Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αξίζει ακόμα για αγορά παίδες? Μου αρέσει πάρα πολύ το μπλε και το έχω βρει καινούργιο στα 400 € εδώ στα ξένα. Μου αρέσει το φινίρισμα σε αναλογία με το μεγεθος. Το Ζ1 που προσφέρει κάτι αντίστοιχο είναι γαϊδούρι κ με χαλια οθόνη, τα Samsung απαισιες πλαστικούρες κ το G2 επίσης ξεφεύγει λίγο σε μέγεθος, δεν έχει κ sd slot. Για το one μπορώ να το παραβλέψω λόγω ποιότητας κατασκευής που αντιπαραθέτει. Τι λέτε?

Ως πρώην κάτοχος και γώ του One και νύν κάτοχος του g2,νομίζω πως ο μόναδικoς λόγος που μπορει καποιος να μην επιλεξει το one σε σχεση με το g2,είναι η μπαταρία και ο ταχύτατος χρόνος φορτισης του g2.Αν δε σε ενοχλεί αυτό και τα δύο κινητά στο τρόπο λειτουργίας τους είναι τουλαχιστον ισάξια και διαφορές δεν πρόκειται επι της ουσίας να καταλάβεις.Το One το έδωσα με βαριά καρδιά,εξ αιτίας της μπαταρίας του και μονο.Αν το One πλησιαζε εστω και ελάχιστα την αττονομία του g2 νομίζω πως θα το κρατούσα όσο άντεχε.

Sent from my Ulefone Power

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει τρόπος να ξέρει ο πωλητής ή να δω εγώ αν ανήκει στις νέες εκδόσεις? Νομίζω οτι έτσι κ αλλιώς τα χρωματιστά μοντέλα δεν είναι νεότερα?

δες την συζήτηση εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4963836#post4963836

από sn 39 και πέρα δεν έχεις πρόβλημα

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

δες την συζήτηση εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4963836#post4963836

από sn 39 και πέρα δεν έχεις πρόβλημα

Σε ευχαριστώ αδερφέ, και όλους όσους είπαν την άποψή τους! :D

Shit Happens!!!

θα σου βγαλει τη μέρα..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

http://cdn.gsmarena.com/vv/reviewsimg/htc-one/gsmarena_001.jpg

http://www.gsmarena.com/htc_one-review-912p3.php

υπαρχει περιπτωση να βρω κανενα one blue .Το εχω σε ασημι και εχω κολλησει ασχημα με το μπλε χρωμα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Είχα γενικώς παράπονα με την μπαταρία στην 4.3. Άφησα τη μπαταρία μερικές φορτίσεις μήπως και φτιάξουν τα πράγματα (περίπου 2% κατανάλωση /ώρα σε αναμονή), έκανα επαναφορά αλλά τίποτα. Η κατανάλωση έμενε σταθερή. Ώσπου από χθες δοκίμασα μια συμβουλή που μου έβγαλε η συσκευή στις συμβουλές του blinkfeed κι αφαίρεσα την κινούμενη ταπετσαρία. Όλο το βράδυ έχασα μόλις 2% ενώ είδα κατακόρυφη πτώση της κατανάλωσης σε αναμονή. Αν αυτό έφταιγε τελικά είναι απίστευτη η διαφορά.
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Είχες κινούμενη ταπετσαρία;Εγώ μόνο με flight mode πετυχαίνω το 2% σε 9ωρη αδράνεια και καμιά φορά και 10ωρη

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Είχες κινούμενη ταπετσαρία;Εγώ μόνο με flight mode πετυχαίνω το 2% σε 9ωρη αδράνεια και καμιά φορά και 10ωρη

Είχα την κινούμενη λάβα που μου άρεσε σαν εφέ αλλά από ό,τι φαίνεται αυτή έκανε τη ζημιά. Αυτή είναι η κατανάλωση από χθες που την έβγαλα.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Είχα την κινούμενη λάβα που μου άρεσε σαν εφέ αλλά από ό,τι φαίνεται αυτή έκανε τη ζημιά. Αυτή είναι η κατανάλωση από χθες που την έβγαλα.

Εγω δοκιμασα να κανω και το καλιμπραρισμα που ειχε προτεινει ο kollatos,και τελικα οταν τελειωσα με ολη την διαδικασια,χτες το βραδυ που το αφησα και το ξαναχρησιμοποιησα μετα απο 10 ωρες,ειχε χασει μονο 2%!!Βεβαια δεν ξερω αν φταει και οτι το φορτισμα εγινε απο pc και οχι απο τον κανονικο φορτιστη.

oι κινουμενες ταπετσαριες ρουφανε τη μπαταρια.Φοραω τη Venom rom και η μπαταρια μου βγαζει δυο μερες περιπου αναλογα τη χρηση δηλαδη το φορτιζω καθε δευτερο βραδυ.
[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει περιπτωση να βρω κανενα one blue .Το εχω σε ασημι και εχω κολλησει ασχημα με το μπλε χρωμα?

+1

Τώρα το είδα και είναι απίστευτο...

Στο skroutz δεν υπάρχει καν...

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

oι κινουμενες ταπετσαριες ρουφανε τη μπαταρια.Φοραω τη Venom rom και η μπαταρια μου βγαζει δυο μερες περιπου αναλογα τη χρηση δηλαδη το φορτιζω καθε δευτερο βραδυ.

Ποσες ωρες οθονη βγαζεις στις δυο μερες;

αν δεν εχεις το gsam εγκατεστημένο, πουθενά :p

- Oneplus 12

Guest maklovinsam
καλημερα φιλοι μου κ καλη εβδομαδα,σκεφτομαι να αγορασω το htc one και θα ηθελα να μ πειτε πραγματικα εαν ειναι ποιοτικη συσκευη?να μη παιζουν οθονες η κατι αλλο?ειναι στιβαρο?

Ναι χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτά που λες συνέβησαν στις τελείως αρχικές παρτίδες. Οι πιο καινούργιες έχουν serial number από 39 και πάνω. Η δικιά μου είναι από 35 και είναι άψογη. Πάρε άφοβα δεν υπάρχει πιο ποιοτική συσκευή

- Oneplus 12

Guest maklovinsam
Ναι χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτά που λες συνέβησαν στις τελείως αρχικές παρτίδες. Οι πιο καινούργιες έχουν serial number από 39 και πάνω. Η δικιά μου είναι από 35 και είναι άψογη. Πάρε άφοβα δεν υπάρχει πιο ποιοτική συσκευή

φοβαμαι επειδη ειμαι απο επαρχια να το παρω,ειναι πανεμορφο αλλα εχω διαβασει πολλα προβληματα με το θεμα κατασκευης κ καμενα πιξελ.δεν ξερω τι να κανω.

δες το βιντεο στο 1:30 για να σου λυθουν οι αποριες περι στιβαροτητας http://www.youtube.com/watch?v=jpiPzgBJU9Mτα προβληματα που αναφερεις εμφανιστηκαν σε καποιους χρηστες οπως σου ειπα στις αρχικες παρτιδες. δεν υπαρχουν πλεον

- Oneplus 12

Guest maklovinsam
δες το βιντεο στο 1:30 για να σου λυθουν οι αποριες περι στιβαροτητας http://www.youtube.com/watch?v=jpiPzgBJU9Mτα προβληματα που αναφερεις εμφανιστηκαν σε καποιους χρηστες οπως σου ειπα στις αρχικες παρτιδες. δεν υπαρχουν πλεον
.http://www.youtube.com/watch?v=d2LmSrhRYSw κατι τετοιο εχουν οι περισσοτεροι χρηστες.

ναι φιλε λογικο αφου το techblog εκανε παρουσιαση μολις πρωτοβγηκε το κινητο κοινως ηταν απ τις πρωτες παρτιδες. δεν υπαρχουν αυτα που λες στο βιντεο σε καινουργια συσκευη για κανενα λογο Edited by gsir

- Oneplus 12

Guest maklovinsam
ναι φιλε λογικο αφου το techblog εκανε παρουσιαση μολις πρωτοβγηκε το κινητο κοινως ηταν απ τις πρωτες παρτιδες. δεν υπαρχουν αυτα που λες στο βιντεο σε καινουργια συσκευη για κανενα λογο

καινουργιεσ παρτιδες απο πιο μαγαζι θα βρω φιλε μου?

τι να σου πω φιλος παρε ενα τηλεφωνο στο μαγαζι που σκεφτεσαι να αγορασεις και πες του να σου πουνε το serial number. οχι το ιμει προσεχε. αμα στο πουνε ποσταρε το και θα σου πουμε αν ειναι απ τις καινουργιες παρτιδες

- Oneplus 12