bill_viper Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 καλημέρα παιδιά! ενδιαφέρομαι για τη συσκευή και ήθελα να ρωτήσω όσους το πήραν απο kaizerstore, είναι unbranded η συσκευη; πήρα τηλέφωνο και μου είπαν μόνο ότι είναι ξεκλείδωτη. το site tokinito.gr τι λέει είναι αξιόπιστο; Δεν έχει κανένα λόγοτυπο, δεν έχει κανένα έξτρα, παρά μόνο με το CID Getter είδα ότι ήταν T-Mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 δε με καιει και τοσο. μονο για το θεμα οτι δε σ αφηνει να βαλεις οποιαδηποτε επισημη ρομ θελεις αν ειναι branded Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Με root βαζεις οποια ROM και θα μεινεις περισσοτερο ικανοποιημενος απ'οτι με τη stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Καλησπερα στην παρεα.Θελω να παρω και εγω τοπ μαυρο One.Απο που μου προτεινετε να το παρο;Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 (edited) μονο στο expansys το χει πλεον το μαύρο. όσοι το πήρατε από expansys τί γίνεται με την εγγύηση; σας στέλνει απόδειξη κανονικά με το imei? Edited July 4, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 μονο στο expansys το χει πλεον το μαύρο. όσοι το πήρατε από expansys τί γίνεται με την εγγύηση; σας στέλνει απόδειξη κανονικά με το imei? Ναι ας μας πει καποιος που το εχει αγορασει απο εκει μην κανουμε και καμια χαζομαρα και τρεχουμε μετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Ξερει κανενας αν μπορουμε να βρουμε το κοκκινο στην ελλαδα? Μου αρεσει ποιο πολυ και απο το μαυρο.Την μεταπωληση φοβαμαι μονο. Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Παιδες το αγγλικο Play store το εχει φερει το One Nexus edition κι αν ναι σε τι τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Ξερει κανενας αν μπορουμε να βρουμε το κοκκινο στην ελλαδα? Μου αρεσει ποιο πολυ και απο το μαυρο.Την μεταπωληση φοβαμαι μονο. Άγνωστο πότε θα έρθει και αν έρθει εδώ. Στην Αγγλία πάντως ακόμα είναι πανάκριβο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 μονο στο expansys το χει πλεον το μαύρο. όσοι το πήρατε από expansys τί γίνεται με την εγγύηση; σας στέλνει απόδειξη κανονικά με το imei? Όπως το είπες, στέλνει απόδειξη με το ΙΜΕΙ όπου είναι και η εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Όπως το είπες, στέλνει απόδειξη με το ΙΜΕΙ όπου είναι και η εγγύηση Καλημέρα, αν χάσεις την απόδειξη μόνο με την αναφορά του ΙΜΕΙ (και των στοιχείων σου) αναγνωρίζουν τη πώληση της συσκευής? Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 To σίγουρο ειναι πως αν έχεις απόδειξη η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία αγοράς ενω μόνο με το imei από την ημερομηνία κυκλοφορίας του τηλεφώνου(του συγκεκριμένου κομματιού) Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 (edited) μονο στο expansys το χει πλεον το μαύρο. όσοι το πήρατε από expansys τί γίνεται με την εγγύηση; σας στέλνει απόδειξη κανονικά με το imei? Ενώ τους το τόνισα να έχει IMEI η απόδειξη τελικά δεν είχε. Δε πειράζει όμως,τους έχω εμπιστοσύνη σαν εταιρία.........αν πάθει κάτι και δε το δεχτούνε Ελλάδα το στέλνω Αγγλία με μια φτηνή courier και μετά αναλαμβάνουνε αυτοί τα υπόλοιπα. Πιθανόν να γίνει και καλύτερη δουλειά εκεί γιατί για εδώ δεν έχω ακούσει τα καλύτερα...10 euro παραπάνω και τελείωσες ΑΝ γίνει κάτι. Όταν θα μου έρθει όρεξη για γκρίνια θα τους πάρω τηλέφωνο αν θα μπορέσουνε να στείλουνε κάτι σαν απόδειξη με IMEI. Edited July 5, 2013 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odkalami Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Καλησπέρα, σκοπεύω να αγοράσω κι εγώ το κινητό (το Silver) αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα από που θα το πάρω. Είμαι ανάμεσα σε amazon.co.uk , expansys (uk) ή Skroutz (εννοείται όχι ελληνικής αντιπροσωπείας). Οι τιμές πάνω-κάτω είναι ίδιες. Εσεις τι με συμβουλεύτε-προτείνετε;; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω αν αγοράσω από αυτά τα καταστήματα;; Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι το κινητό θα πρέπει να είναι unlocked/unbranded. Παίζει σημαντικό ρόλο αν θα είναι αγγλικής,γερμανικής ή άλλης ευρωπαικής χώρας το κινητό; Εννοώ θα είμαι καλυμμένος από φορτιστές κτλ;; Ευχαριστώ. Παράθεση PHONE: HTC One M7 TABLET: ASUS Transformer Pad TF300T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 εγω σκρουτζ θα προτιμούσα στη θέση σου. unlocked είναι σίγουρα, τώρα και να ειναι branded δεν έχεις θέμα. ευρωπαικο άμα είναι είσαι κομπλέ. να προσέξεις να σου δώσουν από όπου κι άν το πάρεις απόδειξη με imei. απ οτι ξέρω στα περισσότερα σκρουτζομαγαζα είναι branded. απο expansys είναι unbranded που μίλησα αλλά 40Ε πιο ακριβο(όχι επειδή είναι unbranded). Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odkalami Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 εγω σκρουτζ θα προτιμούσα στη θέση σου. unlocked είναι σίγουρα, τώρα και να ειναι branded δεν έχεις θέμα. ευρωπαικο άμα είναι είσαι κομπλέ. να προσέξεις να σου δώσουν από όπου κι άν το πάρεις απόδειξη με imei. απ οτι ξέρω στα περισσότερα σκρουτζομαγαζα είναι branded. απο expansys είναι unbranded που μίλησα αλλά 40Ε πιο ακριβο(όχι επειδή είναι unbranded). Ευχαριστώ για την απάντηση. Κι όταν λέμε branded για να καταλάβω τι ακριβώς εννοούμε;; Θα έχει κάποιο logo πάνω, extra εφαρμογές;; Παράθεση PHONE: HTC One M7 TABLET: ASUS Transformer Pad TF300T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση. Κι όταν λέμε branded για να καταλάβω τι ακριβώς εννοούμε;; Θα έχει κάποιο logo πάνω, extra εφαρμογές;; Γενικά όταν λέμε branded κατα κύριο λογο σημαίνει ότι κάποιος πάροχος έχει βάλει πάνω εφαρμογές και ίσως και logo εκκινησης. απ όσο έχω δεί απο σχόλια αυτά που είναι branded είναι t mobile και δεν έχουν τπτ απολύτως μέσα απο τα παραπάνω. επίσης τα branded υπάρχει περίπτωση να πάρουν πιο αργά ενημερώσεις απ ότι ένα unbranded καθώς ο κατασκευαστής ασχολείται με την unbranded εκδοση. αυτά επισημαίνω ότι δε ξέρω 100% πόσο ισχύουν για το One. θα μας πουν καλύτερα παιδια που το έχουν. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkarabas Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Καλησπέρα αυτές τις μέρες διαβάζω γενικά για τα HTC και τελικά (έλεγα για το htc one x+) φαίνεται να καταλήγω στο htc one. Νομίζω είναι ότι είναι καλύτερο από το HTC one x+ και το ψάχνω γενικότερα αυτές τις μέρες. Με έχει προβληματίσει από που θα το αγοράσω διότι λέτε διάφορα για branded και unbranded έκδοση. Μου αρέσει πάρα πολύ το μαύρο αλλά από ότι είδα το έχει μόνο το expansys, εάν το πάρω από εκεί θα έχω κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή τελικά; Έλεγα να το αγοράσω απο birdphone αλλά το έχει μόνο σε silver. Για πείτε μου τις γνώμες σας βρε παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 παρε άφοβα απο expansys Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkarabas Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 παρε άφοβα απο expansys Δεν θα έχει θέματα με εγγυήσεις με ΙΜΕΙ unbranded κλπ. σωστά; Δεν με ενδιαφέρει το κόστος ας πληρώσω και παραπάνω αρκεί να με καλύπτει η αγορά του απόλυτα σε θέματα εγγυήσεων. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Δεν θα έχει θέματα με εγγυήσεις με ΙΜΕΙ unbranded κλπ. σωστά; Δεν με ενδιαφέρει το κόστος ας πληρώσω και παραπάνω αρκεί να με καλύπτει η αγορά του απόλυτα σε θέματα εγγυήσεων. Σε ευχαριστώ. έχω πάρει τηλέφωνο και με επιβεβαίωσαν ότι το κινητο ειναι unbranded. στέλνουν απόδειξη με ιμει αλλα να πάρεις ενα τηλ και να τους το τονισεις για καλο και για κακο Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Καλημέρα, αν χάσεις την απόδειξη μόνο με την αναφορά του ΙΜΕΙ (και των στοιχείων σου) αναγνωρίζουν τη πώληση της συσκευής? Δεν ρώτησα κάτι τέτοιο. Όπως και να έχει σου την στέλνουν ηλεκτρονικά στο email, ανά πάσα στιγμή την τυπώνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Δεν θα έχει θέματα με εγγυήσεις με ΙΜΕΙ unbranded κλπ. σωστά; Δεν με ενδιαφέρει το κόστος ας πληρώσω και παραπάνω αρκεί να με καλύπτει η αγορά του απόλυτα σε θέματα εγγυήσεων. Σε ευχαριστώ. Απο εκεί το έχω πάρει, οπότε επιβεβαιώνω. CID: HTC_203 Γαλλικό unbranded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odkalami Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 έχω πάρει τηλέφωνο και με επιβεβαίωσαν ότι το κινητο ειναι unbranded. στέλνουν απόδειξη με ιμει αλλα να πάρεις ενα τηλ και να τους το τονισεις για καλο και για κακο Απο εκεί το έχω πάρει, οπότε επιβεβαιώνω. CID: HTC_203 Γαλλικό unbranded Από το ελληνικό expansys το παραγγείλατε ή το αγγλικό ή δε παίζει ρόλο;; Εσείς που το πήρατε από εκεί με ποιους μιλήσατε για να επιβεβαιώσετε τα παραπάνω;; Η τιμή αγοράς είναι ίδια και στο αγγλικό και στο ελληνικό και πόσο θα κοστίσει μαζί με τα έξοδα αποστολής;; Παράθεση PHONE: HTC One M7 TABLET: ASUS Transformer Pad TF300T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 τσέκαρε εδώ Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts