nek46 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Καλημέρα. Κατέβασα την εφαρμογή της MS για email και δε συγχρονίζει τις επαφές. Ενώ είχε βγάλει ειδοποίηση ότι θα συγχρονιστούνε οι επαφές με το τηλέφωνο. Παλιά πριν το hard reset μια χαρά όλα.. καμια ιδέα ? και φυσικά είναι τσεκαρισμένο στο τηλεφωνικό κατάλογο "πολλές πηγες" το outlook EDIT: OK.....πέρασα στο PC από outlook στο google,μετά συγχρονισμός στο κινητό,διαγραφή διπλών επαφών και μια χαρά. Το θέμα είναι γιατί δε συγχρόνισε κανονικά. Δε πειράζει ο Rossi είναι στους 18....έχουμε κέφια:lol: Eλεγα να ρωτησω στο νημα του m8 αλλα ειδα το σχολιο σου:):) για τον vale:happy::happy: μηπως εχεις συγχρονιση το ημερολογιο σου με το calendar του moto gp, να μου πεις τη ωρα σου δειχνει τον επομενο αγωνα Πρεπει να το παρει - σηκωσει φετος :up: Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Το σκέφτηκα και αυτό σχετικά με τις εταιρίες και τα αξεσουάρ τους. Αργεί πολύ με τον φορτιστή της samsung, με βλέπω να τρέχω να αγοράζω καινούργιο! :P Αα και μια απορία, πόσο πιάνει αυτή η ΚΙΝΗΤΑΡΑ τώρα? Μιλάμε πάντα για άριστη κατάσταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Το σκέφτηκα και αυτό σχετικά με τις εταιρίες και τα αξεσουάρ τους. Αργεί πολύ με τον φορτιστή της samsung, με βλέπω να τρέχω να αγοράζω καινούργιο! :P Αα και μια απορία, πόσο πιάνει αυτή η ΚΙΝΗΤΑΡΑ τώρα? Μιλάμε πάντα για άριστη κατάσταση! Και εγω εχω ενα απο s3 αι μια χαρα φορτιζει. Και κανα 170αρι θα λεγα. αντε 200 τοπ αν βρεις κανενα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Εγώ πάλι που δανείζω τον φορτιστή του one σε συνάδελφο με S4mini κάνει το δικό της 4 ώρες να φορτίσει.... Μάλλον κάτι παίζει με τους φορτιστές μεταξύ των δύο εταιριών. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Δεν παρουσιάζεται στο δικό μου το πρόβλημα για να έχω εικόνα, αλλά απο ότι είδα το app απλά δηλώνει Google DNS 8.8.8.8 και 8.8.4.4 στην συσκευή. Αν είναι έτσι γιατί δεν αλλάζετε το DHCP scope στον router ώστε να μοιράζει αυτούς αντί του ISP; Έτσι δεν θα χρειάζεται το app. Ευχαριστώ πολύ νομίζω ότι έφτιαξε ελπίζω να με εσωσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 βοήθειαααααα μου έχει σπάσει το νευρικό μου σύστημα , πήρα ένα htc m7 και δεν έχει την ελληνική γλώσσα ,προσπάθησα με το morelocate 2 αλλά τίποτα δεν την δέχεται και μου ζητάει pm grant jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATION ,δεν μπορώ να το κάνω κατέβασα διάφορα που ζητάει αλλά επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι καλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη, υπάρχει περίπτωση να το κάνω ή κάποιος άλλος τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Να αλλάξεις ρομ και να βάλεις μια που έχει ελληνικά, σχεδόν όλες δλδ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Να αλλάξεις ρομ και να βάλεις μια που έχει ελληνικά, σχεδόν όλες δλδ υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για τον τρόπο που γίνεται? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 βοήθειαααααα μου έχει σπάσει το νευρικό μου σύστημα , πήρα ένα htc m7 και δεν έχει την ελληνική γλώσσα ,προσπάθησα με το morelocate 2 αλλά τίποτα δεν την δέχεται και μου ζητάει pm grant jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATION ,δεν μπορώ να το κάνω κατέβασα διάφορα που ζητάει αλλά επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι καλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη, υπάρχει περίπτωση να το κάνω ή κάποιος άλλος τρόπος? Την εντολή την τρέχεις μέσω υπολογιστή και πίστεψέ με είναι πολύ πιο έυκολο από το να αλλάξεις rom.. Αν δεν το καταφέρεςις στείλε μου pm να το κάνουμε μαζί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 στης επισημάνσεις μπορούμε να βάλουμε και ελληνικές να τρέχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 (edited) Καλησπέρα, εδώ και μερικές ημέρες μου βγάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ένα notification με Sign-in Request στο gmail account που έχω συνδέσει στο κινητό, πατάω πάνω του και μετά βγάζει ένα popup όπου γράφει "Checking info..." και δεν εξαφανίζεται το notification (με long press εμφανίζει ότι είναι του Google play services). Έχει τύχει σε κανέναν άλλον? Έχω ViperOne 8.0.0 με όλα τα latest updates από play store. Edited October 19, 2015 by MaterialDefender Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 (edited) Παρομοίως. Μου το έκανε δύο φορές η εφαρμογή εργασίες. Απενεργοποίησα και ξαναενεργοποίησα την εμφάνιση ειδοποιήσεων από την εφαρμογή και δε μου το έκανε ξανά μέχρι τώρα. Με στοκ εγώ. Edited October 19, 2015 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Παρομοίως. Μου το έκανε δύο φορές η εφαρμογή εργασίες. Απενεργοποίησα και ξαναενεργοποίησα την εμφάνιση ειδοποιήσεων από την εφαρμογή και δε μου το έκανε ξανά μέχρι τώρα. Με στον εγώ. Αυτό μου το κάνει και εμένα, και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Μόνο με επανεκκίνηση φεύγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Δοκίμασε αυτό που έκανα εγώ. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Παρομοίως. Μου το έκανε δύο φορές η εφαρμογή εργασίες. Απενεργοποίησα και ξαναενεργοποίησα την εμφάνιση ειδοποιήσεων από την εφαρμογή και δε μου το έκανε ξανά μέχρι τώρα. Με στοκ εγώ. Δοκίμασε αυτό που έκανα εγώ. Το έχω δοκιμάσει αυτό με τις ειδοποιήσεις αλλά τίποτα. Μένει εκεί κολλημένο και αναγκαστικά κάνω επανεκκίνηση. Έχω απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις και προς το παρόν δεν έχει ξανά εμφανιστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Αν μου το ξανακάνει θα ενημερώσω πιο λεπτομερώς για να αποφεύγουμε την επανεκκίνηση. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 στης επισημάνσεις μπορούμε να βάλουμε και ελληνικές να τρέχουν? πόσο σας κρατάει η μπαταρία εμένα με ελάχιστη χρήση 36 ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 πόσο σας κρατάει η μπαταρία εμένα με ελάχιστη χρήση 36 ώρες Μετά το wipe της cache με ελάχιστη χρήση φτάνω περίπου τις 20-24! Συνήθως όμως κάνω μέτρια χρήση και η μέρα βγαίνει άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 (edited) Μετά το wipe της cache με ελάχιστη χρήση φτάνω περίπου τις 20-24! Συνήθως όμως κάνω μέτρια χρήση και η μέρα βγαίνει άνετα. τώρα ξέρω κουράζω αλλά μπορούμε να κάνουμε κάτι για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας? και κάτι άλλο όταν έρχεται μια ειδοποίηση το κινητό δονείται και έχει ήχο μέχρι να δεις την ειδοποίηση, υπάρχει τρόπος να σταματήσω τον ήχο και την δόνηση ? διπλό κτύπημα της οθόνης για να ανοίξει όταν είναι στην αδράνεια υπάρχει? Edited October 20, 2015 by gsserv10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 πόσο σας κρατάει η μπαταρία εμένα με ελάχιστη χρήση 36 ώρες Όταν λες ελάχιστη χρήση τι εννοείς; Δώσε κάποια στοιχεια παραπάνω. 36 ώρες δεν είναι λίγο. Αν μπορείς πέρνα το GSAM και δώσε μας στοιχεία για: Screen Time, φωτεινότητα, σήμα κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 36 ώρες; Ουαου!! Ούτε στα πιο τρελά όνειρα δεν το έχω δει αυτό.... Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 36 ώρες; Ουαου!! Ούτε στα πιο τρελά όνειρα δεν το έχω δει αυτό.... Κι εγώ βγάζω τόσο, αλλά όχι με πάρα πολύ SOT. Με κανένα 2ωρο π.χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Καποια στιγμή πρόσφατα που έιχα μετρήσει SoT με GSAM ήμουν κάπου στις 3 και κάτι ώρες (μέχρι μπαταρία 8% περίπου μια και από εκεί και πέρα το 0% ήταν θέμα λεπτών). Από εκεί και πέρα με 7 (+/-) ώρες airplane η μπαταρία κρατάει 24-26 ώρες χρήσης μέχρι να μπεί σε φόρτιση. Εννοείται 3G μόνιμα ON όταν είμαι εκτός σπιτιού και στο σπίτι μόνιμα wifi (χωρίς να κλείνω data όμως). Φωτεινότητα auto στο 35-40% και GPS στο battery saving. 4G δεν ενεργοποιώ γιατί πέφτω από τις 24-26 ώρες και θα έχω θέμα μετά (πραγματικό ή ψυχολογικό δεν έχει σημασία - θα έχω πρόβλημα να αισθάνομαι ότι δεν θα βγει η μέρα). Παιχνίδια δεν παίζω και γενικά έχω καλό (ίσως όχι τέλειο ) σήμα. 36 ώρες ποτέ όμως, υποθέτω ότι πρέπει να κλείνω data και αυτό δεν παίζει, ή να αφήνω το τηλ. idle για πολύ ώρα που επίσης δεν παίζει. edit: πάντως το κινητάκι τα σπάει ακόμα και τώρα. Είναι σφαίρα και ούτε χικ δεν κάνει. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Πάνω κάτω ίδια χρήση έχουμε, απλά το βράδυ όταν κοιμάμαι κλείνω data/wifi και airplane δε βάζω καθόλου. Κατά τα άλλα όλη μέρα ανοιχτά με συνεχείς συγχρονισμούς (πολλά email accounts, FB, Viber, Hangouts, Twitter, Instagram), φωτεινότητα χαμηλά και καθόλου παιχνίδια. Βλέπω πολύ μεγάλη διαφορά πάντως μεταξύ wifi και 3G. Δηλαδή όταν είμαι έξω έχω πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση, ακόμα κι αν δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα. http://i.imgur.com/VYMuBqp.png?2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Καλησπέρα παιδιά, έχει αλλάξει κανείς μπαταρία στο m7 καπου στην Αθήνα; Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί, γιατι η μπαταρία μου έχει κλατάρει για τα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts