kollatos Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 ετσι δεχεται ενημερωσεις; Όχι, θες stock recovery για να πάρεις ενημερώσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass_p Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Όχι, θες stock recovery για να πάρεις ενημερώσεις. ποια ειναι η ενδεδειγμενη διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω για να το επαναφερω σε stock; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 ποια ειναι η ενδεδειγμενη διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω για να το επαναφερω σε stock; Επιλέγεις την Odexed από εδώ, την περνάς από το custom recovery που ήδη έχεις και μετά μπαίνεις στον bootloader και περνάς το recovery.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass_p Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Επιλέγεις την Odexed από εδώ, την περνάς από το custom recovery που ήδη έχεις και μετά μπαίνεις στον bootloader και περνάς το recovery.. Χρειάζεται να γίνει root και S-off πρώτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Χρειάζεται να γίνει root και S-off πρώτα; Ανέφερα τίποτα για root ή s-off? Αν ακολουθήσεις τη διαδικασία που σου είπα το τηλέφωνο θα γίνει όπως το έβγαλε η htc και θα μπορείς να παίρνεις τις αναβαθμίσεις (που αυτό σε ενδιαφέρει). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass_p Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Ανέφερα τίποτα για root ή s-off? Αν ακολουθήσεις τη διαδικασία που σου είπα το τηλέφωνο θα γίνει όπως το έβγαλε η htc και θα μπορείς να παίρνεις τις αναβαθμίσεις (που αυτό σε ενδιαφέρει). Ακολούθησα τις οδηγίες και τώρα στο recovery βγαίνει ενα κόκκινο τρίγωνο και μετά από λίγο κάνει επανεκκίνηση. Φαντάζομαι οτι ειναι το stock recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Ακολούθησα τις οδηγίες και τώρα στο recovery βγαίνει ενα κόκκινο τρίγωνο και μετά από λίγο κάνει επανεκκίνηση. Φαντάζομαι οτι ειναι το stock recovery; Ναι το stock είναι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass_p Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Ναι το stock είναι.. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.Φαντάζομαι ότι δεν χρειάζεται να κλειδωθε πάλιί ο bootloader, για να δέχεται τις ενημερώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.Φαντάζομαι ότι δεν χρειάζεται να κλειδωθε πάλιί ο bootloader, για να δέχεται τις ενημερώσεις; Όχι δεν χρειάζεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riddick333 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 καλη βδομαδα σε ολους, αν κανεις factory reset απο recovery χωρις να κανεις backup κ χαθουν τα παντα μπορεις να το επαναφερεις μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) καλησπερα , μπορω να βρω καπου ολες τιs εφαρμογες του One σε apk? και κατι ακομα , ειμαι με revolution (δεν ξερω αν παιζει ρολο) και οταν με περνουν τηλεφωνο στην αρχη δεν με ακουν κα8ολου και σταδιακα μετα απο 10 δευτερολεπτα με ακουν κανονικα ενω οταν περνω εγω τηλεφωνο με ακουν κανονικοτατα απο την αρχη. μηπως ειναι καμια ρυ8μιση? Edited September 24, 2013 by taxudromos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) revolution hd v22.... νέα android 4.3 δουλεύουν και η sim πλέον.... Edited September 27, 2013 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 καλησπέρα θέλω να αγοράσω το htc one μινι μου άρεσε εξωτερικά αλλά δεν μου άρεσε το μενού του, μπορεί να δεχθεί π.χ το μενου του samsung s4 mini? αυτό πάλι δεν μου άρεσε εξωτερικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 καλησπέρα θέλω να αγοράσω το htc one μινι μου άρεσε εξωτερικά αλλά δεν μου άρεσε το μενού του, μπορεί να δεχθεί π.χ το μενου του samsung s4 mini? αυτό πάλι δεν μου άρεσε εξωτερικά. Είσαι σε λάθος μέρος, αλλά όχι. Μπορείς να αλλάξεις την εμφάνιση με launcher αλλά όχι τη δομή των μενού. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Εχω την Android Revolution HD 13.4 και σκεφτομαι να βαλω την Android Revolution HD 22.0...Εχει καμια διαφορα;Αξιζει να την βαλω(γιατι ειναι και το full wipe που παιρνει λιγο χρονο για να το ξαναστησεις..) ή να μεινω σε android 4.2.2;Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 android revolution hd 22.... σίγουρα αξίζει... ειδικά με το sense toolbox που έχει..... και φυσικά η 4.3 είναι πολύ σταθερή δουλεύουν όλα άψογα. αυτήν δουλεύω να και ένα βιντεάκι με μερικά mods.... σίγουρα αξίζει να ρουτάρει κάποιος.... είναι πολύ εύχρηστο.... και ακόμα μπορείς να απενεργοποιήσεις το blinkfeed μέσα από το toolbox έχει μία επιλογή.... (μόνο στην android 4.3.εγώ το αφήνω γιατί μαρέσει) http://www.youtube.com/watch?v=-98wqYxq9ss&feature=youtu.be Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 android revolution hd 22.... σίγουρα αξίζει... ειδικά με το sense toolbox που έχει..... και φυσικά η 4.3 είναι πολύ σταθερή δουλεύουν όλα άψογα. αυτήν δουλεύω να και ένα βιντεάκι με μερικά mods.... σίγουρα αξίζει να ρουτάρει κάποιος.... είναι πολύ εύχρηστο.... και ακόμα μπορείς να απενεργοποιήσεις το blinkfeed μέσα από το toolbox έχει μία επιλογή.... (μόνο στην android 4.3.εγώ το αφήνω γιατί μαρέσει) http://www.youtube.com/watch?v=-98wqYxq9ss&feature=youtu.be Την έβαλες με full wipe η την πέρασες απλά από πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Την έβαλες με full wipe η την πέρασες απλά από πάνω; την πέρασα απλά από πάνω αλλά από την v21 που ήταν ήδη 4.3 (έστω leaked). είχα κάνει backup βέβαια σε περίπτωση που κάτι δεν δουλεύει σωστά, αλλά ευτυχώς όλα δουλεύουν ρολόι. εσύ από την 4.2.2 πρέπει να κάνεις full wipe γιατί είναι διαφορετική base. τρέξε το aroma και επέλεξε full wipe.... κάνε ένα backup με titanium τα προγράμματά σου (όχι το system) και σέταρε πάλι το launcher σου όπως σε βολεύει.... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Έχω δοκιμάσει 3-4 από τις δημοφιλέστερες ROM. Πραγματικά και για τουλάχιστον τα δικά μου γούστα η επιστροφή μου στην ARHD με εξέπληξε θετικά. Για την ακρίβεια είναι ό, τι καλύτερο. Συνιστώ ανεπιφύλακτα για όποιον θέλει stock look αλλά και με μικρά αλλά σημαντικά για τον εκάστοτε χρήστη (και προαιρετικά φυσικά) customizations. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) Εχω την Android Revolution HD 13.4 και σκεφτομαι να βαλω την Android Revolution HD 22.0...Εχει καμια διαφορα;Αξιζει να την βαλω(γιατι ειναι και το full wipe που παιρνει λιγο χρονο για να το ξαναστησεις..) ή να μεινω σε android 4.2.2;Ευχαριστω πολυ Εδώ έχει τις βελτιώσεις του 4.3 έναντι του 4.2.2. Αν τίποτα από αυτά δεν σε ενδιαφέρει, προφανώς δεν έχεις λόγο να μπεις στην διαδικασία. Πάντως μπορείς να έχεις ένα launcher όπως το APEX και πριν το wipe να κάνεις ένα σώσιμο στα apex settings και στα desktop settings και μετά να τα επαναφέρεις. Αν συγχρονίζεις settings του τηλ με google account, έχεις τα contacts σε google account ή κάτι ανάλογο, η επαναφορά δεν παίρνει πολύ ώρα. Μπορείς να σώζεις και τα call logs και sms με κάποιο backup και να τα επαναφέρεις αν θες. Από κει πέρα βλέπεις αν θες να κάνεις σώσιμο και επαναφορά των apps για να επανέρχονται οι ρυθμίσεις τους. Το APEX και τα συναφή είναι απείρως πιο παραμετροποιήσιμα από το SENSE και τα mods του (και γλυτώνεις και από το blinkfeed :-) ) Αν δεν σε ενδιαφέρει ούτε το HTC Zoe της κάμερας, τότε μπορείς να βάλεις και μια πιο καθαρή Google Play Edition. Edited October 2, 2013 by Nikos2k5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 αν το παρω απο skroutz που ειναι vodafone πως μπορω να το βγαλω αλλα να εχω και update ota κανονικα? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) αν το παρω απο skroutz που ειναι vodafone πως μπορω να το βγαλω αλλα να εχω και update ota κανονικα? δεν ειμαι ειδικος, αλλα εχω δει στο xda τροπους να αλλαξεις το CID σου και να εισαι κομπλε χωρις vodafone, αλλα με stock και με OTA. Το βασικο ειναι να εχεις hboot 1.44 και οχι 1.54 το οποιο απ οσο ξερω "αλλαζει" εξαιτιας ενός προσφατου update της HTC. Οποτε λογικα πρεπει να το κανεις αυτο με την αλλαγη της εκδοσης του μοντελου πριν χωθεις στο internet και αναβαθμίσεις την συσκευη. Αυτο καταλαβα διαβαζοντας διαφορα φορουμ και απο καποια παιδια εδω στο myphone που μου ελεγαν γιατι δεν μπορω να αλλαξω το CID πλεον (εχω vodafone μοντελο και εχω κανει ηδη 2-3 ανανεώσεις με OTA). Αν κανω λαθος, παρακαλω να με διορθώσει καποιος :O:O Edited October 3, 2013 by Katsour66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 δεν ειμαι ειδικος, αλλα εχω δει στο xda τροπους να αλλαξεις το CID σου και να εισαι κομπλε χωρις vodafone, αλλα με stock και με OTA. Το βασικο ειναι να εχεις hboot 1.44 και οχι 1.54 το οποιο απ οσο ξερω "αλλαζει" εξαιτιας ενός προσφατου update της HTC. Οποτε λογικα πρεπει να το κανεις αυτο με την αλλαγη της εκδοσης του μοντελου πριν χωθεις στο internet και αναβαθμίσεις την συσκευη. Αυτο καταλαβα διαβαζοντας διαφορα φορουμ και απο καποια παιδια εδω στο myphone που μου ελεγαν γιατι δεν μπορω να αλλαξω το CID πλεον (εχω vodafone μοντελο και εχω κανει ηδη 2-3 ανανεώσεις με OTA). Αν κανω λαθος, παρακαλω να με διορθώσει καποιος :O:O ευχαριστω πολυ για την απαντηση .αρα πρεπει να ειναι μπερδεμα αν εχεις 1.54. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 δεν ειμαι ειδικος, αλλα εχω δει στο xda τροπους να αλλαξεις το CID σου και να εισαι κομπλε χωρις vodafone, αλλα με stock και με OTA. Το βασικο ειναι να εχεις hboot 1.44 και οχι 1.54 το οποιο απ οσο ξερω "αλλαζει" εξαιτιας ενός προσφατου update της HTC. Οποτε λογικα πρεπει να το κανεις αυτο με την αλλαγη της εκδοσης του μοντελου πριν χωθεις στο internet και αναβαθμίσεις την συσκευη. Αυτο καταλαβα διαβαζοντας διαφορα φορουμ και απο καποια παιδια εδω στο myphone που μου ελεγαν γιατι δεν μπορω να αλλαξω το CID πλεον (εχω vodafone μοντελο και εχω κανει ηδη 2-3 ανανεώσεις με OTA). Αν κανω λαθος, παρακαλω να με διορθώσει καποιος :O:O Έτσι ακριβώς είναι. Επιβεβαιώνω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να βάζεις το κινητό σε deep sleep κατευθείαν? Να μην χρειάζεται δηλαδή να περιμένεις να περάσει λίγη ώρα αφού κλήσεις την οθόνη. Θέλω να τεσταρω κάτι με το σήμα γιατί κάποιες φορές σε deep sleep χάνω κάποιες κλήσεις (ίσως φταίει και το σήμα στο σπίτι) όταν είμαι σε powersave mode Edited October 3, 2013 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts