Brolly Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Το σκέφτηκα αλλά από την άλλη usb φορτιστής είναι άρα ίδια volt και απλά άλλαξα καλώδιο! Κάπου διάβασα ότι ίσως έπαιξε υπερθέρμανση της μπαταρίας και για αυτό σταμάτησε να φορτίζει, υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο; Ισχύει. Σήμερα είχα ανοικτό το Google maps και το GPS για περίπου μισή ώρα και βάρεσε η μπαταρία 50c τα οποία είναι πολλά. Αρα γι'αυτό και εσένα δεν φορτίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Τί είπες τώρα Σταύρο?? Αυτό δεν είναι ανακάλυψη, είναι επανάσταση!!! :lol: Είσαι σίγουρος? θα το δοκιμάσω ευθής αμέσως να δω!!! Edit : Επιβεβαιώνω ότι ισχύει!! Πολύ καλό!! μπράβο στην HTC! Μάλιστα σε βάζει σε airplane mode και επιλέγεις στη συνέχεια αν θα τη βγάλεις ή όχι. Ακόμα παρατήρησα οτι δέχομαι πλέον mms χωρίς να έχω δεδομένα κινητής ενεργά. Αρκεί το WiFi... Μικρές λεπτομέρειες αλλά τόσο χρήσιμες.... Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelopidasp Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 σήμερα το απογευμα πραγματοποιησα μια κληση όλα καλα μετα απο 10 λεπτα πηρα ενα τηλ και μετα απο 5 δευτερολεπτα που μιλουσα έπεφτε η γραμμη ξαναπερνω το ιδιο νουμερο τα ιδια ξαναπερνω αλλο νουμερο τα ιδια κανω restart τα ιδια αλλαζω συσκευη ολα μια χαρα (έχω twin sim σε άλλο κντ) και μετα απο καμια ωρα ενεργοποιω το htc one όλα μια χαρά! καμια ιδεα τι παιζει; ευχαριστω! έχει τύχει σε κανένα το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Δεν έχω συναντήσει κάτι αντίστοιχο σε δυο συσκευές που έχω. Αρκετά περίεργο αυτό που αναφέρεις. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Λοιπόν τελικά ο φορτιστής του αυτοκινήτου είναι 2.1 volt ενώ ο μαμά htc 1V. Βέβαια και του iPhone ο Apple φορτιστής ειναι1V αλλά δεν είχε κάποιο πρόβλημα στην φόρτιση με τον 2.1V. Σπάσιμο. Πρέπει να πάρω καινούριο φορτιστή αυτοκινήτου! Κατά τα άλλα το google navigation έριχνε το ποσοστό της μπαταρίας κατά 2 νούμερα ανά 15 λεπτό! Σε γενικές γραμμές το κινητό τα σπάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 έχει τύχει σε κανένα το ίδιο; Οχι ποτέ... Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Λοιπόν τελικά ο φορτιστής του αυτοκινήτου είναι 2.1 volt ενώ ο μαμά htc 1V. Βέβαια και του iPhone ο Apple φορτιστής ειναι1που αλλά δεν είχε κάποιο πρόβλημα στην φόρτιση με τον 2.1V. Σπάσιμο. Πρέπει να πάρω καινούριο φορτιστή αυτοκινήτου! Κατά τα άλλα το google navigation έριχνε το ποσοστό της μπαταρίας κατά 2 νούμερα ανά 15 λεπτό! Σε γενικές γραμμές το κινητό τα σπάει. Αποκλείεται να είναι 1 και 2.1 V. Μάλλον A γράφει και το μπέρδεψες. Τα Volts είναι η τάση και είναι 5 ενώ το 1 και 2.1 είναι η ένταση του ρεύματος που μετριέται σε Amperes. Μου κάνει εντύπωση πάντως που δε δουλεύει με 2.1A. Κάπου έχω κι εγώ έναν τέτοιο φορτιστή, θα τον δοκιμάσω και θα γράψω. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Έχεις απόλυτο δίκιο! Α είναι τα νούμερα που έλεγα κ όχι Volt! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Eγώ χρησιμοποιώ εδώ και πολλούς μήνες χρησιμοποιώ αυτόν τον φορτιστή: http://www.amazon.co.uk/PowerGen-Charger-Android-Samsung-included/dp/B0088U4YAG/ref=cm_cr_pr_product_top Τον είχα πάρει αρχικά για το Nexus 7 και τώρα τον χρησιμοποιώ και για το HTC One απροβλημάτιστα. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Παιδια μην μπερδευεται τα Α με τα V. Τα Α αναφερονται στην ενταση του ρευματος και τα V στην ταση. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Οσα Α και ας δινει ο φορτιστης το τηλεφωνο δε θα παθει τιποτα.... απλως θα τραβηξει οσα χρειαζεται. Και 20Α να βγαζει παλι κανει. Με φωρτιστη κατω απο 1Α απλα θα εχετε πιο αργη φωρτιση. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Έτσι ακριβώς. Όλα τα κινητά έχουν current regulator για προστασία. Ιn other news. Έχει δοκιμάσει κανείς εδώ το MoDaCo.Switch; http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2013/07/htc-one-modaco-switch.jpg http://www.engadget.com/2013/07/28/modaco-switch-enters-public-beta-gives-indecisive-htc-one-owner/ Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 δεν ειμαι βεβαιος αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν φταιει η 4.2.2 του android αλλα το update που εγινε καπου προσφατα στο skype Και χθες ξαναέγινε update και διορθώθηκε το πρόβλημα με την εμφάνιση επαφών του Skype. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Πάντως παιδιά κάτω από το φως του καυτού ελληνικού ηλίου δεν βλέπεις και πολλά στη οθόνη του one έτσι δεν είναι; όσο τα σπάει σε νορμάλ συνθήκες σε αυτό το κομμάτι χωλαίνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 αν δε βλέπεις με του one με ποιου βλέπεις; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 αν δε βλέπεις με του one με ποιου βλέπεις; Σωστός.... Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 αμα δε βλεπεις με του one με ποιου βλεπεις; edit: ας διαγραφεί παιδιά, δε μου το εμφάνιζε και ξαναποσταρα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Πάντως παιδιά κάτω από το φως του καυτού ελληνικού ηλίου δεν βλέπεις και πολλά στη οθόνη του one έτσι δεν είναι; όσο τα σπάει σε νορμάλ συνθήκες σε αυτό το κομμάτι χωλαίνει! Είσαι σίγουρος; Πολύ άνετα βλέπω αν ανεβάσω τη φωτεινότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Τι να πω με προβληματισατε τώρα. Δλδ είναι καλύτερο από iphone5 και s4; καθαρα εγώ δεν βλέπω πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 απο iphone δε γνωρίζω απο s4 σίγουρα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Τι να πω με προβληματισατε τώρα. Δλδ είναι καλύτερο από iphone5 και s4; καθαρα εγώ δεν βλέπω πάντως! Απο το 5αρι που ειχα ναι καλύτερο στον ηλιο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Mια λύση είναι μια καλή anti-reflective ζελατίνα. Εδώ θα βρείς κάποιες καλές προτάσεις: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364478 Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Το One είναι παραπάνω από ικανοποιητικό κάτω από ήλιο, ακόμα και με γυαλιά ηλίου. Πάντα βέβαια με full φωτεινότητα και απενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Πωωωω! Τι είπες τώρα! Ειμαι τραγικός είχα την εξοικονόμηση ενέργειας ανοιχτή! Με συγχωρείτε παιδιά αλλά είναι το πρώτο που android και κάποια πράγματα δεν μου έρχονται ακόμα με την μία όπως το να κοιτάξω την εξοικονόμηση ενέργειας! Τωρα βλέπω άκρως ικανοποίητικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Ένα πρόβλημα με την οθόνη, βασικά με όλες τις οθόνες είναι η αδυναμία χρήσης σε landscape mode όταν φοράει κανείς polarized γυαλιά ηλίου. Κατά τα άλλα το HTC One έχει εξαιρετική οθόνη κάτω από όλες τις συνθήκες. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί. Ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να απενεργοποιησω την δόνηση όταν απαντάει κάποιος στην κλήση. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts