Makinen Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Ερώτηση πάνω στον οδηγό. Μέχρι την εγκατάσταση custom ROM όλα καλά και είμαι κοντά. Βάζω την ARHD με το 4.3 και το Sense 5.5 γιατί παίζω με το προηγούμενο TWRP recovery όχι το τελευταίο. Όλα καλά ως εδώ. Εγώ που θέλω να προχωρήσω στο επόμενο βήμα debrand και CID καινούριο HTC_304 και να βάλω την επίσημη 2.24 και όχι την 3.ΧΧ για να τη δω να κάνει το OTA update σωστά και χωρίς πρόβλημα τι κάνω με το firmware; Δεν έχω καταλάβει γιατί το One έχει και firmware και ROM, έχω μπερδευτεί λίγο. Στο Desire όταν έκανα S-off πέρναγα μετά από πάνω HBOOT και ROM και τέλος. Εδώ τώρα το firmware που είναι μικρό αρχείο 40 mb τι είναι; Και εγώ που θέλω την ελληνική επίσημη 2.24 ώστε να την κάνω update OTA μετά ποια αρχεία χρειάζομαι διαφορετικά από τον οδηγό που είδα ότι περνάει την 3.ΧΧ (firmware και ROM); Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 ... Δεν έχω καταλάβει γιατί το One έχει και firmware και ROM, έχω μπερδευτεί λίγο. ... Μια Custom ROM αλλάζει κυρίως το system.img και το kernel. Το firmware.zip περιλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα, όπως radio drivers, τους drivers για την οθόνη αφής, IRDA drivers, το resource power manager, κλπ. Αυτά δεν αλλάζουν βάζοντας μια custom ROM. Αν θες να αναβαθμίσεις το firmware, το κάνεις ξεχωριστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Ερώτηση πάνω στον οδηγό. Μέχρι την εγκατάσταση custom ROM όλα καλά και είμαι κοντά. Βάζω την ARHD με το 4.3 και το Sense 5.5 γιατί παίζω με το προηγούμενο TWRP recovery όχι το τελευταίο. Όλα καλά ως εδώ. Εγώ που θέλω να προχωρήσω στο επόμενο βήμα debrand και CID καινούριο HTC_304 και να βάλω την επίσημη 2.24 και όχι την 3.ΧΧ για να τη δω να κάνει το OTA update σωστά και χωρίς πρόβλημα τι κάνω με το firmware; Δεν έχω καταλάβει γιατί το One έχει και firmware και ROM, έχω μπερδευτεί λίγο. Στο Desire όταν έκανα S-off πέρναγα μετά από πάνω HBOOT και ROM και τέλος. Εδώ τώρα το firmware που είναι μικρό αρχείο 40 mb τι είναι; Και εγώ που θέλω την ελληνική επίσημη 2.24 ώστε να την κάνω update OTA μετά ποια αρχεία χρειάζομαι διαφορετικά από τον οδηγό που είδα ότι περνάει την 3.ΧΧ (firmware και ROM); Αν θες να περάσεις 2.24 τότε θα φλασαρεις και 2.24 firmware. Εγώ γι αυτό πρότεινα να πάει κάποιος σε hboot 1.44, ώστε να φλασαρει το RUU και να μη μπλέκει με firmware. Όπως το δει κανείς πάντως :) Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Αν θες να περάσεις 2.24 τότε θα φλασαρεις και 2.24 firmware. Εγώ γι αυτό πρότεινα να πάει κάποιος σε hboot 1.44, ώστε να φλασαρει το RUU και να μη μπλέκει με firmware. Όπως το δει κανείς πάντως :) Προσωπικά θεωρώ ότι είναι τζάμπα η όλη διαδικασία και γι' αυτό έκανα και την αλλαγή στον οδηγό.. Αν θέλει κάποιος, όμως να προσθέσουμε κι αυτόν τον τρόπο.. Αλλά ξανατονίζω ότι είναι περιττό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Περιττό είναι σίγουρα. Απλά καμία φορά τυχαίνει να μην είναι online κάποιο αρχείο ή να κολλάει κάποιος για το ποιο firmware πρέπει να φλασαρει. Ή να φλασαρει Κανά custom hboot και μετά αν κάνει s-on να κλαίει το κινητό του :D Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Έχεις δίκιο σ' αυτό, γι' αυτό κι έβαλα link μόνο από επίημο firmware ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 (edited) Κατάλαβα. Το radio κι αυτά δηλαδή που στο Desire ήταν χωριστά εδώ είναι όλα μαζί στο firmware μέσα. Οπότε εγώ για την επίσημη 2.24 την ελληνική ποιο firmware να περάσω ώστε μετά να γίνει OTA update κανονικά; Edit: πριν λίγα λεπτά με το που πάω να κάνω restart στο boot loader για να ξεκινήσω διαδικασίες ξεκλειδώματος κλπ πατάω μια τελευταία φορά ενημέρωση, και τι βλέπω; Διαθέσιμη η ενημέρωση σε 4.3 και Sense 5.5 και για μας με Τ-mobile. Αυτή τη στιγμή κατεβαίνει. Δοκιμάστε και οι υπόλοιποι. Edited December 9, 2013 by Makinen Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 καταφερα και φλασαρα ολα καλα σας ευχαριστω για την αμεση βοηθεια Finn Nikos2k5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Παιδια, μια - ισως χαζη - ερωτηση, προσπαθωντας να καταλαβω την ολη διαδικασια του root (οπως εχω γραψει και στο επισημο νημα του κινητου μας, προερχομαι απο Samsung οπου τα πραγματα ηταν τελειως διαφορετικα). Mε το πρωτο βημα ΟΚ, ξεκλειδωνουμε τον bootloader. Απο εκει και περα, για να ειμαι root, προφανως χρειαζεται custom recovery. Κι εδω OK. Αν εγω θελω να εχω root την υπαρχουσα rom και να μην εγκαταστησω custom, αρκει να κανω τα 3 πρωτα βηματα της παραγραφου "Εγκατάσταση custom recovery και custom rom" και τελος? Δηλ. μετα το reboot θα εχω το Superuser κλπ.κλπ.? Α, και κατι αλλο: μετα το root, τερμα οι επισημες αναβαθμησεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Για να ρουτάρεις την ρομ που έχεις πριν (stock δηλαδή) απλά φλασάρεις απο recovery το SU.zip Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Για να ρουτάρεις την ρομ που έχεις πριν (stock δηλαδή) απλά φλασάρεις απο recovery το SU.zip Α, δηλαδη ουτε unlock? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Φυσικά unlock. Πως Αλλιώς θα περάσεις custom recovery ώστε να φλασαρεις το su.zip Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Φυσικά unlock. Πως Αλλιώς θα περάσεις custom recovery ώστε να φλασαρεις το su.zip Οποτε, για να ανακεφαλαιωσουμε! Unlock, περασμα custom recovery αναλογα την rom που εχω (4.3) και μετα περασμα του SU... Τα λεω καλα? Μετα τερμα τα updates απο την HTC? Θα πρεπει να τα περναω χειροκινητα? To SU.zip που το βρισκω? Εχουμε ενα link? Ευχαριστω πολυ για την υπομονη, θα τα μαθω σιγα-σιγα!!! :p:lol::lol::lol: Καλημερα σε ολους!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnroum Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Παιδια καλημερα σας, εγω στο δικο μου εχω τα εξης http://postimg.org/image/eo2pxjbdp/ http://postimg.org/image/yuuxzwfqv/ και εχω κανει root με Clockwork Mod Recovery v. 6.0.3.1 και σαν αποτελεσμα εχω αυτο. http://postimg.org/image/46akbfxc5/ Δεν μπορω να κανω με τιποτα S-off Θελω να μπορω να βαζω αλλες Rom αλλα να μπορω να παιρνω και τα updates. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε καθολου?? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Ξαναδιάβασε τους οδηγούς στο xda και δοκίμασε πάλι. Κάτι σου ξεφεύγει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnroum Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Τα έχω διαβάσει αρκετές φορές αλλά και πάλι δεν μου κάνει με τίποτα s-off Το HTC sync πως το κάνουμε απεγκατάσταση????? Νομίζω ότι το έχω κάνει, απλά για να σιγουρευτώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Από τον Πίνακα ελέγχου-> Προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Εναλλακτικά δοκίμασε σε linux με κάποιο live cd/usb. Αν και πάλι δεν το καταφέρεις στείλε μου pm να κανονίσουμε να το κάνουμε μαζί κάποια μέρα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Καλημερα παιδια. Δεν εχω καταλαβει κατι... Κανοντας root, ξεχναω τις ΟΤΑ ενημερωσεις, ή υπαρχει τροπος να τις παιρνω ακομα και rootαρισμενος? :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 (edited) Καλημέρα και χρόνια πολλά.Ψάχνω ρομ με την καλύτερη δυνατή διάρκεια μπαταρίας.Αυτή την στιγμή έχω την ,Android revolution hd 40 η 41 δεν θυμάμαι ακριβώς και κατεβάζω και την Viper one να δοκιμάσω.Αποκλείουμε τις Google play editions.Βοηθήστε με πια να εγκαταστήσω όχι μόνο από αυτές που αναφέρω.Ψάχνω σταθερότητα και καλή διάρκεια μπαταρίας.Ευχαριστώ και πάλι χρόνια πολλά! Edited December 25, 2013 by kyriasgr87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Χρησιμοποιώ τη viper πάνω από δύο μήνες και από χθες και την έκδοση τη 4.4.Δεθα δεις τρελές διαφορές ούτε σε αυτήν Ούτε σε καμία.Όλες οι ρομ που κυκλοφορούν στο ίδιο επίπεδο είναι.τη viper τη προτείνω λόγω των themes που κυκλοφορούν.Έχει ποικιλία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Καλημερα παιδια.Θελω την βοηθεια σας.Προσπαθω εδω και μερες να κανω s-off αλλα τιποτα.Ειμαι σε hboot 1.55 με ARHD 41 Τι και αν αλλαξα ρομ τιποτα δεν δεν δεν.Υπαρχει καποιος ρε παιδια απο Θεσσαλονικη που να εχει την διαθεση να με βοηθησει γιατι απότι φενεται δεν κατεχω απο HTC και θελω απεγνωσμενα να περασω Stock Android ρομ αλλα ολες θελουν αν εχεισ S-off... Aν υπαρχει καποιος να με βοηθησει καλως..αλλιως ξερετε καμοια Stock android rom που να μην θελει s-off? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Που ακριβώς κολλάς; Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Καλημερα παιδια.Θελω την βοηθεια σας.Προσπαθω εδω και μερες να κανω s-off αλλα τιποτα.Ειμαι σε hboot 1.55 με ARHD 41 Τι και αν αλλαξα ρομ τιποτα δεν δεν δεν.Υπαρχει καποιος ρε παιδια απο Θεσσαλονικη που να εχει την διαθεση να με βοηθησει γιατι απότι φενεται δεν κατεχω απο HTC και θελω απεγνωσμενα να περασω Stock Android ρομ αλλα ολες θελουν αν εχεισ S-off... Aν υπαρχει καποιος να με βοηθησει καλως..αλλιως ξερετε καμοια Stock android rom που να μην θελει s-off? Αυτή εδώ δεν έχει αλλαγές σε σχέση με την stock: [sYSTEM DUMP][03.12.2013] HTC One *STOCK* ROM | 4.06.1540.3 | KitKat | HTC Sense 5.5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224752 Για το S-OFF θα χρειαστείς το rumrunner: http://rumrunner.us/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Για το S-OFF θα χρειαστείς το rumrunner: http://rumrunner.us/ Αυτο το rumrunner τι λεει? Μπηκα στην σελιδα και διαβασα διαφορα πραγματακια, αλλα σαν πρωταρης στην HTC, δεν ξερω κατα ποσο ειναι "χρησιμο" για μενα, ή αν ειναι καλυτερα να ακολουθησω τον οδηγο... Υπενθυμιζω οτι ειμαι εντελως stock & unrooted... :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 (edited) Αυτο το rumrunner τι λεει? Μπηκα στην σελιδα και διαβασα διαφορα πραγματακια, αλλα σαν πρωταρης στην HTC, δεν ξερω κατα ποσο ειναι "χρησιμο" για μενα, ή αν ειναι καλυτερα να ακολουθησω τον οδηγο... Υπενθυμιζω οτι ειμαι εντελως stock & unrooted... :p Για να δεις τι είναι το S-OFF, διάβασε αυτό: Do we really need S-OFF? http://android-revolution-hd.blogspot.co.uk/2013/06/do-we-really-need-s-off.html Για να κάνεις S-OFF, θα χρειαστείς το rumrunner εκτός αν έχεις κινητό από τις πρώτες εκδόσεις HBOOT, και δεν έχεις κάνει κανένα OTA update. Κατά βάση όμως η εγκατάσταση μιας custom rom δεν απαιτεί S-OFF. Αρκεί το bootloader unlocking και ένα custom recovery. Edited January 1, 2014 by Nikos2k5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts