και χρειαστουμε εγγυηση τη πρεπει να κανουμε για να το επαναφερουμε?αρκει να βαλουμε την ελληνικη και να μηδενισουμε το κοντερ?θα γινει official το κινητο? Και αν χρειαστείς εγγύηση γιατί δεν ανάβει (π.χ. έχει καεί η μητρική), πώς ακριβώς θα βάλεις την Ελληνική; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 αν αλλάξουμε firmware και βαλουμε απο ελληνικο - γερμανικο με ροοτ και χρειαστουμε εγγυηση τη πρεπει να κανουμε για να το επαναφερουμε?αρκει να βαλουμε την ελληνικη και να μηδενισουμε το κοντερ?θα γινει official το κινητο? Ναι, αυτό κάνεις. Και αν χρειαστείς εγγύηση γιατί δεν ανάβει (π.χ. έχει καεί η μητρική), πώς ακριβώς θα βάλεις την Ελληνική; Τότε δεν θα μπορούν να το δουν ούτε από το Service οπότε είσαι καλυμμένος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Καλά, ΟΚ. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις (π.χ να καεί η οθόνη και να το δουν μετά την αλλαγή). Εξασφαλισμένος δεν μπορείς να είσαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts