Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά, έχει κανείς να προτείνει κάποια custom rom που να έχει δοκιμάσει και να αξίζει? (με ενδιαφέρει κύριως η βελτίωση της αυτονομίας).

Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Το κινητό το σπάει το έχω 1,5 χρόνο στην κατοχή μου. Το αρνητικό είναι η μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας και το ερώτημα είναι: μετά από το m7,τι?:confused:

Καλημερα οσο ειχα το m7, ειχα αυτη την rom http://forum.xda-developers.com/htc-one/development/rom-artmod-sense-7-lollipop-1-32-401-8-t3064090 ριξε μια ματια ,πολλη καλη θα προτεινα και ενα custom kernel εδω http://elementalx.org/devices/htc-one-m7/ και εισαι ετοιμος :)

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα οσο ειχα το m7, ειχα αυτη την rom http://forum.xda-developers.com/htc-one/development/rom-artmod-sense-7-lollipop-1-32-401-8-t3064090 ριξε μια ματια ,πολλη καλη θα προτεινα και ενα custom kernel εδω http://elementalx.org/devices/htc-one-m7/ και εισαι ετοιμος :)

Καλημέρα παιδιά, έχει κανείς να προτείνει κάποια custom rom που να έχει δοκιμάσει και να αξίζει? (με ενδιαφέρει κύριως η βελτίωση της αυτονομίας).

Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Το κινητό το σπάει το έχω 1,5 χρόνο στην κατοχή μου. Το αρνητικό είναι η μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας και το ερώτημα είναι: μετά από το m7,τι?:confused:

συμφωνώ με νεκ, αυτήν έχω τώρα και είμαι μια χαρά. Από αυτονομία μην περιμένεις καμία διαφορά δηλαδή βελτίωση , είναι κανονική..

Στην ερώτηση μετά το m7 τι να μας απαντήσει ο νεκ που άλλαξε :p

Edited by D_Angelos

Sorry που αλλάζω το θέμα και ξαναγράφω το ερώτημα. Μήπως έχει κανείς ιδέα για το rss που ρώτησα πιο πάνω; Μου την έχει βιδώσει.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Sorry που αλλάζω το θέμα και ξαναγράφω το ερώτημα. Μήπως έχει κανείς ιδέα για το rss που ρώτησα πιο πάνω; Μου την έχει βιδώσει.

εμένα μου δούλεψε ως εξης:

αφού επιλέξω search for content γράφω myphone.gr και βγάζει επιλογές. Τα προσθέτω στο feed με το γνωστό τρόπο (το εικονίδιο με το "+" δεξία από κάθε επιλογή και όλα οκ.

Επίσης μάλλον μπορείς να βάλεις και τα rss από εδώ: http://www.myphone.gr/rss/.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Και σου βγάζει κανονικά το feed ή κάτι posts από το twitter; Από τη σελίδα των rss δεν κάνει εγγραφή. Το είχα κοιτάξει και αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην εικόνα που παράθεσες επιλέγω αυτό που βλέπεις, αλλά και αν πατήσω το από κάτω που λέει "πιέστε για προβολή...." εφμανίζει άλλο ένα αλλά αν είδα καλά είναι τα ίδια (είναι ένα myphone@myphone ή κάτι τέτοιο). Αυτά δουλεύουν και έχουν τα γενικότερα νέα της 1ης σελίδας του myphone.

Κάποια rss που δοκίμασα μόλις (forum και world) δεν δούλεψαν.

Τwitter κλπ δεν ξέρω.

Ok. Δεν είναι το κανονικό feed αυτό. Άρα δεν έχω εγώ το θέμα. Κάτι γίνεται με το συγκεκριμένο feed μάλλον. Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηπως ξερει κανεις ποσο παει να αλλαξω ολο το μεταλλικο cover του κινητου στην επισημη αντιπροσωπεια καθοτι εχει γεμισει γρατζουνιες κ χτυπηματα;

Προσπαθώ επανειλημμένα εδώ και δύο μέρες να επικοινωνήσω με Arvato για το εν λόγω θέμα, αλλά με το που έρχεται η σειρά μου πέφτει (?) η γραμμή... Έτσι μίλησα με το service του Mr.Mobi (αν θεωρείται διαφήμιση ας γίνει edit από κάποιον mod) που αν δεν κάνω κάποιο λάθος, προμηθεύεται ανταλλακτικά από την επίσημη αντιπροσωπεία, οπότε το κόστος πάνω κάτω είναι το ίδιο. Για το ασημί back cover, μου ζήτησαν 35€ με τοποθέτηση, ή 20€ για να μου το δώσουν και να το τοποθετήσω μόνος μου. Γνωρίζει κάποιος αν η τοποθέτηση είναι εύκολη υπόθεση, η μπορεί να γίνει ζημιά;

Καλησπέρα! Μου ήρθε σήμερα το update 7.19.401.30 (186.0 MB)! Ξέρουμε τι είναι? Edited by pantelaras

Ήρθε και σε εμένα με άλλο αριθμό. Για το stage fright είναι. Καλύπτει ένα κενό ασφαλείας του android

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καιρός ήταν. Να κάνουμε και καμιά επανεκκίνηση...

Edit. Πολύ το γέλασα και την έπαθα. Είτε από άκυρο γεγονός, είτε από την ενημέρωση η συσκευή δεν αναγνωρίζει κανένα σετ ακουστικών στο βύσμα 3.5mm. Ξέρουμε κανέναν τρόπο να κάνουμε ολική επαναφορά (εντελώς καθαρή εγκατάσταση λογισμικού) αφού ούτε η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έκανε κάτι. Η συσκευή είναι S-on.

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Είχα στείλει το κινητό στην Αρβατο και μου έκαναν αντικατάσταση συσκευής αφού πρώτα το στείλανε Γερμανία. Αλλά διαπίστωσσ δύο πράγματα. Το ένα από την πρώτη μέρα, δεν μπορώ για κανένα λόγο να ενεργοποιήσω την επιλογή on-off. Μόνο, όμως αυτές που είναι στο πάνω μέρος της οθόνης. π.χ. πατάω στο wi-fi και μου ζητάει να το ενεργοποιήσω και δεν γίνεται. Αντίθετα από τις ρυθμίσεις ή από το status bar μπορώ να το κάνω. Και καλά το wi-fi έχει και άλλες επιλογές. Σε κάποια άλλα όμως που το κάνεις μόνο από εκεί π.χ. Talkback, Αλλαγή πρόσβασης κτλ. Και το θέμα είναι ότι ακριβώς οι διπλανές επιλογές (αναζήτηση ή οι τελείες πατιούνται κανονικά)

Το άλλο είναι ότι μετά από μία εβδομάδα ξαφνικά δεν ανταποκρίνεται η οθόνη σε ένα πλάτος 1 εκ από τη μία μεριά του τηλεφώνου μέχρι την άλλη. Και ότι βρίσκεται ακριβώς εκεί πάνω δεν πατιέται. Μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς συνέβη; Πραγματικά είναι κρίμα να το ξαναστείλω για σέρβις. Πάνω από μήνα κάνανε να μου το φέρουνε.

Αυτό με τη γραμμή ενός εκατοστού το έπαθε και το sony ενός φίλου. Έστρωσε με επαναφορά εργοστασιακών. Δεν του κάνεις μία;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό με τη γραμμή ενός εκατοστού το έπαθε και το sony ενός φίλου. Έστρωσε με επαναφορά εργοστασιακών. Δεν του κάνεις μία;

Το έκανα αλλά τίποτα. Δε ξέρω αν κολλάει από καμία εφαρμογή

Παιδια καλησπερα και απο μενα! παρακολουθω το forum συνεχεια αλλα σημερα ηρθε η ωρα να μπω στη κουβεντα. Η οθονη μου κ εμενα ξαφνικα σταματησε να ανταποκρινεται σε πλατος 1 cm απο τη μια ακρη της οθονης εως την αλλη. Εχω το m7 απο το καλοκαιρι του 2013 και ειναι το πρωτο προβλημα που μου εχει εμφανισει. Αν καποιος ειχε ενημερωση θα χαρω να την ακουσω ! Ευχαριστω !

Παιδια καλησπερα και απο μενα! παρακολουθω το forum συνεχεια αλλα σημερα ηρθε η ωρα να μπω στη κουβεντα. Η οθονη μου κ εμενα ξαφνικα σταματησε να ανταποκρινεται σε πλατος 1 cm απο τη μια ακρη της οθονης εως την αλλη. Εχω το m7 απο το καλοκαιρι του 2013 και ειναι το πρωτο προβλημα που μου εχει εμφανισει. Αν καποιος ειχε ενημερωση θα χαρω να την ακουσω ! Ευχαριστω !

Service όπως είσαι.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω ένα περίεργο προβληματακι έχω την εφαρμογή 9gag η οποία ξαφνικά δε δουλεύει από ένα συγκεκριμένο δίκτυο WiFi από οπουδήποτε αλλού αν μπω λειτουργεί κανονικά πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο ρουτερ εκείνο;

Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω ένα περίεργο προβληματακι έχω την εφαρμογή 9gag η οποία ξαφνικά δε δουλεύει από ένα συγκεκριμένο δίκτυο WiFi από οπουδήποτε αλλού αν μπω λειτουργεί κανονικά πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο ρουτερ εκείνο;

Η συγκεκριμένη εφαρμογή μόνο σε αυτό το WiFi δε δουλεύει ; δοκίμασες clear cache και data ;

Μου το κάνει και εμένα σε 2-3 εφαρμογές σε ένα (και μόνο ένα ) συγκεκριμένο WiFi : Αυτό του σπιτιού !

Είναι απίστευτα εκνευριστικό αλλά δεν έχω βρει λύση. Καθαρισμός εφαρμογής, επανεγκατάσταση εφαρμογής, επανεκκίνηση στο ρουτερ, reset στο ρουτερ κλπ. δεν έκαναν τίποτα. Καποια στιγμή η 1 μια ξεκίνησε από μόνη της να λειτουργεί κανονικά. Οι άλλες 2 οχι ακόμα.

Έχω Conn-x vdsl. (ΖΤΕ ρουτερ)

Το ψιλοεψαξα έχει γίνει και σε άλλους κάποιος έλεγε νομίζω για τη κωδικοποίηση του σήματος για δοκίμασε να αλλάξεις απο wpa σε κάτι αλλο