gsir Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 o αυτοματος συγχρονισμος ειναι ενεργός; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ναι είναι κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Δοκίμασε να σβήσεις το λογαριασμό σου στο μαιλ και να τον ξαναενεργοποιήσεις. Είχα πάθει το ίδιο κι έτσι λύθηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Καλημέρα. Υπάρχει περίπτωση κάποιος πάροχος να μην δώσει καθόλου τα updates ? Είμαι με cid VODAP 102 και δεν μου έχει έρθει αναβάθμιση ακόμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Καλημέρα. Υπάρχει περίπτωση κάποιος πάροχος να μην δώσει καθόλου τα updates ? Είμαι με cid VODAP 102 και δεν μου έχει έρθει αναβάθμιση ακόμα.... Ούτε εμένα... Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 και σε εμενα δεν ειρθε ακομα η αναβαθμιση με cid 101 .και αρχισε να μου την δινει η ολη κατασταση Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 και σε εμενα δεν ειρθε ακομα η αναβαθμιση με cid 101 .και αρχισε να μου την δινει η ολη κατασταση Και στην προηγουμενη αναβαθμιση παντως ειχε καθυστερησει αρκετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 ποσο εκανες να παρεις την 4.2.2 πανω απο δυο βδομαδες γιατι τοσο εναι σχεδον τωρα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Αν και εκανα την αναβάθμιση σε 4.3 και hard reset η μπαταρία μου,όχι απλα δεν είχε βελτιωθεί,αλλα ειχα χασει και μια ωρα οθόνη.δηλ απο 3,5 περίπου που είχα,στις 2,5 ηθελα φόρτιση.Μια μερα μου έκλεισε εντελώς το φόρτισα και απο το πουθενά,ιδού τα αποτελέσματα..Επίσης,δεν ξέρω για πιο λόγο,αλλα το gsam είχε φάει ένα κόλλημα και μετρούσε οτι το wifi ήταν ανοιχτό,ενω δεν ήταν.Επίσης,σε αυτα τα στατιστικά,ειναι και μια ωρα gaming. [ATTACH]37453[/ATTACH] Edited November 15, 2013 by flampouras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 μαλλον εκανες αθελα σου το λεγομένο καλιμπράρισμα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Μάλλον έτσι φαίνεται...Τώρα εχω ενα άλλο θέμα.Το gsam συνεχίζει και μετράει οτι το wifi ειναι ανοιχτό,ενω το εχω κλειστο.Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 μαλλον θεμα του gsam θα ναι. μηπως να το βγαλεις και να το ξαναπεράσεις; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) μαλλον θεμα του gsam θα ναι. μηπως να το βγαλεις και να το ξαναπεράσεις; Το δοκίμασα...αλλα τζίφος! Τελικά ηταν μια επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις του wifi που λέγεται "Η σάρωση να είναι πάντα διαθέσιμη".Την απενεργοποίησα και ολα οκ.Παρεμπιπτόντως,δεν ξέρω πως ενεργοποιήθηκε και γιατί αλλα οκ Edited November 15, 2013 by flampouras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmathiou Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Το δοκίμασα...αλλα τζίφος! Τελικά ηταν μια επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις του wifi που λέγεται "Η σάρωση να είναι πάντα διαθέσιμη".Την απενεργοποίησα και ολα οκ.Παρεμπιπτόντως,δεν ξέρω πως ενεργοποιήθηκε και γιατί αλλα οκ Αυτό πρέπει να είναι η καινούργια λειτουργία της Google, ωστε να αναγνωρίζει την θέση σου (location) χωρίς να ενεργοποιεί το GPS. Το wifi καταναλώνει λιγότερη ενέργεια απο το GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Αυτό πρέπει να είναι η καινούργια λειτουργία της Google, ωστε να αναγνωρίζει την θέση σου (location) χωρίς να ενεργοποιεί το GPS. Το wifi καταναλώνει λιγότερη ενέργεια απο το GPS. Μπορεί..δεν ξέρω.Πάντως το απενεργοποίησα και ασε την Google να με ψάχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Έρχεται η ΚιτΚατ (το λέω και γελάω με αυτό το όνομα) για το Google Edition Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Την περιμένω εντός της επόμενης εβδομάδας. Η πλάκα είναι ότι αρκετές Nexus συσκευές δεν την έχουν πάρει ακόμα. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Αξίζει ακόμα για αγορά παίδες? Μου αρέσει πάρα πολύ το μπλε και το έχω βρει καινούργιο στα 400 € εδώ στα ξένα. Μου αρέσει το φινίρισμα σε αναλογία με το μεγεθος. Το Ζ1 που προσφέρει κάτι αντίστοιχο είναι γαϊδούρι κ με χαλια οθόνη, τα Samsung απαισιες πλαστικούρες κ το G2 επίσης ξεφεύγει λίγο σε μέγεθος, δεν έχει κ sd slot. Για το one μπορώ να το παραβλέψω λόγω ποιότητας κατασκευής που αντιπαραθέτει. Τι λέτε? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 ακομα δεν πηρανε την 4.3 αρκετα τηλεφωνα η kitkat μας μαρανε Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Αξιζει φιλε μου το κινητο απιστευτα ! ειδικα αν ειναι ξεκλειδωτο παρτο σιγουρα :) και ταχυτητα και σταθεροτηττα και ολα Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) ακομα δεν πηρανε την 4.3 αρκετα τηλεφωνα η kitkat μας μαρανε Αυτό φίλε είναι θέμα παρόχου. Τα unbranded νομίζω τη πήρανε όλα. Τώρα αν οι πάροχοι ξυνονται αυτό είναι άλλο θέμα και μια ευθύνη την έχεις και εσύ που δεν προτιμησες μια unbranded συσκευή. Αξίζει ακόμα για αγορά παίδες? Μου αρέσει πάρα πολύ το μπλε και το έχω βρει καινούργιο στα 400 € εδώ στα ξένα. Μου αρέσει το φινίρισμα σε αναλογία με το μεγεθος. Το Ζ1 που προσφέρει κάτι αντίστοιχο είναι γαϊδούρι κ με χαλια οθόνη, τα Samsung απαισιες πλαστικούρες κ το G2 επίσης ξεφεύγει λίγο σε μέγεθος, δεν έχει κ sd slot. Για το one μπορώ να το παραβλέψω λόγω ποιότητας κατασκευής που αντιπαραθέτει. Τι λέτε? Εννοείται ότι αξίζει. Το κινητό δεν έχει τίποτα να ζηλέψει πέραν ισως της πολύ καλύτερης μπαταρίας του g2 Edited November 16, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Αξίζει ακόμα για αγορά παίδες? Μου αρέσει πάρα πολύ το μπλε και το έχω βρει καινούργιο στα 400 € εδώ στα ξένα. Μου αρέσει το φινίρισμα σε αναλογία με το μεγεθος. Το Ζ1 που προσφέρει κάτι αντίστοιχο είναι γαϊδούρι κ με χαλια οθόνη, τα Samsung απαισιες πλαστικούρες κ το G2 επίσης ξεφεύγει λίγο σε μέγεθος, δεν έχει κ sd slot. Για το one μπορώ να το παραβλέψω λόγω ποιότητας κατασκευής που αντιπαραθέτει. Τι λέτε? Στην τιμή που λες θεωρώ ότι αξίζει πολύ αυτόν τον καιρό. Αν είναι και ξεκλείδωτο ακόμα καλύτερα. Μόνο να κοιτάξεις αν μπορείς να είναι καινούρια παρτίδα για να γιλτώσεις την πιθανότητα να πέσεις σε προβληματικό σένσορα στην κάμερα. Κατά τα άλλα είναι υπέροχο κινητό, το χαίρεσαι και να το βλέπεις και να το χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Αξιζει φιλε μου το κινητο απιστευτα ! ειδικα αν ειναι ξεκλειδωτο παρτο σιγουρα :) και ταχυτητα και σταθεροτηττα και ολα Και να μην είναι, ξεκλειδώνει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Ευχαριστώ παιδιά, για ξεκλείδωτο το πουλάνε, διαβάζω οτι θα πάρει και την 4.4 από του χρόνου, οπότε προχωράμε! :) Υπάρχει τρόπος να ξέρει ο πωλητής ή να δω εγώ αν ανήκει στις νέες εκδόσεις? Νομίζω οτι έτσι κ αλλιώς τα χρωματιστά μοντέλα δεν είναι νεότερα? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 ειδικα το μπλε που θέλεις να πάρεις είναι λογικα απ τις καινουργιες παρτιδες Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts