christosc Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Το παρήγγειλα... ελπίζω να μην το μετανιώσω... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Μεγειες! Καλοριζικο! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 (edited) πριν απο αρκετες εβδομαδες, ειχα διαβασει στο http://www.gizchina.com/ (δεν βρισκω το link) οτι τους ειπε η JIAYU, οτι το τελευταιο μοντελο που πουλουσαν ΧΩΡΙΣ-ΝΑ-ΕΙΝΑΙ-ROOTed, ηταν το απλο G3. Απο το G2S, και μετα, δλδ τα G2S, G3N, G3S, G4, G4T κλπ, οτι αλλο θα πουλανε εφεξεις, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ROOTed Ο λογος, λεει, ειναι οτι ετσι αποφευγουν το "στραβο" ROOTαρισμα απο τον αγοραστη (και αποφευγουν τις επιστροφες απο δυσλειτουργιες) και οτι φορτωνουν για τις εκτος-Κινας αγορες, ROOTed ΡΟΜ χωρις Κινεζικες εφαρμογες Οποιος λοιπον βλεπει εικονιδιο SUPERUSER, η συσκευη του ειναι ROOTed (παντα και ενας ελεγχος για επιβεβαιωση) Edited June 30, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Τοτε πώς εξηγεις οτι γεγονος http://www.minideal.net/jiayu-g3s-mtk6589-quad-core-android-4-1-3g-smart-phone-with-4-5-qhd-capacitive-touch-screen.html Root need +5$ Πουλανε αερα? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Τοτε πώς εξηγεις οτι γεγονος http://www.minideal.net/jiayu-g3s-mtk6589-quad-core-android-4-1-3g-smart-phone-with-4-5-qhd-capacitive-touch-screen.html Πουλανε αερα? :lol: ναι !! και κανεις δεν μπορει να αποδειξει οτι μας καροιδευουν η οχι, παρα μονο αν κανουμε παραβολη με το εργοστασιο αν τα στελνει rooted ή οχι. Εδω και πολυ καιρο, οταν αγορασα το πρωτο Jiayu G2S (Φεβρουαριος φετος), το ειχαν σαν εξτρα επιλογη για 5$ και επειδή ειναι τοσο απλο να ρουταρεις ενα κινητο, εγω δεν το επελεξα. Οταν ηρθε, (απο αλλο, ασχετο μαγαζι του Aliexpress) νομιζα οτι εγινε κατι σπεσιαλ για μενα !! Οταν ομως ηρθαν (τελη Μαιου) αλλα 2 G2S απο την ΙΔΙΑ ΤΗΝ Jiayu-official και αυτα ρουταρισμενα, τοτε οπως καταλαβαινεις, κατι σημαινει αυτο. Και μετα το διαβασα και στο πιο πανω site και επιβεβαιωσα τις υποψιες μου. Αλλα μπορουν να μας το βεβαιωσουν και οσοι θα αγορασουν Jiayu (οποιο και ναναι), χωρις να εχουν ζητησει ρουταρισμα ...... αν δλδ ερχεται στα χερια τους με το εικονιδιο SUPERUSER και (μετα απο ελεγχο) αν ειναι ρουταρισμενο Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 (edited) στην στοκ του G2S γινόταν κανονικά κατέβασα την ICS camera και δουλεύει...αλλά μου φαίνεται περίεργο να μην υπάρχει, ή τουλάχιστον δεν το έχω βρει Αν πας στην οθονη που εισαι ετοιμος να τραβηξεις βιντεο η φωτο (εχει κατω στη μεση μια βιντεοκαμερα και ενα κλειστρο διπλα) θα δεις επανω 4 εικονιδια, πατωντας το δεξι (δειχνει κατι βουνα νομιζω) θα εμφανιστει κατω δεξια ενας κεραυνος (φλας), με τις εξης επιλογες, με φλας, χωρις φλας και αυτοματο (Α), ειτε για βιντεο, ειτε για φωτο. Ναι ειναι μια εκδοση superuser, πρεπει να εισαι root λογικα κι εσυ! :D .Παντως στο δικο μου παρ ολο που στο μενου υπαρχει εικονιδιο SuperSU, το Rootchecker μου εδειξε Not Rooted Αλλα μπορουν να μας το βεβαιωσουν και οσοι θα αγορασουν Jiayu (οποιο και ναναι), χωρις να εχουν ζητησει ρουταρισμα ...... αν δλδ ερχεται στα χερια τους με το εικονιδιο SUPERUSER και (μετα απο ελεγχο) αν ειναι ρουταρισμενοΤελικα το δικο μου ειναι rooted η οχι? Το εικονιδιο SuperSU ειναι το SuperUser? Γιατι το Rootchecker μου δειχνει Not Rooted? Edited June 30, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 (edited) Παιδια να ρωτησω εσας που το εχετε παρει αλλα υποθετω και οι εχοντες το διπυρηνο θα μπορουν να μου απαντησουν Δεν υπαρχει δυνατοτητα να εγκαταστησω δικους μου ηχους για τα εισερχομενα sms, mms, κλπ ? Δεν βρισκω καποια επιλογη καπου, μονον βρισκω τα ηδη εγκατεστημενα. Την απαντηση μου την εδωσε ο GAVEL, την κανω copy-paste για καποιους νουμπαδες σαν εμενα που πιθανως να αναρωτηθουν. Στην SD υπαρχουν εκτος των αλλων οι εξης 3 φακελλοι: 1-ringtones = για κλησεις φωνης 2-alarms = για ηχους στο ξυπνητηρι-υπενθυμισεις 3-notifications = για ηχους των μηνυματων Οτι ηχο βαλουμε μεσα, εμφανιζεται σαν επιλογη οταν ρυθμιζουμε τους ηχους της αρεσκειας μας. Τζωρτζ ευχαριστω. Edited June 30, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Το παρήγγειλα... ελπίζω να μην το μετανιώσω... :) Γιατι να το μετανοιωσεις? Το G3 ειναι καταξιωμενο ηδη, σε μενα μεχρι στιγμης ολα δουλευουν ρολοι.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 (edited) Τελικα το δικο μου ειναι rooted η οχι? Το εικονιδιο SuperSU ειναι το SuperUser? Γιατι το Rootchecker μου δειχνει Not Rooted? Η περιγραφη του SuperSU στο Android-apps λεει: SuperSU is the Superuser access management tool of the future ;) !!! SuperSU requires a rooted device !!! SuperSU allows for advanced management of Superuser access ... δλδ για να γινει install το SuperSU, πρεπει το κινητο να ειναι ρουτετ !!! τελικα, ρε συ Γιωργο, πήγαινε Android-apps και κατεβασε το "σκετο" SUPERUSER της CHAIΝSDD (ειναι δωρεαν) και δες αν το κανει install ..... αν οχι τοτε θες ρουτ Edited June 30, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Η περιγραφη του SuperSU στο Android-apps λεει: SuperSU is the Superuser access management tool of the future ;) !!! SuperSU requires a rooted device !!! SuperSU allows for advanced management of Superuser access ... δλδ για να γινει install το SuperSU, πρεπει το κινητο να ειναι ρουτετ !!! τελικα, ρε συ Γιωργο, πήγαινε Android-apps και κατεβασε το "σκετο" SUPERUSER της CHAIΝSDD (ειναι δωρεαν) και δες αν το κανει install ..... αν οχι τοτε θες ρουτ Νομιζω οτι εχεις αδικο, το requires rooted device, στο λεει γιατι αν δεν ειναι root, δεν κανει δουλεια. Κατεβαινει και σε μη-rooted τηλεφωνα, απλα εκει δεν λειτουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 (edited) Εκανα εγκατασταση το "σκετο" SUPERUSER της CHAIΝSDD και ανοιγει κανονικα. Οταν ομως παω να ανοιξω το εικονειδιο SuperSU (η εφαρμογη αυτη ειναι η SuperSu της Chainfire που προυπηρχε στο κινητο), μου βγαζει παραθυρο που λεει "other superuser apps aside from SuperSU have been detected. This may cause conflicts" και με ρωταει αν θελω να κανω uninstallation. Στις settings παντως του stock SuperSU γραφει "Superuser is enabled". Edited July 1, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Εκανα εγκατασταση το "σκετο" SUPERUSER της CHAIΝSDD και ανοιγει κανονικα. Οταν ομως παω να ανοιξω το εικονειδιο SuperSU (η εφαρμογη αυτη ειναι η SuperSu της Chainfire που προυπηρχε στο κινητο), μου βγαζει παραθυρο που λεει "other superuser apps aside from SuperSU have been detected. This may cause conflicts" και με ρωταει αν θελω να κανω uninstallation. Στις settings παντως του stock SuperSU γραφει "Superuser is enabled". Μετα απο αυτο που μου εβγαλε, εκανα απεγκατασταση του "σκετου" SUPERUSER της CHAIΝSDD αφηνοντας μονο το stock SuperSU. Εκανα ομως και απεγκατασταση του Root Checker που ειχα εγω κατεβασει και το ξαναεκανα εγκατασταση. Αυτη τη φορα πατωντας το check βγαζει "rooted". Τωρα γιατι η προηγουμενη εγκατασταση εβγαζε non rooted και μας μπερδεψε, δεν ξερω. Ισως κατι να πηγε στραβα στην εγκατασταση.. Παντως τωρα το εκανα check επανειλημμενα και βγαζει rooted. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Παντως τωρα το εκανα check επανειλημμενα και βγαζει rooted. Οπερ εδει δειξε !!! ελεγαν οι Αρχαιοι !! δεν μπορει να τους ελεγε σαχλαμαρες ο τυπος της Jiayu και ο reporter της GizChina να το αναφερε στο site τους ;) καπου τα διπλο-τσεκαρουν αυτα που λενε Αρα, ολα τα Jiayu, μετα απο το απλο (διπύρηνο) G3, πωλούνται rooted ........ (και ειχα μια φαγουρα) :lol::p Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Οπερ εδει δειξαι !!! ελεγαν οι Αρχαιοι !! Και αυτο που πουλαει το minideal αν δεν ζητησεις rooted (και δεν πληρωσεις το +5$ επι πλεον) τι ειναι? Ρουταρισμενο απο το εργοστασιο και ξερουταρισμενο στη συνεχεια απο το minideal? Η ειναι ρουταρισμενο ουτως η αλλως (απο το εργοστασιο) αλλα χωρις SuperSU εγκατεστημενο? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosc Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Οπερ εδει δειξαι !!! ελεγαν οι Αρχαιοι !! Και αυτο που πουλαει το minideal αν δεν ζητησεις rooted (και δεν πληρωσεις το +5$ επι πλεον) τι ειναι? Ρουταρισμενο απο το εργοστασιο και ξερουταρισμενο στη συνεχεια απο το minideal? Η ειναι ρουταρισμενο ουτως η αλλως (απο το εργοστασιο) αλλα χωρις SuperSU εγκατεστημενο? Θα δείξει όταν έρθει το δικό μου που το αγόρασα unrooted. Αν είναι rooted τότε όλα είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Και εγω το περιμενω παιδια. Δε ζητησα root και μαλιστα στο chat μου ειπαν οτι ΔΕΝ μπορουν να το ρουταρουν... Θα δουμε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Βλέπω στις προδιαγραφές ότι υποστηρίζει WCDMA(UMTS) 2100MHz . Το δίκτυο του ΟΤΕ δεν δουλευει στα 900? Ή κάνω κάπου λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Οχι, ολα τα 3G στην Ελλαδα ειναι στα 2100 και δουλευουν κανονικα με τα ΜΤΚ 6577/ ΜΤΚ6589. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση. Είμαι πολυ κοντά στο να το παραγγείλω και αυτή ήθελα διευκρίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) Παρτε και δυο Antutu σκρηνσοτακια που "καταφερα" να παρω σημερα. Ισως να ενδιαφερει καποιους. Και λεω "καταφερα" γιατι ειπαμε, σιγα σιγα μπαινω στα κολπα..:happy: Edited July 7, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrlbr2003 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Καλησπέρα και από εμένα.Παρακολουθούσα τη συζήτηση για καιρό γιατί έψαχνα κινητό και τελικά αγόρασα το g3s από banggood.Το κινητό ήρθε σήμερα και η πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλή,αλλά... έχοντας τόσα χρόνια iphones είμαι άσχετος τελείως από android,επομένως έχω πολλά προβλήματα. Το κινητό αντίθετα με την περιγραφή του δεν έχει τα ελληνικά σαν επιλογή γλώσσας-Τι κάνω? Πρέπει να βρω κάποια custom rom για να έχει ελληνικά?Που μπορώ να βρω κάποιον οδηγό για όλα αυτά? Ίσως κάτι αντίστοιχο του iphonehellas για android.Eυχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 To παρήγγειλα και εγώ τελικά από minideal και το περιμένω στις επόμενες 15-20 μέρες. Τελικά γινόμαστε όλο και περισσότεροι... Ελπίζω η συσκευή να αξίζει όσο λέτε και να με βγάλει για 1.5+ χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Μεγειες! Οταν μου ερθει εμενα θα κανω ενα σοβαρο reviewδάκι να το δουν και αλλοι το κινητο, εαν αξιζει βεβαια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 (edited) Παιδια 2 ερωτησεις 1) Εμεις που εχουμε την ρομ με τα Ελληνικα δεν μπορουμε να παρουμε ενα backup να την δωσουμε σε οσους δεν την εχουν? 2) Κατα καιρους εχω διαβασει πως ειναι δυνατον πατωντας συγχρονως καποια κουμπια να μπει κανεις στο service mode και να ανεβασει την ενταση του ηχου ειτε του ακουστικου ειτε του ηχειου. Ξερει κανεις κατι? Ευχαριστω Edited July 3, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Παιδιά βάζω στο http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp το tracking number που μου έχουν στείλει (από minideal) και δεν παίρνω αποτελέσματα. Τους το είπα και μου είπαν πως μου έχουν δώσει τον σωστό αριθμό. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts