Nikos2k5 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Αν έχεις s-off βάζεις όποιο RUU θέλεις άσχετα από το cid σου. Αν δεν έχεις τότε ίσως η λύση που ανέφερα να παίξει, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ναι μπορείς να γίνει restore ενός nandroid backup αλλά η ένδειξη *Tampered* μάλλον δεν θα φύγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 που βλεπεις το cid το ΗΒΟΟΤ και το αν εχεις s-off η s-on? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 που βλεπεις το cid το ΗΒΟΟΤ και το αν εχεις s-off η s-on? To CID μπορείς να το δεις εγκαθιστώντας και τρέχοντας το CID Getter Την έκδοση του HBOOT και το αν είσαι S-ON/S-OFF και *LOCKED* / *UNLOCKED* μπορείς να την δεις μπαίνοντας στον Bootloader. Για να μπεις στο Bootloader, εκκινείς την συσκευή κρατώντας πατημένο μέσα το VOLUME DOWN και πατώντας το POWER. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Ναι μπορείς να γίνει restore ενός nandroid backup αλλά η ένδειξη *Tampered* μάλλον δεν θα φύγει... Αύριο δεν σε ενοχλεί πουθενά. Και περνάει από εγγύηση αν σε απασχολεί αυτό.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Αύριο δεν σε ενοχλεί πουθενά. Και περνάει από εγγύηση αν σε απασχολεί αυτό.. Ναι για την εγγύηση με απασχολεί, μήπως επικαλεστούν ότι το πέρασμα της custom rom χάλασε την κάμερα Ποτέ δεν ξέρεις τι θα επικαλεστούν, γι' αυτό νομίζω θέλουν όλοι να έχουν ένα τρόπο να γυρίσουν σε stock version ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 HBOOT D μπορείς να το δεις εγκαθιστώντας και τρέχοντας το CID Getter Την έκδοση του HBOOT και το αν είσαι S-ON/S-OFF και *LOCKED* / *UNLOCKED* μπορείς να την δεις μπαίνοντας στον Bootloader. Για να μπεις στο Bootloader, εκκινείς την συσκευή κρατώντας πατημένο μέσα το VOLUME DOWN και πατώντας το POWER. Ευχαριστώ Νίκο. Αυτά γράφει. Htc_203 locked S-ON HBOOT 1.54.0000 Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Ναι για την εγγύηση με απασχολεί, μήπως επικαλεστούν ότι το πέρασμα της custom rom χάλασε την κάμερα Ποτέ δεν ξέρεις τι θα επικαλεστούν, γι' αυτό νομίζω θέλουν όλοι να έχουν ένα τρόπο να γυρίσουν σε stock version ... Δεν παίζει να σου πουν ότι φταίει η εγκατάσταση της rom για την κάμερα. Αυτό ισχύει μόνο αν το στείλεις με την custom. Αν όμως το στείλεις με την stock, ας λέει Tampered και Relocked, δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά μην ξεχάσεις να περάσεις και το stock recovery. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Δεν παίζει να σου πουν ότι φταίει η εγκατάσταση της rom για την κάμερα. Αυτό ισχύει μόνο αν το στείλεις με την custom. Αν όμως το στείλεις με την stock, ας λέει Tampered και Relocked, δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά μην ξεχάσεις να περάσεις και το stock recovery. Θα περάσω το CWM και θα περάσω το backup M7 CWM Nandroid Backup / CID VODAP102 / 1.29.161.7 (Vodafone DE - Thanks to biohaufen) από το λινκ που έδωσες, το οποίο ταιριάζει στο CID μου, και θα δω αν έρχεται OTA UPDATE για πιο καινούργια έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Παιδια εγω που εχω hboot 1.54,cid_304 Και 2.24.401.8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Παιδια εγω που εχω hboot 1.54,cid_304 Και 2.24.401.8; Στο link που έδωσα υπάρχει και για σένα backup.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Σε ευχαριστω...οποτε soff μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Σε ευχαριστω...οποτε soff μπορω να κανω; Όχι, για s-off θέλει παλιότερο hboot από το δικό σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Οποτε αυτο ειναι για να το επαναφερω μετα απι root?σωστα?δηλαδη περιμενουμε την 4,3 μηπως αλλαξει το hboot;sorry αλλα εχω χαθει σαν πρωην κατοχος νεξους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Δεν παίζει να σου πουν ότι φταίει η εγκατάσταση της rom για την κάμερα. Αυτό ισχύει μόνο αν το στείλεις με την custom. Αν όμως το στείλεις με την stock, ας λέει Tampered και Relocked, δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά μην ξεχάσεις να περάσεις και το stock recovery. Θα περάσω το CWM και θα περάσω το backup M7 CWM Nandroid Backup / CID VODAP102 / 1.29.161.7 (Vodafone DE - Thanks to biohaufen) από το λινκ που έδωσες, το οποίο ταιριάζει στο CID μου, και θα δω αν έρχεται OTA UPDATE για πιο καινούργια έκδοση. Πάω να περάσω στο κινητό το CWM (recovery-clockwork-touch-6.0.3.1-m7.img) μέσω fastboot, γιατί το nandroid backup που κατέβασα έχει γίνει από CWM και όχι από TWRP, αλλά μου βγάζει FAILED q:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot boot recovery.img downloading 'boot.img'... FAILED (data transfer failure (Unknown error)) finished. total time: 0.004s q:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot flash recovery recovery.img sending 'recovery' (7270 KB)... FAILED (data transfer failure (Unknown error)) finished. total time: 0.007s Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Πάω να περάσω στο κινητό το CWM (recovery-clockwork-touch-6.0.3.1-m7.img) μέσω fastboot, γιατί το nandroid backup που κατέβασα έχει γίνει από CWM και όχι από TWRP, αλλά μου βγάζει FAILED q:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot boot recovery.img downloading 'boot.img'... FAILED (data transfer failure (Unknown error)) finished. total time: 0.004s q:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot flash recovery recovery.img sending 'recovery' (7270 KB)... FAILED (data transfer failure (Unknown error)) finished. total time: 0.007s Καμιά ιδέα? Είσαι Unlocked? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Είσαι Unlocked? Ναι, UNLOCKED. Έφταιγε η υποδοχή USB, ήταν USB 3.0, το fastboot δεν φαίνεται να λειτουργεί στο USB 3.0!!! Πέρασα το CWM, και ψάχνω που στην sdcard πρέπει να βάλω το backup που κατέβασα για να το δει Έκανα ένα backup με το CWM για να δω που το σώζει Δημιούργησε ένα folder /sdcard/clorkworkmod/backup και είναι εκεί μέσα Αντικαθιστώ αυτό το backup με το κατεβασμένο backup, και όμως το CWM δεν το βλέπει, βλέπει ακόμα αυτό που έκανα μέσα από το CWM Πρέπει να το σώζει κάπου αλλού, όχι στο /sdcard, και αυτό στο /sdcard/clorkworkmod/backup να είναι μια κόπια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Είσαι Unlocked? Ναι, UNLOCKED. Έφταιγε η υποδοχή USB, ήταν USB 3.0, το fastboot δεν φαίνεται να λειτουργεί στο USB 3.0!!! Πέρασα το CWM, και ψάχνω που στην sdcard πρέπει να βάλω το backup που κατέβασα για να το δει Έκανα ένα backup με το CWM για να δω που το σώζει Δημιούργησε ένα folder /sdcard/clorkworkmod/backup και είναι εκεί μέσα Αντικαθιστώ αυτό το backup με το κατεβασμένο backup, και όμως το CWM δεν το βλέπει, βλέπει ακόμα αυτό που έκανα μέσα από το CWM Πρέπει να το σώζει κάπου αλλού, όχι στο /sdcard, και αυτό στο /sdcard/clorkworkmod/backup να είναι μια κόπια Τελικά το CWM σώζει τα backup στο /mnt/shell/emulated/clockworkmod/backup (και όχι στο /sdcard/clorkworkmod/backup) Αντέγραψα το nandroid backup εκεί και το έκανα restore, και ενώ ξεκίναγε μια χαρά (και είδα το logo της Vodafone ύστερα από μέρες :-) ), δεν δουλεύει το πάτημα στην οθόνη. Πιθανότητα το firmware του 2.24.161.1 που έχω δεν λειτουργεί ως προς την οθόνη επαφήμς με το Nandroid Backup / CID VODAP102 / 1.29.161.7 . Αλλά αφού βγήκε CID για ΗΒΟΟΤ 1.54 θα το δοκιμάσω με κάποιο άλλο RUU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Παιδια μια ερωτηση . . .αν το κανω ροοτ και περασω την 4.3 ή μια custom rom αλλαζει τιποτα απο την επερχομενη αναβαθμιση σε 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Γίνεται το one να μετατραπεί σε one google play edition με κάποια διαδικασία και να παιρνει τις αναβαθμίσεις της google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Αν έχεις s-off γίνεται Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Ρε παιδες γιατι να περιμενουνε το soff?κατεβαζουμε μια ρομ που θελουμε ειτε με με sense 5.5 και 4.3 ή κατεβαζουμε μια ge και ολα καλα...ετσι κιαλλιως να ναι καλα το xda...ασε που μερικες ειναι ota..κανω λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Ρε παιδες γιατι να περιμενουνε το soff?κατεβαζουμε μια ρομ που θελουμε ειτε με με sense 5.5 και 4.3 ή κατεβαζουμε μια ge και ολα καλα...ετσι κιαλλιως να ναι καλα το xda...ασε που μερικες ειναι ota..κανω λαθος; Οι μαγειρεμένες ROM δεν μπαίνουν αν δεν ξεκλειδώσεις το bootloader (UNLOCKED μέσω HTCDEV.COM). Ακόμα και να τον ξεκλειδώσεις τον bootloader μέσω HTCDEV, και να περάσεις μαγειρεμένη ROM, δεν μπορείς να αλλάξεις το firmware. To απόλυτο είναι το S-OFF. Που πλέον γίνεται και στο HBOOT 1.54, δες http://rumrunner.us/ Αυτή τη στιγμή για αυτές τις ROM: 2.24.401.1 2.24.401.8 2.24.709.1 2.24.161.1 1.10.605.2 1.10.605.8 1.10.605.10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Δηλαδη αν κατεβασω μια ρομ την arhd δεν αλλαζει και το firmware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Δηλαδη αν κατεβασω μια ρομ την arhd δεν αλλαζει και το firmware; Από μόνη της η ARHD, όχι. Μπορείς να βάλεις ένα άλλο firmware αν είσαι S-OFF. Και καλό είναι να έχεις το τελευταίο firmware, γιατί οι ROM ενημερώνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Εχω την 2.24.401.8.δηλαδη ποια η διαφορα;sorry αλλα ειμαι απο νεξους και ειναι για μενα πρωτογνωρα αυτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts