Shuffle Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Μου ήρθε το lolli, tim mobile device, έγινε η εγκατάσταση και κολλήσαμε στη boooot screeeen.. πως προχωράμε?..:lol: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouk Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Περίμενε λίγο. ΚΙ εγώ με ΤΙΜ. Περίμενα 5-6 λεπτά και προχώρησε κανονικά. Παράθεση http://img221.imageshack.us/img221/2345/kouksig3el.jpg AΟΠΛΟΣ ΜΑΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝ ΝΥΜΦΕΥΜΕΝΩΝ- ΑΜΑΝ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Περίμενε λίγο. ΚΙ εγώ με ΤΙΜ. Περίμενα 5-6 λεπτά και προχώρησε κανονικά. True dat, μόλις ξεκόλλησε.. :lol: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouk Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 True dat, μόλις ξεκόλλησε.. :lol: Στο τσακ ήμουν να αρχίσω να πατάω κουμπιά όταν καθυστερούσε!! :ninja::) Παράθεση http://img221.imageshack.us/img221/2345/kouksig3el.jpg AΟΠΛΟΣ ΜΑΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝ ΝΥΜΦΕΥΜΕΝΩΝ- ΑΜΑΝ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolek Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Καλησπέρα παιδιά εδώ και 4 μήνες έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με τον dialer της συσκευής. Συγκεκριμένα μια στις δεκα κλήσεις (συνήθως όταν επιχειρώ κάποια γρήγορη επανάκληση) δεν ακούω τίποτα. Το θέμα είναι πολύ γνωστό και το είχαν σχολιάσει χιλιάδες χρήστες στις ξένες μεγάλες ιστοσελίδες (xda,android central,phandroid κλπ).Το πρόβλημα το οποίο παραδεχθηκαν και στελέχη της htc προήλθε απο κάποια αναβάθμιση του google play και έτσι το google service framework παρεμβαίνει στον dialer. Το θέμα σε εμένα λύνεται προσωρινα συνήθως με επανεκινηση αλλα κάποια στιγμή επανέρχεται. Να τονίσω οτι έχω κάνει επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και πριν και μετά την αναβαθμιση σε lollipop. 1)θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα με εμένα και πως το αντιμετώπισε. Επισής αυτο που μου έκανε εντπυπωση είναι ότι στα τέλη δεκεμβρίου η htc Αυστραλίας έδωσε update που λύνει το πρόβλημα στους τοπικούς χρήστες (το 6.11.841.8 (181.54 MB) που έλεγε fix for voice call functionality). 2)Θυμάται κάποιος απο εσάς αν έχουμε λάβει κάποιο παρόμοιο update? Συγνώμη για το μακροσκελες post αλλά δεν επιθυμώ να το πάω στο service της απαράδεκτης arvato (με είχε αφήσει 5 μήνες χωρίς συσκευή) όπως μου είπε η htc. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και τη βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Θυμαμαι με 4.4.3 ειχαμε παρει αναβαθμιση για βελτιωση στις τηλεφωνικες κλησεις για το unlocked μοντελο. Εγω δεν αντιμετωπισα ποτε καποιο προβλημα με τις κλησεις οποτε δεν παρατηρησα καποια διαφορα με το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbadou Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά εδώ και 4 μήνες έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με τον dialer της συσκευής. Συγκεκριμένα μια στις δεκα κλήσεις (συνήθως όταν επιχειρώ κάποια γρήγορη επανάκληση) δεν ακούω τίποτα. Το θέμα είναι πολύ γνωστό και το είχαν σχολιάσει χιλιάδες χρήστες στις ξένες μεγάλες ιστοσελίδες (xda,android central,phandroid κλπ).Το πρόβλημα το οποίο παραδεχθηκαν και στελέχη της htc προήλθε απο κάποια αναβάθμιση του google play και έτσι το google service framework παρεμβαίνει στον dialer. Το θέμα σε εμένα λύνεται προσωρινα συνήθως με επανεκινηση αλλα κάποια στιγμή επανέρχεται. Να τονίσω οτι έχω κάνει επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και πριν και μετά την αναβαθμιση σε lollipop. 1)θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα με εμένα και πως το αντιμετώπισε. Επισής αυτο που μου έκανε εντπυπωση είναι ότι στα τέλη δεκεμβρίου η htc Αυστραλίας έδωσε update που λύνει το πρόβλημα στους τοπικούς χρήστες (το 6.11.841.8 (181.54 MB) που έλεγε fix for voice call functionality). 2)Θυμάται κάποιος απο εσάς αν έχουμε λάβει κάποιο παρόμοιο update? Συγνώμη για το μακροσκελες post αλλά δεν επιθυμώ να το πάω στο service της απαράδεκτης arvato (με είχε αφήσει 5 μήνες χωρίς συσκευή) όπως μου είπε η htc. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και τη βοήθεια και εγω το ιδιο προβλημα εχω φιλε!εγω ειμαι 4.4.3.κ αρχισα να ανησυχω οταν λες οτι σου επαναλαμβανεται στο επομενο update lillipop γτ το περιμενω πως κ πως.αυτο που κανω εγω ειναι υπομονη κ να το βαζω που κ που σε ασφαλη λειτουργεια οπως μου ειχαν πει απο την htc.ετσι τουλαχιστον ξεκολαει για 4-5-6 μερες.μετα ξανακανει τα ιδια, το επαναλαμβανω κ παει λεγοντας..επισης με bluetooth hands free δεν παρουσιαζεται προβλημα..αν βρεις καμια λυση ενημέρωσε κ μενα! Edited March 17, 2015 by jimbadou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Θυμαμαι με 4.4.3 ειχαμε παρει αναβαθμιση για βελτιωση στις τηλεφωνικες κλησεις για το unlocked μοντελο. Εγω δεν αντιμετωπισα ποτε καποιο προβλημα με τις κλησεις οποτε δεν παρατηρησα καποια διαφορα με το update Κι εγώ το ίδιο. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα, αλλά θυμάμαι ότι είχα πάρει μια αναβάθμιση ακριβώς γι' αυτό. US Unlocked μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolek Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) και εγω το ιδιο προβλημα εχω φιλε!εγω ειμαι 4.4.3.κ αρχισα να ανησυχω οταν λες οτι σου επαναλαμβανεται στο επομενο update lillipop γτ το περιμενω πως κ πως.αυτο που κανω εγω ειναι υπομονη κ να το βαζω που κ που σε ασφαλη λειτουργεια οπως μου ειχαν πει απο την htc.ετσι τουλαχιστον ξεκολαει για 4-5-6 μερες.μετα ξανακανει τα ιδια, το επαναλαμβανω κ παει λεγοντας..επισης με bluetooth hands free δεν παρουσιαζεται προβλημα..αν βρεις καμια λυση ενημέρωσε κ μενα! Λοιπόν είχα ακούσει για μια λύση η οποία έλεγε για απενεργοποίηση του google play services αλλά το δοκίμασα εχθες και δυστυχώς δεν κάνει δουλειά. Εντύπωση μου κάνει που εχεις αποτέλεσμα με το safe mode για μερες μετα και μάλλον είναι τυχαίο γιατι δεν έχει λόγο το safe mode να σου φτιάχνει τη συσκευή όταν το βγάλεις απο την κατάσταση αυτή εκτός και αν ταυτόχρονα το safe mode κάνει clean cashe σε κάποιες εφαρμογές που επηρεάζουν το πρόβλημα. Τέλος bluetooth δεν έχω χρησιμοποιήσει αλλά η ανοιχτή ακρόαση δεν κάνει κάτι. Υπάρχει κάποιος με ελληνική συσκευή που να θυμάται ότι έχει παρει το update που αναφέρουν οι φίλοι παραπάνω και που θεωρητικά έφτιαχνε το πρόβλημα? Αν ακούσει κανείς κάποια λύση για το πρόβλημα παρακάλω ας ενημερώσει Edited March 18, 2015 by lolek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Κι εμένα το πρόβλημα στις κλήσεις συνεχίζει ακάθεκτο όταν έχω το Network Mode σε 2G/3G. Αν το γυρίσω σε 2G, τότε σε μένα το πρόβλημα λύνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Λοιπόν είχα ακούσει για μια λύση η οποία έλεγε για απενεργοποίηση του google play services αλλά το δοκίμασα εχθες και δυστυχώς δεν κάνει δουλειά. Εντύπωση μου κάνει που εχεις αποτέλεσμα με το safe mode για μερες μετα και μάλλον είναι τυχαίο γιατι δεν έχει λόγο το safe mode να σου φτιάχνει τη συσκευή όταν το βγάλεις απο την κατάσταση αυτή εκτός και αν ταυτόχρονα το safe mode κάνει clean cashe σε κάποιες εφαρμογές που επηρεάζουν το πρόβλημα. Τέλος bluetooth δεν έχω χρησιμοποιήσει αλλά η ανοιχτή ακρόαση δεν κάνει κάτι. Υπάρχει κάποιος με ελληνική συσκευή που να θυμάται ότι έχει παρει το update που αναφέρουν οι φίλοι παραπάνω και που θεωρητικά έφτιαχνε το πρόβλημα? Αν ακούσει κανείς κάποια λύση για το πρόβλημα παρακάλω ας ενημερώσει Εγώ έχω ελληνική συσκευή αλλά το πρόβλημα που λέτε δεν το είχα. Αυτό που θα έκανα στη θέση σας (αν το πρόβλημα είναι σοβαρό) θα ήταν να κάνω επαναφορά και να περνάω σιγά σιγά εφαρμογές μήπως και βρω ποια το κάνει. Αν διορθώνεται σε safe mode είναι πρόβλημα από εφαρμογή. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbadou Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Κι εμένα το πρόβλημα στις κλήσεις συνεχίζει ακάθεκτο όταν έχω το Network Mode σε 2G/3G. Αν το γυρίσω σε 2G, τότε σε μένα το πρόβλημα λύνεται. εμενα δεν εχει επιλογη 2g σκετο.. εχει 4g/3g/2g η 3g/2g η 3g only Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 (edited) Είσαι σίγουρος; Για ξαναδές. [ATTACH]58343[/ATTACH] Edited March 19, 2015 by bouss Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Είσαι σίγουρος; Για ξαναδές. [ATTACH]58343[/ATTACH] bouss και σε μενα δεν εχει 2g σκετο ,εγω ειμαι με custom rom lolipop και ισως το εχουν αφαιρεση στην 4.4.3 υπηρχε παντως εκει το ειχα. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Σχεδόν 20 ημέρες μετά το update σε Lollipop 5.02 (t-mob: 7.18.111.2) και αφού το μοναδικό bug που είχα ήταν το ξυπνητήρι το οποίο διόρθωσα με διαγραφή των ξυπνητηριών και δημιουργία νέων (παλαιός παθών από αναβάθμιση του iphone που λυνόταν με τον ίδιο τρόπο), εχθές έκανε εμφάνιση Bug στη μπαταρία. Συγκεκριμένα: Η χρήση που κάνω μου δίνει 24-26 ώρες (με 7 ώρες airplane) και περίπου 2:30 SOT (ανάλογα το σήμα - τα apps που τρέχω κλπ). Στο airplane αντε να πέσει 2% συνήθως. Το είχα φορτίσει το πρωί στο γραφείο, και περίμενα να πάω για ύπνο με 25-30% περίπου. Η μπαταρία όμως έδειχνε 69%!!!. :blink: Προβληματίστηκα, αλλά δεν είχα χρησιμοποιήσει το κινητό πολύ, αλλά η χρήση δεν δικαιολογούσε τόσο ψηλό ποσοστό. Κοιτάω το power->history και βλεπω τη μπαταρία flat liner στο 69% επί ώρες ενώ το κινητό ήταν διαδοχικά σε wifi-4g-wifi και είχε και κάποια χρήση. Προβληματίστηκα και κάνω power off- power on. Στο power on μου βγάζει 14% και power saver on promt. :blink: Μπαίνω power->history και Ω του θάυματος η μπαταρία στο 55%. Σκέφτομαι λίγο καλύτερα και παρατηρώ ότι 69%-14%=55%! Τυχαίο λέω. Τελοσπάντων βλέπω κάτι νέα στο κινητό ή μπαταρία στο 50% πάω για ύπνο, 7 ώρες airplane λοιπόν. Ξυπνάω, η μπαταρία στο 50%, νέα, καιρός στο σπίτι η μπαταρία στο 50%. Μετά από λίγο στο 46%. Λίγο ραδιόφωνο στο δρόμο, ένα σύντομο τηλέφωνο, φτάνω γραφείο μετά από 30', η μπαταρία στο 46%. Τι στην ευχή; Δεν κάνω ένα restart; Restart λοιπόν και μπιιιιπ 3% η μπαταρία (πιο κάτω από εκεί που λογικά θα ήταν με την καθημερινή χρήση που κάνω συνήθως). Μπαίνω power->history η μπαταρία φτιάχνει και δείχνει 43% (46%-3%=43%). WTF??? :!::!: Ξαναφτιάχνει και δείχνει 3%!! και πριν προλάβω το screenshot με το γράφημα να ανεβοκατεβαίνει, έβγαλε ένα χέρι και με χαιρέτισε φωνάζοντας "φόρτισέ με!". WTF? Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbadou Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Είσαι σίγουρος; Για ξαναδές. [ATTACH]58343[/ATTACH] απολυτως..η επιλογη 2g μονο δεν υπαρχει σε εμενα.ειμαι 4.4.3 breaded απο γαλλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 απολυτως..η επιλογη 2g μονο δεν υπαρχει σε εμενα.ειμαι 4.4.3 breaded απο γαλλια Περίεργο αυτό. Η δικιά μου είναι απείραχτη ελληνική συσκευή, και είχε την επιλογή για 2G only και σε KitKat αλλά και σε Lollipop (για πιο πριν δεν ξέρω μιας και δεν είχα το One). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 3 μέρες μετά την αναβάθμιση και το μόνο που μπορώ να πω είναι "well done HTC".. Δεν το περίμενα τέτοια διαφορά σε σχέση με την 4.4.3.. Τολμώ να πω πως συγκριτικά με το moto maxx (έχω πάρει soak την 5.0.2) και το nvidia Shield (έχει πάρει 5.0.1), το One κάνει ίσως και λίγο καλύτερη διαχείριση.. τι να πω.. πραγματικά μπράβο! Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Περίεργο αυτό. Η δικιά μου είναι απείραχτη ελληνική συσκευή, και είχε την επιλογή για 2G only και σε KitKat αλλά και σε Lollipop (για πιο πριν δεν ξέρω μιας και δεν είχα το One). Μέχρι την lollipop απλά λέγονταν gsm, wcdma και lte. Κατά τ'άλλα πάντα είχα τις ίδιες 4 επιλογές. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 εγω παντος μετα την αναβαθμιση το κινητο τε βλεπω πιο αργο και εχω κανει factory reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Μου βγήκε app στο Play Store με ονομασία HTC Social Plugin - Facebook. Έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ FB και πλέον δεν το έχω καν στο κινητό. Γίνεται με κάποιο τρόπο να "κρύψω" το συγκεκριμένο app από τη λίστα των εφαρμογών που θέλουν update και να αποφύγω εγκατάστασή του; εγω παντος μετα την αναβαθμιση το κινητο τε βλεπω πιο αργο και εχω κανει factory reset Κι εγώ έχω παρατηρήσει lag σε κάποια σημεία, πράγμα που δεν συνέβαινε σε KK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Εχει δυστηχως καποια προβληματακια η 5.0.2 τα οποια μαλλον δεν οφειλονται στη HTC αλλα στη Google. Το προβλημα ειναι πως συμφωνα με αυτο: no 5.1 for Μ7 η συσκευη μας θα μεινει μονιμα με αυτα τα bugs... Κριμα. ΥΓ: Με μετατροπη σε GPE θα μπορει καποιος να παρει 5.1 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbadou Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Μου βγήκε app στο Play Store με ονομασία HTC Social Plugin - Facebook. Έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ FB και πλέον δεν το έχω καν στο κινητό. Γίνεται με κάποιο τρόπο να "κρύψω" το συγκεκριμένο app από τη λίστα των εφαρμογών που θέλουν update και να αποφύγω εγκατάστασή του; Κι εγώ έχω παρατηρήσει lag σε κάποια σημεία, πράγμα που δεν συνέβαινε σε KK. πηγαινε ρυθμισεις/εφαρμογες/ολα.. ψαξε εκει μπας κ το εχει,αν ναι πατα απενεργοποίηση η απεγκατασταση αν σε αφινη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 ...... ΥΓ: Με μετατροπη σε GPE θα μπορει καποιος να παρει 5.1 . Αν θυμάμαι καλά το GPE είχε κάποια θέματα με την κάμερα και δεν έβγαζε τόσο καλές φωτό όσο το κανονικό. Δεν γνωρίζω βέβαια αν βελτιώθηκε στην πορεία. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Μου βγήκε app στο Play Store με ονομασία HTC Social Plugin - Facebook. Έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ FB και πλέον δεν το έχω καν στο κινητό. Γίνεται με κάποιο τρόπο να "κρύψω" το συγκεκριμένο app από τη λίστα των εφαρμογών που θέλουν update και να αποφύγω εγκατάστασή του; Κι εγώ έχω παρατηρήσει lag σε κάποια σημεία, πράγμα που δεν συνέβαινε σε KK. Plugin είναι, δεν θα σου κάνει κάποιο κακό στο κινητό. Γιατί να μπαίνεις στον κόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts