Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποια στιγμή άλλαξα το χρώμα στο σύμβολο που δείχνει το σήμα κινητής τηλεφωνίας και το έκανα πράσινο δεν θυμάμαι με τπτ από που μπορεί καποιος να βοηθησει?

Γιατί να το πληρώσεις 10$ παραπάνω; Από κει που σου πα αγόρασέ το.

Ευχαριστώ.

Πληρώνω με paypal η visa?

Edited by chios

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάποια στιγμή άλλαξα το χρώμα στο σύμβολο που δείχνει το σήμα κινητής τηλεφωνίας και το έκανα πράσινο δεν θυμάμαι με τπτ από που μπορεί καποιος να βοηθησει?

Ευχαριστώ.

Διαχείριση κάρτων SIM, πατάς στην κάθεμία κι αλλάζεις το χρώμα

Ευχαριστώ.

Βρε παιδια δεν ξερω, του συμβουλευετε διαφορα του παιδιου για το προβλημα με την οθονη, μεχρι και το να αναλαβει μονος του να παραγγειλει και να αλλαξει digitizer, θεωρωντας οτι αυτο ειναι το προβλημα, ΑΛΛΑ, -λεω εγω τωρα- ετσι για τους τυπους, πριν κανει οτιδηποτε, δεν πρεπει να στειλει ενα e-mail στο minideal να δει τι θα του απαντησουν?

Απο την αλλη περιπτωση, αν ζητουσε refund απο το paypal εκθετοντας αναλυτικα το προβλημα της συσκευης και τον χρονο που θα μεινει χωρις τηλεφωνο, που σιγουρα θα ειναι αρκετος, μηπως και να το κερδιζε?

Δεν ειναι καλυτερα να κανει αυτες τις κινησεις πρωτα?

Ειπαμε, ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ..

Υ.Γ. Η επικοινωνια με το paypal θα ηταν καλυτερο να γινει μετα την απαντηση του minideal που πιθανως να χρειαστει να αναφερθει.

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Βρε παιδια δεν ξερω, του συμβουλευετε διαφορα του παιδιου για το προβλημα με την οθονη, μεχρι και το να αναλαβει μονος του να παραγγειλει και να αλλαξει digitizer, θεωρωντας οτι αυτο ειναι το προβλημα, ΑΛΛΑ, -λεω εγω τωρα- ετσι για τους τυπους, πριν κανει οτιδηποτε, δεν πρεπει να στειλει ενα e-mail στο minideal να δει τι θα του απαντησουν?

Απο την αλλη περιπτωση, αν ζητουσε refund απο το paypal εκθετοντας αναλυτικα το προβλημα της συσκευης και τον χρονο που θα μεινει χωρις τηλεφωνο, που σιγουρα θα ειναι αρκετος, μηπως και να το κερδιζε?

Δεν ειναι καλυτερα να κανει αυτες τις κινησεις πρωτα?

Ειπαμε, ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ..

Υ.Γ. Η επικοινωνια με το paypal θα ηταν καλυτερο να γινει μετα την απαντηση του minideal που πιθανως να χρειαστει να αναφερθει.

Έχω είδη στείλει εμαιλ στο minideal και περιμένω απάντηση. Εγώ αυτό που θα προτιμούσα θα ήταν να πάρω τα λεφτά μου πίσω από το paypal και ο λόγος είναι ότι το τηλέφωνο είναι 2 ημερών και από την πρώτη στιγμή έχει πρόβλημα, δεν το έχω ένα 6μηνο?? Θα δω τι θα μου απαντήσει και αναλόγως θα πράξω.

Σταύρο

μια ερώτηση αν τελικά το πάρω από aliexpress με τι ταχυδρομείο να μου το στείλουν?? china, singapure??

Edited by chios

Καταγγελια στο Paypal δεν κανουμε για ψυλου πηδημα, κανουμε οταν εχουμε προβλημα.

Το ξερεις λοιπον οταν αγοραζεις απο Κινα, οτι μπορει να συμβει και κατι τετοιο και να εχεις θεμα, αλλα απο το μαγαζι θα του πουν απλα 'στειλτο πισω'.

Έχω είδη στείλει εμαιλ στο minideal και περιμένω απάντηση. Εγώ αυτό που θα προτιμούσα θα ήταν να πάρω τα λεφτά μου πίσω από το paypal και ο λόγος είναι ότι το τηλέφωνο είναι 2 ημερών και από την πρώτη στιγμή έχει πρόβλημα, δεν το έχω ένα 6μηνο?? Θα δω τι θα μου απαντήσει και αναλόγως θα πράξω.

Δεν γινεται αυτο που λες.

Αν το επαιρνες απο Ελλαδα και ειχε προβλημα, θα σου το δεχοντουσαν πισω και θα σου εδιναν λεφτα;

Ποτε και πουθενα δεν εγινε κατι τετοιο.

Καταγγελια στο Paypal δεν κανουμε για ψυλου πηδημα, κανουμε οταν εχουμε προβλημα.

Το ξερεις λοιπον οταν αγοραζεις απο Κινα, οτι μπορει να συμβει και κατι τετοιο και να εχεις θεμα, αλλα απο το μαγαζι θα του πουν απλα 'στειλτο πισω'.

Αν το επαιρνες απο Ελλαδα και ειχε προβλημα, θα σου το δεχοντουσαν πισω και θα σου εδιναν λεφτα;

το να μην δουλέψει ποτέ σωστά το τηλέφωνο είναι ψύλλου πηδημα?

Και πως αποκλείεις την περίπτωση το minideal κάτω από την απειλή του PayPal να προτείνει αντικατασταση με καινούριο?

Πάντα όμως η απάντηση του minideal προηγείται γι αυτό ας μην κάνουμε υποθέσεις και σενάρια...

Edited by guideman

το να μην δουλέψει ποτέ σωστά το τηλέφωνο είναι ψύλλου πηδημα?

Και πως αποκλείεις την περίπτωση το minideal κάτω από την απειλή του PayPal να προτείνει αντικατασταση με καινούριο?

Πάντα όμως η απάντηση του minideal προηγείται γι αυτό ας μην κάνουμε υποθέσεις και σενάρια...

Mα πως το βαζεις καν στην κουβεντα το paypal οταν δεν εχει απαντησει καν το καταστημα;

Υπαρχει μια περιπτωση αν αποδειξει με φωτο ή κανα video οτι εχει προβλημα, να του στειλουν καινουργιο απο εκει, αλλα ειναι μηδαμινη, το λογικο ειναι να του ζητησουν να το στειλει πισω και θα επισκευαστει και ξανασταλει Ελλαδα.

Αφηστε τα σαπια και τις 'απειλες Paypal', δεν ειναι χαζοι.

Τι να φοβηθουν απο το Paypal; Το εστειλαν απο το Minideal κανονικα, και θα το δεχτουν πισω κανονικα για επισκευη.

Δεν υπαρχει κατι μεμπτό σε ολο αυτο, και claim να κανεις δε θα γινει τιποτα.

επισεις παρατηρω οτι το βραδι στις φωτο δεν συχρονιζει το φλσς και οι φωτογραφίες ειναι σκοτινες.

Mα πως το βαζεις καν στην κουβεντα το paypal οταν δεν εχει απαντησει καν το καταστημα;

Υπαρχει μια περιπτωση αν αποδειξει με φωτο ή κανα video οτι εχει προβλημα, να του στειλουν καινουργιο απο εκει, αλλα ειναι μηδαμινη, το λογικο ειναι να του ζητησουν να το στειλει πισω και θα επισκευαστει και ξανασταλει Ελλαδα.

Αφηστε τα σαπια και τις 'απειλες Paypal', δεν ειναι χαζοι.

Τι να φοβηθουν απο το Paypal; Το εστειλαν απο το Minideal κανονικα, και θα το δεχτουν πισω κανονικα για επισκευη.

Δεν υπαρχει κατι μεμπτό σε ολο αυτο, και claim να κανεις δε θα γινει τιποτα.

Το λοιπον, εσυ υποστηριζεις οτι μεσω paypal δεν θα γινει τιποτα. Εγω απλα δεν το αποκλειω.

Το εργαλειο ηρθε με προβλημα και αυτο αποδεικνυεται ευκολα, επομενως ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να του κανουν refund (το paypal παντα εννοω) η εστω αλλαγη με καινουριο. Στο κατω κατω τι φταιει ο πελατης να υποστει ολη αυτη την ταλαιπωρια και χωρις τηλεφωνο εφ οσον ηρθε προβληματικο. Εκτος των αλλων δεν χανει τιποτα εαν κανει ενα claim, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ μετα την απαντηση του minideal φυσικα, ουδεποτε ειπα τωρα να γινει.

ΕΞ ΑΛΛΟΥ, η αλλαγη digitizer (επειδη εχω κανει) δεν ειναι κατι ευκολο, μια στραβη να γινει παει το καινουριο, ασε που βαθεια μεσα μου πιστευω πως μπορει να μην ειναι χαλασμενο, απλα πχ μπορει η πλεξουδιτσα που πηγαινει στο βυσματακι καπου να ειναι μαγκωμενη η τσακισμενη και γι αυτο παρουσιαζει αυτα τα τρελλα..

Ας μη διαπληκτιζομαστε αλλο, αυτο δεν ενδιαφερει κανεναν, εμεις ειπαμε οτι ηταν να πουμε, την αποφαση θα την παρει ο ιδιος και φυσικα παντα σε σχεση με το τι θα του απαντησουν απο το minideal.

Edited by guideman

Καλημέρα.

Εχω το κινητό 3-4 μέρες και παρουσιάζει ένα πρόβλημα με την οθόνη. Σβήνει στιγμιαία και ξανα-ανοίγει.

Μπορεί και να το κάνει 4-5 φορές συνεχομενες. Μετα να μην το κάνει.

Στην αρχή το είχα παρατηρήσει σε συγκεκριμένες εφαρμογές (π.χ. στον τηλεφωνικό κατάλογο που είχε από μαμά) ή και στο Navigator (όσο έψαχνε να βρει δορυφόρο - που παρεπιμπτόντως έψαχνε για πολλή ώρα χωρίς αποτέλεσμα).

Αλλά σήμερα μου το έκανε και τυχαία στην εφαρμογή clock (πήγα να κλείσω το ξυπνητήρι ;)).

Έχει τύχει σε κανέναν σας; Τι μπορώ να κάνω; Έκλεισα και το auto-rotation μπας και τρελαινόταν με το landscape, αλλά πάλι.

Καμία βοήθεια;

...βασικα ειναι ευκολο να γινει μια καταμετρηση? ποσοι το εχουν παρει το κινητο? σε ποσους εχει βγαλει προβλημα?

αν το εχουν παρει 5 και τα 2 εχουν προβλημα... να προλαβω να ακυρωσω τη παραγγελεια....

please οσοι το εχετε αγορασει πειτε απο πιο καταστημα και ποσο καιρο το εχετε να δουμε ποσοι ειστε οκ και ποσοι με προβληματικο κινητο,

Η απαντηση του μινιντιλ ειναι να το στειλω να το φτιαξουν αυτοί.

Λογικά το paypal δεν θα με δικαιώσει και αυτο θα πει να το στείλω.

Τι πιστεύετε ότι πρεπει να κάνω??

Η απαντηση του μινιντιλ ειναι να το στειλω να το φτιαξουν αυτοί.

Λογικά το paypal δεν θα με δικαιώσει και αυτο θα πει να το στείλω.

Τι πιστεύετε ότι πρεπει να κάνω??

στο contactus χαμηλα στην σελιδα του παηπαλ μπορεις να τους ρωτησεις και μετα να κανεις οτι σου πουν κι εκεινοι,μπορεις να τους τηλεφωνησεις κιολας για πιο αμεση απαντηση

Φίλε Χιώτη, δεν νομίζω οτι έχεις πολλές επιλογές...

Εδω που έφτασες, κάνε "πετρα" την καρδια σου, οπλίσου με υπομονη και στείλτο πίσω, με ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ, μέγεθος φακέλου Α4, με "φούσκες"...

May the Force be with you...!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Φίλε Χιώτη, δεν νομίζω οτι έχεις πολλές επιλογές...

Εδω που έφτασες, κάνε "πετρα" την καρδια σου, οπλίσου με υπομονη και στείλτο πίσω, με ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ, μέγεθος φακέλου Α4, με "φούσκες"...

May the Force be with you...!

Και εγώ αυτο πιστεύω ειναι το σωστό γιατί αν επιχειρήσω να το φτιιαξω μόνος μου και κάτι παει στραβα θα το χάσω τελείως και οι καιροί δεν ειναι για έξοδα.

στο contactus χαμηλα στην σελιδα του παηπαλ μπορεις να τους ρωτησεις και μετα να κανεις οτι σου πουν κι εκεινοι,μπορεις να τους τηλεφωνησεις κιολας για πιο αμεση απαντηση
αν και εγώ συμφωνώ στην τελική να οπλιστεις με υπομονή και να το στείλεις παρα να ξεκινήσεις στα τυφλά να αλλάξεις μόνος σου digitizer, η πρόταση αυτή όμως για προσυννενοηση με το PayPal μου φαίνεται σωστή. Εννοείται θα γράψεις όλα τα γεγονότα με λεπτομέρειες. Την περίπτωση απαίτησης για αντικατασταση δεν την θεωρώ παράλογη.. Edited by guideman

αν και εγώ συμφωνώ στην τελική να οπλιστεις με υπομονή και να το στείλεις παρα να ξεκινήσεις στα τυφλά να αλλάξεις μόνος σου digitizer, η πρόταση αυτή όμως για προσυννενοηση με το PayPal μου φαίνεται σωστή. Εννοείται θα γράψεις όλα τα γεγονότα με λεπτομέρειες.

το λεω γιατι αν κατι παει στραβα,ποτε δεν ξερεις εχει και την καλυψη του πεηπαλ,απλα μια ενημερωση οχι claim η dispute.

...βασικα ειναι ευκολο να γινει μια καταμετρηση? ποσοι το εχουν παρει το κινητο? σε ποσους εχει βγαλει προβλημα?

αν το εχουν παρει 5 και τα 2 εχουν προβλημα... να προλαβω να ακυρωσω τη παραγγελεια....

please οσοι το εχετε αγορασει πειτε απο πιο καταστημα και ποσο καιρο το εχετε να δουμε ποσοι ειστε οκ και ποσοι με προβληματικο κινητο,

Εγω παντως που το εχω καμια 20αρια μερες τωρα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απολυτως προβλημα ολα λειτουργουν μια χαρα και δεν μου ετυχε κατι αναπαντεχο! Επισης η μπαταρια ειναι τερας, πραγματικα...Με αρκετη χρηση ( wifi και καποιες ωρες 3G μεσα στις μερες ) μου κρατησε 3 μερες χωρις φορτιση! Επισης ειναι αρκετα smooth, δεν μου εχει κολλησει καθολου. Εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!:)

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

η εικόνα που έχω σχηματίσει εγώ παρακολουθωντας το thread από την αρχή μια που είμαι και ο δεύτερος αποκτησας είναι πως ένα στα 15-20 παρουσιάζει πρόβλημα, που είναι σίγουρα μικρό..

Στην κίνα γίνεται. Κάνεις Dispute στο paypal ή claim, το στένεις πίσω, σου επιστρέφουν τα χρήματα, κι αυτοί το στέλνουν στο εργοστάσιο γι ανακύκλωση ή ανακατασκευή

Σταύρο

μια ερώτηση αν τελικά το πάρω από aliexpress με τι ταχυδρομείο να μου το στείλουν?? china, singapure??

Όπως είπα και πάνω, θα το στείλεις, και θα σου επιστρέψουν τα χρήματα, αλλά μόνο αν κάνεις dispute και claim στο paypal. Αλλιώς θα σου στείλουν επισκευασμένο ή νέο. Μπορείς επίσης να τους πεις να σου κάνουν refund για να τους κάνεις νέα παραγγελία και να σου ρθει συντομότερα.

Από aliexpress τι εννοεις; ανάλογα τον έμπορο. Προσφέρουν διάφορες επιλογές ταχυδρομείων οι περισσότεροι

Εγω παντως που το εχω καμια 20αρια μερες τωρα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απολυτως προβλημα ολα λειτουργουν μια χαρα και δεν μου ετυχε κατι αναπαντεχο! Επισης η μπαταρια ειναι τερας, πραγματικα...Με αρκετη χρηση ( wifi και καποιες ωρες 3G μεσα στις μερες ) μου κρατησε 3 μερες χωρις φορτιση! Επισης ειναι αρκετα smooth, δεν μου εχει κολλησει καθολου. Εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!:)
το βραδυ κλεινεις το κινητο?η το βαζεις σε flight mode?η το εχεις παντα ανοιχτο και τη νυχτα?

το ίδιο και εγώ.

Μόνο που έχω πρόβλημα με το GPS. Ενώ κάνω τις απαραίτητες διαδικασίες λειτουργεί άψογα , το κλείνω και το ξανα ανοίγω μετα απο 15 λεπτά όλα οκ. Αλλά μόλις το ανοίξω μετά απο καμιά ώρα μου βγάζει αυτο το μήνυμα " SI_REQ is rejected due to no network connection " και δεν πιάνει .

το βραδυ κλεινεις το κινητο?η το βαζεις σε flight mode?η το εχεις παντα ανοιχτο και τη νυχτα?

Το εχω παντα ανοιχτο απλα φροντιζω το βραδυ πριν κοιμηθω να κλεινω wifi-3g και ολες τις εφαρμογες που ηταν ανοιχτες...Σημειωση οτι εχω μονιμα το κινητο στο 30% της φωτεινοτητας ομως!

το ίδιο και εγώ.

Μόνο που έχω πρόβλημα με το GPS. Ενώ κάνω τις απαραίτητες διαδικασίες λειτουργεί άψογα , το κλείνω και το ξανα ανοίγω μετα απο 15 λεπτά όλα οκ. Αλλά μόλις το ανοίξω μετά απο καμιά ώρα μου βγάζει αυτο το μήνυμα " SI_REQ is rejected due to no network connection " και δεν πιάνει .

Εγω βασικα δεν εχω χρησιμοποιησει καθολου GPS για να ξερω μιας και δεν το χρειαζομαι!:)

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

εγω αν και το ψαχνω ακομη (3 μερες χρηση το εχω εξοντωσει :lol::lol:) το gps κλειδωνει σε λιγοτερο απο λεπτο ολα καλα.

το μονο που παρατηρησα καποιες φορες ειναι οταν ειμαι με συνδεση δεδομενων ενω μου δειχνει οτι εχω σημα Η δε φορτωνει σελιδες. και ενω ειμαι ακομη στο ιδιο μερος δουλευει κανονικα. δε ξερω αν ειναι θεμα τηλεφωνιας η τηλεφωνου.

κατι ακομη. εχει βαλει κανεις ζελατινα της προκοπης που να μη αλοιωνει τη ποιοτητα της οθονης;?