Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

"Καταιγισμός" παραγγελιών τις τελευταίες μέρες βλέπω (me also)...

Για να δούμε πότε θα 'χουμε delivery...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγω με την σειρα μου το χω παραγγειλει απο χθες, δεν επελεξα root μιας και απο οτι ειπατε γινεται απο το εργοστασιο αυτο, στο xda ξερετε αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο thread για αυτο το κινητο; Γιατι δεν εχω βρει κατι και γενικα σχετικα με αυτο το κινητο δεν υπαρχουν πολλα πολλα για τροποποιησεις κλπ..

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Στο XDA δεν έχει κάτι "σοβαρό" αλλα γενικά, έχω εντοπίσει τα ακόλουθα:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397470

http://www.android-hilfe.de/jiayu-g3s-forum/

http://foro.jiayu.es/index.php

http://www.needrom.com/phone-roms/jiayu/g3s/

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=473628

http://www.htcmania.com/forumdisplay.php?f=1106

http://www.jiayu.es/software.php?soft&jiayu=G3QCT

Οι Ισπανοι (.es) έχουν βιντεο για τα πάντα (Root, CWM, Rom Upgrade, etc)

Επίσης, η σελίδα της εταιρίας για το G3S http://www.ejiayu.com/en/Product-8.html

και κάποια αρχεία - που αφορουν διάφορα μοντέλα της Jiayu - εδώ http://www.ejiayu.com/en/News.html

Τέλος, αν και επίσημα, η JIAYU λεει οτι έχει Corning Gorilla Glass 2

http://www.ejiayu.com/userfiles/20130605/13704025199244.jpg

η Corning αντιστοιχά, στην λίστα με τους πελάτες της

(με την σημείωση οτι Due to customer agreements, we cannot identify all devices that feature Gorilla Glass.

Your favorite device may include Gorilla Glass, even if you don't see it listed.

Ask your manufacturer or retailer to learn more)

δεν αναφέρει την Jiayu...

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Σημερα τους βρηκα στο chat εγω και μου ειπαν οτι θα γινει shipped σημερα..Οποτε λογικα θα τα περιμενουμε ολα μαζι τις επομενες μερες!:)

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Ειπαμε:

Corning (Gorilla Glass manufacturer) says = Due to customer agreements, we cannot identify all devices that feature Gorilla Glass.

Your favorite device may include Gorilla Glass, even if you don't see it listed. Ask your manufacturer or retailer to learn more)

Εμενα εγινε shipped παντως που το παρηγγειλα χτες βραδυ και μου ηρθε tracking number...Προς ενημερωση σε οσους το εχουν παραγγειλει πιο πριν..

e22dc34ff3.png

και εμενα prin 2 ωρες εγινε shipped και εχω και το tracking number

To gps με το παραμικρό εμπόδιο γυρω/πανω του δε κλειδώνει με την καμια..

τεράστιο μείον...

To gps με το παραμικρό εμπόδιο γυρω/πανω του δε κλειδώνει με την καμια.. τεράστιο μείον...

aplostra, με έχεις κατα-μπερδέψει...

Λες

τοσο χαλια ειναι; εχω παραγγειλει κι ενα jiayu g3s απο εκει (memoribiles)..

να παω pandawill;

και μετά

ρε παιδια καμια ρομ με ελληνικα παιζει;

μου το παράγγειλαν απο βονταφον και ηρθε με κινέζικο μενου,κοίταξα ρυθμίσεις αλλα ελληνικά δεν εχει,οποτε αγγλικά...

Κοίτα, σα κινητό (Motorola RAZR) είναι εξαιρετικό, απλά με τα ίδια χρήματα αγοράζεις αξιόλογα κινητά όπως το g3s κλπ.

Επαναλαμβάνω όμως είναι άριστη αγορά κ αυτό.

μολις πήρα το jiayu g3s και δηλώνω ξεκάθαρα οτι ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΑΠΕΙΡΑ!!!!!!!

Ρε παιδιά τοgps δε κλειδώνει με τίποτα, έχω βάλει κ το φαστερ φιξ με ρύθμιση Ελλάδα αλλά τίποτα...

εντάξει έφτιαξε!

Γενικά το κινητό (αν εξαιρέσω την έλλειψη ελληνικών), είναι εξαιρετικό από κάθε άποψη.

Βέβαια θα το πουλήσω για το g4 advance :-P

ετσι κι αλλιως σκεφτομαι να το δωσω για το g4 :P

Τελικά, εχεις G3s...?

Θα το δώσεις για χάρη του G4...?

το εχω αλλα το gps ειναι ελεεινο και τρισάθλιο.επισης τα δεδομενα,ειναι πιο αργα και απο την καθυστέρηση.

Οταν μου το παράγγειλαν,δεν ηξερα ο,τι υπάρχει και το g4,οποτε στη πρωτη ευκαιρία θα το πουλήσω.

Το προβλημα μου τωρα ειναι το εξης,απ'οτι διαβαζω ΚΑΙ το G4 εχει πρόβλημα με το gps..Ti επιλεγω,οταν το δωσω;

Zte v987 φυσικα κ θα παθεις πλακα....
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

το εχω αλλα το gps ειναι ελεεινο και τρισάθλιο.επισης τα δεδομενα,ειναι πιο αργα και απο την καθυστέρηση.

Οταν μου το παράγγειλαν,δεν ηξερα ο,τι υπάρχει και το g4,οποτε στη πρωτη ευκαιρία θα το πουλήσω.

Το προβλημα μου τωρα ειναι το εξης,απ'οτι διαβαζω ΚΑΙ το G4 εχει πρόβλημα με το gps..Ti επιλεγω,οταν το δωσω;

οι υπολοιποι ιδιοκτητες g3s τι λετε για αυτα που γραφει ο aplostra?

εχω διαβασει ολο το Post και αποφασισα να το παρω, τα περισσοτερα ατομα κατεβαζανε το fastergps (τη 1η φορα εκανε να κλειδωσει 10 λεπτα) και τις επομενες σε δευτερολεπτα. Προσωπικα πιστευω οτι ο aplostra trollαρει γιατι λεει οτι εβαλε να το παραγγειλουν απο τη Vodafone. (Καπου μεσα στο ποστ εχει 2 review το ενα ειναι βιντεο και το αλλο κειμενο βρες τα και διαβασε τα)

εχω διαβασει ολο το Post και αποφασισα να το παρω, τα περισσοτερα ατομα κατεβαζανε το fastergps (τη 1η φορα εκανε να κλειδωσει 10 λεπτα) και τις επομενες σε δευτερολεπτα. Προσωπικα πιστευω οτι ο aplostra trollαρει γιατι λεει οτι εβαλε να το παραγγειλουν απο τη Vodafone. (Καπου μεσα στο ποστ εχει 2 review το ενα ειναι βιντεο και το αλλο κειμενο βρες τα και διαβασε τα)

παντως και στο G4 εδω στο forum γραφουν για ενα προβληματακι με gps το οποιο ομως διορθωνεται με ενα app το οποιο γραφουν στις τελευταιες σελιδες, πιθανον να το εχει το θεμα ο επεξεργαστης που ομως διορθωνεται οπως γραφουν και εδω

Το minideal.net εμφάνισε και "silver" έκδοση... MTK6589T 1.5Ghz Quad core GPS 4.5" IPS gorilla glass Silver

Για να "εντείνω" την αναμονή...

Σε έναν πωλητή G3s @ ebay, η μπαταρια του ανανεωμένου μοντέλου MTK6589T εμφανίζεται ως 3000mAh!!!

http://thmb.inkfrog.com/rsz.php?username=wisecorp&gap=0&size=800&image=JIAYU_G3S_7.jpg

Αντίστοιχα, άλλος πωλητής για μπαταρια, δηλωνει

Capacity: 3000mah (the battery is upgrade to 3000 mah now, the origianl one is 2750mah)

Retail Package:Yes

Model Number:Jiayu G3 G3S

Brand Name:Jiayu

Προφανως λοιπόν, βγήκε ΝΕΑ μπαταρια 3000mAh και βλέπω σοβαρή πιθανότητα το G3S (T) να φοράει την καινούργια...!

Update: και η Jiayu, στην Κινέζικη σελίδα με τα specs, αναφέρει μπαταρία 3000mAh...!!!

Edited by asot

Το minideal.net εμφάνισε και "silver" έκδοση... MTK6589T 1.5Ghz Quad core GPS 4.5" IPS gorilla glass Silver

Για να "εντείνω" την αναμονή...

Σε έναν πωλητή G3s @ ebay, η μπαταρια του ανανεωμένου μοντέλου MTK6589T εμφανίζεται ως 3000mAh!!!

http://thmb.inkfrog.com/rsz.php?username=wisecorp&gap=0&size=800&image=JIAYU_G3S_7.jpg

Αντίστοιχα, άλλος πωλητής για μπαταρια, δηλωνει

Capacity: 3000mah (the battery is upgrade to 3000 mah now, the origianl one is 2750mah)

Retail Package:Yes

Model Number:Jiayu G3 G3S

Brand Name:Jiayu

Προφανως λοιπόν, βγήκε ΝΕΑ μπαταρια 3000mAh και βλέπω σοβαρή πιθανότητα το G3S (T) να φοράει την καινούργια...!

Update: και η Jiayu, στην Κινέζικη σελίδα με τα specs, αναφέρει μπαταρία 3000mAh...!!!

λες να μου ερθει και εμενα με 3000mah η μπαταριουλα στο μαυρο που περιμενω

Άλλη δουλειά δεν είχα...

Ως έχω πει πολλές φορές ως τωρα.

Το κινητό είναι πολύ καλό

ΑΛΛΑ τα δεδομένα είναι ελεεινά, 3g πιάνει μια φορά στο τόσο κι αυτό για δευτερόλεπτα, όταν το razr, πιάνει συνέχεια.

Κάμερα εντάξει καλή είναι, όχι όμως σα του razr, το σήμα του wifi είναι καταπληκτικό.

Το gps, παρα ρο οτι έχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις(ακόμα κ αυτή για to g4), οι οποίες δουλεύουν περιστασιακά ,ειναι ελεεινό επίσης..

Η οθόνη κ αυτονομία είναι επίσης εξαιρετικές.

Άλλη δουλειά δεν είχα...

ΑΛΛΑ τα δεδομένα είναι ελεεινά, 3g πιάνει μια φορά στο τόσο κι αυτό για δευτερόλεπτα, όταν το razr, πιάνει συνέχεια.

Κάμερα εντάξει καλή είναι, όχι όμως σα του razr, το σήμα του wifi είναι καταπληκτικό.

Το gps, παρα ρο οτι έχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις(ακόμα κ αυτή για to g4), οι οποίες δουλεύουν περιστασιακά ,ειναι ελεεινό επίσης..

αρα το κρατας η το πουλας?

Θα το πουλήσω σε ένα φίλο.

Το θέμα είναι ο, τι χρειάζομαι κινητό με 2 σιμ κ αυτά φαινόταν εξαιρετικά...

Και το g4 όμως, πάσχει από τα ίδια προβλήματα.....

Άλλη δουλειά δεν είχα...

ποιες εφαρμογες χρησιμοποιεις για το κλεισωμα του gps?

Λεμε οτι λεει χαζομαριτσες, να το θεσω ευγενικα...

Ειμαι σε διακοπες και μαλιστα σε ενα χωριο στη μεση του πουθενα και πιανει HSDPA, μαλιστα με tethering στο laptop σκοτωνει, φορτωνει τσακ μπαμ.

Επισης το GPS δουλευει αψογα, το εχω χρησιμοποιησει τουλαχιστον 5 φορες. Βρισκει σημα ακομα και πολυ κατω στο αυτοκινητο, οχι μονο στο ταμπλω...

Επιστρέφω μετά από μια μέρα χρήσης του κινητού γιατί τελικά το πήρα χθες το πρωί. Ομολογώ ότι περίμενα να απογοητευτω αλλά κάθε άλλο. Το gps και τα δεδομένα δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά δεν πιστεύω να έχουν θέμα. Το κινητό είναι εξαίσιο! Έχω κάποιες τυπικές απορίες όμως. Όταν δοκίμασα να παίξω ένα βίντεο που τράβηξα στον υπολογιστή ήταν γυρισμένο κατά 180 μοίρες. Πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση, ή να το φτιάξω με κανένα πρόγραμμα στον υπολογιστή; και δεύτερον πάλι για τη μπαταρία θα ήθελα καμιά συμβουλή από όποιον ξέρει. Όταν το φορτίζω βοηθάει να το έχω σε πτήση πχ ή γενικότερα να μην το κουράζω με πολλά ή βοηθάει να έχω κάποια εφαρμογή που λέει ότι αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας; προσπαθώ να το φορτίζω μέχρι το 100 τ εκατό. Αρκεί αυτό για να είναι η αυτονομία όσο καλύτερη γίνεται;