bandi650 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Το minideal δε το έχει σε stock. Ρωτήστε κάποιον πωλητή να σας πει ποτέ θα το έχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrypas Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Το minideal δε το έχει σε stock. Ρωτήστε κάποιον πωλητή να σας πει ποτέ θα το έχουν Μόλις μπήκα και λέει: "In stock" http://www.minideal.net/jiayu-g3s-phone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-quad-core-gps-4-5-ips-gorilla-glass.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 4.3 παίζει να πάρει; Κι αν όχι ξέρουμε γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Εγώ στο Alcatel 997D που είναι Γερμανική έκδοση, για SMS 160 χαρακτήρων στα Ελληνικά χρησιμοποιώ το Handcent. Δεν έχει θέμα και με τις δυο sim. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Μόλις μπήκα και λέει: "In stock" http://www.minideal.net/jiayu-g3s-phone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-quad-core-gps-4-5-ips-gorilla-glass.html και εγω αυτο εβλεπα μεχρι που ρωτησα οχι ενα αλλα 2 πωλητες. τελος παντων μια ερωτηση δε βλαπτει νομιζω. εγω οπως προειπα το παρειγειλα απο ο το2c. 30/8 kai 31/8 2 τηλ. και σημερα ειχα μειλ με τρακινν και για τα δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Παίδες επειδή είμαι έτοιμος να αγοράσω το κινητό του θέματος, τελικά το νέο revision με τον Τ επεξεργαστή, θα έχει σίγουρα την 3000mA μπαταρία? Το minideal δε το έχει σε stock. Ρωτήστε κάποιον πωλητή να σας πει ποτέ θα το έχουν Μόλις μπήκα και λέει: "In stock" http://www.minideal.net/jiayu-g3s-phone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-quad-core-gps-4-5-ips-gorilla-glass.html και εγω αυτο εβλεπα μεχρι που ρωτησα οχι ενα αλλα 2 πωλητες. τελος παντων μια ερωτηση δε βλαπτει νομιζω. εγω οπως προειπα το παρειγειλα απο ο το2c. 30/8 kai 31/8 2 τηλ. και σημερα ειχα μειλ με τρακινν και για τα δυο ...νομίζω το έχουν αλλά με την 2750ΜAh μπαταρία. Ο Joyce επέμενε ότι τους τελείωσε για την ώρα η 3000ΜΑh. Παρήγγειλα 30/8, shipped/tracking 1/9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Εγώ στο Alcatel 997D που είναι Γερμανική έκδοση, για SMS 160 χαρακτήρων στα Ελληνικά χρησιμοποιώ το Handcent. Δεν έχει θέμα και με τις δυο sim.Δηλαδή το Handcent πλέον υποστηρίζει dual sim και σε ρωτάει από ποια κάρτα να στείλει; 4.3 παίζει να πάρει; Κι αν όχι ξέρουμε γιατί;Εξαρτάται αν βγάλει η Mediatek sources για 4.3 για τα mtk6589 Ερώτηση: Αν το παραγγείλω από minideal, πρέπει να τους πω να μου βάλουν ελληνικά; Δεν με ενδιαφέρουν τα menu. Στα αγγλικά τα θέλω. Ρωτώ μόνο για το αν θα έχω πρόβλημα με τα ελληνικά στην εμφάνισή τους (σε μηνύματα ή σε sites) ή με το πληκτρολόγιο όταν θα θέλω να γράψω. Ευχαριστώ!φυσικά και θα διαβάζει ελληνικά, το android έχει γραμματοσειρές που υποστηριζουν ελληνικά εξ ορισμού Παίδες επειδή είμαι έτοιμος να αγοράσω το κινητό του θέματος, τελικά το νέο revision με τον Τ επεξεργαστή, θα έχει σίγουρα την 3000mA μπαταρία?Ναι Τελικά μετά απο τόσο ψαξιμο δεν βρήκα λύση στο θέμα των μηνυμάτων. Χρειάζεται και να υπάρχει dual sim υποστήριξη αλλά και 160 χαρακτήρες στα ελληνικά. Όποιος έχει λύση το πρόβλημα αυτό θα εκτιμούσα τη βοήθεια του.Δοκίμασε μεταφέροντας σε backup φάκελο το υπάρχον mms.apk και mms.odex απ τον /system/app , και αντιγράφοντας αυτό μέσα http://d-h.st/3jJ με σωστά permissions (όπως των άλλων) και μετά επανακίνηση Ναι, προσεχε μη σου στειλουν και κανα τέταρτο σαν δωρο, επειδη τους εκανες και τζιρο. Μετά από καταγγελία μου προχτές, ήδη αφαιρέθηκαν όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα απ το μαγαζί http://www.aliexpress.com/store/115071. Το μαγαζί δεν θα παρει φράγκο φυσικά (εκτός αν κανείς ηλίθιος παρέλαβε αέρα, πάτησε ολοκλήρωση της παραγγελίας και δεν έκανε dispute), και το aliexpress θα επιστρέψει τα χρήματα σε όλους τους «έξυπνους» που παρείγγειλαν. Λογικά κι ο taxudromos θα χει ενημερωθεί για το refund του Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Παίδες επειδή είμαι έτοιμος να αγοράσω το κινητό του θέματος, τελικά το νέο revision με τον Τ επεξεργαστή, θα έχει σίγουρα την 3000mA μπαταρία? Ναι ...δλδ υπάρχει και παλαιό revision με ΜΤΚ6589Τ και 2750MAh; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 ...δλδ υπάρχει και παλαιό revision με ΜΤΚ6589Τ και 2750MAh; Nαι, τα πρωτα Τ ειχαν ερθει με την κλασικη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Δηλαδή το Handcent πλέον υποστηρίζει dual sim και σε ρωτάει από ποια κάρτα να στείλει; Προφανως, εχει μεινει με ICS ο φιλος. Μετά από καταγγελία μου προχτές, ήδη αφαιρέθηκαν όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα απ το μαγαζί http://www.aliexpress.com/store/115071. Το μαγαζί δεν θα παρει φράγκο φυσικά (εκτός αν κανείς ηλίθιος παρέλαβε αέρα, πάτησε ολοκλήρωση της παραγγελίας και δεν έκανε dispute), και το aliexpress θα επιστρέψει τα χρήματα σε όλους τους «έξυπνους» που παρείγγειλαν. Λογικά κι ο taxudromos θα χει ενημερωθεί για το refund του Kριμα. Κατι τετοιοι πονηροι, πρεπει να ταλαιπωρηθουν και λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Συγκριτικά ή μπαταρία αυτού του κινητού για τα χαρακτηριστικά του κρατάει πιο πολύ από αυτή που φοράει το zopo 980? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Nαι, τα πρωτα Τ ειχαν ερθει με την κλασικη μπαταρια. ...και πέρα από τη μπαταρία υπάρχει κάποια άλλη διαφορά μεταξύ τους διαπιστωμένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 (edited) Ισως αυτο το λινκ να ειναι χρησιμο σε καποιους, οσον αφορα το gps.conf http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1233359 Edited September 2, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Ισως αυτο το λινκ να ειναι χρησιμο σε καποιους, οσον αφορα το GPS.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1233359 Oχι, δε θα εμπιστευομουν κατι απο το μακρινο 2011. Εδω ειναι η λυση: http://www.gizchina.com/2013/07/23/how-to-fix-poor-gps-on-mediatek-phones/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Oχι, δε θα εμπιστευομουν κατι απο το μακρινο 2011. Εδω ειναι η λυση: http://www.gizchina.com/2013/07/23/how-to-fix-poor-gps-on-mediatek-phones/παιδια θελει ρουτ αυτο που αναφερει?γιατι περιμενω το zopo 980 που εχει mediatek 6589Τ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 (edited) Oχι, δε θα εμπιστευομουν κατι απο το μακρινο 2011. ..που συζητιεται στο thread μεχρι τον Ιουλιο του 2013 αν δεν το προσεξες.. Ασε που αυτο που αναφερεις ειναι ασχετο με το δικο μου. Εδω εχει ετοιμα αρχεια gps.conf αναλογα με την περιοχη. Edited September 2, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 παιδια θελει ρουτ αυτο που αναφερει?γιατι περιμενω το zopo 980 που εχει mediatek 6589Τ Ναι θελει root. Αλλα δεν θα κανεις ουτως η αλλως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Ναι θελει root. Αλλα δεν θα κανεις ουτως η αλλως;ποτε δεν κανω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 ποτε δεν κανω :) Kαι το χαμογελο απο διπλα, τι το θελεις; Εσυ χανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Προφανως, εχει μεινει με ICS ο φιλος. . Είσαι σίγουρος; έχει κάποια επιλογή γιατί στο G4 που το έχω δε ρωτάει στελνει πάντα από τη σιμ 1 αν το έχεις στο να σε ρωτάει. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Είσαι σίγουρος; έχει κάποια επιλογή γιατί στο G4 που το έχω δε ρωτάει στελνει πάντα από τη σιμ 1 αν το έχεις στο να σε ρωτάει. Aπο 4.1 και πανω, δε δουλευουν με dual sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueJean Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Αυριο επροκειται να παραγγειλω αυτο το G3S με επεξεργαστη Τ .Επειδη δεν εχω ξανακανει τετοια αγορα μεσω ιντερνετ ποτε πριν εχω τις εξης αποριες΄.1)Εχω ενα φιλο που εφερε κινητο απο αλλη χωρα και το δυκτειο δεν υποστιριζε εδω με ελληνικη ΣΙΜ και πηγε σε ενα καταστημα για να δει τι φταει και του ζητησαν 30 ευρω, παιζει να εχω τετοιο προβλημα?2) οταν στο στελνουν με singapore post το παραλαμβανεις στο ταχυδρομιο με ειδοποιηση ή ερχεται στην πορτα σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Αυριο επροκειται να παραγγειλω αυτο το G3S με επεξεργαστη Τ .Επειδη δεν εχω ξανακανει τετοια αγορα μεσω ιντερνετ ποτε πριν εχω τις εξης αποριες΄.1)Εχω ενα φιλο που εφερε κινητο απο αλλη χωρα και το δυκτειο δεν υποστιριζε εδω με ελληνικη ΣΙΜ και πηγε σε ενα καταστημα για να δει τι φταει και του ζητησαν 30 ευρω, παιζει να εχω τετοιο προβλημα?2) οταν στο στελνουν με singapore post το παραλαμβανεις στο ταχυδρομιο με ειδοποιηση ή ερχεται στην πορτα σου? 1) Λες να μιλαμε για τηλεφωνο που δεν δουλευει στην Ελλαδα; 2) Ταχυδρομειο, με χαρτακι στο σπιτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Παιδιά υπάρχει καλύτερη ρομ από αυτή που δίνει το minideal;; ή να μην το σκαλισω; Ας μου εξηγήσει κάποιος πως κάνουμε backup την υπάρχουσα ρομ του minideal; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Παιδιά υπάρχει καλύτερη ρομ από αυτή που δίνει το minideal;; ή να μην το σκαλισω; Ας μου εξηγήσει κάποιος πως κάνουμε backup την υπάρχουσα ρομ του minideal; Ξανα: ΔΕΝ υπαρχει ρομ του minideal, αντε να εχουν ρουταρει τη μαμισια και να εχουν περασει Ελληνικα. Βαλε CWM recovery και παρε ενα backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts