asot Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 LINK για κατέβασμα της 20130813 (με Ελληνικά)??? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Θέλει καμιά ώρα για να κατέβει. θα ανεβασεις link? η να δωσεις το λινκ να το κατεβασουμε και εμεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Θα το ανεβάσω λίγο υπομονη αυτό που δεν ξέρω ακομα είναι πως θα το περάσω. Μαλλον θέλει sp flash. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 τι ειδους αρχειο ειναι; δε μπορεις να το κανεις ινσταλλ απο το recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Όχι δεν γίνεται από το recovery. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninniach Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Εκανα λογαριασμο απλα για να ευχαριστησω τη συγκεκριμενη παρεα.Με βοηθησε απιστευτα στο ψαξιμο του πρωτου μου κινεζου,και εδω και 10 μερες χαιρομαι ενα G3T με δικα σας ευθυνη :lol: Να'στε καλα,το κινητουλι τα σπαει μεχρι τωρα,παρ'ολο που του εχω βγαλει τα ματια με τις ρομ (κι'αυτο τα δικα μου,μεχρι να μαθω πως τη λογικη των android),αλλα χαλαλι.Κατεληξα (μαλλον) στη MIUI,αν και μαθαινοντας ποσο γρηγορα μπορει καποιος να τις αλλαξει μπορει και απλα να αλλαζω καθε τοσο. Keep it up! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 μηπως ξερει κανεις αν μπορω να βρω τον ανταπτορα του φορτιστη που μπαινει στη μπριζα σε καποιο μαγαζι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Εκανα λογαριασμο απλα για να ευχαριστησω τη συγκεκριμενη παρεα.Με βοηθησε απιστευτα στο ψαξιμο του πρωτου μου κινεζου,και εδω και 10 μερες χαιρομαι ενα G3T με δικα σας ευθυνη :lol: Να'στε καλα,το κινητουλι τα σπαει μεχρι τωρα,παρ'ολο που του εχω βγαλει τα ματια με τις ρομ (κι'αυτο τα δικα μου,μεχρι να μαθω πως τη λογικη των android),αλλα χαλαλι.Κατεληξα (μαλλον) στη MIUI,αν και μαθαινοντας ποσο γρηγορα μπορει καποιος να τις αλλαξει μπορει και απλα να αλλαζω καθε τοσο. Keep it up! Ποια Miui εχεις βαλει; μηπως ξερει κανεις αν μπορω να βρω τον ανταπτορα του φορτιστη που μπαινει στη μπριζα σε καποιο μαγαζι; Μπορεις να βρεις ολο τον φορτιστη και να κουμπωσεις το καλωδιο που εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninniach Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Ποια Miui εχεις βαλει; 3.9.21 (mod της 5 ειναι,για μη επισημα υποστηριζομενα κινητα)και εχει ενα update 3.9.27 που κωλαει να το κανει :mad: Διαβαζα οτι ειναι βαρυα,αλλα δεν εχω δει διαφορα,παει περιφημα.Ισως καιει ελαφρως παραπανω μπαταρια,αλλα δεν εχει ουσιαστικη διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) LINK για κατέβασμα της 20130813 (με Ελληνικά)??? Μιας και δεν κατάφερα να την ανεβάσω αλλού σας την δίνω όπως μου την έδωσαν http://pan.baidu.com/s/166fh3 pass: dxbq τελικά την εγκατέστησα με την βοήθεια του sp flash tool το mbr & preloader δεν τα επέλεξα έκανα καλά?? παντός το τηλέφωνο είναι μια χαρά. το ανέβασα και εδώ http://www.4shared.com/archive/sl-gzUVR/JY-G3-20130813-093005_lang.html Edited September 29, 2013 by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 3.9.21 (mod της 5 ειναι,για μη επισημα υποστηριζομενα κινητα)και εχει ενα update 3.9.27 που κωλαει να το κανει :mad: Διαβαζα οτι ειναι βαρυα,αλλα δεν εχω δει διαφορα,παει περιφημα.Ισως καιει ελαφρως παραπανω μπαταρια,αλλα δεν εχει ουσιαστικη διαφορα. Ε δωσε και ενα link βρε να το κατεβασουμε και εμεις! Αυτες τις μερες εχω βαλει Lewa, παει ΠΑΡΑ πολυ καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Μηπως οι πιο εμπειροι της παρεας μπορουν να γραψουν καποια καλα tweaks για το GravityBox που δουλευουν στο κινητο μας? Το εβαλα εχτες αλλα δεν ξερω τι να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Ε δωσε και ενα link βρε να το κατεβασουμε και εμεις! Μπορει να ειναι αυτη: http://en.miui.com/thread-7941-1-1.html Δωσε καποιο λινκ της LEWA που εχεις βαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap1 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Μπορει να ειναι αυτη: http://en.miui.com/thread-7941-1-1.html Δωσε καποιο λινκ της LEWA που εχεις βαλει. Δεν γνωρίζω ο φίλος από που έχει βάλει LEWA, εγώ για LEWA έχω βάλει από εδώ http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=489595&st=1180#entry25158873 αρκετά καλή, γρήγορη, χωρίς Ελληνικά, σε εμένα δεν ήταν Rooted αν και είχε μέσα το SuperSU, ίσως να έκανα εγώ κάτι λάθος. Παράθεση www.gadget-rumours.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Μιας και δεν κατάφερα να την ανεβάσω αλλού σας την δίνω όπως μου την έδωσαν http://pan.baidu.com/s/166fh3 pass: dxbq τελικά την εγκατέστησα με την βοήθεια του sp flash tool το mbr & preloader δεν τα επέλεξα έκανα καλά?? παντός το τηλέφωνο είναι μια χαρά. το ανέβασα και εδώ http://www.4shared.com/archive/sl-gzUVR/JY-G3-20130813-093005_lang.html εμενα οταν παω να βαλω το scatter μου βγαζει αυτο Error: Initializing scatter file failed. Please check the name of scatter file which you load is legal. ξερεις γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Δεν γνωρίζω ο φίλος από που έχει βάλει LEWA, εγώ για LEWA έχω βάλει από εδώ http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=489595&st=1180#entry25158873 αρκετά καλή, γρήγορη, χωρίς Ελληνικά, σε εμένα δεν ήταν Rooted αν και είχε μέσα το SuperSU, ίσως να έκανα εγώ κάτι λάθος. Aυτην ειχα και εγω, πολυ καλη αλλα ουτε εγω μπορεσα να την ρουταρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Παρακαλώ κάποιος να μου πει , πως θα ξαναεμφανίσω το εικονίδια με το ποσοστό της μπαταρίας. Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Σήμερα το παρήγγειλα και εγώ από το to2c. Πρέπει να τους πω να είναι root και να έχει Ελληνικό μενού ή τα έχει από το εργοστάσιο? Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Σήμερα το παρήγγειλα και εγώ από το to2c. Πρέπει να τους πω να είναι root και να έχει Ελληνικό μενού ή τα έχει από το εργοστάσιο? Καλώς να σου έρθει. Και εγώ από εκεί το πήρα. Θα πρέπει να μιλήσεις στα αγγλικά με chatting και να του τονίσεις ότι θέλεις ελληνική γλώσσα, (όσο για το Rootting, δεν χρειάζεται να το ζητήσεις, διότι για να σου βάλουν την ελληνική γλώσσα πρέπει πρώτα να το ρουτάρουν. Υπόψιν δεν θα σου δώσουν ακουστικά. Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Παρακαλώ κάποιος να μου πει , πως θα ξαναεμφανίσω το εικονίδια με το ποσοστό της μπαταρίας. ρυθμισεις- μπαταρια- κλικ πανω πανω ποσοστο μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) Σήμερα το παρήγγειλα και εγώ από το to2c. Πρέπει να τους πω να είναι root και να έχει Ελληνικό μενού ή τα έχει από το εργοστάσιο? Και να μην τους το πεις έχω ανέβασει την τελευταία Ελληνική από minideal Edited September 30, 2013 by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 ρυθμισεις- μπαταρια- κλικ πανω πανω ποσοστο μπαταριας Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά σε εμένα δεν πιάνει. Μάλλον θα φταίει το ότι δεν έκανα σωστά το (Xposed και Gravity). Παρ΄ όλο που μετά από τα install των παραπάνω , το test έδειξε αύξηση επιδόσεων , δηλ. από 16.048 σε 16.127. Η μπορεί να φταίει κάτι από τις ρυθμίσεις που έκανα μέσα στο περιβάλλον του Gravity. Άρα έχω μπλέξει. Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 και να μην τους το πεις έχω ανέβασει την τελευταία Ελληνική από minideal μηπως να εκανες ενα backup mesw recovery και να το ανεβαζες; γιατι με το φλασαρισμα δε καταφερα κατι. σου εγραψα οτι μου βγαζει λαθος το scater file Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) μηπως να εκανες ενα backup mesw recovery και να το ανεβαζες; γιατι με το φλασαρισμα δε καταφερα κατι. σου εγραψα οτι μου βγαζει λαθος το scater file εμένα δεν μου έβγαλε σφάλμα. πιο flash tool χρησιμοποιείς κατέβασε αυτό αυτό που έχει ο οδηγός του Σταύρου με αυτό εγώ έκανα δουλειά. επίσης ξανακατέβασε το αρχείο μήπως δεν έχει κατέβει σωστά. Edited September 30, 2013 by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Το είχα παραγγείλει για έναν φίλο μου από το minideal, για την ακρίβεια το G3Τ και χθες το είδα από κοντά. Έπαθα πλάκα, εννοείται ότι είναι rooted και έχει και Ελληνικά. Έχει JB 4.2.1. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής για το κόστος του. Ανώτερο από το Alcatel 997D. Θα το παραγγείλω και για 'μένα. Το μόνο μειονέκτημα ότι έκανε περίπου 20 μέρες για να έρθει με registered mail. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts