Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα φιλοι μου ,πριν απο δυο μηνες παρελαβα ενα Lenovo Α850 αλλα ηθελα να αγορασω το Jiayu 3GS βεβαια δεν υπηρχε σε stock αλλα ειχα ακουσει καλα λογια για το συγκεκριμενο κινητο,το ερωτημα μου ειναι λοιπον μετα απο αρκετους μηνες χρησης απο εσας ,τη γευση σας εχει αφησει το συγκεκριμενο κινητο ,τυχον προβληματα κτλ.Ευχαριστω πολυ ενδιαφερομαι να το αγορασω για τον αδελφο μου ,η γνωμη σας ειναι πολυτιμη για μενα.

Εγω το εχω απο τον Ιουνιο και ειναι διαμαντι.

Προσωπικα θα ρισκαρα να το ξαναγορασω, μιας και στα λεφτα του δεν βλεπω κινητο με τοσο καλα specs και τοσο μεγαλη μπαταρια!

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα φιλοι μου ,πριν απο δυο μηνες παρελαβα ενα Lenovo Α850 αλλα ηθελα να αγορασω το Jiayu 3GS βεβαια δεν υπηρχε σε stock αλλα ειχα ακουσει καλα λογια για το συγκεκριμενο κινητο,το ερωτημα μου ειναι λοιπον μετα απο αρκετους μηνες χρησης απο εσας ,τη γευση σας εχει αφησει το συγκεκριμενο κινητο ,τυχον προβληματα κτλ.Ευχαριστω πολυ ενδιαφερομαι να το αγορασω για τον αδελφο μου ,η γνωμη σας ειναι πολυτιμη για μενα.

εγω το ειχα 5 μηνες χωρις να μου παρουσιασει κανενα απολυτως προβλημα. αν η μπαταρια δε ειναι στη αμεση προτεραιοτητα σου προτεινω να παρεις το xiaomi hongmi. αυτο εχω τωρα . εχει ιδιο επεξεργαστη αλλα η ποιοτητα αλλα κυριως η οθονη ειναι σε αλλο επιπεδο.

εγω το ειχα 5 μηνες χωρις να μου παρουσιασει κανενα απολυτως προβλημα. αν η μπαταρια δε ειναι στη αμεση προτεραιοτητα σου προτεινω να παρεις το xiaomi hongmi. αυτο εχω τωρα . εχει ιδιο επεξεργαστη αλλα η ποιοτητα αλλα κυριως η οθονη ειναι σε αλλο επιπεδο.

Σιγα καλε μην ειναι και η οθονη απο τον αλλο κοσμο.

Σιγα καλε μην ειναι και η οθονη απο τον αλλο κοσμο.

Είχα το ένα και δουλεύω το άλλο. Εσύ έχεις δει το Xiaomi από κοντά?

Oποιος ψάχνει για μπαταρία παρέλαβα αυτην εδώ http://www.aliexpress.com/item/Original-battery-usb-data-line-for-jiayu-G3-G3-Smobile-phone-3000mAh-free-shipping/801660419.html και ειναι μια χαρά όπως τη γνήσια. Στέλνει και καλώδιο data μαζί αλλά αυτό που μου έστειλε δουλεύει μονο για φόρτιση και δεν κουμπώνει και τέλεια μπορώ να πώ. Βλέπω και τη στέλνει πλέων με sweden post ενώ όταν την παραγγειλα ειχε malaisia post και δωρεάν μεταφορικά.
No root->No problem

Oποιος ψάχνει για μπαταρία παρέλαβα αυτην εδώ http://www.aliexpress.com/item/Original-battery-usb-data-line-for-jiayu-G3-G3-Smobile-phone-3000mAh-free-shipping/801660419.html και ειναι μια χαρά όπως τη γνήσια. Στέλνει και καλώδιο data μαζί αλλά αυτό που μου έστειλε δουλεύει μονο για φόρτιση και δεν κουμπώνει και τέλεια μπορώ να πώ. Βλέπω και τη στέλνει πλέων με sweden post ενώ όταν την παραγγειλα ειχε malaisia post και δωρεάν μεταφορικά.

Eχω το 2750 μοντελο, θα κουμπωνει αραγε;

Τη μετρησα με το παχύμετρο:

Υψος: 67mm

Πλατος: 58mm

Παχος: 6mm

Edited by minotavros
No root->No problem

Τη μετρησα με το παχύμετρο:

Υψος: 67mm

Πλατος: 58mm

Παχος: 6mm

Ωραιος!!

Του jiayu G4 παντως που ειχα δοκιμασει δεν εκανε.

Λογικα, ουτε αυτη κανει για τα απλα G3S, αλλα θα μετρησω και εγω.

Έχω βάλει miui V5 για δοκιμή και προσπαθώ να βγάλω τη δόνηση από τα πλήκτρα home,menu,back αλλά όσο και αν έχω ψάξει δεν μπορώ να βρώ πως βγαίνει. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
No root->No problem

Έχω βάλει miui V5 για δοκιμή και προσπαθώ να βγάλω τη δόνηση από τα πλήκτρα home,menu,back αλλά όσο και αν έχω ψάξει δεν μπορώ να βρώ πως βγαίνει. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Ρυθμίσεις - ήχος - δόνηση κατά το άγγιγμα :)

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Αυτό είναι το πρόβλημα ότι πάω ρυθμίσεις> ήχος και μου βγάζει

-SIM management

-location access

-apps

δε βγάζει τίποτα αλλο

edit: Τελικα λυθηκε το προβλημα με επαναφ. εργοστ. ρυθμίσεων.. Στην αρχή ειχα επιλέξει λαθος τον τρόπο που θα ανοιγουν οι ρυθμίσεις ήχων και είχα βάλει να ανοιγουν παντα με αυτή την επιλογή

Edited by minotavros
No root->No problem

προσπαθω να βρω καποια παρουσιαση(φωτογραφιες, βιντεο ,φλας,κτλ) για το G3s αλλα ματαια.ισως να μου ξεφυγε καμια σελιδα.τελικα οι αποψεις πανω στο συγκεκριμενο κινητο ειναι εντελως αντιθετες και το κακο ειναι οτι ο ενας λεει με τιποτα ξανα και ο αλλος λεει με χιλια.μεγαλο μπερδεμα.εν ολιγις το συμπερασμα απο οτι καταλαβαινω ειναι το συγκεκριμενο κινητο εαν δεν ειχε προβληματα με τον digiter θα ηταν η καλητερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα η κανω λαθος?

προσπαθω να βρω καποια παρουσιαση(φωτογραφιες, βιντεο ,φλας,κτλ) για το G3s αλλα ματαια.ισως να μου ξεφυγε καμια σελιδα.τελικα οι αποψεις πανω στο συγκεκριμενο κινητο ειναι εντελως αντιθετες και το κακο ειναι οτι ο ενας λεει με τιποτα ξανα και ο αλλος λεει με χιλια.μεγαλο μπερδεμα.εν ολιγις το συμπερασμα απο οτι καταλαβαινω ειναι το συγκεκριμενο κινητο εαν δεν ειχε προβληματα με τον digiter θα ηταν η καλητερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα η κανω λαθος?

http://www.youtube.com/watch?v=KwkbmdH-NOU

http://www.youtube.com/watch?v=VudbQaCodPs

Ειναι παχυ αλλα ειναι πολυ καλο, εγω το εχω απο τον Ιουνιο και δουλευει μπομπα (και εχω το απλο και οχι το turbo)

Μια χαρά και εγώ τρεις μήνες του έχω βγάλει τα μάτια με ρομ και πειράγματα μπας και το χαλάσω αλλά τιποτα :grin:
No root->No problem

Μια χαρά και εγώ τρεις μήνες του έχω βγάλει τα μάτια με ρομ και πειράγματα μπας και το χαλάσω αλλά τιποτα :grin:

Aν δεν ειχε το θεμα με το σκαλοπατι στην μπαταρια το jiayu G4, θα ηταν σαφως καλυτερη επιλογη τωρα εστω και με λιγα παραπανω, αλλα το σκαλοπατι με χαλαει παρα πολυ ρε ****το.

Aν πήγαινα για g4 θα κοιτούσα για το g4c που κάπου διάβασα ότι ειναι και ο διαδοχος του g3.
No root->No problem

Aν πήγαινα για g4 θα κοιτούσα για το g4c που κάπου διάβασα ότι ειναι και ο διαδοχος του g3.

Σιγουρα οχι, μιας και ειναι πιο λεπτο και εχει 2000mah μπαταρια.

Επισης, δεν ξερω αν ο ΜΤΚ6582 ειναι καλυτερος απο τον ΜΤΚ6589Τ στα παιχνιδια.

Εδώ λέει θα υπάρχει επιλογή για 2000 και 3000 http://www.gizchina.com/2014/02/19/jiayu-g4c-announced-new-entry-level-130-price-point/ . Επίσης εδω αναφέρει για 3000 http://www.jiayu-store.com/jiayu-g4c-mtk-mt6582-quad-core-1-3ghz-4-7-inch-corning-glass-screen-mobile-phone-white.html . Μεχρι να κυκλοφορήσει βέβαια βλέπουμε...
No root->No problem

Εδώ λέει θα υπάρχει επιλογή για 2000 και 3000 http://www.gizchina.com/2014/02/19/jiayu-g4c-announced-new-entry-level-130-price-point/ . Επίσης εδω αναφέρει για 3000 http://www.jiayu-store.com/jiayu-g4c-mtk-mt6582-quad-core-1-3ghz-4-7-inch-corning-glass-screen-mobile-phone-white.html . Μεχρι να κυκλοφορήσει βέβαια βλέπουμε...

Ωραιος, δεν το ειχα δει.

Το ιδιο με το G4 το βλεπω εμφανισιακα. Η αλλαγη ειναι μονο στη CPU.

Αραγε ξερει κανεις πως παει στα παιχνιδια to MTK6582 σε σχεση με το ΜΤΚ6589Τ;

Έχει ένας φίλος το εξής πρόβλημα με το Jiayu G3S, ROM 20130515 v4.2.1, αγορασμένο από minideal τον Αύγουστο:

Κάθε φορά που προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το google maps (με wi-fi, gps off), λαμβάνει την ειδοποίηση ότι <<Οι υπηρεσίες εντοπισμού απενεργοποιήθηκαν...κτλ>>. Συνεπώς δεν έχει στίγμα. Πηγαίνοντας, όμως, στις ρυθμίσεις οι επιλογές <<Πρόσβαση στην τοποθεσία μου>> & <<Τοποθ. Wi-Fi&δικτ.κιν.τηλ>> είναι τσεκαρισμένες! Το μόνο που κατάφερα είναι να βρω αυτό:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2552002

χωρίς, όμως, κάποια απάντηση. Δεν έχω προσωπικά αυτό το κινητό, όποτε σκέφτηκα μήπως θα μπορούσαν να βοηθήσουν από εδώ οι κάτοχοί του.

Καλημέρα.

Απευθύνομαι στον φίλο apollo_el, αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται. Είχα όντως το παραπάνω πρόβλημα και για αρκετό καιρό σταμάτησα να ψάχνω τη λύση. Εδώ και 10 ημέρες εντελώς τυχαία ξαναείδα το ζήτημα και συνειδητοποίησα πως απενεργοποιώντας το Fast Boot το πρόβλημα σταμάτησε να υφίσταται. Είναι λίγες οι μέρες για να το πω με σιγουριά, αλλά κατά 99,5% αυτό έφταιγε.

Μπορεί κάποιος να το βρει πηγαίνοντας Settings -> Accessibility -> Enable Quick Boot.

Και φυσικά το κινητό εξακολουθεί και κάνει γρήγορα boot. Δηλαδή δεν ξέρω τελικά σε τι εξυπηρετεί αυτή η επιλογή.

Την ιδέα την βρήκα σε κάποια forums που ασχολούνται με τα HTC και εχω σχηματίσει την εντύπωση πως τα Jiayu έχουν πολλές ομοιότητες όσον αφορά την αρχιτεκτονική τους (ή και τα προβλήματά τους!!) με τα HTC.

(Παρεπιμπτόντως την ανάρτηση στο http://forum.xda-developers.com/ εγώ την είχα κάνει.)

Εύχομαι να βοήθησα.

παιδες problem...εδω και δυο εβδομαδες μου κανει νερα με φορτηση.λοιπον: το βαζω ενα βραδυ κλειστο να φορτισει και οταν ξυπναω το πρωι ειχε φορτισει μονο 87%.ε απο εκεινη την ημερα κανει οτι ναναι μια κολλαει στο30%,μια στο 54%...και γενικα οπου του ερθει.και κλειστο και ανοιχτο μου το κανει αυτο.αν βγαλω τον φορτιστη και τον ξαναβαλω κανα 3-4 φορες ξακολαει για λιγο και να ξανακολαει οπου του ερθει παλι.να τονισω οτι επειδη απο τις πρωτες μερες μου χαλασε ο ανταπτωρας του φορτιστη χεισιμοποιω εναν zte που ειχα 5.0v-700mA.σας εχει συμβει κατι παρομοιο?τι λετε να φταει?να αρχησω μηπως να ψαχνωμαι για μπαταρια??

παιδες problem...εδω και δυο εβδομαδες μου κανει νερα με φορτηση.λοιπον: το βαζω ενα βραδυ κλειστο να φορτισει και οταν ξυπναω το πρωι ειχε φορτισει μονο 87%.ε απο εκεινη την ημερα κανει οτι ναναι μια κολλαει στο30%,μια στο 54%...και γενικα οπου του ερθει.και κλειστο και ανοιχτο μου το κανει αυτο.αν βγαλω τον φορτιστη και τον ξαναβαλω κανα 3-4 φορες ξακολαει για λιγο και να ξανακολαει οπου του ερθει παλι.να τονισω οτι επειδη απο τις πρωτες μερες μου χαλασε ο ανταπτωρας του φορτιστη χεισιμοποιω εναν zte που ειχα 5.0v-700mA.σας εχει συμβει κατι παρομοιο?τι λετε να φταει?να αρχησω μηπως να ψαχνωμαι για μπαταρια??

Προσπάθησε να "αδειάσεις" την μπαταρια μέχρι να σβησει!

Μετά, φορτισε το φουλ (με 700mAh φορτιστή, θα κάνει γύρω στο 5ωρο, για την 3000 μπαταρια) και μέτρησε την τάση της μπαταρίας με ένα πολύμετρο, πρέπει να είναι γύρω στα 4.200mVolt.

Αν ΔΕΝ είναι, προφανώς δεν φορτίζει σωστά...

Μια καινούργια μπαταρια 3000mAh από AliExpress κοστίζει γύρω στο 10ευρω...

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1