Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τις θηκες ζεστανε τες με πιστολακι κ θα ερθουν κουτι

Βρωμιζουν πανευκολα ομως κ δεν καθαριζουν

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και με win 7 που δοκίμασα πάλι μου κρεμά το SP flash tool. Καμιά ιδέα;

οταν ειναι σβηστο και συνδεμενο στον υπολογιστη με usb τοτε πατας power button + volume up και μπαινει recovery

spflash κατεβασα μολις τωρα απο εδω χωρις προβλημα http://androidxda.com/smart-phone-flash-tool

drivers κανονικα δεν χρειαζονται , εχω και εγω 8.1 64bit , απλα συνδεσα καλωδιο και ολα οκ.

μηπως φταινε κατι στα windows ή antivirus που εχεις και στο κολαει. ενοειτε drivers της μητρικης (του pc)εχειs βαλει κανονικα ετσι?

απο το cd ή to site της εταιριας οχι αυτα που σου βαζουν τα windows.

ισως χρειαζεται να κανεις enable usb debuging στα settings

τελος αυτο εμενα το ειχε κανει μαι φορα μονο οταν ειχα βαλει μεγαλο καλωδιο usb αλλου κινεζικου κινητου , μολις εβαλα ενα αλλο καλωδιο μικροτερο παλι κινεζικου αλλου κινητού το ειδε κανονικα

(δοκιμασε ξανα να μπεις σε recovery)

οταν ειναι σβηστο και συνδεμενο στον υπολογιστη με usb τοτε πατας power button + volume up και μπαινει recovery

spflash κατεβασα μολις τωρα απο εδω χωρις προβλημα http://androidxda.com/smart-phone-flash-tool

Δεν μπαίνει σε recovery με την παραπάνω διαδικασία. Το βλέπει ως MTK USB port αλλά κρεμά το Sp flash μόλις ξεκινήσει η διαδικασία φλασαρίσματος.

Δεν μπαίνει σε recovery με την παραπάνω διαδικασία. Το βλέπει ως MTK USB port αλλά κρεμά το Sp flash μόλις ξεκινήσει η διαδικασία φλασαρίσματος.

ουτε σε μενα δεν μπαινει ετσι το ειχα αναφερει πιο παλια αλλα βοηθεια δεν πηρα!

Και εμένα φίλε μου οτάν ήρθε με της δυο θήκες δωρο αυτή της σιλικόνης ήταν σαν βρακι ξεχυλωμενο.αναγκαστικά έβαλα την αλλη που είναι σαν πορτοφολι και τελικά πολύ καλυτερα βολευει γιατί μετα μαλακώνει η θήκη.εγώ την έβαλα και στο μικροκυματων μηπως και ζεσταθεί και επανερεθει άλλα παρέμεινε σαν βρακι.στο aliexpress.com έχει θήκες σιληκονης αν θέλεις.της ξαδέρφης μου που το πήραμε μαζί η θήκη της ήταν μια χαρά ακόμα αυτή έχει.τύχη είναι αύτη.

Παρατήρησε κανείς χαμηλότερο σήμα στο wifi με την SW_8 Jiayu G3S ?

Υπάρχει κάποια λύση για να βελτιωθεί ?

Τα ίδια κάνει και σε G3S.AOSP.4.2.2 αλλά και σε ROM [PORT] ME!

Έχω την τελευταία απο jiayu.es και το wifi πιάνει πολύ καλύτερα.

http://www.lordoftherings.net/media/aim_icons/lotr_aim_aragorn.gif

Παρατήρησε κανείς χαμηλότερο σήμα στο wifi με την SW_8 Jiayu G3S ?

Υπάρχει κάποια λύση για να βελτιωθεί ?

Τα ίδια κάνει και σε G3S.AOSP.4.2.2 αλλά και σε ROM [PORT] ME!

Έχω την τελευταία απο jiayu.es και το wifi πιάνει πολύ καλύτερα.

εγω την εβγαλα αμαεσως γιατι μου πεταγε προβληματακια δεν προλαβα να δω για wifi.

θα σου προτεινα να δοκιμασεις τις

http://www.needrom.com/download/canvas-4-hd-v5/

4.4.2 >>https://yadi.sk/d/x7AGofbTbbfsJ αυτην εχω πανω αυτη τι στιγμη την εχω μονο για να δω αν εχει διαφορα το ART.(με ART δεν λειτουργει το exposed framework/gravity box)

και την κλασικη 4.2.1 lewa https://yadi.sk/d/0Ah_mK8kYtY4c που την προτιμω , την παλια εκδοση απο 31.07.2104 γιατι ηταν η τελευταια που εγινε port απο to g4s νομιζω τρεχει καλυτερα απο οτι οι νεοτερες που ειναι πορτ απο το ZTE V987

G3S.AOSP.4.2.2 αν θυμαμαι καλα ναι ειχε αδυναμο wifi και δεν μου λειτουργουσε το gps

ROM [PORT] ME! οταν το ειχα βαλει πριν μηνες ηταν ολα τελεια αλλα η camera εκανε εγγραφη βιντεο με μονο 640χ480

γενικα οι 4.4.2 που κυκλοφορησαν ειναι οι ιδιες σε με διαφορετικο theme και στην δικια μου δεν βλεπω προβλημα στο wifi

καμια 4.4.2 δεν υποστηρίζει epo assistance οποτε να το gps αργει λιγο να κλειδωσει, 1 λεπτο περιπου και πρεπει να εισαι στασιμος (εκτος αν εχεις agps ενεργο που μεσα σε 10 15- δευτερα μου εχει κλειδωσει)

(αν κανεις restore me titanium απο 4.4.2 σε 4.2.1 και το αναποδο μπορει να μην λειτουργουν καποια apps χρειαζεται να τα ξανακατεβασεις )

Edited by Darkorigin

Γενικά πολλά bugs οι 4.4.2 τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες. Κολλήματα το GPS, χρειάζεται repartition η μνήμη και γενικά μια καλή 4.2.1 δεν έχεινα ζηλέψει τίποτα. Η μόνη 4.4.2 που μου άρεσε κάπως είναι η Xperia Z3 από 4pda.ru.

Αγαπώ και εγώ LEWA. OS και μακάρι να πάρουμε την 6 που θα βγει όπου να ναι

No root->No problem

επειδή θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να περάσει και μια άλλη ρομ ποια προτείνεται?με ελληνικα

Να το αφήσω όπως είναι μήπως?

Τελικά το ότι δεν συνεργάζεται ο mtk επεξεργαστής με το GPS είναι μεγάλος μύθος. Έχω βάλει 10δες ρομ και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ρομ παίζει τεράστιο ρόλο. Έχω δοκιμάσει 2 kitkat τώρα τελευταία και το GPS κλειδώνει εξαιρετικά γρήγορα χωρίς καμία ρύθμιση και χωρίς δεδομένα.

Μέχρι σε ένα χωράφι με βρήκε σήμερα μακριά από πόλη

Edited by minotavros
No root->No problem

Καλησπερα ειμαι νεος στο φορουμ.

εχω το Jiayu G3S εδω και κανα χρονο.εκει που δουλευε τελεια ξαφνικα καποιες φορες τα κουμπια πανω στην οθονη δεν λειτουργουσαν ενω τωρα πατιουνται συνεχεια με αποτελεσμα να μη μπορω να κανω τιποτα στο κινητο.Του αλλακξα και ρομ αλλα παλι τιποτα.Υπαρχει καποιος τροπος να τα απενεργοποισω μηπως?

Η εφαρμογη Mobileuncle tools εχει νομιζω επιλογη για να τα απενεργοποιησεις αλλα δεν θυμαμαι που.

Αν εννοείς τα softkeys υπάρχει στο app της jiayu επιλογή για ενεργοποίηση /απενεργοποιηση
No root->No problem

Καλησπερα και απο μενα! εχω το κινητο κανα χρονο ολα καλα , μεχρι που τωρα τελευταια ειχα θεματακια με το gps...

αποφασισα να flashαρω μια custom μπας και...

ΤΑ ΧΩ ΚΑΝΕΙ .....:X

Εκανα wipe και το data και το cache partition , με το cmw...

κανω install zip και μετα ... το χαος....

δεν ανοιγε η μου εδειχνε την αρχικη οθονη για 2"...

κρατω to vol down μπαινω σε κατι κινεζικα μενου , παταω κανα δυο φορες να βγω...

LE CATASTROPHE...

τωρα μονο ανοιγει , δειχνει το λευκο logo της εταιριας για 10" και ξανα και ξανα ...:cry::yawn:

δεν κλεινει πρεπει να βγαλεις μπαταρια...

σας κουρασα , αλλα καμμια ιδεα ρε παιδια να το επαναφερω???:O:O

Φλάσαρε την official με flashtool

-Ποια πηγες να περάσεις?

-Σιγουρα δεν μπαινει σε recovery mode?

No root->No problem

Φλάσαρε την official με flashtool

-Ποια πηγες να περάσεις?

-Σιγουρα δεν μπαινει σε recovery mode?

-προσπαθησα να βαλω την nexus v3...

- σιγουρα δεν μπαινει σε recovery...

- με flash tool πως? κανα link ...

ευχαριστω παντως!