Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παρεα.εχει κανεις αλλος προβλημα καταναλωσης μπαταριας στην αναμονη;το google services την εχει ξεσκισει την μπαταρια..νερει κανεις για ποιο λογο;

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημερα,εδω κ 1 βδομδα εσβησε ξαφνικα η οθονη του κινητου.το εβαζα για φορτιση κ φορτιζε κανονικα,ενα ξυπνητηρι που ειχα καθημερινο χτυπαει κανονικα,οθονη ομως πουθενα.κ πανω που το πηρα αποφαση οτι θα του αλλαξω οθονη χθες λεω κατσε να δοκιμασω για hard reset με τα κουμπια.κ οντως το κινητο ανοιξε κ το εκανα αλλα τωρα ερχεται το κουλο,οποτε κλεινει η οθονη ανοιγει μονο με power button k volume down.οσο ειναι ανοιχτη λειτουργει κανονικα το τηλ αλλα το θεμα ειναι να μην σβησει,ε?:ninja:

εχει ξαναζησει κανεις αυτην την εκπληκλτικη εμπειρια???????

LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!!

Καλησπερα παρεα.εχει κανεις αλλος προβλημα καταναλωσης μπαταριας στην αναμονη;το google services την εχει ξεσκισει την μπαταρια..νερει κανεις για ποιο λογο;

Γενικά διαβάζω διάφορα για την τελευταία (τις τελευταίες;) αναβαθμίσεις των google services για μπαταρία, απώλεια ήχου στις κλήσεις κ.λπ...

Μια ερώτηση για αγορά. Ανάμεσα ατα ελληνικά καταστήματα που βλέπω πως έχουν το μαύρο είναι το ibuy και το Kaiser σε υπερβολικά χαμηλή τιμή από τα υπόλοιπα. Έχει αγοράσει κανείς από εκεί; Οι συσκευές είναι ευρωπαϊκές και όχι Ελληνικές, αυτό σημαίνει παραεισαγωγής;

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Γενικά διαβάζω διάφορα για την τελευταία (τις τελευταίες;) αναβαθμίσεις των google services για μπαταρία, απώλεια ήχου στις κλήσεις κ.λπ...

Μια ερώτηση για αγορά. Ανάμεσα ατα ελληνικά καταστήματα που βλέπω πως έχουν το μαύρο είναι το ibuy και το Kaiser σε υπερβολικά χαμηλή τιμή από τα υπόλοιπα. Έχει αγοράσει κανείς από εκεί; Οι συσκευές είναι ευρωπαϊκές και όχι Ελληνικές, αυτό σημαίνει παραεισαγωγής;

εγω εχω αγορασει 2 συσκευες απο το kaiser στην πανεπιστημιου κ ενας φιλος μου ενα tablet..

ολλες η συσκευες ειχαν εγγυηση απο το επισιμο service στην ελλαδα.

συγκεκριμενα σε μια συσκευη χριαστηκε να παει service και τους το πηγα σε αυτους.η εξηπηρετηση ηταν αψογη κ την συσκευη την ειχα πισω στα χερια μου σε 5 εργασιμες ετοιμη. μαρκας samsung η συσκευη.

καλο θα ειναι να τους ροτησεις για μενα ομως πριν την αγορα,οτι απορια εχεις κ αν η συσκευη που θες εχει εγγυηση απο το επισημο service στην ελλαδα. ;)

Ευχαριστώ jimbadou αυτό ακριβώς ήθελα να μάθω :) Γενικά δεν είναι το ίδιο το σέρβις το θέμα (επικοινώνησα με την HTC Ελλάδος και μου είπαν πως ακόμα και οι παραεισαγωγής καλύπτονται) αλλά η ίδια η συμπεριφορά του καταστήματος σε τυχόν επιστροφή.

Όσον αφορά τη γλώσσα (που το διαφημίζουν ως English EU, κάποιοι όπως το bird γράφουν ότι δεν έχει ελληνικό μενού/πληκτρολόγιο) φαντάζομαι ισχύει ότι και σε συσκευή που είχα πάρει από birphone, με το που βάλεις ελληνική sim γυρίζουν τα πάντα σε ελληνικά.

Edited by akpe

Κακα μαντατα!!μπλε πεπλο..ειμαι unlocked bootloader.αλλα ειναι πολυ δυσκολο για εμενα να κανω soff και να κλειδωσω bootloader.υπαρχει περιπτωση να γινει η δουλεια χωρις να μπω στην διαδικασια να κανω χακεριες;;

Κακα μαντατα!!μπλε πεπλο..ειμαι unlocked bootloader.αλλα ειναι πολυ δυσκολο για εμενα να κανω soff και να κλειδωσω bootloader.υπαρχει περιπτωση να γινει η δουλεια χωρις να μπω στην διαδικασια να κανω χακεριες;;

Aν εισαι με hboot 1.57 μπορεις να το κανεις s off μονο επι πληρωμη με το sunsaine root που κανει 21 ευρω

αν εχεις hboot 1.55 η πιο πισω, λιγο απιθανο στειλε μου pm να σου τι να δοκιμασεις.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Οχι με ξεκλειδωτο bootloader ξεχνας την εγγυηση δεν σε καλυπτει , o μονος τροπος για s off

ειναι οτι σου ειπα , ειναι πανευκολο αλλα επι πληρωμη

Aπό τη δική μου εμπειρία με το μωβ πέπλο, και ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος, με χρήση φλας και με κοντινή φωτογράφηση στο 75% των περιπτώσεων το πρόβλημα μειώνεται αισθητά, σχεδόν εξαφανίζεται. Αν δεν είναι τόσο εμφανές, προσπάθησε να παίξεις λίγο με το φλας ή ακόμα και τις ρυθμίσεις του ISO (δεν έχω δυστυχώς ακόμα τη συσκευή για να σου πω πιο συγκεκριμένα) μήπως μειωθεί. Αν τυχόν χειροτερέψει στο μέλλον τότε το επαναφέρεις και το πας, απλά είναι ζόρι να το πας αυτή την περίοδο και να μείνεις χωρίς συσκευή στις γιορτές.

Τα είχα ξαναγράψει νομίζω όταν είχε ξανασυζητηθεί, τελευταία φορά που είχα επικοινωνήσει μαζί τους πριν από λίγο καιρό για το ίδιο θέμα, η «επίσημη» θέση της htc/arvato (και το επίσημη σε εισαγωγικά γιατί μάλλον αλλάζει κάθε λίγο ή εξαρτάται από το ποιόν θα ρωτήσεις!) είναι η εξής: Από μόνος του ο ξεκλείδωτος bootloader δεν σε πετάει εκτός εγγύησης, -αλλά- αν έχεις περάσει ανεπίσημο software (δηλαδή custom ROM, kernel ή recovery) είσαι εκτός 100%.

Από arvato μου είπαν μάλιστα ότι σε τέτοια περίπτωση η συσκευή πάει για αλλαγή πλακέτας -ανεξαρτήτως- της βλάβης. Ρώτησα συγκεκριμένα, «και για αλλαγή του power button ξέρω γω πάει για πλακέτα αν είναι πειραγμένο;», «ναι». Αμφιβάλλω ότι όντως είναι έτσι, ίσως η κοπέλα κάπου μπερδεύτηκε σε αυτά που της είπαν. Σκέψου τώρα να το στείλεις για αλλαγή του power και να σου ζητάνε χρέωση για αλλαγή πλακέτας επειδή είσαι root... :blink:

Οπότε καλύτερα να μην το ρισκάρεις και να προσπαθήσεις να το επαναφέρεις σε στοκ με s-off.

Edited by akpe

Από χθες το απόγευμα Όχι απλά έχω πρόβλημα στις κλήσεις,δε μπορώ να ακούσω ούτε να με ακούσουν σχεδόν σε καμία κλήση,από τις 40, στις 3-4 μπόρεσα και μίλησα..ελπίζω να φταιει το Google play services..

Από χθες το απόγευμα Όχι απλά έχω πρόβλημα στις κλήσεις,δε μπορώ να ακούσω ούτε να με ακούσουν σχεδόν σε καμία κλήση,από τις 40, στις 3-4 μπόρεσα και μίλησα..ελπίζω να φταιει το Google play services..

Δοκιμασα τα πάντα.Και όταν λέω τα πάντα το εννοώ.Έφτιαξε μόνο με εργοστασιακές ρυθμίσεις. Format δηλαδή.

Kαι εγω που σας ειπα πριν 3 μερες πως δεν εχω θεμα με τις κλησεις ,τωρα εχω και εγω μετα τα τελευταια update στο play service

και στο service pack της htc δεν εχουμε ηχο νεκρη η συσκευη, ξεκαθαρη απαντηση για το ποιο απο τα 2 update φταιει

δεν εχουμε παρει

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ πως ειμαι με custom rom στο xda εχει ανοιξει νημα για εμας που εχουμε viper rom και το προβλημα του ηχου

Μια απο της λυσεις που προτεινεται μεχρι στιγμης στο xda για custom rom ειναι παγωμα η απενεργοποιηση του play service

Και εγω ξανα περασα το backup μου παγωσα το play service και εχω ηχο.

Για την επισημη ρομ δεν εχω αποψη.

Καλησπερα φιλε μου.ευχαριστω για την απαντηση σου..εγω στοκ ειμαι με reser guru.το θεμα ειναι οτι ειμαι λιγο ασχετος να παω soff και να κανω ιστοριες.μαλλον το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να παρω ενα τηλεφωνο να μου πουν τι γινετε..ευχαριστω και παλι!

Καλησπέρα.

Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τρόπο για S-off σε htc με hboot 1.57 .

Δυστυχώς το firewater δεν δουλεύει πλέον.

Το sunshine είναι επί πληρωμή 25 δολλάρια οπότε το αφήνω σαν τελευταία λύση.

Προσπαθώ με το rumrunner αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει κάτι.

Υπάρχει κάποιος που να είναι s-off με hboot 1.57 να μας πει τι έκανε?

Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα.

Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τρόπο για S-off σε htc με hboot 1.57 .

Δυστυχώς το firewater δεν δουλεύει πλέον.

Το sunshine είναι επί πληρωμή 25 δολλάρια οπότε το αφήνω σαν τελευταία λύση.

Προσπαθώ με το rumrunner αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει κάτι.

Υπάρχει κάποιος που να είναι s-off με hboot 1.57 να μας πει τι έκανε?

Ευχαριστώ πολύ.

Αν εισαι με UL hboot 1.57 δοκιμασε αυτη την ρομ ισως σου βγει

http://forum.xda-developers.com/htc-one/general/guide-htc-one-m7-hboot-1-57-s-off-t2807762

Δοκιμασα αρκετες cm aosp rom διαφορετικους kernel δεν καταφερα τιποτα , στο τελος πληρωσα τα 21 ευρω για το sunshine

hboot 1.57 ul εχω .Υποψιν το sunshine θελει stock kernel για να γινει το s off.

Edited by nek46

Αν εισαι με UL hboot 1.57 δοκιμασε αυτη την ρομ ισως σου βγει

http://forum.xda-developers.com/htc-one/general/guide-htc-one-m7-hboot-1-57-s-off-t2807762

Δοκιμασα αρκετες cm aosp rom διαφορετικους kernel δεν καταφερα τιποτα , στο τελος πληρωσα τα 21 ευρω για το sunshine

hboot 1.57 ul εχω .Υποψιν το sunshine θελει stock kernel για να γινει το s off.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και εγώ ακόμα τίποτα.

Μου κάνει εντύπωση πως για να γυρίσω σε εργοστασιακή rom θα πρέπει να πληρώσω 21 ευρώ...

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και εγώ ακόμα τίποτα.

Μου κάνει εντύπωση πως για να γυρίσω σε εργοστασιακή rom θα πρέπει να πληρώσω 21 ευρώ...

Ποιός στο είπε αυτό? Δεν ισχύει με την καμία. Τα €21 είναι για να κάνεις s-off, αν θέλεις, όχι για να γυρίσεις σε stock rom. Μην λέτε ότι θέλετε....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Kαι εγω που σας ειπα πριν 3 μερες πως δεν εχω θεμα με τις κλησεις ,τωρα εχω και εγω μετα τα τελευταια update στο play service

και στο service pack της htc δεν εχουμε ηχο νεκρη η συσκευη, ξεκαθαρη απαντηση για το ποιο απο τα 2 update φταιει

δεν εχουμε παρει

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ πως ειμαι με custom rom στο xda εχει ανοιξει νημα για εμας που εχουμε viper rom και το προβλημα του ηχου

Μια απο της λυσεις που προτεινεται μεχρι στιγμης στο xda για custom rom ειναι παγωμα η απενεργοποιηση του play service

Και εγω ξανα περασα το backup μου παγωσα το play service και εχω ηχο.

Για την επισημη ρομ δεν εχω αποψη.

Με viper και γω και με ένα clear Calvin cache δουλεύει κανονικά μέχρι στιγμής,ας ελπίσουμε ότι θα κρατήσει ..

Ποιός στο είπε αυτό? Δεν ισχύει με την καμία. Τα €21 είναι για να κάνεις s-off, αν θέλεις, όχι για να γυρίσεις σε stock rom. Μην λέτε ότι θέλετε....

Όταν είμαι tampered και unlocked με S-on και viperRom πως γυρίζω πίσω σε stock χωρίς να γίνω s-off πρώτα για να σβήσω tampered και να γίνω locked?To Ruu δε θα περάσει ποτέ χωρίς αυτά.

Μόλις επαναφέρεις stock /system, /boot και /recovery θα φύγει το tampered. Το μόνο που θα μείνει θα είναι να λέει ο bootloader Relocked αντί για Locked, αλλά αυτό δεν σε πειράζει, εγγύηση θα περάσεις κανονικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Μόλις επαναφέρεις stock /system, /boot και /recovery θα φύγει το tampered. Το μόνο που θα μείνει θα είναι να λέει ο bootloader Relocked αντί για Locked, αλλά αυτό δεν σε πειράζει, εγγύηση θα περάσεις κανονικά.

Με πιο τρόπο θα επαναφέρω stock /system, /boot και /recovery ? Έχω την Guru_Reset_M7_2.24.111.3 που θεωρητικά έκανε αυτό που λες αλλά πάλι τα ίδια μόλις πήγαινα να κάνω update μου έλεγε ότι έχω πειραγμένη συσκευή και δεν προχώραγε.

Αν ξέρεις κάτι παραπάνω πες μου σε παρακαλώ το ψάχνω μέρες! :D

Ευχαριστώ.

Kαλησπερα @ αγγελε και xvipes μιας και ειστε με viper ,εχετε αυτο το θεμα οταν γυριζετε σε landscape mode, ρωτησα 2 φορες

στο xda αλλα δεν πηρα απαντηση, και αλλη μια ερωτηση οταν βαζω τα μαμα ακουστικα για να ακουσω μουσικη, παταω το πλαινο πληκτρο της εντασης και δεν χαμηλωνει ,ακουγετε παντα στο μαξιμουμ η μουσικη, χωρις ακουστικα δεν με ενοχλη

αλλα με τα ακουστικα ειναι καπως...

http://s1.postimg.org/mttp45pp7/Screenshot_2014_12_14_11_53_40.jpg

Με πιο τρόπο θα επαναφέρω stock /system, /boot και /recovery ? Έχω την Guru_Reset_M7_2.24.111.3 που θεωρητικά έκανε αυτό που λες αλλά πάλι τα ίδια μόλις πήγαινα να κάνω update μου έλεγε ότι έχω πειραγμένη συσκευή και δεν προχώραγε.

Αν ξέρεις κάτι παραπάνω πες μου σε παρακαλώ το ψάχνω μέρες! :D

Ευχαριστώ.

Εχεις περασει στοκ ρικοβερυ;σκαι εγω ετσι γυρισα στοκ και εχω κανει πολλα update.φαντασου οτι με reser guru πηγα σε 4.2.2 και σενσε 5.5 τωρα εχω κανει 3 η 4 update ota κανονικα.απλα οταν με ρωτησε αν θελω στοκ ρικοβερυ του ειπα ναι.και χωρις ροοτ βεβαια.εγω δεν εχω tempered flag.αμα κανω τον bootloader relocked θα περασω εγγυηση κανονικα;περιεργο μου φαινετε