nikchris Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Λαθος κυριε προεδρε..:) Κανενα συγχρονισμο δεν εκανα ακομα.. Οταν ανοιξες το τηλεφωνο, δεν δηλωσες google account? Αν οχι, ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ, πηγαινε στους λογαριασμους και βαλε εναν google/gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Οταν ανοιξες το τηλεφωνο, δεν δηλωσες google account? Αν οχι, ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ, πηγαινε στους λογαριασμους και βαλε εναν google/gmail. Οχι, γιατι δεν μου το ζητησε.. Ειχα σκοπο να το κανω, εχω λογαριασμο ηδη, αλλα οταν νοιωσω..ξεστραβωμενος..:) Αυτο εχει σχεση με τα χαμενα εικονιδια? Τι θα γινει με το factory reset? Μπας και κινδυνευει να μπρικαριστει με αυτο (το reset εννοω) αν το κανω? Παντως δεν ξερω τι λεει το G3, αυτο παντως εχει φοβερη ποιοτητα κατασκευης.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Οχι, γιατι δεν μου το ζητησε.. Ειχα σκοπο να το κανω, εχω λογαριασμο ηδη, αλλα οταν νοιωσω..ξεστραβωμενος..:) Αυτο εχει σχεση με τα χαμενα εικονιδια? Τι θα γινει με το factory reset? Μπας και κινδυνευει να μπρικαριστει με αυτο (το reset εννοω) αν το κανω? Παντως δεν ξερω τι λεει το G3, αυτο παντως εχει φοβερη ποιοτητα κατασκευης.. Aν βαλεις google acount, θα σου κανει backup επαφες/wifi passwords στο google. Οταν λοιπον κανεις factory reset, θα διαγραφουν ολα τα στοιχεια απο το τηλεφωνο (εφαρμογες, μηνυματα, επαφες, ισως και φωτος/τραγουδια) Παιρνεις λοιπον απο το τηλεφωνο και βαζεις στον υπολογιστη φωτο/τραγουδια. Βαζεις google account. Κανεις backup/sync με τους servers. Kανεις factory reset. Ξεκινας τηλεφωνο και δηλωνεις το google account. Θα σου επαναφερει επαφες. Λογικα, αυτα που εσβησες θα ξαναμπουν κανονικα, προσεχε μονο μη διαλεξεις στην αρχη τιποτα κινεζικα για γλωσσα :p YΓ Αν θελεις, να σου πω προγραμμα να παρεις και τα μηνυματα/call log backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Ααααα, τωρα δεσανε ολα μεταξυ τους.. Ακομα στο τηλ εχει μονο τις επαφες (που τις εφερα με import/exportαπο την SD), μερικες φωτο (που ειναι κι αυτες στην SD) και καποιες ρυθμισεις, ουτε μυνηματα, ουτε μουσικη, λιγα πραγματα δηλαδη. Οπωσδηποτε θα εγκαταστησω τον λογαριασμο μου, αυριο ομως γιατι τωρα..το ταιζω..:) Θα ακολουθησω με ευλαβεια τις συμβουλες σου, και εφ οσον φυσικα με το factory reset δεν υπαρχει κανενας κινδυνος.. Σ ευχαριστω για τις απαντησεις Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 αυτα που εσβησες δεν ηταν widgets αλλα shortcuts, κρατας παρατεταμένα->shortcuts->βρισκεις το launcher σου κ εκει μεσα θα τα βρεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 αυτα που εσβησες δεν ηταν widgets αλλα shortcuts, κρατας παρατεταμένα->shortcuts->βρισκεις το launcher σου κ εκει μεσα θα τα βρεις! Μαλλον εχεις δικηο, αυτα που σβηστηκαν ηταν τεσσερα εικονιδια με επεξηγηση απο κατω, που ηταν στην βασικη οθονη, πανω απο τα πεντε του μενου που βρισκονται μονιμα (και δεν εχουν επεξηγηση απο κατω) καθως και αλλα τρια που ηταν στην διπλανη οθονη (συνολο επτα). Αυτα δεν υπαρχουν πλεον μεσα στις οθονες (το launcher οπως το λες) που εμφανιζεται πατωντας παρατεταμενα την οθονη. Μαλλον εγιενε uninstallation. Θα κοιταξω με factory reset να τα επαναφερω. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Εν τω μεταξυ, πανω αριστερη γωνια εχω μονιμα ενα τριγωνακι με θαυμαστικο μεσα, ενα βελος προς τα κατω που δειχνει οτι κατι κατεβαινει, ενα καδο ανακυκλωσης και μια καρτα. Τι ειναι αυτα, ποιος ξερει. Χχχχαοοοςςςς.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Περιμενε λιγο καιρο να ερθει και ρωτα με μετα οτι θες! Δε μπορεις παντως να κανεις unistall μια επιλογη του launcher, αν σβησεις το Launcher θελει να ξαναπεράσει ρομ και το κινητο σου θα μπαινει μονο στη οθονη για κλιση (dialer)! Factory reset δε χρειαζεται προφανώς! Απλα φευγεις απο τις homescreens, μπαινεις στο συρτάρι εφαρμογών βρισκεις τις εφαρμογες που ηταν στη Homescreen, της πατας παρατεταμένα και ξαναβγαινουν εξω! (διαφερει λιγο απο Launcher σε launcher αυτα) Δες κανενα tutorial στο tube, π.χ: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Μαλλον εχεις δικηο, αυτα που σβηστηκαν ηταν τεσσερα εικονιδια με επεξηγηση απο κατω, που ηταν στην βασικη οθονη, πανω απο τα πεντε του μενου που βρισκονται μονιμα (και δεν εχουν επεξηγηση απο κατω) καθως και αλλα τρια που ηταν στην διπλανη οθονη (συνολο επτα). Αυτα δεν υπαρχουν πλεον μεσα στις οθονες (το launcher οπως το λες) που εμφανιζεται πατωντας παρατεταμενα την οθονη. Μαλλον εγιενε uninstallation. Θα κοιταξω με factory reset να τα επαναφερω. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Εν τω μεταξυ, πανω αριστερη γωνια εχω μονιμα ενα τριγωνακι με θαυμαστικο μεσα, ενα βελος προς τα κατω που δειχνει οτι κατι κατεβαινει, ενα καδο ανακυκλωσης και μια καρτα. Τι ειναι αυτα, ποιος ξερει. Χχχχαοοοςςςς.. Μάλλον δεν έχει σετάρει το λογαριασμό του gmail και προσπαθεί να κάνει update τις εφαρμογές του κινητού? Αυτά τουλάχιστον για το θαυμαστικό και βέλος προς τα κάτω. Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 (edited) Περιμενε λιγο καιρο να ερθει και ρωτα με μετα οτι θες! Δε μπορεις παντως να κανεις unistall μια επιλογη του launcher, αν σβησεις το Launcher θελει να ξαναπεράσει ρομ και το κινητο σου θα μπαινει μονο στη οθονη για κλιση (dialer)! Factory reset δε χρειαζεται προφανώς! Απλα φευγεις απο τις homescreens, μπαινεις στο συρτάρι εφαρμογών βρισκεις τις εφαρμογες που ηταν στη Homescreen, της πατας παρατεταμένα και ξαναβγαινουν εξω! (διαφερει λιγο απο Launcher σε launcher αυτα) Δες κανενα tutorial στο tube, π.χ: Χμμ..δυσκολα να εισαι.."ασχετος"..χαχαχα Δεν με προλαβες, εκανα factory reset και επανηλθαν ολα οπως ηταν, βρεθηκαν και τα χαμενα, τωρα τα τακτοποιησα καλα καλα.. Εφυγαν και τα περιεργα απο εκει πανω αριστερα στη γωνια, μονο το τριγωνο με το θαυμαστικο εμεινε. Αυτο θα το δουμε στην πορεια τι ειναι, γιατι εχω αρκετα πραγματα απενεργοποιημενα.. Εσυ για silver πας? Ποτε το περιμενεις κι απο που? Ευχαριστω και τους δυο σας για τις απαντησεις. Υ.Γ. xristosle οντως δεν εχω σεταρει gmail account ακομα, αλλα και το wi-fi ειναι απενεργοποιημενο. Παντως τα περισσοτερα εσβησαν.. Edited June 24, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Εφυγαν και τα περιεργα απο εκει πανω αριστερα στη γωνια, μονο το τριγωνο με το θαυμαστικο εμεινε. Αυτο θα το δουμε στην πορεια τι ειναι, γιατι εχω αρκετα πραγματα απενεργοποιημενα.. Γιωργο το τριγωνακι ειναι οτι η ΔΕΥΤΕΡΗ καρτα ΣΙΜ δεν υπαρχει στο τηλεφωνο (προφανως εχεις μονο μια ΣΙΜ καρτα)..... σωστα τα λεω ?!? αν ειναι οντως έτσι, τοτε απο την αρχικη οθονη¨ - "σύρε προς τα κατω" το πανω-πανω μερος, να εμφανιστουν τα 5 εικονιδια που αναβουν τα GPS, WiFi, κλπ -πανω δεξια (κατω απο τα 5 εικονιδια, εκει που λεει NOTIFICATIONS) εχει ενα εικονιδιο με ενα Χ μεσα -πατα το να σβυσει το τριγωνακι και οτι τυχόν αλλα συστεμικα μηνύματα σου βγαζει Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Γιωργο το τριγωνακι ειναι οτι η ΔΕΥΤΕΡΗ καρτα ΣΙΜ δεν υπαρχει στο τηλεφωνο (προφανως εχεις μονο μια ΣΙΜ καρτα)..... σωστα τα λεω ?!? αν ειναι οντως έτσι, τοτε απο την αρχικη οθονη¨ - "σύρε προς τα κατω" το πανω-πανω μερος, να εμφανιστουν τα 5 εικονιδια που αναβουν τα GPS, WiFi, κλπ -πανω δεξια (κατω απο τα 5 εικονιδια, εκει που λεει NOTIFICATIONS) εχει ενα εικονιδιο με ενα Χ μεσα -πατα το να σβυσει το τριγωνακι και οτι τυχόν αλλα συστεμικα μηνύματα σου βγαζει Ναι ρε Τζωρτζ καλα τα λες, μια sim εχω.. Αμαν πια, δεν μπορει να κρυψει κανεις κατι, χαχαχα Ασε καλυτερα το notifications μεχρι να ξεστραβωθω..:) Εχω κατεβασει Google maps, χρειαζεται να εγκαταστησω και navigator? Φιλος πιο πανω ειπε πως δεν εχει, αληθευει? Παντως καλο τηλεφωνακι ρε φιλε, τοβγαλα τα ματια κι ουτε μια φορα δεν κολλησε, ποιοτητα κατασκευης πολυ καλη, απο το πρωι το πασπατευω, η μπαταρια στο 75% εφτασε (απο full), οθονη για scating (οχι πως δεν πιανει δαχτυλιες βεβαια), πολυ καλη παντοφλιτσα γενικα.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 σωστα ! εσενα εννοω, αλλα ολες μου τις ευχες και στον αλλο Γιωργη :rolleyes: εχω μαλλον αποφασισει για το G4, αλλα ειμαι της υπομονης....... να βγει σε μαυρο, 2/32GB μα την 3000αρα μπαταρια και ..... βασικότατο.... να μην εχει τις πρώιμες-παιδικες ασθενειες των πρωτων μοντελων. παμε για καλο Σεπτεμβριο λοιπον ...... και πιθανώς πιο φτηνή τιμη μέχρι τοτε ;):shifty::happy: .......... @ GeorgT ....... Γιατι αναφερεις τη Γερμανια ?! εκει σκοπευω να μετοικήσω σε 3 μηνες, καπου Αμβουργο. Και αυτος ειναι ο λογος που "ανανεώνουμε" ολη η οικογενεια τα κινητα μας. Γιατι στη Γερμανια τα Κινεζικα φορολογουνται αγαρμπα και στοιχίζουν σχεδον οσο τα επώνυμα Φίλε GAVEL... Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο... Μάλλον για G4... Μαύρο... Από Σεπτέμβριο... Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Αγγλια ξεαγγλια στο tracking, ουτε εμφανίστηκε στα ελτα αλλα χθες ηρθε μια ειδοποιηση για ενα ρολοι που τελικα δεν ηταν μονο το ρολοι αλλα και το κινητο: http://i153.photobucket.com/albums/s238/GeorgTs/th_IMG_20130626_111411_zps860ab326.jpg http://i153.photobucket.com/albums/s238/GeorgTs/IMG_20130626_111411_zps860ab326.jpg http://i153.photobucket.com/albums/s238/GeorgTs/th_IMG_20130626_111351_zpsd2d349f2.jpg http://i153.photobucket.com/albums/s238/GeorgTs/IMG_20130626_111351_zpsd2d349f2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 με γεια σου!! μπορώ να φορτίσω με 2Α αφού έχει αρκετά μεγάλη μπαταρία? 2750mA είναι αν δεν κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) Εγκατεστησα Google Maps και το GPS την πρωτη φορα βρηκε στιγμα σε 5 λεπτα περιπου. Απο εκει και περα, βρισκει στιγμα αρκετα γρηγορα, ενεργοποιω GPS, ανοιγω Google maps και σε 10-20 δευτερολεπτα εχει κλειδωσει. Καλος χρονος θα ελεγα. Δοκιμασα με τα ποδια, δειχνει πορεια κανονικα. Στο αυτοκινητο δεν το δοκιμασα γιατι δεν εχω βαση. Τι βασεις υπαρχουν για την περιπτωση παιδια? Επισης, καμμια θηκη για να το βαζω μεσα οταν το χωνω πχ στην τσαντα της θαλασσας να μην το ριχνω χυμα εχετε υπ οψη σας? Γκοριλα, ξεγκοριλα, (το screen rotector δεν το εχω βαλει), μια θηκη χρειαζεται να υπαρχει για ορισμενες ειδικες περιπτωασεις, τωρα το χωνω μεσα σε καλτσα, :lol::lol::lol: kaloudis γιατι να μην μπορεις, θα σου φορτισει και πιο γρηγορα.. Με τον δικο του (1Α) κανει κανενα τριωρο απο 0%, υπολογιζω, χωρις να το μετρησα ακριβως. GeorgeT μεγεια σου Edited June 26, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 τωρα το χωνω μεσα σε καλτσα, :lol::lol::lol: Ελεος !!! και λεω κατι μου θυμίζει αυτη η μυρωδιά :lol: αντε μετα να το πουλήσεις αυτο το κινητο :wacko::) Γεια σου ρε Γιωργη με τις ιδεες σου :respect: Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) Καλησπερα, ενδιαφερομαι να αγορασω αυτο το κινητο (ναι, τελικα δεν αντεξα :lol::lol: ). Μπορουν οι κατοχοι παρακαλω να γραψουν εντυπωσεις? Με ενδιαφερει κυριως εαν λειτουργουν ολα αψογα (3g, wifi, gps, bluetooth) και ποση ωρα βγαζει με τη μπαταρια των 2750 mah! Εχει αισθητηρα φωτεινοτητας; Ευχαριστω πολυ! Edited June 26, 2013 by GeorgeManim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Καλησπερα, ενδιαφερομαι να αγορασω αυτο το κινητο (ναι, τελικα δεν αντεξα :lol::lol: ). Μπορουν οι κατοχοι παρακαλω να γραψουν εντυπωσεις? Με ενδιαφερει κυριως εαν λειτουργουν ολα αψογα (3g, wifi, gps, bluetooth) και ποση ωρα βγαζει με τη μπαταρια των 2750 mah! Εχει αισθητηρα φωτεινοτητας; Ευχαριστω πολυ! Για το GPS ανεφερα πιο πανω την αποψη μου, βεβαια δεν ξερω αν κανει διακοπες, δεν το περπατησα πολυ, ουτε και με αμαξι το δοκιμασα. Ομως στη δοκιμη που το εκανα πηγε καλα, οπως και αναφερω. Το wifi στο σπιτι λειτουργει πολυ καλα (σε σχεση με προηγουμενα κινητα) και δεν παρατηρησα καμμια διακοπη. Το ιδιο και το bluetooth χωρις προβλημα σε μερικες συνομιλιες που εκανα. Το 3G δεν το εχω δοκιμασει ακομα, οπως ουτε και δυο sim, το τηλ δουλευει για την ωρα με μια. Ειμαι στην τριτη φορτιση της μπαταριας και με καμποσο πασπατεμα κραταει δυο εικοσιτετραωρα. Ελπιζω μετα απο καποιες φορτισεις να παρει λιγο ακομη χρονο. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) Σε ευχαριστω πολυ! Ωραιοτατα, μαλλον φευγει παραγγελια το ασημί! Στο μεταξυ γραψτε και κανεις αλλος τις γνωμες σας, κανα super mini review κτλ. :) Με συγχωρειτε για το δευτερο post, επιτηδες δεν κανω edit το προηγουμενο γιατι νομιζω οτι ειναι σημαντικο. Μιλησα με minideal και η κινεζούλα μου ειπε οτι υπαρχει κουπονακι 23mini για το ασημί Jiayu G3S, το οποιο το ριχνει 10 δολαρια, στα 189.99 δηλαδη 148,5 ευρω με σημερινη ισοτιμια! Ο κωδικος δεν δουλευει για το μαυρο. Οποτε οσοι θελετε το ασημι, σπευσατε! Εμενα μολις εφυγε η παραγγελια! :D Edited June 27, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) Αισθητηρα φωτεινοτητας ΕΧΕΙ. Σημερα εκανα δοκιμη το GPS στο αυτοκινητο. Με το κινητο τοποθετημενο χαμηλα, στην κονσολα, μπροστα απο το λεβιε των ταχυτητων και κατω απο το στεροφωνικο, το σημα ηταν σταθερο και δυνατο χωρις διακοπη για αρκετα χιλιομετρα. Το κλασσικο GPS που χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα, στο σημειο εκεινο δεν επιανε τιποτα, αλλα ουτε και ψηλοτερα επιανε κατι, παρα μονο πανω στο ταμπλω. Βεβαια οταν πηρα το κινητο αγκαλια μου, εχασε το σημα, αλλα αυτο ειναι πολυ φυσικο γιατι μπηκε βαθυτερα κατω απο τον ουρανο του αυτοκινητου. Να ρωτησω και τους ειδημονες, υπαρχει καποια ρυθμιση του GPS ωστε να μην σβηνει η οθονη κατα την λειτουργια του? Διαπιστωσα πως οταν σβηνει η οθονη, απενεργοποιειται και το GPS, γιατι οταν παταω το power για να ξανααναψει η οθονη, βλεπω οτι το GPS κανει εκ νεου ανιχνευση (η τελεία αναβοσβηνει για λιγο). Ριξτε φως οι γνωστες. Edited June 27, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Στο εως τωρα κινητο μου (android επισης) οταν ετρεχες την εφαρμογη GPS (sygic χρησμοποιουσα) απλα δεν εσβηνε η οθονη. Καποια ρυθμισουλα πρεπει να ειναι. Σε ευχαριστω ξανα! Θα κανω κι εγω αναλυτικο review οταν ερθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Σιγουρα καποια ρυθμιση θα ειναι. Το πολυ πολυ οταν θελεις navigation δινεις εντολη να μην σβηνει η οθονη καθολου.. Εγω εχω εγκαταστησει Google Maps και απλα οταν το χρειαζομαι παταω GPS On. Δεν βλεπω καπου μπαρες δορυφορων. Μονο μια τελεια αναβοσβηνει οταν ψαχνει και μολις λοκαρει, η τελεια σταματαει να αναβοσβηνει και εμφανιζεται το στιγμα (μπλε τριγωνακι). Αντε, με το καλο να σουρθει.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Βαλε καλυτερα καποιο εξειδικευμενο προγραμμα πλοηγησης εαν το χρησιμοποιεις σοβαρα γι αυτη τη δουλεια, μπορει να ειναι θεμα των maps αυτο με την οθονη. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Το επομενο σταδιο ποιο ειναι ρε παιδια; Εχω παραγγειλει απο 20 και ακομα δεν εχει φυγει απο Κινα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Το επομενο σταδιο ποιο ειναι ρε παιδια; Εχω παραγγειλει απο 20 και ακομα δεν εχει φυγει απο Κινα; to china post ειναι λιγο οτι να ναι και θα κανει κανα μηνα να ρθει οποτε ρελάξ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts