Finn Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Ζοριστηκα αλλά βρήκα ruu zip για το cid σου. Θα πρέπει να είσαι s-off για να το φλασαρεις όμως. http://pan.baidu.com/share/link?shareid=39147098&uk=704970239 Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Tiby Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 σε ευχαριστώ πάρα πολύ! και εγώ ζορίστηκα λίγο να τ κατεβάσω..χαχαχα. στο θέμα μας, όταν κάνω boot την συσκευή με Power button και volume down μου λέει "M7_UL put ship S-ON RH HBOOT-1.55.0000 και κάτι άλλα. από ένα γρήγορο ψάξιμο για s-off πρέπει να είναι root το κινητό οπότε πως μπορώ να μην είμαι rooted? η απάντηση είναι δεν μπορώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Παιδιά το βρήκα εδώ.. http://www.ebay.co.uk/itm/HTC-ONE-M7-802w-802d-DUAL-SIM-32GB-ver-Unlocked-New-Silver-or-Black-/171248061896?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item27df2e0dc8 Λέτε να έχω κανένα θέμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 σε ευχαριστώ πάρα πολύ! και εγώ ζορίστηκα λίγο να τ κατεβάσω..χαχαχα. στο θέμα μας, όταν κάνω boot την συσκευή με Power button και volume down μου λέει "M7_UL put ship S-ON RH HBOOT-1.55.0000 και κάτι άλλα. από ένα γρήγορο ψάξιμο για s-off πρέπει να είναι root το κινητό οπότε πως μπορώ να μην είμαι rooted? η απάντηση είναι δεν μπορώ? Όταν μπαίνεις στον bootloader κάτω απ την έκδοση hboot, η οποία στην περίπτωση σου είναι 1.55, αναγράφεται και η έκδοση OS. Θα είναι της μορφής 2.24.708.4. Μπορείς και με permroot να αποκτήσεις s-off. Αν είσαι ήδη με custom Rom τότε είσαι ήδη rooted Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Tiby Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 ναι αλλά πιο πάνω ρώτησα πως μπορώ να μην είμαι καθόλου root. θέλω να γυρίσω στην αρχική μορφή :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) ναι αλλά πιο πάνω ρώτησα πως μπορώ να μην είμαι καθόλου root. θέλω να γυρίσω στην αρχική μορφή :P Φλασαροντας το ζιπ που σου έδωσα θα είσαι στην αρχικη μορφή και θα πάρεις και τις οποίες αναβαθμίσεις έχει πάρει το CID σου. Προϋπόθεση όπως είπα πριν. είναι να έχεις s-off. Προχωρά με το firewater http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2632351 Πες μας και την εκδοση OS που αναγράφει στον bootloader ώστε να δούμε και για firmware. Edited February 22, 2014 by Finn Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Tiby Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 M7_UL PVT SHIPO S-ON RH HBOOT-1.55.000 RADIO-4A.21.3263.04 OPENDSP-V32.120.274.0909 OS-3.63.708.3 eMMC-BOOT 2048 OTC 29 2013,17:34:05.0 αυτά είναι όλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Πάνω πάνω λέει LOCKED ή RELOCKED; Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Tiby Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 tempered unlocked Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Οκ. Λοιπόν αν προχωρήσεις σε S-OFF το κινητό σου θα είναι σε εργοστασιακή κατάσταση, πάνω πάνω θα λέει LOCKED και θα παιρνεις κανονικά αναβαθμίσεις. It's your call. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Tiby Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 με έχει καλύψει απόλυτα. αλλά αν είναι Locked και βάλω τα πάντα στοκ θα μπορώ να το χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο ή θα θέλει πάλι unlock? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Ναι θα μπορείς. LOCKED σημαίνει κλειδωμένος bootloader Όχι ότι κλείδωσε το κινητό και δε μπορείς να το χρησιμοποιησεις Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Tiby Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα :) θα ενημερώσω σχετικά μόλις το ετοιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Στο fb στην επίσημη σελίδα της HTC βγήκε ανακοίνωση ότι εγγριθηκε η διανομή του kit kat από t mobile ,και να κοιτάμε γιατί θα έρθει από μέρα σε μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Εδώ σε ελληνικό πάντως, είμαστε ακόμη σε αναμονή για την ώρα. Είμαι πολύ περίεργος να δω πόσο καιρό μετά θα μας την δώσουν αυτή την αναβάθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 εγώ βλέπω οτι πολλά branded την πήραν ηδη ενω τα unbranded οχι..παραφιλολογια μου φαινεται εν τελει το θεμα με τις αμεσες αναθμίσεις στα unbranded.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 εγώ βλέπω οτι πολλά branded την πήραν ηδη ενω τα unbranded οχι..παραφιλολογια μου φαινεται εν τελει το θεμα με τις αμεσες αναθμίσεις στα unbranded.. Στο τέλος θα αποτρεπουμε τον κόσμο: -ρώτα μήπως είναι Ελληνικό. -γιατί είναι κακό; -να μωρέ, υπάρχει θέμα με τις αναβαθμίσεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Σε t mobile ήρθε κανενός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Για ποια αναβαθμιση μιλατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Εδω κάτοχος t mobile ακόμα δεν έχει έρθει κάτι. Περιμένουμε από μέρα σε μέρα. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Για ποια αναβαθμιση μιλατε? Για την kit Kat μιλάμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Καλημέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ΟΝΕ αλλά σε μαύρο χρώμα, επειδή στην Ελλάδα δεν το φέρνουν θα πρέπει να το πάρω μεταχ/μενο ή καινούργιο από εξωτερικό. θα ήθελα να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω για να μην εχω προβλήματα (ειδικά με το 4G). διάβασα κάτι για διαφορετικά μοντέλα και διαφορετικές κάμερες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Με το 4g δεν χρειάζεται να προσέξεις κάτι. Πρέπει να προσεξεις να πάρεις όσο πιο πρόσφατη παρτίδα μπορείς. Το expansys έχει σίγουρα τελευταίες παρτίδες. Λογικά και το αμαζον. Η παρτίδα φαίνεται από το serial number. Σε μεταχειρισμένο ζήτα το sn για να εξακριβωσεις ημερομηνία κατασκευής. Ζήτα το sn και απο τα μαγαζιά.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Με το 4g δεν χρειάζεται να προσέξεις κάτι. Πρέπει να προσεξεις να πάρεις όσο πιο πρόσφατη παρτίδα μπορείς. Το expansys έχει σίγουρα τελευταίες παρτίδες. Λογικά και το αμαζον. Η παρτίδα φαίνεται από το serial number. Σε μεταχειρισμένο ζήτα το sn για να εξακριβωσεις ημερομηνία κατασκευής. Ζήτα το sn και απο τα μαγαζιά.. Γιατι, οι παλιες παρτιδες τι προβλημα εχουν; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 μωβ πεπλο στη καμερα δυστυχως.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts