GeorgeManim Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Φτου φτου φτου το δικο μου J3s (με τη 2750 μπαταρια και τον απλο επεξεργαστη) δεν εχει παρουσιασει απολυτως τιποτα. Πλεον κλεινει 9 μηνες χρησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Και το δικό μου J3s Τ (με τη 3.000 μπαταριά και τον 1.5 - Τούρμπο επεξεργαστή, δεν έπαθε κάτι εδώ και ένα εξάμηνο. Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Επανέρχομαι! Από την Παρασκευή δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Δουλεύει άψογα. Δεν ξέρω τι να κάνω... Ξέρει κανείς αν είναι ένα πρόβλημα που έρχεται, χάνεται και ξαναεμφανίζεται; Ή μπορεί και να... έφτιαξε;;; (χλωμό το βλέπω). Αστο αφού δεν το κάνει. Εδώ άλλα ανοιγοκλείνουν, άλλα δεν έχουν μικρόφωνο,άλλα δεν έχουν ηχείο,άλλα θέλουν φόρτιση κάθε 6 ώρες κλπ κλπ. Αν είναι να σου κανει κανένα πάτημα μια στο τόσο δε χάλασε και ο κόσμος. Εξάλλου αν θέλεις να το φτιαξεις ίσως να είναι καλύτερα να ψαξεις για digitizer και να στο αλλάξουν εδώ ή να σου στείλει το κατάστημα ενα. Στείλε τους βίντεο με το πρόβλημα και πες τους να σου στείλουν ενα να το αλλαξεις μόνος σου. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrypas Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Αστο αφού δεν το κάνει. Εδώ άλλα ανοιγοκλείνουν, άλλα δεν έχουν μικρόφωνο,άλλα δεν έχουν ηχείο,άλλα θέλουν φόρτιση κάθε 6 ώρες κλπ κλπ. Αν είναι να σου κανει κανένα πάτημα μια στο τόσο δε χάλασε και ο κόσμος. Εξάλλου αν θέλεις να το φτιαξεις ίσως να είναι καλύτερα να ψαξεις για digitizer και να στο αλλάξουν εδώ ή να σου στείλει το κατάστημα ενα. Στείλε τους βίντεο με το πρόβλημα και πες τους να σου στείλουν ενα να το αλλαξεις μόνος σου. Έτσι λέω... μάλλον έχεις δίκιο. Και κοντεύει μια βδομάδα τώρα που δεν μου έχει κάνει τίποτε!!! (από την Παρασκευή). Θα το κρατήσω, και αν μου παρουσιάσει πρόβλημα πάλι, βλέπω τι θα κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapas6969 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 καλησπερα παιδια,εχουμε κανενα λινκ απο που να αγορασω μια οθονη για το κινητο,την εσπασα στον στρατο:mad::mad::mad: Υ.Γ θα με παιδεψει να την αλλαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 καλησπερα παιδια,εχουμε κανενα λινκ απο που να αγορασω μια οθονη για το κινητο,την εσπασα στον στρατο:mad::mad::mad: Υ.Γ θα με παιδεψει να την αλλαξω? Αν εχει πανω απο 50€ δεν συμφερει, δωσε 90-100-110 και παρε κανα αλλο με ΜΤΚ6582. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 καλησπερα παιδια,εχουμε κανενα λινκ απο που να αγορασω μια οθονη για το κινητο,την εσπασα στον στρατο:mad::mad::mad: Υ.Γ θα με παιδεψει να την αλλαξω? Γύρο στα 65 δολάρια έχει η οθόνη και το digitizer στο aliexpress. Εσένα έσπασαν και τα δύο; Αν πιάνουν τα χέρια σου δεν είναι και τόσο δύσκολα. Αλλά όπως είπε και ο από πάνω δεν ξέρω αν σε συμφέρει να το αλλαξεις ή να πάρεις ενα άλλο τηλέφωνο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapas6969 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Γύρο στα 65 δολάρια έχει η οθόνη και το digitizer στο aliexpress. Εσένα έσπασαν και τα δύο; Αν πιάνουν τα χέρια σου δεν είναι και τόσο δύσκολα. Αλλά όπως είπε και ο από πάνω δεν ξέρω αν σε συμφέρει να το αλλαξεις ή να πάρεις ενα άλλο τηλέφωνο. το digitizer δουλευει το γυαλι ειναι αγρατζουνιστο μονο η LCD εσπασε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 το digitizer δουλευει το γυαλι ειναι αγρατζουνιστο μονο η LCD εσπασε... http://www.aliexpress.com/item/100-original-JY-G3-JIAYU-G3-G3S-G3T-LCD-Glass-Screen-LCD-Display-Replacement-For-JIAYU/1064604913.html Δες εδώ μια οθόνη Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Εβαλα αυτη τη ρομ http://www.needrom.com/mobile/htc-one-style-rom/ και μου αρεσει πολυ. Εχει Ελληνικά Μου φαινεται πιο γρηγορη απο 2-3 που εχω δοκιμασει. Εχει και μερικα εξτραδακια ... Αυτο που δεν ξερω ειναι αν δουλευει με δυο καρτες sim Edited March 23, 2014 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Εγω οτι εχω δοκιμασει, σαν την τελευταια των Ισπανων τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrypas Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Πως θα συνδέσω το τηλ. με usb σε windows 8.1 για να κάνω αντιγραφή αρχείων από την microSD κάρτα μνήμης; Το συνδέω, πατάω "Turn on USB storage" αλλά δεν κάνει τίποτε... Ευχαριστώ. (εντωμεταξύ ψάχνω στο forum να βρω απάντηση, αν και μέχρι τώρα δεν βρήκα κάτι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 (edited) Δοκίμασε να πέράσεις τους οδηγούς απο εδω. Σε wind7 δουλευουν. Επίσης ισως να χρειάζεται να τικάρεις την ''ενεργοποίηση σφαλμάτων usb'' απο τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου Edit: Λοιπον το cpu-z δεν ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι αλλα μου δειχνει αυτα με τη καινουρια ρομ http://i1024.photobucket.com/albums/y301/markito1/c0483aab-ee25-4e37-8ee2-15a8f1649bf5_zps742f9679.png Edited March 24, 2014 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrypas Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Δοκίμασε να πέράσεις τους οδηγούς απο εδω. Σε wind7 δουλευουν. Επίσης ισως να χρειάζεται να τικάρεις την ''ενεργοποίηση σφαλμάτων usb'' απο τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου Σε ευχαριστώ, αλλά μπα... Σε windows 8.1 pro 64bit δεν δουλεύει... Κάποια άλλη ιδέα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Edit: Λοιπον το cpu-z δεν ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι αλλα μου δειχνει αυτα με τη καινουρια ρομ http://i1024.photobucket.com/albums/y301/markito1/c0483aab-ee25-4e37-8ee2-15a8f1649bf5_zps742f9679.png 1080x1920 480dpi; Νομίζω απαντήθηκε το ερώτημά σου. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 1080x1920 480dpi; Νομίζω απαντήθηκε το ερώτημά σου. :-) Έτσι ειναι, σκεφτηκα τι δούλεμα μπορεί να φάει κάποιος που θα πληρώσει πανάκριβα κάποιο τηλέφωνο. Οποτε καμία εμπιστοσύνη στη συγκεκριμένη εφαρμογή. Στο GPU που δε φαινεται στη φώτο μου δειχνει adreno, το antutu επισης τα ιδια + οτι η φωτογραφική αποδίδει 13mpixel, μόνο το mobileuncle tools τα δείχνει σωστα. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Έτσι ειναι, σκεφτηκα τι δούλεμα μπορεί να φάει κάποιος που θα πληρώσει πανάκριβα κάποιο τηλέφωνο. Οποτε καμία εμπιστοσύνη στη συγκεκριμένη εφαρμογή. Στο GPU που δε φαινεται στη φώτο μου δειχνει adreno, το antutu επισης τα ιδια + οτι η φωτογραφική αποδίδει 13mpixel, μόνο το mobileuncle tools τα δείχνει σωστα. ...υπάρχουν ορισμένες αξιόπιστες σχετικά (π.χ. Hardware Info) αλλά ναι το MTK MobileUncleTools είναι από τα σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Σε ευχαριστώ, αλλά μπα... Σε windows 8.1 pro 64bit δεν δουλεύει... Κάποια άλλη ιδέα;;;Βρες υπολογιστή με Win7. ...υπάρχουν ορισμένες αξιόπιστες σχετικά (π.χ. Hardware Info) αλλά ναι το MTK MobileUncleTools είναι από τα σίγουρα.Πλέον οι κινέζοι φτιάχνουν και ρομς που έχουν τη δυνατότητα να δείξουν ψευτικα χαρακτηριστικά ακόμη και στο τεστ του antutu, πχ επεξεργαστή συχνότητα κι αναλυση οθόνης. Μονο το MTK droid tools απο υπολογιστή δείχνει τα σωστά χαρακτηριστικά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Το cpu-z ειναι αξιοπιστο, απλα κατι εχουν κανει στην συγκεκριμενη ρομ για να φαινονται αυτα τα στοιχεια. Οταν το χρησιμοποιω εγω με την μαμισια ρομ δειχνει τα κανονικα στοιχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Πως θα συνδέσω το τηλ. με usb σε windows 8.1 για να κάνω αντιγραφή αρχείων από την microSD κάρτα μνήμης; Το συνδέω, πατάω "Turn on USB storage" αλλά δεν κάνει τίποτε... Ευχαριστώ. (εντωμεταξύ ψάχνω στο forum να βρω απάντηση, αν και μέχρι τώρα δεν βρήκα κάτι) Βρες υπολογιστή με Win7. Δε χρειαζεται να βρει windows7, εγω σε windows 8/8.1 δουλευω το τηλεφωνο. Μεχρι και το SPFlashtool μια χαρα παιζει. Απλα θελει να εχεις κανει disable driver signature verification (ή καπως ετσι) την ωρα που βαζεις τους οδηγους για το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Εγώ χρησιμοποιώ το (AnTuTu X Benchmark) που δεν έχει τα σκόπιμα λάθη στο ΣΚΟΡ του (απλού AnTuTu). Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Δεν ξερω αν το ειδατε αυτο http://www.gizchina.com/2014/03/27/jiayu-opens-flagship-store-germany/ αλλα η jiayu ανοιξε μαγαζι στην Γερμανια. Το καταστημα εχει ανεβασει και μια εγαρμογη στο playstore και αν την καταβασεις εχει μια ρομ και για το δικο μας τηλεφωνο. Μηπως θελει κανεις να την δοκιμασει και να πει εντυπωσεις? Θα το εκανα εγω αλλα δεν μπορω αυτες τις μερες, θα πρεπει να περιμενω ως το αλλο Σαββατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Nαι υπάρχει αρκετό καιρό και το καταστημα και η εφαρμογή. Υπάρχει και άλλη https://play.google.com/store/apps/details?id=es.fraggel.teamforce Καλή κίνηση αυτές οι εφαρμογές που μας κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrypas Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Δε χρειαζεται να βρει windows7, εγω σε windows 8/8.1 δουλευω το τηλεφωνο. Μεχρι και το SPFlashtool μια χαρα παιζει. Απλα θελει να εχεις κανει disable driver signature verification (ή καπως ετσι) την ωρα που βαζεις τους οδηγους για το τηλεφωνο. Θα το κάνω (το βρήκα και σε ευχαριστώ). Αλλά ποιους drivers εννοείς να βάλω φίλε μου; Το PdaNet που μου πρότειναν πιο πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 πηρα σημερα μια θηκη για το G3S, τυπου flip απο το aliexpress στα 7 USD. Αρκετα καλη αγορα, εφαρμοζει τελεια και επισης η αποστολη ηταν με track number. Επισης το παραγγειλα 18 Μαρτιου και 31 Μαρτιου ηταν σπιτι μου. Οποιος θελει λεπτομεριες να στειλει μηνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts