kollatos Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Αναζήτηση στο dialer στις ελληνικές τις επαφές έχει; Γιατί η ARHD 70.0 δεν έχει. Ψάχνει μόνο στα αγγλικά. FilthX Το ΄χουμε πει ένα εκατομμύριο και βάλε φορές, για να δουλέψουν τα ελληνικά στον dealer στην αναζήτηση πρέπει η γλώσσα του κινητού να είναι στα ελληνικά, αν δεν είναι δεν δουλεύει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FilthX Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Το ΄χουμε πει ένα εκατομμύριο και βάλε φορές, για να δουλέψουν τα ελληνικά στον dealer στην αναζήτηση πρέπει η γλώσσα του κινητού να είναι στα ελληνικά, αν δεν είναι δεν δουλεύει. Κι εγώ ένα εκατομμύριο και βάλε φορές που έχω περάσει rom στα κινητά μου, πάντα ελληνικά διάλεγα. Θα μπορούσες να ρωτήσεις αν το έβαλα στα ελληνικά, αλλά τες παν, ας μην συνεχίσουμε σ' αυτόν τον τόνο. Όλοι εδώ για να βοηθηθούμε είμαστε άλλωστε. Η ARHD δεν έχει αναζήτηση στο dialer, η SD, έχει. Το λέει κι όλας βέβαια (*Added Full Language System Support). Με εκτίμηση, FilthX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 παιδια καλησπερα με HBOOT 1.57 4.20.111.21 s-off γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 παιδια καλησπερα με HBOOT 1.57 4.20.111.21 s-off γίνεται? T-mobile είναι αυτό? Αν ναι, τότε ίσως δεν γίνεται, η t-mobile φαίνεται όσο πάει τα κλειδώνει και περισσότερο Καλό είναι όποιος σκοπεύει να κάνει S-OFF, να το κάνει με το που αγοράζει τη συσκευή και να μην κάνει τα OTA updates πρώτα, για να έχει το κεφάλι του ήσυχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 T-mobile είναι αυτό? Αν ναι, τότε ίσως δεν γίνεται, η t-mobile φαίνεται όσο πάει τα κλειδώνει και περισσότερο Καλό είναι όποιος σκοπεύει να κάνει S-OFF, να το κάνει με το που αγοράζει τη συσκευή και να μην κάνει τα OTA updates πρώτα, για να έχει το κεφάλι του ήσυχο μια χαρα μας έφτιαξε η t-mobile και το θεμα μου ειναι οτι το τηλεφωνο ειναι καινουργιο 1 μηνα 2/14 παρτίδα χωρίς κανένα θεμα απο τα γνωστά και να το πουλησω αυτο που θα παρω τι θα ειναι???αυτο εγω το πηρα καινουργιο εχω στρώσει τη μπαταρια δεν εχω κανένα θεμα μονο αυτο το t-mobile τελος πάντων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Φιλος εχει το htc one M7 AT&T ξελειδωτο. Δεν ειναι root. 1) Μπορειτε να μου πειτε βημα βημα πως περναω μια επισημη 4.4.2 rom (π.χ την ελληνικη) 2) Και απο την κατεβαζω; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 (edited) Φιλος εχει το htc one M7 AT&T ξελειδωτο. Δεν ειναι root. 1) Μπορειτε να μου πειτε βημα βημα πως περναω μια επισημη 4.4.2 rom (π.χ την ελληνικη) 2) Και απο την κατεβαζω; 1) Χωρίς s-off δεν γίνεται να περάσεις άλλη επίσημη rom, μόνο custom. Και μια ερώτηση σε όσους είχαν την port του M8 και τώρα πήγαν στην επίσημη Sense 6. Πως σας φαίνεται το τηλέφωνο από θέμα απόκρισης? Γιατί προσωπικά θεωρώ ότι η port ήταν αρκετά πιο smooth και γρήγορη σε σχέση με την 5.11.401.10.. Edited May 23, 2014 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 (edited) Παιδες διαβασα ολο τον οδηγο και εχω κατεβασει τα απαραιτητα αρχεια. 1) το HBOOT τι ειναι; Πως ξερω αν εχω το 1.44, 1.55; Και αν εχω το 1.56 (4.4.2 ΑΤ&Τ τι κανω; 2) Εγω θελω να κανω αυτο οπως αναφερεται στον οδηγο Μετατροπή ενός T-MOBILE,VODAFONE κ.α σε Ευρωπαϊκό 3) Λεει καπου "κατεβάζουμε την επίσημη ευρωπαϊκή rom από εδώ: http://d-h.st/pFY και την περνάμε στο κινητό". Το link δεν εχει τη rom προς κατεβασμα. 4) Επισης ο οδηγος πιο κατω λεει "Κατεβάζουμε το επίσημο unbranded firmware από εδώ: http://goo.gl/Xw8jnq και το τοποθετούμε στο φάκελο fastboot που ήδη έχουμε". Το link http://goo.gl/Xw8jnq δεν δουλευει. τι κανω; Ευχαριστω. Edited May 23, 2014 by sdaoulas Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Μπες στον bootloader (με κλειστό κινητό volume down και power και δες εκεί τι λέει hboot version, CID όπως επίσης και ποια έκδοση OS αναγράφεται) Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Μπες στον bootloader (με κλειστό κινητό volume down και power και δες εκεί τι λέει hboot version, CID όπως επίσης και ποια έκδοση OS αναγράφεται) Λοιπον εχω: CID = CWS_001 HBOOT = 1.56 Αριθμος λογισμικου = 4.18.502.7 Πως προχωραω για να περασω Ευρωπαϊκη rom; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 (edited) Αρχικά χρειάζεται να προχωρήσεις σε s-OFF με το firewater tool. Όταν το κάνεις θα σε καθοδηγήσουμε παρακάτω ή ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2356401 Edited May 23, 2014 by Finn Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Αρχικά χρειάζεται να προχωρήσεις σε s-OFF με το firewater tool. Όταν το κάνεις θα σε καθοδηγήσουμε παρακάτω ή ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2356401 Μετα απο 2 ωρες διαβασμα εχω καταλαβει οτι το βασικο θεμα ειναι να γινω s-off το οποιο δεν ειναι και οτι ευκολοτερο. Για s-off απο οτι καταλαβα θα κανω τα εξης: 1) Unlock Bootloader απο το το http://www.htcdev.com 2) Περναω στον υπολογιστη μου adb drivers 3) Περναω TWRP 2.6.3.3 4) Περναω μια rom με unsecure kerel π.χ την ARHD 5) και στο τελος firewater Και μετα απο ολα αυτα θα ειμαι s-off και θα μου πειτε πως να περασω την 4.4.2 Ευρωπαϊκη, την οποια δεν μνπορω πουθενα να την βρω να την καταβασω. Πειτε μου αν τα λεω καλα, αν εχω καταλαβει σςωστα την ολη διαδικασια. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 1) Και μια ερώτηση σε όσους είχαν την port του M8 και τώρα πήγαν στην επίσημη Sense 6. Πως σας φαίνεται το τηλέφωνο από θέμα απόκρισης? Γιατί προσωπικά θεωρώ ότι η port ήταν αρκετά πιο smooth και γρήγορη σε σχέση με την 5.11.401.10.. Μολις περασα την InsertCoin 3.0.0 και σε πρωτη φαση δεν εχω καταλαβει κατι "κακο". Την περασα "απο πανω" (πρωτη επιλογη στον installer), οπως αλλωστε κανω με ολες τις versions της συγκεκριμενης rom... Θα το σκαλισω λιγακι και θα επανελθω αν δω τιποτα περιεργο! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Μολις περασα την InsertCoin 3.0.0 και σε πρωτη φαση δεν εχω καταλαβει κατι "κακο". Την περασα "απο πανω" (πρωτη επιλογη στον installer), οπως αλλωστε κανω με ολες τις versions της συγκεκριμενης rom... Θα το σκαλισω λιγακι και θα επανελθω αν δω τιποτα περιεργο! ;) Το περίεργο που εντόπισα εγώ είναι ότι όταν πχ κάνω εγκαταστάσεις εφαρμογών μέσω του Play Store το τηλέφωνο σέρνεται (και γενικά δεν ανταποκρίνεται) κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ μέχρι τώρα. Επίσης έχω δει μερικά κολλήματα σε άσχετη φάση λες και το τηλέφωνο δεν έχει μνήμη και προσπαθεί να την αδειάσει εκείνη τη στιγμή για να φορτώσει ότι του ζητάω. Δεν ξέρω αν ήταν κάτι τυχαίο ή κακό φλασάρισμα, για την ώρα πάντως γύρισα στην port που είχα πριν και πετάει το τηλεφωνάκι και πάλι.. Δούλεψέ το λίγο και αν δεις κάτι περίεργο μου λες, αλλιώς θα ξανακατεβάσω τη rom που είχα και θα δοκιμάσω πάλι. Ευχαριστώ για το χρόνο σου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Ούτε εγώ έχω καταλάβει καμιά διαφορά με πέρασμα της insertcoin με το 5.11.1540.10 πάνω από το port του M8. To μόνο που μου φαίνεται προβληματικό στο νέο update της htc είναι το radio (4T.27.3218.14 της 5.11.1540.9) Έχω ορισμένες διακοπές κατά την τηλεφωνική επικοινωνία σε σημεία που ποτέ δεν είχα πρόβλημα Θα το κρατήσω λίγο ακόμα μήπως οι διακοπές ήταν συγκυριακές και αν συνεχιστούν θα γυρίσω στο radio 4A.25.3263.21 της 4.19.401.11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Το περίεργο που εντόπισα εγώ είναι ότι όταν πχ κάνω εγκαταστάσεις εφαρμογών μέσω του Play Store το τηλέφωνο σέρνεται (και γενικά δεν ανταποκρίνεται) κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ μέχρι τώρα. Επίσης έχω δει μερικά κολλήματα σε άσχετη φάση λες και το τηλέφωνο δεν έχει μνήμη και προσπαθεί να την αδειάσει εκείνη τη στιγμή για να φορτώσει ότι του ζητάω. Δεν ξέρω αν ήταν κάτι τυχαίο ή κακό φλασάρισμα, για την ώρα πάντως γύρισα στην port που είχα πριν και πετάει το τηλεφωνάκι και πάλι.. Δούλεψέ το λίγο και αν δεις κάτι περίεργο μου λες, αλλιώς θα ξανακατεβάσω τη rom που είχα και θα δοκιμάσω πάλι. Ευχαριστώ για το χρόνο σου! Το εκανα αυτο που λες και δεν παρατηρησα την παραμικρη καθυστερηση. Μαλιστα δεν ειχα και καλο σημα (wifi) οποτε το downloading ηταν αργο... Παρ'ολα αυτα, ολα ΟΚ... Μηπως εχεις βαλει το mod που κανει διαφανα τα widgets του καιρου και τα folders? Αυτο δημιουργει καποια λαγκαρισματακια... Αλλιως θα σου προτεινα να την ξαναφλασαρεις, ισως κατι δεν σου εκατσε καλα... Βεβαια θα εξακολουθησω να την παρατηρω και θα ξαναποσταρω... Ούτε εγώ έχω καταλάβει καμιά διαφορά με πέρασμα της insertcoin με το 5.11.1540.10 πάνω από το port του M8. To μόνο που μου φαίνεται προβληματικό στο νέο update της htc είναι το radio (4T.27.3218.14 της 5.11.1540.9) Έχω ορισμένες διακοπές κατά την τηλεφωνική επικοινωνία σε σημεία που ποτέ δεν είχα πρόβλημα Θα το κρατήσω λίγο ακόμα μήπως οι διακοπές ήταν συγκυριακές και αν συνεχιστούν θα γυρίσω στο radio 4A.25.3263.21 της 4.19.401.11 Ουτε κατι τετοιο παρατηρησα για κανενα τεταρτακι που μιλησα αποψε, μετα το φλασαρισμα... Θα δουμε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 ... Ουτε κατι τετοιο παρατηρησα για κανενα τεταρτακι που μιλησα αποψε, μετα το φλασαρισμα... Θα δουμε! Η εγκατάσταση της custom rom δεν αναβαθμίζει και το firmware Το νέο firmware θα έχει μπει από μόνο του μόνο μέσω OTA update Έβαλα χειροκίνητα το firmware του νέου ota update μήπως είναι καλύτερο, αλλά μάλλον χειρότερο είναι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Μετα απο 2 ωρες διαβασμα εχω καταλαβει οτι το βασικο θεμα ειναι να γινω s-off το οποιο δεν ειναι και οτι ευκολοτερο. Για s-off απο οτι καταλαβα θα κανω τα εξης: 1) Unlock Bootloader απο το το http://www.htcdev.com 2) Περναω στον υπολογιστη μου adb drivers 3) Περναω TWRP 2.6.3.3 4) Περναω μια rom με unsecure kerel π.χ την ARHD 5) και στο τελος firewater Και μετα απο ολα αυτα θα ειμαι s-off και θα μου πειτε πως να περασω την 4.4.2 Ευρωπαϊκη, την οποια δεν μνπορω πουθενα να την βρω να την καταβασω. Πειτε μου αν τα λεω καλα, αν εχω καταλαβει σςωστα την ολη διαδικασια. Μια χαρά τα κατάλαβες όλα. Μετά το S-OFF πρέπει να δώσεις ευρωπαικό CID και MID. Το CID αλλάζει πανεύκολα. Το MID επίσης αλλα κατά τη διαδικασία θα πάθεις καρδιά κανα δυο φορές νομίζω! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Καλησπέρα.Έχω custom rom maximus και μου ηρθε ota με το sense 6.Κατέβηκε και με έβαλε στο menu για εγκατάσταση.Φαντάζομαι πρέπει να εγκαταστήσω το maximus αρχείο που βλέπω.Πρέπει να κάνω install η update;Αυτές οι απορίες και είμαι εντελώς μα εντελώς άσχετος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Καλησπέρα.Έχω custom rom maximus και μου ηρθε ota με το sense 6.Κατέβηκε και με έβαλε στο menu για εγκατάσταση.Φαντάζομαι πρέπει να εγκαταστήσω το maximus αρχείο που βλέπω.Πρέπει να κάνω install η update;Αυτές οι απορίες και είμαι εντελώς μα εντελώς άσχετος. Αμα είσαι από sense 5.5 μάλλον install Κάνε γιατί πρόκειται για New base, άρα θα πρέπει να κάνεις και wipe...Εγώ αυτό θα έκανα. Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Αμα είσαι από sense 5.5 μάλλον install Κάνε γιατί πρόκειται για New base, άρα θα πρέπει να κάνεις και wipe...Εγώ αυτό θα έκανα. Μου είπαν ότι δεν χρειάζεται και οτι θα είμαι οκ,για αυτο δεν ρωτησα για wipe.Αρα το update που λέει είναι περιττή επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Καλησπέρα.Έχω custom rom maximus και μου ηρθε ota με το sense 6.Κατέβηκε και με έβαλε στο menu για εγκατάσταση.Φαντάζομαι πρέπει να εγκαταστήσω το maximus αρχείο που βλέπω.Πρέπει να κάνω install η update;Αυτές οι απορίες και είμαι εντελώς μα εντελώς άσχετος. Αμα είσαι από sense 5.5 μάλλον install Κάνε γιατί πρόκειται για New base, άρα θα πρέπει να κάνεις και wipe...Εγώ αυτό θα έκανα. Μου είπαν ότι δεν χρειάζεται και οτι θα είμαι οκ,για αυτο δεν ρωτησα για wipe.Αρα το update που λέει είναι περιττή επιλογή; Εγω με την InsertCoin δεν εκανα ποτε wipe, ουτε κατα την μεταβαση απο Sense 5.5 σε 6 (port του Μ8), ουτε στο 6 του M7... Δεν ξερω αν σε βοηθαει αυτο, παντως κανε και ενα nandroid backup πριν το οτιδηποτε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friqules Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Καλησπερα σας. Εχω το Htc one m7 ροοταρισμενο με archd ρομ. Λογω που υπαρχει ενα θεμα με την καμερα του. Σε ολες τις φωτο μου βγαζει κατω χαμηλα ενα μωβ χρωμα και θελω να το παω για σερβις μια και εχω εγγυηση ακομη αλλα για να γινει αυτο πρεπει να γυρισω παλι σε συνθηκες εργοστασιακες. Εχω διαβασει παρα πολλα και δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται. Το κινητο μου εχει αυτα τα χαρακτηριστικα. ............................................... ***UNLOCK*** M7_UL PVT SHIP S-OFF RH CID-1111111111 HBOOT-1.44.0000 RADIO-4A. 14.3250.13 OPENDSP-V26.120.274.0202 EMMC-BOOT 2048MB Θα ηθελα την βοηθεια σας παρακαλω.:O:wacko: Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Θυμάσαι το αρχικό σου cid? Αν ναι μπες bootloader και με fastboot γράψε fastboot oem writecid HTC__xxx Μετά κατεβάζεις το RUU της 4.19.401.9 και είσαι έτοιμος! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Η τελευταια InsertCoin (3.0.0) μου κανει την συσκευη να ζεσταινεται πολυ με το wifi ανοικτο (και βεβαια σε χρηση), οπως με τα data. Αν θυμαμαι καλα, πριν δεν το εκανε, μονο με τα data ανοικτα "φουντωνε" ελαφρως... Οσοι την εχετε, εχετε το ιδιο προβλημα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts