vassilis018 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 και εγώ την 2.6.3.3 έχω αλλά φλασάρει κανονικά. Δοκίμασε InsertCoin και kernel ElementalX πολύ καλός συνδυασμός. btw χθες είπα να φρεσκάρω λίγο το κινητό από την InsertCoin και έβαλα να φλασάρω MIUI. Το ένα failed μετά το άλλο, οπότε γύρισα στα γνωστά μονοπάτια ξανά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 κατεβασα και την maximus hd.Το θεμα ειναι εφοσον πλεον δεν ανοιγει τελειως το κιν πως θα κανω mount απο twrp το Internal storage για να περασω τις αλλες rom για να φλασαρω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 κατεβασα και την maximus hd.Το θεμα ειναι εφοσον πλεον δεν ανοιγει τελειως το κιν πως θα κανω mount απο twrp το Internal storage για να περασω τις αλλες rom για να φλασαρω? δες αυτό μήπως και βοηθήσει http://htconeroot.com/htc-one-tutorials/how-to-copy-files-to-htc-one-using-twrp-mount-and-adb/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) ενω σαν fastboot το βλεπει οταν παω μεσα απο twrp να κανω mount δεν μου βρισκει drivers.Ποιους θελει ακριβως? Επισης σαν cid μου λεει tmob 101 και στο site με τα exe εχει tmob010 .To ιδιο δεν ειναι? Και φυσικα πηγα να περασω το ruu και μου βγαζει 155 error...οχι οτι θα δουλευε και τιποτα σωστα.....Δεν μπορω δεν την παλευω αλλο τιποτα δεν μου καθεται.... Edited May 15, 2014 by nikolis2000 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 ενω σαν fastboot το βλεπει οταν παω μεσα απο twrp να κανω mount δεν μου βρισκει drivers.Ποιους θελει ακριβως? Επισης σαν cid μου λεει tmob 101 και στο site με τα exe εχει tmob010 .To ιδιο δεν ειναι? Αν το βλέπεις από fastboot, υπάρχει επικοινωνία PC με συσκευή και δεν χρειάζεσαι άλλους drivers στα windows. Αλλά δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς όταν λες ότι σαν fastboot το βλέπει Όταν είσαι σε fastboot mode και στο PC πληκτρολογείς fastboot devices, σου δείχνει την συσκευή σου? Όταν είσαι μέσα στο TWRP και στο PC πληκτρολογείς adb devices, σου δείχνει την συσκευή σου? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ... Και φυσικα πηγα να περασω το ruu και μου βγαζει 155 error...οχι οτι θα δουλευε και τιποτα σωστα.....Δεν μπορω δεν την παλευω αλλο τιποτα δεν μου καθεται.... Θέλει λίγο ηρεμία Καταρχάς μην ανησυχείς, γιατί και καμία ρομ να μην είχες στην συσκευή (π.χ. να είχες κάνει full wipe μέσα από το TWRP), αφού μπορείς και μπαίνεις στο TWRP υπάρχει πάντα τρόπος να αντιγράψεις μια ρομ από το PC στην συσκευή (με sideload ή adb push) και να την εγκαταστήσεις. Αλλά προσπάθησε να εξηγείς καλύτερα το τι ακριβώς συνδέεις και τι κάνεις, γιατί αν κανείς δεν καταλαβαίνει τι κάνεις, τότε είναι αδύνατο να σε βοηθήσει κανείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Λοιπον στο fastboot λεει την συσκευη μου.Επισης καταφερα και εβαλα και το νεο twrp το 2.7. Στο twrp οχι δεν την βλεπει.Ξαφνικα τωρα προσεξα οτι οταν το συνδεω ενω ειναι μεσα σε twrp στο devices manager του υπολογιστη το εχει με θαυμαστικο.Προσπαθησα και με sideload και με adb push και τιποτα εφοσον δεν βλεπει το pc το κινητο μου ενω ειναι συνδεδεμενο μεσω Twrp.Τωρα για το Ruu αυτο μου βγαζει error 155. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos206 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 καποιος κατι να ξερει????τιποτα με αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Λοιπον στο fastboot λεει την συσκευη μου.Επισης καταφερα και εβαλα και το νεο twrp το 2.7. Στο twrp οχι δεν την βλεπει.Ξαφνικα τωρα προσεξα οτι οταν το συνδεω ενω ειναι μεσα σε twrp στο devices manager του υπολογιστη το εχει με θαυμαστικο.Προσπαθησα και με sideload και με adb push και τιποτα εφοσον δεν βλεπει το pc το κινητο μου ενω ειναι συνδεδεμενο μεσω Twrp.Τωρα για το Ruu αυτο μου βγαζει error 155. Το adb push δεν θα λειτουργήσει αν η εντολή adb devices δεν σου δείχνει τίποτα. Στο device manager που έχει με θαυμαστικό την συσκευή όταν είσαι στο TWRP, όταν πας σε fastboot mode, φεύγει το θαυμαστικό? Btw, αν το συνδέεις σε USB 3.0, βάλε το σε μια USB 2.0 γιατί τα USB3 δεν δουλεύουν πάντα σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 λοιπον, εβαλα Twrp 2.6.3.3 παλι.Το 2.7 μου εκανε νερα και δεν συνδεοταν σωστα με το υπολογιστη. Περασα πριν drivers απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588979 δηλαδη εκανα εγκατασταση το adb installer για να ειμαι σιγουρος οτι εχω adb drivers Μετα εκανα αυτο http://htconeroot.com/htc-one-tutorials/how-to-copy-files-to-htc-one-using-twrp-mount-and-adb/ και περασα την maximushd τελικαααααα:yahoo: ανοιξε το κιν αλλα δεν μου αρεσε-Bugs.Στα καπακια ξαναπερασα την τελευταια ADHD (ειναι αυτη που μου προκαλεσε το "σκαλωμα" και περασε αμεσως.......:shock: Ειχε ορεξη το one φαινεται για ναζια.... Σας ευχαριστω για την βοηθεια και sorry για το σπαμ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos206 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 απογοήτευση...έκανα ξανά πάλι βήμα βήμα και στο τέλος πάλι το super su σου γραφει ότι δεν είναι installed!! τι μπορώ να κάνω για να σβήσω αυτό το αρχείο μήπως ξανα μπει καλυτερα..η πως να κάνω format και να ξαναπεραστούν όλα από την αρχή? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και ότι πρόγραμμα εβαλα που κανει chek αν έχει γίνει root όλα μου βγαζουν αποτυχία.κάποιος πόy να ξέρει και να έχει τύχη κάτι ανάλογο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 απογοήτευση...έκανα ξανά πάλι βήμα βήμα και στο τέλος πάλι το super su σου γραφει ότι δεν είναι installed!! τι μπορώ να κάνω για να σβήσω αυτό το αρχείο μήπως ξανα μπει καλυτερα..η πως να κάνω format και να ξαναπεραστούν όλα από την αρχή? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και ότι πρόγραμμα εβαλα που κανει chek αν έχει γίνει root όλα μου βγαζουν αποτυχία.κάποιος πόy να ξέρει και να έχει τύχη κάτι ανάλογο??? Η λύση στο πρόβλημά σου ξεκινάει πρώτα από το ότι πρέπει να αποδεχτείς ότι δεν έχεις root Αν βάλεις στο google ή στο youtube "how to root htc one" θα βρεις άπειρες οδηγίες Όπως είπαμε, για να το κάνεις root πρέπει να μπεις στο recovery και να εγκαταστήσεις τα αρχεία του root. Ένας τρόπος είναι ίσως να κατεβάσεις αυτό το αρχείο και μετά να μπεις στο recovery, να πατήσεις INSTALL ZIP και να επιλέξεις το zip αυτό: http://download.clockworkmod.com/superuser/superuser.zip Υπάρχουν και κάμποσα toolkits από windows που κάνουν root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Αυτη η InserCoin ρε παιδια, τι επαθε, "ξεκουτιανε"? Μεχρι την 2.5.0 ηταν μια χαρα... Απο την 2.6 και τωρα στην 2.7, εκτος του οτι ειχαν την "φαεινη" ιδεα να βαλουν το Insertcoin Market το οποιο ειναι (ελαφρως) προβληματικο, δεν λειτουργει το mod που εξαφανιζει το grid απο τις επαφες... Δεν ειναι - λεει - η rom συμβατη με αυτο το mod!!! (δειτε το screenshot)... Oσο ηταν επιλογη στο Aroma Installer, μια χαρα συμβατο ηταν! Τωρα χαλασε!!!???!!! Κι αφου δεν υπαρχει συμβατοτητα, τι το εχουν εκει??? Και μαλιστα εκανα 2 φορες την εγκατασταση, μια "απο πανω" οπως κανω απο την πρωτη στιγμη που εβαλα αυτη τη rom και μια με full wipe... (εν τω μεταξυ, αν μπει κανεις στην σελιδα στο xda, βγαζει τα ματια του με τις μπουρδολογιες του καθενος...) Τελος παντων, μενω στην 2.5.0 αφου ετσι κι αλλιως οι αλλαγες που κανουν δεν ειναι και ιδιαιτερα σημαντικες, ουτε κι εχω ορεξη να δοκιμασω αλλες roms και αλλα mods... παντως μου την εδωσε αυτη η ιστορια!!!!! :mad: :lol::lol::lol: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Βγηκε σημερα η ARHD 7.0 με sense 6 , την δοκιμασε κανεις?Με τρωει να την βαλω να ξανακολλησει το συμπαν παλι να τρεχω και να μην φτανω :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Αυτη η InserCoin ρε παιδια, τι επαθε, "ξεκουτιανε"? Μεχρι την 2.5.0 ηταν μια χαρα... Απο την 2.6 και τωρα στην 2.7, εκτος του οτι ειχαν την "φαεινη" ιδεα να βαλουν το Insertcoin Market το οποιο ειναι (ελαφρως) προβληματικο, δεν λειτουργει το mod που εξαφανιζει το grid απο τις επαφες... Δεν ειναι - λεει - η rom συμβατη με αυτο το mod!!! (δειτε το screenshot)... Oσο ηταν επιλογη στο Aroma Installer, μια χαρα συμβατο ηταν! Τωρα χαλασε!!!???!!! Κι αφου δεν υπαρχει συμβατοτητα, τι το εχουν εκει??? Και μαλιστα εκανα 2 φορες την εγκατασταση, μια "απο πανω" οπως κανω απο την πρωτη στιγμη που εβαλα αυτη τη rom και μια με full wipe... (εν τω μεταξυ, αν μπει κανεις στην σελιδα στο xda, βγαζει τα ματια του με τις μπουρδολογιες του καθενος...) Τελος παντων, μενω στην 2.5.0 αφου ετσι κι αλλιως οι αλλαγες που κανουν δεν ειναι και ιδιαιτερα σημαντικες, ουτε κι εχω ορεξη να δοκιμασω αλλες roms και αλλα mods... παντως μου την εδωσε αυτη η ιστορια!!!!! :mad: :lol::lol::lol: :p εγώ είμαι με την 2.7.0. αυτό με το grid στις επαφές ποτέ δεν το πείραξα. οπότε προσωπικά μικρό το κακό. πέρα από αυτό παραμένει μια από τις καλύτερες custom rom με Sense 6 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 εγώ είμαι με την 2.7.0. αυτό με το grid στις επαφές ποτέ δεν το πείραξα. οπότε προσωπικά μικρό το κακό. πέρα από αυτό παραμένει μια από τις καλύτερες custom rom με Sense 6 :) Ναι, μικρο το κακο, οντως ειναι πολυ καλη γενικοτερα, αλλα τσαντιζομαι που χαλασε καποια πραγματακια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FilthX Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Αν κάποια στιγμή χρειαστεί να γυρίσεις σε στοκ για λόγους εγγύησης είναι πολύ εύκολο πάντως μιας και υπάρχει nandroid backup για το CID σου. Τα λέμε! Επειδή κι εγώ εχω το ίδιο cid αλλά δεν μπόρεσα να βρω το nandroid backup γι αυτό κάπου, μήπως έχεις το link; Ευχαριστώ, FilthX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 παιδια εχω ΗΤΒΟΟΤ 1,55 και 3.63.111.4 t mobile να κανω s off δεν μπορώ αλλα να αλλάξω ρομ να βαλω ας πουμε InserCoin χωρις s off μπορώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) παιδια εχω ΗΤΒΟΟΤ 1,55 και 3.63.111.4 t mobile να κανω s off δεν μπορώ αλλα να αλλάξω ρομ να βαλω ας πουμε InserCoin χωρις s off μπορώ? Κανονικά το S-OFF δεν απαιτείται για να εγκαταστήσεις custom rom. Αρκεί το ξεκλείδωμα του bootloader (μέσω HTCDEV.COM) και η εγκατάσταση ενός custom recovery (π.χ. TWRP) Το S-OFF σου προσφέρει κάποιες επιπλέον δυνατότητες όπως το να αλλάξεις το CID, να εγκαταστήσεις άλλο firmware, και να αλλάξεις το bootloader locked status. Τώρα αν στη δική σου έκδοση η T-Mobile έχει κλειδώσει και κάτι ακόμα (πέρα από το S-OFF) και δεν γίνεται ούτε εγκατάσταση custom rom δεν το ξέρω, μάλλον θα πρέπει να το δοκιμάσεις στην συσκευή σου. Edited May 19, 2014 by Nikos2k5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 χθες ξεκίνησε να κάνει κάτι χαζά η InsertCoin. Ανεβαίνει-κατεβαίνει η ένταση του ήχου από μόνη της. Μόνο όταν ακούω μουσική από το player, και όταν πατάω να κατεβάσω ή να ανεβάσω την ένταση καθυστερεί για περίπου 4-5 δευτερόλεπτα να αποκριθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 χθες ξεκίνησε να κάνει κάτι χαζά η InsertCoin. Ανεβαίνει-κατεβαίνει η ένταση του ήχου από μόνη της. Μόνο όταν ακούω μουσική από το player, και όταν πατάω να κατεβάσω ή να ανεβάσω την ένταση καθυστερεί για περίπου 4-5 δευτερόλεπτα να αποκριθεί. Ποιο Release έχεις? Γιατί στο SVN έχει αρχίσει να μεταφέρει το επίσημο Sense6 base του Μ7 (και όχι port του M8) από κάποιο developer edition και προσθέτει διάφορα σταδιακά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Ποιο Release έχεις? Γιατί στο SVN έχει αρχίσει να μεταφέρει το επίσημο Sense6 base του Μ7 (και όχι port του M8) από κάποιο developer edition και προσθέτει διάφορα σταδιακά[/QUOT insertcoin 2.7.0 1.54.401.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 insertcoin 2.7.0 1.54.401.5 Εγώ έχω βάλει την 2.7.0 R17 και δεν έχω παρατηρήσει το πρόβλημα που αναφέρεις Εσύ λογικά έχεις το R15 αν δεν φτιάχνεις το zip μόνος σου https://code.google.com/p/insertcoin-m8-port-for-m7/source/list?num=100 Περίμενε λίγο να τελειώσει τη νέα έκδοση που δεν είναι port και ίσως δεν έχει το πρόβλημα αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Εγώ έχω βάλει την 2.7.0 R17 και δεν έχω παρατηρήσει το πρόβλημα που αναφέρεις Εσύ λογικά έχεις το R15 αν δεν φτιάχνεις το zip μόνος σου https://code.google.com/p/insertcoin-m8-port-for-m7/source/list?num=100 Περίμενε λίγο να τελειώσει τη νέα έκδοση που δεν είναι port και ίσως δεν έχει το πρόβλημα αυτό κατέβασα και πέρασα την Skydragon, μέχρι στιγμής καλή δείχνει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FilthX Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 κατέβασα και πέρασα την Skydragon, μέχρι στιγμής καλή δείχνει :) Αναζήτηση στο dialer στις ελληνικές τις επαφές έχει; Γιατί η ARHD 70.0 δεν έχει. Ψάχνει μόνο στα αγγλικά. FilthX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Αναζήτηση στο dialer στις ελληνικές τις επαφές έχει; Γιατί η ARHD 70.0 δεν έχει. Ψάχνει μόνο στα αγγλικά. FilthX έχει κανονικά. μόλις τώρα το δοκίμασα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts