Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα με το δικό μου router στην 4.4. Η λύση απλή, πέρνα αυτό και ξαναδοκίμασε... Εμένα έστρωσε μετά το fix!

Επειδή δεν το κατέχω, μπορείς να μου πεις την διαδικασία; Βλέπω ότι έχει διάφορους φακέλους με αρχεία μέσα.

η ερώτηση για το τέλος είναι η kitkat 4.4 έχει έρθει μόνο στα Google edition η ξεκίνησε για όλα?έχει διάφορες από 4.3 - 4.4 η τζάμπα χαλιέμαι?

Για μένα πιο σημαντική είναι η Sense 5.5 παρά η ΚitKat. Δεν θα δεις τρομερές διαφορές στην καθημερινή σου χρήση με την 4.4.

Να πω την αλήθεια νομίζω ότι χαλιέσαι λίγο τζάμπα, αλλά σε καταλαβαίνω.

Αν πάντως η καθημερινότητά σου είναι εντάξει με το κινητό, απλά απόλαυσέ το και κάνε υπομονή.

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια όσοι το εχουμε T-Mobile την πατήσαμε..και δεν καταλαβαίνω γιατί στα skroutzομαγαζα το βάζουν στην ίδια τιμή με τα ξεκλείδωτα εκτός κι αν δεν υπάρχουν ξεκλείδωτα σε χαμηλές τιμές και καποιοι απλά δεν αναφέρουν ότι είναι tmob..μεγάλο φάουλ.. κάλεσα σήμερα t mobile την 4.3 θα την πάρουμε Φεβρουαρίου με Μάρτιο μου είπαν χωρίς να ναι σίγουρο το sense 5,5.. την ώρα που τα ξεκλείδωτα ήδη φοράν 4,4..sense 5,5..και που έχουν γλώσσα συστήματος ελληνικά κι όχι ελληνικά Γερμανίας.. η arvato μου είπε αν βάλω firmware ελληνική official Rom ξεχνάω εγγύηση.. και καποιοι μου λένε οτι υπάρχει τρόπος να ξαναπερασουμε αρχική t mob Rom κτλ ε δεν θέλουμε όλοι να μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες.. απλά καλό θα ήταν να το ξέραμε από πριν να ψάχναμε ξεκλειδωτα για αυτό το κάνω θέμα ..και HTC που πήρα μου είπαν να παρω τmob για θέματα ενημέρωσης.. αν δηλαδή δεν γουστάρει η t mob μένουμε με 4.2 η αν θέλει έτσι απλά βγάζει τα ελληνικά ότι θέλει κάνει ..σε οποιοδήποτε branded ισχύει αυτό..θέλει προσοχή.. και το άλλο που δεν καταλαβαίνω είναι πως η κάθε t mobile κάνει τέτοια δυσφήμηση στον εαυτό της με αυτή τη πολιτική της και πως η HTC απλά για να πουλήσει κάποιες συσκευές τις δίνει σε εταιρείες που δεν τις υποστηρίζουν.. η ερώτηση για το τέλος είναι η kitkat 4.4 έχει έρθει μόνο στα Google edition η ξεκίνησε για όλα?έχει διάφορες από 4.3 - 4.4 η τζάμπα χαλιέμαι?

αυτο φυσικά ισχύει σε όλα τα κινητά και όχι μόνο στο one, οπότε... :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Όσοι έχουν βάλει 4.4 τι έχουν κερδίσει σε σχέση με την 4.3? Στο sense αν καταλαβαίνω καλά δεν υπάρχει κάποια αλλαγή αφού και στις δύο το 5.5 χρησιμοποιείται.

Κάτι γράφτηκε για εξοικονόμηση μπαταρίας ισχύει?

My Smarphones after Siemens SX1

ΗTC P3300, HTC HD Mini, Lenovo S1, Lenovo S2, HTC Desire X, Samsung Galaxy S3, Lenovo K900, HTC One, Lenovo S650, Lenovo S860, HTC One E8, HTC One ME

Επειδή δεν το κατέχω, μπορείς να μου πεις την διαδικασία; Βλέπω ότι έχει διάφορους φακέλους με αρχεία μέσα.

Από recovery το περνάς..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Όσοι έχουν βάλει 4.4 τι έχουν κερδίσει σε σχέση με την 4.3? Στο sense αν καταλαβαίνω καλά δεν υπάρχει κάποια αλλαγή αφού και στις δύο το 5.5 χρησιμοποιείται.

...

http://www.android.com/versions/kit-kat-4-4/

https://en.wikipedia.org/wiki/Android_version_history#Android_4.4_KitKat_.28API_level_19.29

Παιδιά το στρογγυλό εικονίδιο δίπλα στον ήχο πάνω τι είναι;το έχω εδώ κι μιαώρα

Συγχρονισμός σε εξέλιξη.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Τόσο πολύ κρατάει ;μια ώρα

Εξαρτάται τι συγχρονίζει...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδιά το στρογγυλό εικονίδιο δίπλα στον ήχο πάνω τι είναι;το έχω εδώ κι μιαώρα

Κάτι σου κόλλησε. Συνήθως το facebook κάνει κάτι τέτοια χαζά. Δες στους λογαριασμούς που υπάρχει το ίδιο εικονίδιο με κίνηση (να γυρίζει γύρω γύρω)

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Παιδια μηπως ξερει κάποιος πως γίνεται να κάνει πρόβλεψη και διορθώσεις το πληκτρολόγιο και στο browsing?

Παιδια μηπως ξερει κάποιος πως γίνεται να κάνει πρόβλεψη και διορθώσεις το πληκτρολόγιο και στο browsing?

Δεν γίνεται όπως είναι λογικό (πολλές φορές ψάχνεις πράγματα που δεν είναι κανονικές λέξεις και φυσικά πληκτρολογείς site που δεν είναι κανονικές λέξεις). Αν για κάποιο περίεργο λόγο το θέλεις, νομίζω το swiftkey το κάνει.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Swiftkey? επίσης στα κεφάλαια υπογραμμίζει με κόκκινη γραμμη τα λάθη .. γίνεται και στα μικρά? Και γιατί όταν πατάς πάνω δεν βγάζει προτεινόμενες διορθωμενες λεξεις?

Γενικα θα ήθελα τα μικρά να συμπεριφέρονται όπως τα κεφάλαια χωρίς αυτόματη διόρθωση αλλά με προτεινόμενη διόρθωση που όταν θέλω την παταω... Και να ξετικαρω τον ορθογραφικό έλεγχο δεν αλλάζει.. την επιλογή να ξετικαρω το πρόβλεψη αυτής της λέξης δεν μου την δίνει..

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Swiftkey? επίσης στα κεφάλαια υπογραμμίζει με κόκκινη γραμμη τα λάθη .. γίνεται και στα μικρά? Και γιατί όταν πατάς πάνω δεν βγάζει προτεινόμενες διορθωμενες λεξεις?

Γενικα θα ήθελα τα μικρά να συμπεριφέρονται όπως τα κεφάλαια χωρίς αυτόματη διόρθωση αλλά με προτεινόμενη διόρθωση που όταν θέλω την παταω... Και να ξετικαρω τον ορθογραφικό έλεγχο δεν αλλάζει.. την επιλογή να ξετικαρω το πρόβλεψη αυτής της λέξης δεν μου την δίνει..

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Τα κεφαλαία βγαίνουν λάθος γιατί δεν έχουν οξείες. Λάθος φυσικά αλλά η βάση δεδομένων στα λεξικά προέρχεται από τα μικρά. Η διόρθωση στα κεφαλαία δεν προσφέρεται ώστε να αποφύγει την αυτόματη διόρθωση στα SMS ώστε να επιτρέψει την αυτόματη διόρθωση (που βάζει οξείες και μειώνει των αριθμό των διαθέσιμων χαρακτήρων).

Αυτό που ζητάς παίζει πάλι στο swiftkey. Σου προτείνει μια λέξη αλλά μπορείς να την δεχτείς πατώντας στις προτάσεις αντί απλά να πατήσεις το κενό (space).

Καλησπερα στην παρεα του HTC ONE!

Ευτυχης κατοχος του απο σημερα το πρωι, το "σκαλιζω" ασταματητα, μια και αισθανομαι σαν να ανακαλυψα την Αμερικη... Βλεπετε ημουν με ενα Galaxy S2 με Cyanogenmod και τα πραγματα αλλαξαν παααααρα πολυ!!!

Ξεκινω "ξεψαχνισμα" του thread!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μεγεια σου και καλοδουλευτο!

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ευχαριστω πολυ!!!

Εχω ηδη αρχισει να διαβαζω το thread και σε πρωτη φαση θελω να ρωτησω το εξης:

Μολις το ανοιξα και το εστησα, το τηλεφωνο εχει αυτα που βλεπετε στα attachments. Απο site σε site διαβαζω για 4.3 & Sense 5.5, εγω ομως δεν τα εχω...

Σαν παλιος χρηστης Samsung, δεν γνωριζω ακομα πως ξεχωριζεται η μια συσκευη απο την αλλη, ποις χωρας δηλαδη ειναι και ποτε θα παρει την επομενη αναβαθμηση... (η Samsung εδινε τις αναβαθμησεις της ξεκινωντας συνηθως απο Αγγλια, Ισπανια, Ιταλια, Nordic countries κλπ.)

Εδω τι ακριβως παιζει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρες το CID της συσκευής σου. Υπάρχει ένα τέτοιο app στο Google Play, το βάζεις και σου βγάζει το CID και μετά με ένα γρήγορο ψάξιμο βρίσκεις τι συσκευή έχεις.

Βρες το CID της συσκευής σου. Υπάρχει ένα τέτοιο app στο Google Play, το βάζεις και σου βγάζει το CID και μετά με ένα γρήγορο ψάξιμο βρίσκεις τι συσκευή έχεις.

Με το θεμα των αναβαθμησεων γενικοτερα? Η 4.3 εχει ερθει επισημα, ή μονο μεσω custom roms?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα παρέλαβα κι εγώ το δεύτερο One μου. Αυτή τη φορά πήρα αυτό:

http://kaizer.gr/index.php?option=com_eshop&app=catalog&task=item&id=324

(ναι ξαναπήρα ασημί - είναι έρωτας τι να κάνω :lol: )

Τέλος πάντων, ακόμα πιο καινούρια παρτίδα, κατασκευή όχι στην Κίνα αυτή τη φορά αλλά στα κεντρικά της HTC στην Ταϊβάν, 11 νοεμβρίου. Ούτε ενός μήνα δηλαδή από την κατασκευή του. Ποιοτικά βέβαια καμία διαφορά με το προηγούμενο, είναι και τα 2 άψογα.

Ερώτηση τώρα όμως: παρότι έλεγε Vodafone branded το Kaiser, όταν ξεκινάει δεν βγάζει κανένα σηματάκι ούτε έχει μέσα τις εφαρμογές που έχει το άλλο της Vodafone. Συγχρόνως, αυτό δεν έχει πάρει update σε αντίθεση με το Vodafone και είμαι με Sense 5.0 και Android 4.2.2. Πού μπορώ να δω ποιανού είναι το firmware που φοράει; Υποψιάζομαι T-mobile αν κρίνω από την έλλειψη άλλης ένδειξης παρόχου συν το ότι δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα.

Serial number: FA3B5W911291

According to the IMEI number you provided to the query message is:

Model: HTC One (801e)

Sales: Germany

Release date: 2013/11/11

Edit: κατέβασα το CID Getter και το έβγαλε. Οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς: TMOB-101... Άντε να δούμε αν και πότε θα δούμε Sense 5.5 εμείς...

Edited by Makinen
CID found

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Edit: κατέβασα το CID Getter και το έβγαλε. Οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς: TMOB-101... Άντε να δούμε αν και πότε θα δούμε Sense 5.5 εμείς...

Eμενα μου βγαζει HTC_304. Τι σημαινει αυτο?

Edit: ηθελε πολλα μικρο-updates για να "δει" την 4.3 & το Sense 5.5... Κατεβαινουν τωρα!!!

Edited by stabill
[sIGPIC][/sIGPIC]

Eμενα μου βγαζει HTC_304. Τι σημαινει αυτο?

Edit: ηθελε πολλα μικρο-updates για να "δει" την 4.3 & το Sense 5.5... Κατεβαινουν τωρα!!!

Μια χαρά είσαι, unbranded CID είναι αν δεν κάνω λάθος αυτό. Οπότε θα είσαι καλά με τα updates.

Σήμερα παρέλαβα κι εγώ το δεύτερο One μου. Αυτή τη φορά πήρα αυτό:

http://kaizer.gr/index.php?option=com_eshop&app=catalog&task=item&id=324

(ναι ξαναπήρα ασημί - είναι έρωτας τι να κάνω :lol: )

Τέλος πάντων, ακόμα πιο καινούρια παρτίδα, κατασκευή όχι στην Κίνα αυτή τη φορά αλλά στα κεντρικά της HTC στην Ταϊβάν, 11 νοεμβρίου. Ούτε ενός μήνα δηλαδή από την κατασκευή του. Ποιοτικά βέβαια καμία διαφορά με το προηγούμενο, είναι και τα 2 άψογα.

Ερώτηση τώρα όμως: παρότι έλεγε Vodafone branded το Kaiser, όταν ξεκινάει δεν βγάζει κανένα σηματάκι ούτε έχει μέσα τις εφαρμογές που έχει το άλλο της Vodafone. Συγχρόνως, αυτό δεν έχει πάρει update σε αντίθεση με το Vodafone και είμαι με Sense 5.0 και Android 4.2.2. Πού μπορώ να δω ποιανού είναι το firmware που φοράει; Υποψιάζομαι T-mobile αν κρίνω από την έλλειψη άλλης ένδειξης παρόχου συν το ότι δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα.

Serial number: FA3B5W911291

According to the IMEI number you provided to the query message is:

Model: HTC One (801e)

Sales: Germany

Release date: 2013/11/11

Διαφορα στην καμερα εχουν;

Μια χαρά είσαι, unbranded CID είναι αν δεν κάνω λάθος αυτό. Οπότε θα είσαι καλά με τα updates.

Ναι, ειμαι ΟΚ τωρα!!!!! Μια χαρη θελω και συγγνωμη αν ζηταω "μασημενη τροφη", αισθανομαι χαμενος ακομα, αν και δεν θα χαρακτηριζα τον εαυτο μου ασχετο με ολα αυτα...:

Θελω οπωσδηποτε να το ρουταρω, ειναι γενικα ασφαλης διαδικασια? Στο Galaxy ηταν εντελως της πλακας, εδω διαβαζω πολλα και διαφορα για ξεκλειδωματα bootloaders και αλλα τετοια...

Ενα link με την διαδικασια οσο πιο απλα γινεται?

Ευχαριστω πολυ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]