ampalaeas Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδια μ ενδιαφερει το μαυρο αλλα αυτα που βλεπω στο σκρουτζ μ εχουν μπερδεψει. Βλεπω διαφορετικες ονομασιες οπως htc one black, htc one black eu, htc one black tmobile, htc one black vodafone. Θελω unbranded οποτε αποφευγω tmobile και vodafone. Με τα αλλα δυο τι γινεται γνωριζει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) Σήμερα πήγα να συνδεθώ σε ένα router και δεν έμπαινε με τίποτα. Το nexus δεν είχε κανένα πρόβλημα. Δεν είχα μπει δυστυχώς με την 4.3 επομένως δεν ξέρω αν φταίει το router ή η 4.4.2. Τελικά η λύση ήταν να τικαρω το DLNA auto-ip, στις advanced ρυθμίσεις του WiFi. Το γράφω όταν κάνετε την αναβάθμιση μήπως αντιμετωπίσετε παρόμοιο πρόβλημα. Τη λύση τη βρήκα από xda από διάφορους που αντιμετώπισαν πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε 4.4.2. Edited February 1, 2014 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Αυτό το πράγμα που, σχεδόν, σε κάθε αναβάθμιση η htc κάνει μπάχαλο το wifi, πραγματικά με ξεπερνάει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Αυτό το πράγμα που, σχεδόν, σε κάθε αναβάθμιση η htc κάνει μπάχαλο το wifi, πραγματικά με ξεπερνάει.. Το πρόβλημα επανήλθε και πάλι δε συνδέεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Σήμερα πήγα να συνδεθώ σε ένα router και δεν έμπαινε με τίποτα. Το nexus δεν είχε κανένα πρόβλημα. Δεν είχα μπει δυστυχώς με την 4.3 επομένως δεν ξέρω αν φταίει το router ή η 4.4.2. Τελικά η λύση ήταν να τικαρω το DLNA auto-ip, στις advanced ρυθμίσεις του WiFi. Το γράφω όταν κάνετε την αναβάθμιση μήπως αντιμετωπίσετε παρόμοιο πρόβλημα. Τη λύση τη βρήκα από xda από διάφορους που αντιμετώπισαν πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε 4.4.2. Ωχ ωχ ωχ, τέτοια ακούω και με βλέπω να κάθομαι στα αυγα μου και να μην κάνω το update. Πέρασα ήδη δύσκολες καταστάσεις Μετς την προηγούμενη :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Καλό θα ήταν να μας πει και κάποιο άλλο από τα παιδιά που έκαναν την αναβάθμιση αν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Καλό θα ήταν να μας πει και κάποιο άλλο από τα παιδιά που έκαναν την αναβάθμιση αν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα Για να μην παρεξηγούμαστε, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Όπως είπα παιδιά σ' ένα ρουτερ γίνεται στο οποίο δεν είχα δοκιμάσει καν με 4.3. Επομένως δεν ξέρω αν οφείλεται στην αναβάθμιση. Επειδή δεν είναι δικό μου το δίκτυο δε μπορώ να πειραματιστω, συν ότι μόνο το δικό μου κινητό δε συνδέεται. Όλα τα nexus, ένα note και ένα HTC desire s μπαίνουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Ναι η αρβατο εχει αναλαβει το σερβις της htc η επικοινωνια με την htc ειναι απλη και γρηγορη μπορει το call center να ειναι στο εξωτερικο αλλα μιλανε ελληνικα και βλεπουν την προοδο της επισκευης που καταχωρουν στην αρβατο οσον αφορα την επισκευη αυτη καθεαυτη, εμενα στη αρβατο μου αλαξαν camera module και μου το επεστρεψαν σε 2 εβδομαδες Τη συσκευή πως την παρέλαβες; Θέλω να πω είχε πουθενα "πληγές" που να μαρτυρούν πως έχει ανοιχτεί; Επίσης αν έχει θέμα με την κάμερα κανείς θα πρέπει να το παραδώσει το τηλέφωνο σε στοκ κατάσταση (Bootloader, Rom, κλπ). Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Καλό θα ήταν να μας πει και κάποιο άλλο από τα παιδιά που έκαναν την αναβάθμιση αν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα Δεν έχω την 4.4.2 αλλά από τότε που έβαλα την 4.4 δεν μπορώ να συνδεθώ στο ρούτερ του σπιτιού μου. Δοκίμασα πάρα πολλά κόλπα αλλά δεν φαίνεται να γίνεται τίποτα δυστυχώς. Κατέληξα να βάλω ένα δεύτερο ρουτεράκι σαν ενδιάμεσο και εκεί συνδέομαι χωρίς πρόβλημα. To πρόβλημα το είχε νομίζω κι ο kollatos αλλά τρέχει ρουταρισμένο και έβαλε ένα fix. Το έχει ποστάρει πριν αρκετές σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Καλό θα ήταν να μας πει και κάποιο άλλο από τα παιδιά που έκαναν την αναβάθμιση αν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα Όπως έχει αναφερθεί, το πρόβλημα υπάρχει σε ορισμένα modem/router μόνο. Το πιο σίγουρο είναι αυτό που είπε ο sotnem, βάζεις ένα άλλο modem/router. Με μια γρήγορη ματιά στο skroutz, τα modem/routers ξεκινούν από 23 ευρώ. Θεωρητικά μπορείς να πάρεις ένα router χωρίς να είναι και modem και να χρησιμoποιήσεις ως modem αυτό που έχεις. Τα σκέτα router ξεκινάνε από 15 ευρώ (για ασύρματα μιλάμε πάντα). Λογικά στο ebay θα τα βρεις και φθηνότερα. Ή ρώτα κάνα φίλο σου που άλλαξε πάροχο, λογικά υπάρχουν πολλά μεταχειρισμένα adsl modem/routers σε συρτάρια :-) Ή πέρνα το TWRP και βάλε το wifi fix. Τη συσκευή πως την παρέλαβες; Θέλω να πω είχε πουθενα "πληγές" που να μαρτυρούν πως έχει ανοιχτεί; Επίσης αν έχει θέμα με την κάμερα κανείς θα πρέπει να το παραδώσει το τηλέφωνο σε στοκ κατάσταση (Bootloader, Rom, κλπ). Σωστά; Εγώ το παρέδωσα S-OFF, και S-OFF μου το επέστρεψαν. Και το S-OFF προϋποθέτει bootloader unlocking. (παρεμπιπτόντως, για όσους ενδιαφέρονται για S-OFF, βγήκε ένα tool, το FIREWATER που είναι πιο εύκολο από το RUMRUNNER) Δεν είχε κάποια ζημιά στο casing όταν μου το επέστρεψαν. Είχα βάλει πλήρες σκιν όταν το έδωσα, όταν μου το επέστρεψαν είχαν αντικαταστήσει το screen protector (με ένα της πλάκας, το έβγαλα και έβαλα το δεύτερο που είχα) Λογικά και τα πίσω σκιν το ξεκόλλησαν και τα ξανακόλλησαν (ειδικά ) Πάντως μου έκλεισαν και ένα μικρό gap που υπήρχε :-) Για να το στείλεις για service, βγάλε το sim, και βάλε τη συσκευή σε ένα μικρό κουτί (όχι το δικό του), με απόδειξη αγοράς, και μια σελίδα αναφοράς προβλήματος που να αναφέρεις τι έχει. Αν στείλεις email στην HTC, αυτό που σου απαντάνε είναι το εξής: Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την HTC. Σχετικά με το ζήτημά σας, θα χρειαστεί να στείλετε την συσκευή για έλεγχο στο service Arvato στη λεωφόρο Κηφισού 38Α πάνω από τα ΚΤΕΛ, τηλέφωνο 2105197500 (Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-16:00) ή μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο στo 0080044127482 Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-21:00 για να σας αποστείλουμε δωρεάν courier στο χώρο σας για να παραλάβει την συσκευή. Πριν παραδώσετε την συσκευή αφαιρέστε όλα τα αξεσουάρ, κάντε ένα back up τα δεδομένα σας και να παραδώσετε μια φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς και αναφορά βλάβης. Αν είστε εκτός εγγύησης θα ενημερωθείτε για το κόστος επισκευής και σε περίπτωση που αρνηθείτε την επισκευή θα χρεωθείτε με 20 ευρώ για το κόστος ελέγχου. Ελπίζουμε να μπορέσαμε να επιλύσουμε το ζήτημά σας. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία ή δεν λυθεί το πρόβλημα της συσκευής σας, θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε για να ανταπεξέλθουμε άμεσα. Ευχαρίστησή μας να είμαστε στην διαθεσή σας και να σας εξυπηρετούμε οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 0080044127482 και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα μας http://www.htc.com/gr. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την συνεχή υποστήριξη. Με εκτίμηση, HTC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 (edited) Εγώ το παρέδωσα S-OFF, και S-OFF μου το επέστρεψαν. Και το S-OFF προϋποθέτει bootloader unlocking. (παρεμπιπτόντως, για όσους ενδιαφέρονται για S-OFF, βγήκε ένα tool, το FIREWATER που είναι πιο εύκολο από το RUMRUNNER) Δεν είχε κάποια ζημιά στο casing όταν μου το επέστρεψαν. Είχα βάλει πλήρες σκιν όταν το έδωσα, όταν μου το επέστρεψαν είχαν αντικαταστήσει το screen protector (με ένα της πλάκας, το έβγαλα και έβαλα το δεύτερο που είχα) Λογικά και τα πίσω σκιν το ξεκόλλησαν και τα ξανακόλλησαν (ειδικά ) Πάντως μου έκλεισαν και ένα μικρό gap που υπήρχε :-) Για να το στείλεις για service, βγάλε το sim, και βάλε τη συσκευή σε ένα μικρό κουτί (όχι το δικό του), με απόδειξη αγοράς, και μια σελίδα αναφοράς προβλήματος που να αναφέρεις τι έχει. Αν στείλεις email στην HTC, αυτό που σου απαντάνε είναι το εξής: Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την HTC. Σχετικά με το ζήτημά σας, θα χρειαστεί να στείλετε την συσκευή για έλεγχο στο service Arvato στη λεωφόρο Κηφισού 38Α πάνω από τα ΚΤΕΛ, τηλέφωνο 2105197500 (Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-16:00) ή μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο στo 0080044127482 Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-21:00 για να σας αποστείλουμε δωρεάν courier στο χώρο σας για να παραλάβει την συσκευή. Πριν παραδώσετε την συσκευή αφαιρέστε όλα τα αξεσουάρ, κάντε ένα back up τα δεδομένα σας και να παραδώσετε μια φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς και αναφορά βλάβης. Αν είστε εκτός εγγύησης θα ενημερωθείτε για το κόστος επισκευής και σε περίπτωση που αρνηθείτε την επισκευή θα χρεωθείτε με 20 ευρώ για το κόστος ελέγχου. Ελπίζουμε να μπορέσαμε να επιλύσουμε το ζήτημά σας. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία ή δεν λυθεί το πρόβλημα της συσκευής σας, θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε για να ανταπεξέλθουμε άμεσα. Ευχαρίστησή μας να είμαστε στην διαθεσή σας και να σας εξυπηρετούμε οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 0080044127482 και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα μας http://www.htc.com/gr. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την συνεχή υποστήριξη. Με εκτίμηση, HTC Ωραίος. Σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Έχω θέμα με την κάμερα (βαριέμαι λίγο τη διαδικασία -ειδικά αν έπρεπε να το δώσω σε στοκ κατάσταση-) αλλά μάλλον πρέπει να το προχωρήσω να τελειώνει. ;) Τί πρόβλημα είχες ακριβώς, το μωβ πέπλο, κλπ. Μετά την επισκευή οι εντυπώσεις σου; Γρήγορα πάντως σχετικά με αυτά που ακούμε για την Αρβάτο στο έφτιαξαν ε; Edited February 2, 2014 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 (edited) Ωραίος. Σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Έχω θέμα με την κάμερα (βαριέμαι λίγο τη διαδικασία -ειδικά αν έπρεπε να το δώσω σε στοκ κατάσταση-) αλλά μάλλον πρέπει να το προχωρήσω να τελειώνει. ;) Τί πρόβλημα είχες ακριβώς, το μωβ πέπλο, κλπ. Μετά την επισκευή οι εντυπώσεις σου; Γρήγορα πάντως σχετικά με αυτά που ακούμε για την Αρβάτο στο έφτιαξαν ε; Δεν είχα πρόβλημα με πέπλο, ούτε πριν ούτε μετά την επισκευή. Απλά κόλλαγε η φωτογραφική. Δηλαδή με το που έτρεχα το app της φωτογραφικής, ήταν σαν να μην μπορούσε να ανοίξει το φακό, και έδειχνε μαύρη οθόνη. Στην αρχή αυτό ήταν περιστασιακό και λύνοταν με ένα restart. Μετά έγινε μόνιμο και δεν ξεκόλλαγε με restart. Μετά την επισκευή δουλεύει μια χαρά. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις στο Δελτίο Επισκευής, αυτά που έκαναν είναι ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ, ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, ΕΛΕΓΧΟΣ Επειδή ήταν γερμανικό νόμιζα ότι μπορεί να το έστελναν γερμανία, αλλά το έφτιαξαν εδώ. Έκαναν 15 μέρες, οπότε ναι, πολύ καλός χρόνος για αυτά που ακούγονται για Αρβάτο (και γενικά πολύ καλός χρόνος σε σχέση με οποιαδήποτε εταιρία, δεδομένου ότι η επισκευή χρειάζονταν την προμήθεια ανταλλακτικού) Θα έλεγα αν έχεις κάποιο άλλο κινητό που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για μια περίοδο, στείλε το. Και όσον αφορά το stock/ξεστόκ, στην πραγματικότητα δεν έχω διαβάσει ούτε ένα μήνυμα που κάποιος να είπε ότι τον έβγαλαν εκτός εγγύησης λόγο root/bootloader unlocking. Edited February 2, 2014 by Nikos2k5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Δεν έχω την 4.4.2 αλλά από τότε που έβαλα την 4.4 δεν μπορώ να συνδεθώ στο ρούτερ του σπιτιού μου. Δοκίμασα πάρα πολλά κόλπα αλλά δεν φαίνεται να γίνεται τίποτα δυστυχώς. Κατέληξα να βάλω ένα δεύτερο ρουτεράκι σαν ενδιάμεσο και εκεί συνδέομαι χωρίς πρόβλημα. To πρόβλημα το είχε νομίζω κι ο kollatos αλλά τρέχει ρουταρισμένο και έβαλε ένα fix. Το έχει ποστάρει πριν αρκετές σελίδες. Ωχ, δε θέλω να ακούω τέτοια. Δηλαδή απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχει λύση. Διάβαζα ότι ίσως αν κανείς wipe cache μέσω recovery φτιάξει. Το έχεις δοκιμάσει; Factory reset έκανες; Προσπάθησα χθες να μπω recovery, αλλά δεν τα κατάφερα. In other news το κινητό έχει πολύ καλό δέκτη. Πιάνω σταθερά 3G σε ένα μέρος έξω από Θεσσαλονίκη , ενώ με το nexus και note 2 έπιανα με το ζόρι και όλο γύριζε σε 2G. Εκτός αν έφτιαξαν το δίκτυο από τον Οκτώβριο που είχα να έρθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Ωχ, δε θέλω να ακούω τέτοια. Δηλαδή απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχει λύση. Διάβαζα ότι ίσως αν κανείς wipe cache μέσω recovery φτιάξει. Το έχεις δοκιμάσει; Factory reset έκανες; Οι λύσεις είναι είτε εγκατάσταση του wifi fix είτε αλλαγή του access point. ...Προσπάθησα χθες να μπω recovery, αλλά δεν τα κατάφερα. Πιθανόν να έχεις stock recovery. Η είσοδος στο recovery δεν είναι θέμα τύχης ή συνθηκών. ...In other news το κινητό έχει πολύ καλό δέκτη. Πιάνω σταθερά 3G σε ένα μέρος έξω από Θεσσαλονίκη , ενώ με το nexus και note 2 έπιανα με το ζόρι και όλο γύριζε σε 2G. Εκτός αν έφτιαξαν το δίκτυο από τον Οκτώβριο που είχα να έρθω. Στο kitkat έχει και νέο radio, version 4A.23.3263.28 έναντι του version 4A.21.3263.04 στο 4.3 Εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα πριν και δεν είδα κάποια βελτίωση. Αν είδες κάποια βελτίωση, μπορεί να είναι λόγω βελτίωσης του radio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 (edited) Δεν είχα πρόβλημα με πέπλο, ούτε πριν ούτε μετά την επισκευή. Απλά κόλλαγε η φωτογραφική. Δηλαδή με το που έτρεχα το app της φωτογραφικής, ήταν σαν να μην μπορούσε να ανοίξει το φακό, και έδειχνε μαύρη οθόνη. Στην αρχή αυτό ήταν περιστασιακό και λύνοταν με ένα restart. Μετά έγινε μόνιμο και δεν ξεκόλλαγε με restart. Μετά την επισκευή δουλεύει μια χαρά. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις στο Δελτίο Επισκευής, αυτά που έκαναν είναι ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ, ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, ΕΛΕΓΧΟΣ Επειδή ήταν γερμανικό νόμιζα ότι μπορεί να το έστελναν γερμανία, αλλά το έφτιαξαν εδώ. Έκαναν 15 μέρες, οπότε ναι, πολύ καλός χρόνος για αυτά που ακούγονται για Αρβάτο (και γενικά πολύ καλός χρόνος σε σχέση με οποιαδήποτε εταιρία, δεδομένου ότι η επισκευή χρειάζονταν την προμήθεια ανταλλακτικού) Θα έλεγα αν έχεις κάποιο άλλο κινητό που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για μια περίοδο, στείλε το. Και όσον αφορά το stock/ξεστόκ, στην πραγματικότητα δεν έχω διαβάσει ούτε ένα μήνυμα που κάποιος να είπε ότι τον έβγαλαν εκτός εγγύησης λόγο root/bootloader unlocking. Ε ναι έτσι θα κάνω. Έχω συσκευή 2η (καμία σχέση βέβαια, αλλά θα κάνω υπομονή). Απλά το "Και όσον αφορά το stock/ξεστόκ, στην πραγματικότητα δεν έχω διαβάσει ούτε ένα μήνυμα που κάποιος να είπε ότι τον έβγαλαν εκτός εγγύησης λόγο root/bootloader unlocking" μπορούν να μας το επιβεβαιώσουν κι άλλοι που έχουν στείλει τη συσκευή τους για service (και ήναν πειραγμένη εννοείται). Εσύ το έδωσες S-OFF, Custom ROM, κλπ ; Edited February 2, 2014 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Οι λύσεις είναι είτε εγκατάσταση του wifi fix είτε αλλαγή του access point. Πιθανόν να έχεις stock recovery. Η είσοδος στο recovery δεν είναι θέμα τύχης ή συνθηκών. Στο kitkat έχει και νέο radio, version 4A.23.3263.28 έναντι του version 4A.21.3263.04 στο 4.3 Εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα πριν και δεν είδα κάποια βελτίωση. Αν είδες κάποια βελτίωση, μπορεί να είναι λόγω βελτίωσης του radio. Το ξέρω, απλά δεν ήξερα το συνδυασμό πλήκτρων όταν εμφανίστηκε το κόκκινο θαυμαστικό και μετά έπρεπε να φύγω και δε δοκίμασα ξανά. Και ναι, εχω stock recovery. Θα επανέλθω στο θέμα με το WiFi όταν πάω ξανά μέσα στον μήνα στο συγκεκριμένο router. Έκανα σύγκριση μεταξύ nexus και οne, δε μιλούσα για βελτίωση μεταξύ 4.3 και 4.4. Είναι γεγονός ότι το κινητό έχει το καλύτερο σήμα απ' τα κινητά που είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 ... Εσύ το έδωσες S-OFF, Custom ROM, κλπ ; S-OFF σίγουρα. Δεν θυμάμαι σίγουρα ποια rom είχα περάσει στο τέλος. Είτε μια custom rom που μοιάζει με την stock, είτε κάποια από εδώ. Εδώ έχει ένα guide για το πως να γυρίσεις σε 100% stock, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2358738 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Ωχ, δε θέλω να ακούω τέτοια. Δηλαδή απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχει λύση. Διάβαζα ότι ίσως αν κανείς wipe cache μέσω recovery φτιάξει. Το έχεις δοκιμάσει; Factory reset έκανες; Προσπάθησα χθες να μπω recovery, αλλά δεν τα κατάφερα. In other news το κινητό έχει πολύ καλό δέκτη. Πιάνω σταθερά 3G σε ένα μέρος έξω από Θεσσαλονίκη , ενώ με το nexus και note 2 έπιανα με το ζόρι και όλο γύριζε σε 2G. Εκτός αν έφτιαξαν το δίκτυο από τον Οκτώβριο που είχα να έρθω. Factory reset ναι έκανα. Επίσης έκανα και wipe cache μέσω recovery (μου το είχαν πει σε live chat που είχα ανοίξει με HTC USA). Μετά μου είπε να δοκιμάσω και κάτι άλλο μέσω recovery που ουσιαστικά ήθελε πάλι να στήσω το κινητό από την αρχή και δεν το δοκίμασα. Νομίζω ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με κάποια ρούτερ συγκεκριμένα. Δεν ξέρω αν εμφανίζεται μόνο στα δικά μας κινητά ή είναι γενικά θέμα της ΚιτΚατ (επειδή ακριβώς την ΚιτΚατ την έχουν πάρει λίγο κινητά, όταν έψαχνα εγώ τον Δεκέμβριο μόνο σε κάτι Νέξους πετύχαινα θέματα). Για μένα είναι λίγο χαζομάρα να πρέπει να έχω ακόμα μια συσκευή να "καίει" χωρίς λόγο στο σπίτι, αλλά το προτίμησα από το να ρουτάρω (είχα φτάσει στο παρα ένα, μάλιστα ρωτούσα και κάποια παιδιάαπό εδώ για τη διαδικασία). Τα μόνο δυο προβλήματα που είχα με την ΚιτΚατ ήταν αυτό με το ρούτερ και το πρόβλημα με το ΗΤC Backup που δεν λειτουργεί σωστά. Ίσως τώρα που περισσότερος κόσμος παίρνει την αναβάθμιση να γίνει πιο "διαδεδομένο" το πρόβλημα και να το φτιάξουν, αλλά δεν έχω δει πολύ κόσμο να το αντιμετωπίζει οπότε και πάλι δεν είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Factory reset ναι έκανα. Επίσης έκανα και wipe cache μέσω recovery (μου το είχαν πει σε live chat που είχα ανοίξει με HTC USA). Μετά μου είπε να δοκιμάσω και κάτι άλλο μέσω recovery που ουσιαστικά ήθελε πάλι να στήσω το κινητό από την αρχή και δεν το δοκίμασα. Νομίζω ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με κάποια ρούτερ συγκεκριμένα. Δεν ξέρω αν εμφανίζεται μόνο στα δικά μας κινητά ή είναι γενικά θέμα της ΚιτΚατ (επειδή ακριβώς την ΚιτΚατ την έχουν πάρει λίγο κινητά, όταν έψαχνα εγώ τον Δεκέμβριο μόνο σε κάτι Νέξους πετύχαινα θέματα). Για μένα είναι λίγο χαζομάρα να πρέπει να έχω ακόμα μια συσκευή να "καίει" χωρίς λόγο στο σπίτι, αλλά το προτίμησα από το να ρουτάρω (είχα φτάσει στο παρα ένα, μάλιστα ρωτούσα και κάποια παιδιάαπό εδώ για τη διαδικασία). Τα μόνο δυο προβλήματα που είχα με την ΚιτΚατ ήταν αυτό με το ρούτερ και το πρόβλημα με το ΗΤC Backup που δεν λειτουργεί σωστά. Ίσως τώρα που περισσότερος κόσμος παίρνει την αναβάθμιση να γίνει πιο "διαδεδομένο" το πρόβλημα και να το φτιάξουν, αλλά δεν έχω δει πολύ κόσμο να το αντιμετωπίζει οπότε και πάλι δεν είμαι σίγουρος. Αν είναι έτσι, τότε υπάρχει πιθανότητα να κάνω root, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο μια για πάντα σε αυτό το θέμα. Κρίμα πάντως να έχει τέτοιο θέμα με διαφορά router, γιατί απ' ότι καταλαβαίνω αυτό είναι το πρόβλημα. Πραγματικά αν ήταν άλλο κινητό θα έβραζα τώρα και θα είχε φύγει, έλα όμως που δεν έχει κανένα άλλο κουσούρι και δουλεύει υποδειγματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Αν είναι έτσι, τότε υπάρχει πιθανότητα να κάνω root, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο μια για πάντα σε αυτό το θέμα. Κρίμα πάντως να έχει τέτοιο θέμα με διαφορά router, γιατί απ' ότι καταλαβαίνω αυτό είναι το πρόβλημα. Πραγματικά αν ήταν άλλο κινητό θα έβραζα τώρα και θα είχε φύγει, έλα όμως που δεν έχει κανένα άλλο κουσούρι και δουλεύει υποδειγματικά. Εδώ είναι το wifi fix http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=49862214&postcount=14736 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Εδώ είναι το wifi fix http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=49862214&postcount=14736 Ευχαριστώ! Βλέπω Ιανουάριο έγινε το ποστ και παρόλα αυτά τίποτα η HTC. Μήπως έχεις πρόχειρο κανένα λινκ με όλη την διαδικασία για να κάνω root; Προερχόμενος από nexus η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω τίποτα. Θα διαβάσω και το νήμα με τις τροποποιήσεις όταν έχω χρόνο γιατί απ' το πρώτο ποστ δεν κατάλαβα πως πρέπει να ξεκινήσω και τι να κάνω αν θέλω απλά root. Λογικά χρειάζεται s-off, custom recovery και μετά φλασαρω το supersu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Ευχαριστώ! Βλέπω Ιανουάριο έγινε το ποστ και παρόλα αυτά τίποτα η HTC. Μήπως έχεις πρόχειρο κανένα λινκ με όλη την διαδικασία για να κάνω root; Προερχόμενος από nexus η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω τίποτα. Θα διαβάσω και το νήμα με τις τροποποιήσεις όταν έχω χρόνο γιατί απ' το πρώτο ποστ δεν κατάλαβα πως πρέπει να ξεκινήσω και τι να κάνω αν θέλω απλά root. Λογικά χρειάζεται s-off, custom recovery και μετά φλασαρω το supersu. Για να φλασάρεις το WiFi fix χρειάζεσαι ένα custom recovery. Συστήνεται το TWRP (υπάρχει και το CWD, αλλά το TWRP έχει καλύτερο UI) Tο stock recovery δεν σου δίνει καμία δυνατότητα. Το custom recovery στην ουσία έχει ένα μενού από το οποίο μπορείς να κάνεις backups/restores, να σβήσεις κάποια partitions, και να φλασάρεις κάποιο .zip. Αυτό το τελευταίο είναι που θες. Για να βάλεις όμως ένα custom recovery, χρειάζεται να έχεις ξεκλείδωτο bootloader. Άρα τα δύο πράγματα που πρέπει να κάνεις είναι (1) να ξεκλειδώσεις το bootloader (2) Να περάσεις ένα custom recovery Ένας οδηγός στα ελληνικά, που έχει φτιάξει ο Finn, για το πως θα το κάνεις υπάρχει εδώ: https://docs.google.com/document/d/1xelIomkOA1AYyrsDVGOhvDs9LnPS3r5hQy5o3tCAhkg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Για να φλασάρεις το WiFi fix χρειάζεσαι ένα custom recovery. Συστήνεται το TWRP (υπάρχει και το CWD, αλλά το TWRP έχει καλύτερο UI) Tο stock recovery δεν σου δίνει καμία δυνατότητα. Το custom recovery στην ουσία έχει ένα μενού από το οποίο μπορείς να κάνεις backups/restores, να σβήσεις κάποια partitions, και να φλασάρεις κάποιο .zip. Αυτό το τελευταίο είναι που θες. Για να βάλεις όμως ένα custom recovery, χρειάζεται να έχεις ξεκλείδωτο bootloader. Άρα τα δύο πράγματα που πρέπει να κάνεις είναι (1) να ξεκλειδώσεις το bootloader (2) Να περάσεις ένα custom recovery Ένας οδηγός στα ελληνικά, που έχει φτιάξει ο Finn, για το πως θα το κάνεις υπάρχει εδώ: https://docs.google.com/document/d/1xelIomkOA1AYyrsDVGOhvDs9LnPS3r5hQy5o3tCAhkg Θα γράψω στο άλλο θέμα για να μην είμαστε off-topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Το καλύπτει, κι αυτό είναι το σημείο που θα έχεις παρατράγουδα. Γιατί το επίσημο σέρβις είναι η Arvato κι αν κάνεις μια έρευνα για τις απόψεις και εμπειρίες των περισσότερων από τα λαμόγια αυτά θα τρομάξεις... Και δυστυχώς είναι το επίσημο σέρβις για τις περισσότερες εταιρίες κι όχι μόνο την HTC άρα δε γλιτώνεις. Εδώ να συμπληρώσω και εγώ (τώρα τρέχω με πρόβλημα μάλλον πλακέτας του ONE X γερμανικό) ότι η καθυστέρηση στην επισκευή ευρωπαϊκών κινητών δεν είναι ευθύνη της Arvato αλλά της HTC (μου το επιβεβαίωσαν και οι δύο πλευρές). Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω το γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts