dimdark13 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Καλησπέρα κ χρόνια πολλα,μόλις χθες αντάλλαξα το ασήμι one μου με black κ σήμερα παρατήρησα το εξής κ συγνώμη αν έχει αναφερθεί, καθώς κοιτάζω την οθόνη κ ανοιχτή κ κλειστή βλέπω κάποιες οριζόντιες κ κάθετες γραμμές υπό γωνία, είναι φυσιολογικό;στο ασήμι το είχα δει όταν ήταν κλειστή η οθόνη αλλά τώρα μου φαίνεται πιο εντονο Παράθεση By Order of The Peaky Blinders.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Καλησπέρα κ χρόνια πολλα,μόλις χθες αντάλλαξα το ασήμι one μου με black κ σήμερα παρατήρησα το εξής κ συγνώμη αν έχει αναφερθεί, καθώς κοιτάζω την οθόνη κ ανοιχτή κ κλειστή βλέπω κάποιες οριζόντιες κ κάθετες γραμμές υπό γωνία, είναι φυσιολογικό;στο ασήμι το είχα δει όταν ήταν κλειστή η οθόνη αλλά τώρα μου φαίνεται πιο εντονο Φυσιολογικό είναι και από ότι έχω προσέξει όλα τα αφής αν τα δεις υπό γωνία έχουν γραμμές(τουλάχιστον όσα είχα εγώ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Παιδια, προσωπικα μετα από δεκα μερες κατοχης του one μπορω να πω πως το sense 5 με εχει εντυπωσιασει με τη σταθεροτητα του και το σχεδιασμο του. Για πρωτη φορα αφηνω τη συσκευή μου αρουταριστη (και στο s4 ενώ στην αρχη δεν το πειραζα τελικα ενεδωσα καθως προσπαθουσα να διορθωσω τα κακως κειμενα) και το λειτουργικο μου εμπνεει εμπιστοσυνη αλα iphone, αλλα με την πληροτητα ενός ανδροειδους. Μπραβο στην HTC, με ξανακερδισε μετα από καιρο με μια εκπληκτικη συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Άσε εγώ ακολούθησα την αντίθετη πορεία απο εσένα όντας προσωρινός χρηστης του S4 αλλά ετοιμάζομαι για επιστροφή.... Δεν συγκρίνεται το smoothness του One ούτε το minimal look του sense. Μόνο η κάμερα του ειναι κατώτερη και αυτή οχι πάντα.... Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 (edited) Άσε εγώ ακολούθησα την αντίθετη πορεία απο εσένα όντας προσωρινός χρηστης του S4 αλλά ετοιμάζομαι για επιστροφή.... Δεν συγκρίνεται το smoothness του One ούτε το minimal look του sense. Μόνο η κάμερα του ειναι κατώτερη και αυτή οχι πάντα.... Για την ακριβεια Σταυρο την ιδια ακριβως πορεια ακολουθήσαμε αφου είναι η δευτερη φορα που αγοραζω το one, απλα αυτή τη φορα του δινω περισσοτερο χρονο και αυτό φροντιζει να με αποζημιωνει. Σταθερο (δεν εχω ασχοληθεί δευτερολεπτο με βελτιωμένες stock roms, custom roms, ρουταρισματα κλπ ομορφιες), τρομερη ποιοτητα που μου ειχε λειψει από την εποχη του iphone 4s, πανέμορφα μινιμαλιστικα εικονίδια και γραμματοσειρες και τα παντα στημενα με γνωμονα την ποιοτητα. Το s4 εχει τις δικες του χαρες, αλλα στην παρουσα φαση απολαμβανω τη στιβαροτητα της πιο αξιόπιστης και ομορφα σχεδιασμένης (μεσα και εξω) συσκευης android... Edited August 15, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 κι εγω δηλώνω πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου να παω στο one καθως ημουν samsungακιας. το σκεφτομουν αρκετα μιας και το s4 ηταν πιο φθηνο αλλα ευτυχως μου κοψε αλλιως θα αλλαζα τα firmware σα τα πουκαμισα. η καμερα το μονο μελανο σημειο αν και ικανοποιει τις δικες μου απαιτησεις. τη καμερα του one x να ειχαν και πιστευω πως δε θα υπηρχε πουθενα ισοπαλια με το s4. να σημειωσω οτι εχω να του κανω επανεκκινηση τουλαχιστον 3 βδομαδες και δε καταλαβαινει τιποτα! σκυλι! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Για την ακριβεια Σταυρο την ιδια ακριβως πορεια ακολουθήσαμε αφου είναι η δευτερη φορα που αγοραζω το one, απλα αυτή τη φορα του δινω περισσοτερο χρονο και αυτό φροντιζει να με αποζημιωνει. Σταθερο (δεν εχω ασχοληθεί δευτερολεπτο με βελτιωμένες stock roms, custom roms, ρουταρισματα κλπ ομορφιες), τρομερη ποιοτητα που μου ειχε λειψει από την εποχη του iphone 4s, πανέμορφα μινιμαλιστικα εικονίδια και γραμματοσειρες και τα παντα στημενα με γνωμονα την ποιοτητα. Το s4 εχει τις δικες του χαρες, αλλα στην παρουσα φαση απολαμβανω τη στιβαροτητα της πιο αξιόπιστης και ομορφα σχεδιασμένης (μεσα και εξω) συσκευης android... Βαγγέλη με βλέπω να γυρνάω στο One αλλά σε μαύρο αυτή τη φορά :) Θα δώσω λίγο χρόνο στο S4 εως την ανακοίνωση του Note 3 και αναλόγως θα κινηθώ. Μακάρι η Htc να αντέξει και να συνεχίσει δυνατά του χρόνου αφου η Sammy φέτος ειδικά πουλάει καθαρά από hype. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Μπορούμε να κάνουμε τις φωτογραφίες στην gallery του one , να εμφανίζονται έτσι http://imageshack.com/scaled/large/69/nwmk.jpg Οπως του s4? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Μπορούμε να κάνουμε τις φωτογραφίες στην gallery του one , να εμφανίζονται έτσι http://imageshack.com/scaled/large/69/nwmk.jpg Οπως του s4? Κατέβασε το fish bowl. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 εγω πάντως παιδια αν και 1 μήνα με android παρόλο που μου άρεσε το Sense και σαν ui και σαν λειτουργικότητα, δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορείτε να ζήσετε χωρίς τα gestures κάποιου άλλου launcher... έβαλα nova launcher και νομίζω με τπτ δεν μπορώ να γυρίσω πίσω σε non-gesture launcer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Πάντως με την 4.2.2 παρατηρώ γρηγορότερη φόρτιση. από 20% - 100% μέσα σε 2 ώρες και 10 λεπτά περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) Πάντως με την 4.2.2 παρατηρώ γρηγορότερη φόρτιση. από 20% - 100% μέσα σε 2 ώρες και 10 λεπτά περίπου. Η αλήθεια είναι ότι και οι 2 συσκευές που πέρασαν από τα χέρια μου περίπου τόσο έκαναν. Ακόμη ένα βραβείο... http://www.eisa.eu/award/32/european-advanced-smartphone-2013-2014.html Edited August 16, 2013 by bouss Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Η αλήθεια είναι ότι και οι 2 συσκευές που πέρασαν από τα χέρια μου περίπου τόσο έκαναν. εμενα με την 4.1.2 έκανε κανα 3ώρο. ίσως με τον καιρό να άλλαξε και να μην έχει σχέση η 4.2.2. Επίσης σίγουρα αλλάξανε λιγο το max volume level στην 4.2.2. Είναι κάπως χαμηλότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Χθες επιτελους μου ηρθε η ενημερωση σε 4.2.2....Πωπωωωω...Μεγαλη διαφορα στην καταναλωση της μπαταριας...Νταξει το ειχα διαφασει,αλλα δεν περιμενα τοση μεγαλη διαφορα...Μπορω να πω πως απογοητευτικα λιγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Χθες επιτελους μου ηρθε η ενημερωση σε 4.2.2....Πωπωωωω...Μεγαλη διαφορα στην καταναλωση της μπαταριας...Νταξει το ειχα διαφασει,αλλα δεν περιμενα τοση μεγαλη διαφορα...Μπορω να πω πως απογοητευτικα λιγο... Εγώ προσωπικά δεν είδα κάποια προφανή διαφορά ούτε προς τα πάνω ούτε προς τα κάτω. Δεν έκανα clean install απλά την πέρασα απο πάνω. Υποτίθεται απο ότι διαβάζω ότι ειναι προτιμότερο το clean install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Παιδια η μπαταρια του δεν είναι καλη, αυτή είναι η αληθεια. 15-20% χειροτερη από αυτή του S4, που είναι σοβαρη διαφορα και στα ιδια επίπεδα με τα μετριοτατα (σε αυτό τον τομεα) nexus 4, iphone 5. Αποδεικνύεται πως η super amoled, οσο και να μην αρεσει σε καποιους είναι ξεκάθαρα ανωτερη σε θεματα καταναλωσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) Kαμια μεταβολη στην μπαταρια, μια χαρα βασταει και με το νεο firmware. Το galaxy S4 και σε stand by mode καιει τα διπλα απο το HTC ONE. ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ! Οσο για την καταναλωση της AMOLED αστο, πιο αδηφάγα απο αυτην δεν υπαρχει! Τρεχα το GALAXY S4 τερμα φωτεινοτητα και το HTC ONE στα 300 nits δηλαδη καπου στη μεση και θα καταλαβεις... Το HTC ONE εχει φωτεινότητα 500 nits και καταστρέφει την σαπια πρασινάδα της sammy. :lol: Αλλα ακομα και εκει δεν εχει κανενα προβλημα.... Στις παραλιες τα sammy boys εχουν πιασει ολες τις ξαπλωστρες με τις ομπρελες..... Edited August 16, 2013 by Sebastian13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Καμια σχεση σε καταναλωση, είναι σαφως σε δυσμενεστερη θεση η slcd, θα ανεβασω και screenshots... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 είναι γνωστό ότι οι AMOLED είναι καλύτερες σε θέμα κατανάλωσης καθώς όταν δείχνουν μαύρο είναι σβησμένο το πιξελ αλλά και ότι στην φουλ φωτεινότητα τρώνε μπαταρία σαν τρελές. Απο την άλλη είναι γνωστό οτι οι SLCD τρώνε σταθερή μπαταρία κατά μέσο όρο παραπάνω απο τις AMOLED. Τώρα αν χρησιμοποιήσεις το κινητο περισσότερο σε εξωτερικούς χώρους και ζείς στην Ελλάδα τότε ίσως να θές SLCD. Γενικά το θέμα μπαταρία και κινητό ειναι πολύ συζητήσιμο. Εγω εμπιστεύομαι απόψεις μονο απο άτομα που έχουν και τα 2 κινητά και κάνουν ίδια χρήση. Μόνο ενα app να έχεις διαφορετικό και μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Οπότε αυτό το S4 vs HTC One κτλ κτλ δεν το πολυ υπολογίζω. Τα web reviews γενικά δίνουν 10-15% παραπάνω στο S4. Fair enough. Το αντέχω για αυτή την οθονάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Εχει δοκιμασει κανεις να συνδεσει στο ONE usb στικακι με OTG cable? και αν ναι λειτουργει σωστα? και με ποια εφαρμογη? χρειαζεται να ειναι root η οχι? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Ναι χρησιμοποιώ κανονικά otg. Το μόνο που χρειάζεται να έχεις κατεβασμένο είναι έναν file browser. Εγώ χρησιμοποιώ τον es Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Ναι χρησιμοποιώ κανονικά otg. Το μόνο που χρειάζεται να έχεις κατεβασμένο είναι έναν file browser. Εγώ χρησιμοποιώ τον es ωραια θα ηθελα να κανω αλλες 2 ερωτησεις.... Τις φωτογραφιες και τα βιντεο τα τρεχει απο το στικακι κανονικα χωρις κοληματα κλπ? Μπορει να αναγνωρισει και στικακι μεχρι 64Gb? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 όλα κανονικά φίλε μου, βλέπω πολλές σειρές στο κινητό τις οποίες τις έχω φορτωμένες στο φλασάκι. το δικό μου φλασάκι ειναι 16gb. λογικά θα διαβαζει οποιοδηποτε φλασακι. καπου διαβασα οτι καποιος συνδεδε κανονικα σκληρο 1tb χωρις εξωτερική τροφοδοσία οπότε δε πιστεύω να χεις κανένα θεμα με φλασακι Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Απλά από όσο ξέρω πρέπει να είναι Fat32 το format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Απλά από όσο ξέρω πρέπει να είναι Fat32 το format. Αυτο αν ειναι αληθεια ειναι αρκετα περιοριστικο αν εχουμε ταινιες σε full HD που ειναι 8gb περιπου η καθε μια! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts