kollatos Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ξεκινά με ένα fastboot getvar all και μετά θα δούμε τι πρέπει να κάνεις για να γυρίσει σε stock + locked... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ξεκινά με ένα fastboot getvar all και μετά θα δούμε τι πρέπει να κάνεις για να γυρίσει σε stock + locked... διάβασα σε ένα παλιό σου ποστ έλεγες για μια odexed rom μαζί με ένα recovery αρχείο. τα κατέβασα, αν τα φλασάρω το ένα πίσω από το άλλο δεν θα γυρίσει σε στοκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Ναι θα γυρίσει, απλά πρόσεξε να επιλέξεις τη σωστή rom για το κινητό σου και να τσεκάρεις ότι είναι όλα εντάξει πριν κλειδώσεις τον bootloader.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Ναι θα γυρίσει, απλά πρόσεξε να επιλέξεις τη σωστή rom για το κινητό σου και να τσεκάρεις ότι είναι όλα εντάξει πριν κλειδώσεις τον bootloader.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224752 αυτή την ρόμ κατέβασα μαζί με το recovery που έχει μαζί. δεν έχω s-off. τι άλλο να προσέξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224752 αυτή την ρόμ κατέβασα μαζί με το recovery που έχει μαζί. δεν έχω s-off. τι άλλο να προσέξω? Αυτή είναι για stock unbranded συσκευές. Αν και το δικό σου είναι unbranded τότε είσαι μια χαρά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Και μιας και το αναφέρατε και για να μην μπλέξω με όλο το νήμα μπορεί κάποιος να μου πει τα βήματα για να βάλω μια ρομ επειδή από αυτά που διάβασα πελαγωσα λίγο και δεν μου φάνηκαν τόσο απλά όσο όταν το έκανα με το nexus? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Και μιας και το αναφέρατε και για να μην μπλέξω με όλο το νήμα μπορεί κάποιος να μου πει τα βήματα για να βάλω μια ρομ επειδή από αυτά που διάβασα πελαγωσα λίγο και δεν μου φάνηκαν τόσο απλά όσο όταν το έκανα με το nexus? Εχεις ξεκλειδωσει bootloader και εχεις βαλει custom recovery? Αν ναι, ειναι πανευκολο. Αν οχι, εχεις πολλη δουλεια, θελει "διαβασμα"!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 (edited) Το κινητό είναι απειραχτο Απλά κάπου το χασα με το s off και τις διαδικασίες.Ότι θέλει θέλει απλά χρειάζομαι ένα μπούσουλα για να ξεκινήσω. Επίσης κάτι άλλο έχω αγοράσει καπάκι για αντικατάσταση της πλατης..Επειδή δεν θέλω να το πάω αρβατο ξέρει κάποιος αν το αναλαμβάνει κάποιο άλλο μαγαζι; Edited October 4, 2014 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Παιδιά το κινητό μας μπορεί να κάνει κατοπτρισμό οθόνης σε τηλεόραση; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Αυτή είναι για stock unbranded συσκευές. Αν και το δικό σου είναι unbranded τότε είσαι μια χαρά. ναι γαλλικό unbranded είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Το κινητό είναι απειραχτο Απλά κάπου το χασα με το s off και τις διαδικασίες.Ότι θέλει θέλει απλά χρειάζομαι ένα μπούσουλα για να ξεκινήσω. Επίσης κάτι άλλο έχω αγοράσει καπάκι για αντικατάσταση της πλατης..Επειδή δεν θέλω να το πάω αρβατο ξέρει κάποιος αν το αναλαμβάνει κάποιο άλλο μαγαζι; Δες αυτο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Χαιρετώ.Ενδιαφέρομαι άμεσα για το κινητό μιας και θέλω κάτι ποιοτικό με λειτουργικό android χωρίς να είμαι power user.Υπάρχουν γνωστά προβλήματα-ελαττώματα που πρέπει να προσέξω? Σε θέμα υποστήριξης,γνωρίζετε μέχρι ποιά έκδοση λογισμικού θα πάει μιας και τελειώνει το 18μηνο? Ποιά είναι η καλύτερη τιμή που θα μπορούσα να το βρω στην Ελλάδα (αν υπάρχει κάτι καλύτερο από σκρουτζ) ή από πού να δω στο εξωτερικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Χαιρετώ.Ενδιαφέρομαι άμεσα για το κινητό μιας και θέλω κάτι ποιοτικό με λειτουργικό android χωρίς να είμαι power user.Υπάρχουν γνωστά προβλήματα-ελαττώματα που πρέπει να προσέξω? Σε θέμα υποστήριξης,γνωρίζετε μέχρι ποιά έκδοση λογισμικού θα πάει μιας και τελειώνει το 18μηνο? Ποιά είναι η καλύτερη τιμή που θα μπορούσα να το βρω στην Ελλάδα (αν υπάρχει κάτι καλύτερο από σκρουτζ) ή από πού να δω στο εξωτερικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ένα πρόβλημα υπάρχει και αυτό είναι στην κάμερα που μετά από κάποιο καιρό έβγαζε κάτι σαν μωβ χρώμα. Αυτό ήταν στις πρώτες παρτίδες και στη συνέχεια λύθηκε. Αν πάρεις καινούριο δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα, αν είναι μεταχειρισμένο θα πρέπει να το τσεκάρεις. Ανάλογα με τον αριθμό της συσκευής μπορείς να δεις πότε κατασκευάστηκε. Όσον αφορά στις εκδόσεις από ότι ξέρω θα πάρει και Android L κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrx8 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Ένα πρόβλημα υπάρχει και αυτό είναι στην κάμερα που μετά από κάποιο καιρό έβγαζε κάτι σαν μωβ χρώμα. Αυτό ήταν στις πρώτες παρτίδες και στη συνέχεια λύθηκε. Αν πάρεις καινούριο δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα, αν είναι μεταχειρισμένο θα πρέπει να το τσεκάρεις. Ανάλογα με τον αριθμό της συσκευής μπορείς να δεις πότε κατασκευάστηκε. Όσον αφορά στις εκδόσεις από ότι ξέρω θα πάρει και Android L κανονικά. Παιδιά Ποιός είναι ο αριθμός που δείχνει την ημερομηνία κατασκευής του κινητού?δεν μπορώ να τους καταλάβω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Παιδιά Ποιός είναι ο αριθμός που δείχνει την ημερομηνία κατασκευής του κινητού?δεν μπορώ να τους καταλάβω... Device serial number τα πρώτα αλφαριθμητικα πχ FA42xxxxxx Λεπτομερειες έχουν γραφτεί στο νήμα. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Χαιρετώ.Ενδιαφέρομαι άμεσα για το κινητό μιας και θέλω κάτι ποιοτικό με λειτουργικό android χωρίς να είμαι power user.Υπάρχουν γνωστά προβλήματα-ελαττώματα που πρέπει να προσέξω? Σε θέμα υποστήριξης,γνωρίζετε μέχρι ποιά έκδοση λογισμικού θα πάει μιας και τελειώνει το 18μηνο? Ποιά είναι η καλύτερη τιμή που θα μπορούσα να το βρω στην Ελλάδα (αν υπάρχει κάτι καλύτερο από σκρουτζ) ή από πού να δω στο εξωτερικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εγώ το πήρα καινούργιο το έχω δυο μήνες .πολύ καλό κινητό απλά η μπαταρία του είναι απαράδεκτη. Εμένα δεν είχε προβλήματα στην κάμερα αλλά μου παρουσίασε πρόβλημα στην δόνηση δεν λειτουργεί όπως και σε κάποιους άλλους που διάβασα πιο πίσω. Έχει 2 χρόνια εγγύηση από skroutz δεν το έχω πάει ακόμα μιας και δεν είμαι Αθήνα αυτή την στιγμή αλλά από ότι άκουσα σε ένα άλλο περιστατικό έκανε 40 μέρες να του έρθει. Νομίζω από skroutz θα το βρεις πιο φθηνά εκτός και αν ψάξεις εξωτερικό.διάβασα ένα άρθρο και android l θα πάρουν μόνο τα flagships αφήσανε λέει έξω ακόμη και το nexus 4 αξιόπιστη η πηγή αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ισχύσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Παρατήρησα χτες ότι ο φακός της πίσω κάμερας δεν είναι ακριβώς κεντραρισμένος, αλλά προς τα πάνω αριστερά (όπως το κοιτάζουμε). Δεν νομίζω φυσικά ότι επηρεάζει την ποιότητα των φωτογραφιών, αλλά είναι κάτι που μου έκανε εντύπωση σε σχέση με την όλη ποιότητα κατασκευής. Συμβαίνει και σε άλλα Μ7 αυτό? Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Εγώ το πήρα καινούργιο το έχω δυο μήνες .πολύ καλό κινητό απλά η μπαταρία του είναι απαράδεκτη. Εμένα δεν είχε προβλήματα στην κάμερα αλλά μου παρουσίασε πρόβλημα στην δόνηση δεν λειτουργεί όπως και σε κάποιους άλλους που διάβασα πιο πίσω. Έχει 2 χρόνια εγγύηση από skroutz δεν το έχω πάει ακόμα μιας και δεν είμαι Αθήνα αυτή την στιγμή αλλά από ότι άκουσα σε ένα άλλο περιστατικό έκανε 40 μέρες να του έρθει. Νομίζω από skroutz θα το βρεις πιο φθηνά εκτός και αν ψάξεις εξωτερικό.διάβασα ένα άρθρο και android l θα πάρουν μόνο τα flagships αφήσανε λέει έξω ακόμη και το nexus 4 αξιόπιστη η πηγή αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ισχύσει. Οταν λες απαραδεκτη μπαταρια τι εννοεις? Προσωπικα εγω (για την ιδια χρηση που κανω στα smartphone που εχουν περασει απο τα χερια μου) ειμαι αρκετα ευχαριστημενος....Το φορτιζω καθε βραδυ τις καθημερινες αλλα η μπαταρια του ειναι στο 40% εκει που τα υπολοιπα που ειχα δεν βγαζανε την μερα..... Παρατήρησα χτες ότι ο φακός της πίσω κάμερας δεν είναι ακριβώς κεντραρισμένος, αλλά προς τα πάνω αριστερά (όπως το κοιτάζουμε). Δεν νομίζω φυσικά ότι επηρεάζει την ποιότητα των φωτογραφιών, αλλά είναι κάτι που μου έκανε εντύπωση σε σχέση με την όλη ποιότητα κατασκευής. Συμβαίνει και σε άλλα Μ7 αυτό? Αυτο το εχω παρατηρησει και εγω....Μονο που εμενα ειναι κατω αριστερα (σε σχεση με το κεντρο του φακου)....Αυτο βεβαια δεν επειρεαζει τις φωτογραφιες μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Παιζει να εχει κανενας σας το HTCLockscreen.apk που εχει το double tap to sleep να μου το δωσει; Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Παιζει να εχει κανενας σας το HTCLockscreen.apk που εχει το double tap to sleep να μου το δωσει; Ευχαριστω πολυ https://drive.google.com/file/d/0Bwub9t5m1xpaeElRaGlBTTFaVUE/view?usp=sharing Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 https://drive.google.com/file/d/0Bwub9t5m1xpaeElRaGlBTTFaVUE/view?usp=sharing Μπορούμε να την βάλουμε και σε στοκ.? Γιατί από ότι βλέπω δεν μπορείς να κάνεις disable την ήδη υπάρχουσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Μπορούμε να την βάλουμε και σε στοκ.? Γιατί από ότι βλέπω δεν μπορείς να κάνεις disable την ήδη υπάρχουσα. Μόνο αν είσαι root, αλλιώς δεν μπαίνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 https://drive.google.com/file/d/0Bwub9t5m1xpaeElRaGlBTTFaVUE/view?usp=sharing Ευχαριστω πολυ,την εβαλα στο φακελο system/priv-app αντεκατεστησα την προηγουμενη αλλαξα και τα permiossions σε rw-r--r-- αλλα μου βγαζει μια aosp lockscreen χωρις να δουλευει το 2tap2sleep.Ξερεις μηπως τι φταιει;Ευχαριστω και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Τι να σου πω, σωστά το έκανες κι εγώ το ίδιο έκανα. Ίσως αν δοκίμαζες να το αλλάξεις από recovery? Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το QtADB. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Αν και δεν είναι θέμα μόνο του One αλλά γενικότερο στο Android υπάρχει κανένας τρόπος να τραβήξει στις επαφές high quality φωτογραφίες από το Facebook; Παλιά το έκανε (τουλάχιστον σε μένα), τώρα ελάχιστες έχει έτσι. Οι περισσότερες είναι low-quality και τις βγάζει με τις τελίτσες. Έχω διαβάσει για 2-3 apps, απλά ρωτάω αν κάποιος το έχει καταφέρει ώστε να τραβάει κανονικά τις φωτογραφίες στις επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts