kaloudis Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Τις θηκες ζεστανε τες με πιστολακι κ θα ερθουν κουτι Βρωμιζουν πανευκολα ομως κ δεν καθαριζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Και με win 7 που δοκίμασα πάλι μου κρεμά το SP flash tool. Καμιά ιδέα; οταν ειναι σβηστο και συνδεμενο στον υπολογιστη με usb τοτε πατας power button + volume up και μπαινει recovery spflash κατεβασα μολις τωρα απο εδω χωρις προβλημα http://androidxda.com/smart-phone-flash-tool drivers κανονικα δεν χρειαζονται , εχω και εγω 8.1 64bit , απλα συνδεσα καλωδιο και ολα οκ. μηπως φταινε κατι στα windows ή antivirus που εχεις και στο κολαει. ενοειτε drivers της μητρικης (του pc)εχειs βαλει κανονικα ετσι? απο το cd ή to site της εταιριας οχι αυτα που σου βαζουν τα windows. ισως χρειαζεται να κανεις enable usb debuging στα settings τελος αυτο εμενα το ειχε κανει μαι φορα μονο οταν ειχα βαλει μεγαλο καλωδιο usb αλλου κινεζικου κινητου , μολις εβαλα ενα αλλο καλωδιο μικροτερο παλι κινεζικου αλλου κινητού το ειδε κανονικα (δοκιμασε ξανα να μπεις σε recovery) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 οταν ειναι σβηστο και συνδεμενο στον υπολογιστη με usb τοτε πατας power button + volume up και μπαινει recovery spflash κατεβασα μολις τωρα απο εδω χωρις προβλημα http://androidxda.com/smart-phone-flash-tool Δεν μπαίνει σε recovery με την παραπάνω διαδικασία. Το βλέπει ως MTK USB port αλλά κρεμά το Sp flash μόλις ξεκινήσει η διαδικασία φλασαρίσματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterart Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Δεν μπαίνει σε recovery με την παραπάνω διαδικασία. Το βλέπει ως MTK USB port αλλά κρεμά το Sp flash μόλις ξεκινήσει η διαδικασία φλασαρίσματος. ουτε σε μενα δεν μπαινει ετσι το ειχα αναφερει πιο παλια αλλα βοηθεια δεν πηρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpghost13 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Και εμένα φίλε μου οτάν ήρθε με της δυο θήκες δωρο αυτή της σιλικόνης ήταν σαν βρακι ξεχυλωμενο.αναγκαστικά έβαλα την αλλη που είναι σαν πορτοφολι και τελικά πολύ καλυτερα βολευει γιατί μετα μαλακώνει η θήκη.εγώ την έβαλα και στο μικροκυματων μηπως και ζεσταθεί και επανερεθει άλλα παρέμεινε σαν βρακι.στο aliexpress.com έχει θήκες σιληκονης αν θέλεις.της ξαδέρφης μου που το πήραμε μαζί η θήκη της ήταν μια χαρά ακόμα αυτή έχει.τύχη είναι αύτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ranger_Aragorn Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Παρατήρησε κανείς χαμηλότερο σήμα στο wifi με την SW_8 Jiayu G3S ? Υπάρχει κάποια λύση για να βελτιωθεί ? Τα ίδια κάνει και σε G3S.AOSP.4.2.2 αλλά και σε ROM [PORT] ME! Έχω την τελευταία απο jiayu.es και το wifi πιάνει πολύ καλύτερα. Παράθεση http://www.lordoftherings.net/media/aim_icons/lotr_aim_aragorn.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 (edited) Παρατήρησε κανείς χαμηλότερο σήμα στο wifi με την SW_8 Jiayu G3S ? Υπάρχει κάποια λύση για να βελτιωθεί ? Τα ίδια κάνει και σε G3S.AOSP.4.2.2 αλλά και σε ROM [PORT] ME! Έχω την τελευταία απο jiayu.es και το wifi πιάνει πολύ καλύτερα. εγω την εβγαλα αμαεσως γιατι μου πεταγε προβληματακια δεν προλαβα να δω για wifi. θα σου προτεινα να δοκιμασεις τις http://www.needrom.com/download/canvas-4-hd-v5/ 4.4.2 >>https://yadi.sk/d/x7AGofbTbbfsJ αυτην εχω πανω αυτη τι στιγμη την εχω μονο για να δω αν εχει διαφορα το ART.(με ART δεν λειτουργει το exposed framework/gravity box) και την κλασικη 4.2.1 lewa https://yadi.sk/d/0Ah_mK8kYtY4c που την προτιμω , την παλια εκδοση απο 31.07.2104 γιατι ηταν η τελευταια που εγινε port απο to g4s νομιζω τρεχει καλυτερα απο οτι οι νεοτερες που ειναι πορτ απο το ZTE V987 G3S.AOSP.4.2.2 αν θυμαμαι καλα ναι ειχε αδυναμο wifi και δεν μου λειτουργουσε το gps ROM [PORT] ME! οταν το ειχα βαλει πριν μηνες ηταν ολα τελεια αλλα η camera εκανε εγγραφη βιντεο με μονο 640χ480 γενικα οι 4.4.2 που κυκλοφορησαν ειναι οι ιδιες σε με διαφορετικο theme και στην δικια μου δεν βλεπω προβλημα στο wifi καμια 4.4.2 δεν υποστηρίζει epo assistance οποτε να το gps αργει λιγο να κλειδωσει, 1 λεπτο περιπου και πρεπει να εισαι στασιμος (εκτος αν εχεις agps ενεργο που μεσα σε 10 15- δευτερα μου εχει κλειδωσει) (αν κανεις restore me titanium απο 4.4.2 σε 4.2.1 και το αναποδο μπορει να μην λειτουργουν καποια apps χρειαζεται να τα ξανακατεβασεις ) Edited October 6, 2014 by Darkorigin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Γενικά πολλά bugs οι 4.4.2 τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες. Κολλήματα το GPS, χρειάζεται repartition η μνήμη και γενικά μια καλή 4.2.1 δεν έχεινα ζηλέψει τίποτα. Η μόνη 4.4.2 που μου άρεσε κάπως είναι η Xperia Z3 από 4pda.ru. Αγαπώ και εγώ LEWA. OS και μακάρι να πάρουμε την 6 που θα βγει όπου να ναι Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 επειδή θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να περάσει και μια άλλη ρομ ποια προτείνεται?με ελληνικα Να το αφήσω όπως είναι μήπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Η LEWA που σου έστειλα δεν έχει Ελληνικά Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 μόλις το έκανα κι έχει ελληνικά με την επαναφορά και λογικά θα το αφήσω έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Οποιος εχεις καμια δευτερη μπαταρια και δεν του χρειαζεται ας μου στειλει pm. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 ποια ρομ στο needrom έχει ελληνικά? Γιατί έβαλα την official και δεν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Βάζεις το zipaki που υπάρχει στην πρώτη σελίδα για τα ελληνικά Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Βάζεις το zipaki που υπάρχει στην πρώτη σελίδα για τα ελληνικά 1000 ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) Τελικά το ότι δεν συνεργάζεται ο mtk επεξεργαστής με το GPS είναι μεγάλος μύθος. Έχω βάλει 10δες ρομ και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ρομ παίζει τεράστιο ρόλο. Έχω δοκιμάσει 2 kitkat τώρα τελευταία και το GPS κλειδώνει εξαιρετικά γρήγορα χωρίς καμία ρύθμιση και χωρίς δεδομένα. Μέχρι σε ένα χωράφι με βρήκε σήμερα μακριά από πόλη Edited October 13, 2014 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καλησπερα ειμαι νεος στο φορουμ. εχω το Jiayu G3S εδω και κανα χρονο.εκει που δουλευε τελεια ξαφνικα καποιες φορες τα κουμπια πανω στην οθονη δεν λειτουργουσαν ενω τωρα πατιουνται συνεχεια με αποτελεσμα να μη μπορω να κανω τιποτα στο κινητο.Του αλλακξα και ρομ αλλα παλι τιποτα.Υπαρχει καποιος τροπος να τα απενεργοποισω μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Η εφαρμογη Mobileuncle tools εχει νομιζω επιλογη για να τα απενεργοποιησεις αλλα δεν θυμαμαι που. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Αν εννοείς τα softkeys υπάρχει στο app της jiayu επιλογή για ενεργοποίηση /απενεργοποιηση Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpghost13 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Βγήκε lewa os 5.1 την δοκίμασε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Απλά ειναι αναβαθμηση. Μια χαρά δουλευουν όλα. Περιμένουμε τη LEWA 6.0... Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 βαλτε miui. και ελληνικα και χωρις προβληματα....... http://en.miui.com/thread-7941-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HARPANIX Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Καλησπερα και απο μενα! εχω το κινητο κανα χρονο ολα καλα , μεχρι που τωρα τελευταια ειχα θεματακια με το gps... αποφασισα να flashαρω μια custom μπας και... ΤΑ ΧΩ ΚΑΝΕΙ .....:X Εκανα wipe και το data και το cache partition , με το cmw... κανω install zip και μετα ... το χαος.... δεν ανοιγε η μου εδειχνε την αρχικη οθονη για 2"... κρατω to vol down μπαινω σε κατι κινεζικα μενου , παταω κανα δυο φορες να βγω... LE CATASTROPHE... τωρα μονο ανοιγει , δειχνει το λευκο logo της εταιριας για 10" και ξανα και ξανα ...:cry::yawn: δεν κλεινει πρεπει να βγαλεις μπαταρια... σας κουρασα , αλλα καμμια ιδεα ρε παιδια να το επαναφερω???:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Φλάσαρε την official με flashtool -Ποια πηγες να περάσεις? -Σιγουρα δεν μπαινει σε recovery mode? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HARPANIX Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Φλάσαρε την official με flashtool -Ποια πηγες να περάσεις? -Σιγουρα δεν μπαινει σε recovery mode? -προσπαθησα να βαλω την nexus v3... - σιγουρα δεν μπαινει σε recovery... - με flash tool πως? κανα link ... ευχαριστω παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts