Finn Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Σε όλους αντικαθιστούν σενσορα και την μόνωση γύρω απ την κάμερα. Εγώ 3 μήνες μετά την επισκευή δεν παρατήρησα κάτι Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Σε όλους αντικαθιστούν σενσορα και την μόνωση γύρω απ την κάμερα. Εγώ 3 μήνες μετά την επισκευή δεν παρατήρησα κάτι Εμένα μου άλλαξαν συσκευή πάντως. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Basilis94 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Λέω να το τολμήσω. Δεν πιστεύω να μου αλλάξουν συσκευή γιατί έχει 5 πάρα πολύ μικρές γρατζουνιες λόγο πεσίματος. Το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να βρω αντάπτορα για την sim και ένα άλλο κινητό. Παράθεση -HTC wildfire -HTC evo 3d -HTC one M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Εμένα μου άλλαξαν συσκευή πάντως. bouss πότε το πήγες? Θυμάσαι πόσο καιρό έκαναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 bouss πότε το πήγες? Θυμάσαι πόσο καιρό έκαναν? 3 συσκευές άλλαξα ως τώρα. Η πρώτη είχε ανασηκωμένη οθόνη, η δεύτερη σημάδια στην κάμερα και η τρίτη χαλασμένο digitizer και μωβ κάμερα. Και τις τρεις φορές μου άλλαξαν τη συσκευή. Τις 2 πρώτες έκαναν 3 εβδομάδες και την τελευταία μια μέρα λιγότερη από 2 βδομάδες πριν από 2 βδομάδες. Η τελευταία να μην τη ματιάσω είναι τέλεια. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 (edited) 3 συσκευές άλλαξα ως τώρα. Η πρώτη είχε ανασηκωμένη οθόνη, η δεύτερη σημάδια στην κάμερα και η τρίτη χαλασμένο digitizer και μωβ κάμερα. Και τις τρεις φορές μου άλλαξαν τη συσκευή. Τις 2 πρώτες έκαναν 3 εβδομάδες και την τελευταία μια μέρα λιγότερη από 2 βδομάδες πριν από 2 βδομάδες. Η τελευταία να μην τη ματιάσω είναι τέλεια. Εγώ πάντως σκέφτομαι αν μέχρι την δευτέρα δεν έχουν κάνει τίποτα, έστω να το κοιτάξουν, θα πάω να το πάρω! Edited March 6, 2014 by pantelaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εμένα που ειναι γερμανικό το έχω στείλει Αρβάτο από 2/2, έχει παει Γερμανία και περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Αυτά είναι που πρέπει να διορθώσει ή HTC στο m8 και θα κλείσει σπίτια. Δεν είναι δυνατόν να παίζεις Λόττο αν θα έχει θέμα η κάμερα. Εγώ ήμουν πολύ τυχερός δηλαδή που δεν είχα το παραμικρό από όλα αυτά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Αυτά είναι που πρέπει να διορθώσει ή HTC στο m8 και θα κλείσει σπίτια. Δεν είναι δυνατόν να παίζεις Λόττο αν θα έχει θέμα η κάμερα. Εγώ ήμουν πολύ τυχερός δηλαδή που δεν είχα το παραμικρό από όλα αυτά. Ακριβώς. Εγώ ξενέρωσα μετά από αυτό το φιάσκο. Κάτσε 1,5 μηνα και περίμενε επειδή αυτοί δεν έκανα καλά τη δουλειά τους κι εσύ έχεις όμως χρυσοπληρώσει την εταιρια τους αγοράζοντας το κινητό. Καλύτερο ή χειρότερο δε με νοιάζει. Εγώ μόλις επιστρέψει, αν μπορέσω θα το πουλήσω και θα πάω για Ν5. Στράβωσα. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Τέλος καλό, όλα καλά!(?) Το πήρα σήμερα μετά από 5 εργάσιμες! Με διπλή επιτόπου αντικατάσταση, αφού το πρώτο εκτός του μοβ της κάμερας είχε και θέμα με no-zero-gap... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Τι sn έχει αυτό που πήρες; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Ακριβώς. Εγώ ξενέρωσα μετά από αυτό το φιάσκο. Κάτσε 1,5 μηνα και περίμενε επειδή αυτοί δεν έκανα καλά τη δουλειά τους κι εσύ έχεις όμως χρυσοπληρώσει την εταιρια τους αγοράζοντας το κινητό. Καλύτερο ή χειρότερο δε με νοιάζει. Εγώ μόλις επιστρέψει, αν μπορέσω θα το πουλήσω και θα πάω για Ν5. Στράβωσα. :mad: εκει να δεις ποιοτητα κατασκευης, θα ξετρελλαθεις :lol: Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Τι sn έχει αυτό που πήρες; Τώρα που το κοίταξα έχει ακριβώς το ίδιο S/N με αυτό που αγόρασα, με διαφορετικό EMEI! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Είναι όλα οκ σ αυτό που σου δώσανε; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 εκει να δεις ποιοτητα κατασκευης, θα ξετρελλαθεις :lol: 1ον την εχω δει και ειναι μια χαρά και 2ον τουλαχιστον να πληρωσω 350 και να παρω τετοια ποιότητα κατασκεύης και κορυφη σε hardware (Ν5) από αυτο που "εχω" και "θα εχω" 1,5 μηνα τουλάχιστον στο service. Μη με τρελαίνεις περισσότερο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Όλα προς το παρόν φαίνονται μια χαρά.. Συνέχεια παρακολουθώ την κάμερα και δεν μου βγάζει μοβίλες και τα σχετικά! Το μόνο θέμα πού είδα, είναι ότι όλο το κινητό κατασκευαστικά είναι μια χαρά, με zero gap κτλπ. Με μοναδική εξαίρεση, το σημείο πού συναντά το αλουμίνιο την οθόνη (στο κάτω ηχείο) είναι ανεπέστητα πιο πάνω, με αποτέλεσμα ένα σχεδόν μη παρατηρήσιμο δοντάκι (δεξιά και αριστερά γιατί στο κέντρο, στο σήμα ακριβώς, είναι μια χαρά :P ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 1ον την εχω δει και ειναι μια χαρά και 2ον τουλαχιστον να πληρωσω 350 και να παρω τετοια ποιότητα κατασκεύης και κορυφη σε hardware (Ν5) από αυτο που "εχω" και "θα εχω" 1,5 μηνα τουλάχιστον στο service. Μη με τρελαίνεις περισσότερο. ;) ειχα ενα 5ρι και εγω, η δονηση τρεμοπαιζε, η οθονη ειχε bleeding, το καπακι δεν ηταν κουμπωμενο καλα και επιπλεον το ηχειο ηταν τραγικο. 401 παρτιδα. Τι θελω να πω, ησουν ατυχος με το ΟΝΕ, απλα μην θεωρεις οτι τα 5ρια ειναι τελεια, εχουν πολλες ατελειες Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Όλα προς το παρόν φαίνονται μια χαρά.. Συνέχεια παρακολουθώ την κάμερα και δεν μου βγάζει μοβίλες και τα σχετικά! Το μόνο θέμα πού είδα, είναι ότι όλο το κινητό κατασκευαστικά είναι μια χαρά, με zero gap κτλπ. Με μοναδική εξαίρεση, το σημείο πού συναντά το αλουμίνιο την οθόνη (στο κάτω ηχείο) είναι ανεπέστητα πιο πάνω, με αποτέλεσμα ένα σχεδόν μη παρατηρήσιμο δοντάκι (δεξιά και αριστερά γιατί στο κέντρο, στο σήμα ακριβώς, είναι μια χαρά :P ) 5 μέρες αναμονή είπαμε..χμμ.. Άντε καλοδουλευτο λοιπόν φίλε, απροβληματιστο και να το χαρείς! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 5 μέρες αναμονή είπαμε..χμμ.. Άντε καλοδουλευτο λοιπόν φίλε, απροβληματιστο και να το χαρείς! Ακριβώς! Βέβαια δεν ξέρω άμα παίζει ρόλο πού ήταν Ελληνικό. Ευχαριστώ πολύ, ελπίζω από δω και πέρα να το χαρώ χωρίς προβλήματα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ακριβώς! Βέβαια δεν ξέρω άμα παίζει ρόλο πού ήταν Ελληνικό. Ευχαριστώ πολύ, ελπίζω από δω και πέρα να το χαρώ χωρίς προβλήματα! :) Όταν έδωσα το δικό μου με ρώτησαν αν είναι ελληνικό (βασικά το ήξεραν ήδη). Η απάντηση ήταν "α είναι ελληνικό, οπότε δε θα χρειαστεί να παραγγείλουμε ανταλλακτικό απ' έξω". Οπότε μάλλον έχει τη σημασία του. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Ζορίζεται πολύ στο θέμα της μπαταρίας, μια μέρα και αν.. Με ενεργοποιημένο το power saver (εκτός δόνησης), απενεργοποιημένες κάποιες εφαρμογές (kids mode, TuneIn radio κτλ.) φωτεινότητα στο 30%, με 4,3 και μέτρια χρήση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ζορίζεται πολύ στο θέμα της μπαταρίας, μια μέρα και αν.. Με ενεργοποιημένο το power saver (εκτός δόνησης), απενεργοποιημένες κάποιες εφαρμογές (kids mode, TuneIn radio κτλ.) φωτεινότητα στο 30%, με 4,3 και μέτρια χρήση! Πανέμορφο κινητό, αλλά το ότι δεν βγαίνει η μπαταρία είναι τεράστιο μειονέκτημα. Δες στατιστικά που βγάζω με την καινούργια μου μπαταρία για το Note 3, 6400mah. https://www.dropbox.com/sc/9rramh5wqywb0sa/KEhyGX_NKL https://www.dropbox.com/sc/o7nxsg3kdqhyl4h/6Z38ARbI67 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olga1988 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Kαλησπερα παιδια!!Μόλις την προηγούμενη Παρασκευή αγόρασα το ΗΤC One μου και πραγματικα ειμαι απολυτα ικανοποιημενη...δυστυχως, το Σαββατο γλιστρησα,επεσα και χτυπησα ασχημα τοσο εγω οσο και το κινητο:( :( δεν ειναι κατι το τοσο εμφανες ωστοσο εμενα με ενοχλει. Εχει χτυπηθει η επανω αριστερη γωνια και εχει προκληθει ενα μικρο gap στην επανω πλευρα του κινητου. Απο ο,τι ειδα ψαχνοντας λιγο το εχουν παθει και αλλα ONE. Το ερωτημα μου ειναι, να το παω στο service για το κενο ή είναι άδικος κόπος??Περα απο την αισθητικη πλευρα του θεματος φανταζομαι πως το gap δεν θα μου δημιουργησει προβλημα καπου αλλου σωστα??Λειτουργικο προβλημα εννοω. Σας ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Kαλησπερα παιδια!!Μόλις την προηγούμενη Παρασκευή αγόρασα το ΗΤC One μου και πραγματικα ειμαι απολυτα ικανοποιημενη...δυστυχως, το Σαββατο γλιστρησα,επεσα και χτυπησα ασχημα τοσο εγω οσο και το κινητο:( :( δεν ειναι κατι το τοσο εμφανες ωστοσο εμενα με ενοχλει. Εχει χτυπηθει η επανω αριστερη γωνια και εχει προκληθει ενα μικρο gap στην επανω πλευρα του κινητου. Απο ο,τι ειδα ψαχνοντας λιγο το εχουν παθει και αλλα ONE. Το ερωτημα μου ειναι, να το παω στο service για το κενο ή είναι άδικος κόπος??Περα απο την αισθητικη πλευρα του θεματος φανταζομαι πως το gap δεν θα μου δημιουργησει προβλημα καπου αλλου σωστα??Λειτουργικο προβλημα εννοω. Σας ευχαριστω εκ των προτερων :) Κυρίως θέμα αισθητικής...Αλλά αν έχεις μεγάλο κενό,ίσως έχεις αργότερα θέματα με την σκόνη...περνάει μέσα Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olga1988 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Κυρίως θέμα αισθητικής...Αλλά αν έχεις μεγάλο κενό,ίσως έχεις αργότερα θέματα με την σκόνη...περνάει μέσα ειναι σχεδον ανεπαισθητο...σαν μια πολυ λεπτη μαυρη γραμμη,αν μπορω να το περιγραψω ετσι...φανταζομαι πως επειδη υπαρχει και το χτυπημα στην γωνια θα υπαρξει χρεωση καθως το κινητο υπεστη ζημια με δικη μου υπαιτιοτητα...κατα την γνωμη σου αξιζει να δωσω λεφτα για να το επιδιορθωσω η πολυ κακο για το τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts