jimpsar Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Να είσαι σίγουρος ότι και μέσα στα φόρουμ του S4 λέγονται αλήθειες. Εκεί έχουν την αίσθηση ότι δεν τα βλέπει κανείς κι έτσι δε θα φανεί αν έκαναν σωστή ή λάθος επιλογή στους "παραέξω". Η συσκευή μας είναι μια χαρά out of the box με μόνο της θέμα την κατανάλωση στην αναμονή (τουλάχιστον σε μένα). Όσο για τους φωτογράφους... Εγώ θεωρώ ότι η κίνηση της htc είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Οι φωτογραφίες είναι μια χαρά (σκεπτόμενοι τι κρατάμε στα χέρια μας) αλλά το θέμα είναι η αμεσότητα. Εγώ με το κινητό δεν περιμένω να βγάλω τέλεια τοπία. Αυτό που θέλω είναι μια καλή all around φωτογραφική για να πιάσω τη στιγμή. Αν περιμένω λίγο να ανοίξει την εφαρμογή, λίγο να εστιάσει, λίγο να αποθηκεύσει, λίγο να περιμένω σε περιορισμένο φως για να μην βγει κουνημένη, η στιγμή πέρασε. Και τα zoe είναι εκπληκτικά για να μην χάνεις τη στιγμή. Εγώ ήθελα χθες το χαμόγελο του ανιψιού μου (μόλις 2 μηνών) που κρατάει μια στιγμή. Με το zoe το πήρα παρόλο που πάτησα το κουμπί μετά από αυτό . Μου είναι αδιάφορο αν δεν μπορώ να διαβάσω το χαρτί στο διπλανό τραπέζι λόγω έλλειψης μεγάλης ανάλυσης. Άλλωστε το θέμα μου δεν ήταν το χαρτί... +1 :O Απολυτη ταυτιση αποψεων. ενα screenshot εδω σημερα απο battery stats . να σημειωσω ειναι με 3g+αυτοματο συγχρονισμο ενεργοποιημενο απο τ πρωι. https://www.dropbox.com/s/m0xrzrn5in6zdrg/Screenshot_2013-08-07-13-26-14.png Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 (edited) +1 :O Απολυτη ταυτιση αποψεων. ενα screenshot εδω σημερα απο battery stats . να σημειωσω ειναι με 3g+αυτοματο συγχρονισμο ενεργοποιημενο απο τ πρωι. https://www.dropbox.com/s/m0xrzrn5in6zdrg/Screenshot_2013-08-07-13-26-14.png πως γίνεται το awake < screen on?? [EDIT] άκυρο, ήταν secconds στο screen on! Το stand by time του είναι η αχίλλειος πτέρνα του HTC νομίζω. κατα τα άλλα τα σπάει! Δεν ξέρω τι παίζει με 4.2.2... αν αποφασίσει η T-MOB να μας το δώσει...(αν κ με βλέπω να το βάζω μόνος μου). Edited August 7, 2013 by morpheous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 πως γίνεται το awake < screen on?? [EDIT] άκυρο, ήταν secconds στο screen on! Το stand by time του είναι η αχίλλειος πτέρνα του HTC νομίζω. κατα τα άλλα τα σπάει! Δεν ξέρω τι παίζει με 4.2.2... αν αποφασίσει η T-MOB να μας το δώσει...(αν κ με βλέπω να το βάζω μόνος μου). Πως να βάλεις μόνος σου;την official; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Πως να βάλεις μόνος σου;την official; κάπου είδα στο xda ότι υπάρχει η stock 4.2.2. Δεν έχω το λινκ τώρα, θα το ψάξω το απογευμά κ θα το ποσταρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 κάπου είδα στο xda ότι υπάρχει η stock 4.2.2. Δεν έχω το λινκ τώρα, θα το ψάξω το απογευμά κ θα το ποσταρω! Παιδια θελει s-off για να αλλαξεις το CID, εγω δεν θελω να το πειραξω καθολου αυτη τη φορα. Ας τη δωσουν οποτε θελουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Παιδια θελει s-off για να αλλαξεις το CID, εγω δεν θελω να το πειραξω καθολου αυτη τη φορα. Ας τη δωσουν οποτε θελουν... γιατί, είχες καποιο θέμα αλλάζοντας το; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 γιατί, είχες καποιο θέμα αλλάζοντας το; όχι κανενα θεμα, απλα όπως και στο s4, ετσι κι εδώ δεν εχω διαθεση να ασχοληθώ. Είναι αρκετα απλη διαδικασια και αν διαβασεις εδώ μεσα πολλα παιδια εχουν προχωρησει κανονικα χωρις κανενα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 όχι κανενα θεμα, απλα όπως και στο s4, ετσι κι εδώ δεν εχω διαθεση να ασχοληθώ. Είναι αρκετα απλη διαδικασια και αν διαβασεις εδώ μεσα πολλα παιδια εχουν προχωρησει κανονικα χωρις κανενα πρόβλημα... οπότε αν αλλάξω το CID σε κάποιο default της HTC θα παίρνω τα updates απ' ευθείας απο αυτήν; Ακούγεται καταπληκτικό αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 οπότε αν αλλάξω το CID σε κάποιο default της HTC θα παίρνω τα updates απ' ευθείας απο αυτήν; Ακούγεται καταπληκτικό αυτό! Yeap.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Καλησπέρα! Σε λίγες μέρες θα πάρω στα χέρια μου το HTC ONE. Τώρα έχω το HTC SENSATION. και θέλω να μεταφερω όλα τα στοιχεία μου και εφαρμογες οι οποίες χρησιμοποιούνται με διάφορα αποθηκευμένα αρχεια (π.χ. Σημειώσεις) Γίνεται?? τι μπορώ να μεταφέρω?? γίνεται ατόφιες τις εφαρμογές με όλα τα στοιχεια που έχω προσθέσει σε καθε μια απο αυτες?? Πως γινεται η διαδικασία?? οι επαφες μου?? οι φωτογραφίες απο την κάρτα SD που έχει το παλιό μου τηλέφωνό?? και κάτι άλλο που είδα είναι ότι το ONE έχει microSIM .... πως γίνεται όλη η διαδικασία και τι μπορώ να μεταφέρω?? πρέπει να ξανακατεβάσω πρώτα τις εφαρμογές και στο νεο κινιτό και μετά να μεταφέρω τα στοιχεία που περιέχουν απο το ενα στο αλλο μήπως?? πες τε μου ότι υπάρχει τρόπος για όλα τα αρχεια........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Καλησπέρα! Σε λίγες μέρες θα πάρω στα χέρια μου το HTC ONE. Τώρα έχω το HTC SENSATION. και θέλω να μεταφερω όλα τα στοιχεία μου και εφαρμογες οι οποίες χρησιμοποιούνται με διάφορα αποθηκευμένα αρχεια (π.χ. Σημειώσεις) Γίνεται?? τι μπορώ να μεταφέρω?? γίνεται ατόφιες τις εφαρμογές με όλα τα στοιχεια που έχω προσθέσει σε καθε μια απο αυτες?? Πως γινεται η διαδικασία?? οι επαφες μου?? οι φωτογραφίες απο την κάρτα SD που έχει το παλιό μου τηλέφωνό?? και κάτι άλλο που είδα είναι ότι το ONE έχει microSIM .... πως γίνεται όλη η διαδικασία και τι μπορώ να μεταφέρω?? πρέπει να ξανακατεβάσω πρώτα τις εφαρμογές και στο νεο κινιτό και μετά να μεταφέρω τα στοιχεία που περιέχουν απο το ενα στο αλλο μήπως?? πες τε μου ότι υπάρχει τρόπος για όλα τα αρχεια........... Είναι πολύ γενικό αυτό που ρωτάς. Πολλά από αυτά που λες μπορεί να είναι ήδη αποθηκευμένα σε λογαριασμούς σου στο ίντερνετ. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Γιατί είναι πολύ γενικό?? απλή ερώτηση...παίρνεις ένα καινουριο κινιτο. ΠΩς μεταφέρεις όλα τα αρχεία και εφαρμογες στο καινούριο ? γίνεται?? και αν γινεται τι μεταφέρεται?? όσοι πήρατε νέα συσκευη δεν το αντιμετωπίσατε αυτό?? καθίσατε δηλαδή ενα ενα ολα να τα περνατε απο την αρχή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Eπαφές αν τις συγχρονίσεις με το γκουγκλ θα τις έχεις. SD δεν έχει το κινητό συνεπώς θα πρέπει να μεταφέρεις μόνος σου με κάποιον τρόπο τις φωτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Yeap.... :) Έπος. Μόλις μου έδωσες τον απόλυτο λόγο για root. Οπότε το CID είναι safe να βάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Έπος. Μόλις μου έδωσες τον απόλυτο λόγο για root. Οπότε το CID είναι safe να βάλω; Αφού κρατήσεις το δικό σου cid για λόγους εγγύησης και γενικά αφού κρατήσεις ένα backup της rom σου πριν πειράξεις οτιδήποτε μπορείς να βάλεις το κλασικό HTC__001.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelopidasp Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Καλησπέρα! Σε λίγες μέρες θα πάρω στα χέρια μου το HTC ONE. Τώρα έχω το HTC SENSATION. και θέλω να μεταφερω όλα τα στοιχεία μου και εφαρμογες οι οποίες χρησιμοποιούνται με διάφορα αποθηκευμένα αρχεια (π.χ. Σημειώσεις) Γίνεται?? τι μπορώ να μεταφέρω?? γίνεται ατόφιες τις εφαρμογές με όλα τα στοιχεια που έχω προσθέσει σε καθε μια απο αυτες?? Πως γινεται η διαδικασία?? οι επαφες μου?? οι φωτογραφίες απο την κάρτα SD που έχει το παλιό μου τηλέφωνό?? και κάτι άλλο που είδα είναι ότι το ONE έχει microSIM .... πως γίνεται όλη η διαδικασία και τι μπορώ να μεταφέρω?? πρέπει να ξανακατεβάσω πρώτα τις εφαρμογές και στο νεο κινιτό και μετά να μεταφέρω τα στοιχεία που περιέχουν απο το ενα στο αλλο μήπως?? πες τε μου ότι υπάρχει τρόπος για όλα τα αρχεια........... το ιδιο το one θα σου πει πια εφαρμογη να κατεβάσεις στο παλιο σου htc και θα σου μεταφερει τα παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Σωστά, έτσι έκανα και εγώ seamless migration από το ΗΤC Sensation XE. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Γιατί είναι πολύ γενικό?? απλή ερώτηση...παίρνεις ένα καινουριο κινιτο. ΠΩς μεταφέρεις όλα τα αρχεία και εφαρμογες στο καινούριο ? γίνεται?? και αν γινεται τι μεταφέρεται?? όσοι πήρατε νέα συσκευη δεν το αντιμετωπίσατε αυτό?? καθίσατε δηλαδή ενα ενα ολα να τα περνατε απο την αρχή?? Έχεις αποθηκεύσεις τις επαφές σου σε λογαριασμό Google; Έχεις αποθηκεύσει τα μηνύματα σε λογαριασμό της htc; Οι σημειώσεις είναι στη συσκευή ή έχουν γίνει sync σε κάποια εφαρμογή; Οι εφαρμογές σου έχουν γίνει back up στο λογαριασμό σου της Google αλλά οι ρυθμίσεις τους όχι. Τα wifi σου αποθηκεύονται στο λογαριασμό Google ή htc ανάλογα αν του είπες να το κάνει. Οι φωτογραφίες έχουν γίνει sync με κάποιο αποθηκευτικό μέσο στο cloud; Ανάλογα με τις απαντήσεις σε αυτά είναι και το πόσο εύκολη θα είναι η μετάβαση... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Αφού κρατήσεις το δικό σου cid για λόγους εγγύησης και γενικά αφού κρατήσεις ένα backup της rom σου πριν πειράξεις οτιδήποτε μπορείς να βάλεις το κλασικό HTC__001.. Οκ, άρα το CID είναι κάτι παραπάνω απο ενα string που προσδιορίζει την συσκευή; Θα ψάξω να βρω κάποιο tutorial για αυτή την διαδικασία γιατι με ενδιαφέρει πολύ! ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Χθες ήμουν απηυδησμένος από το drain της μπαταρίας στην αναμονή. Έκανα επαναφορά κι έβαλα μόνο το Gmail για να δω αν τελικά φταίει η συσκευή ή η ποσότητα λογαριασμών. Έχανα 3% την ώρα με δυνατό wifi και σήμα (σε 2g) με Gmail, Facebook, Twitter, ebay, blinkfeed, hangouts, Tapatalk χωρίς ειδοποιήσεις (παρόλα αυτά κάτι χτύπησε μια φορά), viber... Νομίζω αυτά ήταν. Με μόνο το Gmail, ανοιχτό το wifi και όχι στην εξοικονόμηση έχασε 1% σε 5 ώρες. Άρα αρχίζω το ψάξιμο της/ των εφαρμογών που δημιουργούν το πρόβλημα. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Χθες ήμουν απηυδησμένος από το drain της μπαταρίας στην αναμονή. Έκανα επαναφορά κι έβαλα μόνο το Gmail για να δω αν τελικά φταίει η συσκευή ή η ποσότητα λογαριασμών. Έχανα 3% την ώρα με δυνατό wifi και σήμα (σε 2g) με Gmail, Facebook, Twitter, ebay, blinkfeed, hangouts, Tapatalk χωρίς ειδοποιήσεις (παρόλα αυτά κάτι χτύπησε μια φορά), viber... Νομίζω αυτά ήταν. Με μόνο το Gmail, ανοιχτό το wifi και όχι στην εξοικονόμηση έχασε 1% σε 5 ώρες. Άρα αρχίζω το ψάξιμο της/ των εφαρμογών που δημιουργούν το πρόβλημα. άντε ρε συ; πφφφ. πρέπει να το δω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Οκ, άρα το CID είναι κάτι παραπάνω απο ενα string που προσδιορίζει την συσκευή; Θα ψάξω να βρω κάποιο tutorial για αυτή την διαδικασία γιατι με ενδιαφέρει πολύ! ευχαριστώ! Όχι το CID κάνει αυτό ακριβώς, προσδιορίζει τη συσκευή. Τα backup που σου είπα να κρατήσεις είναι καθαρά για τη δική σου ασφάλεια. Γιατί αν πχ χρειαστεί ποτέ να πάει η συσκευή για service θα πρέπει να είναι απείραχτη για να περάσει στην εγγύηση. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα στο βγάλουν εκτός. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Όχι το CID κάνει αυτό ακριβώς, προσδιορίζει τη συσκευή. Τα backup που σου είπα να κρατήσεις είναι καθαρά για τη δική σου ασφάλεια. Γιατί αν πχ χρειαστεί ποτέ να πάει η συσκευή για service θα πρέπει να είναι απείραχτη για να περάσει στην εγγύηση. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα στο βγάλουν εκτός. ic. Οπότε με βλέπω να κάνω root να αλλάζω το CID για να πάρω το τελευταίο update. Δεν ψήνομαι για την ώρα για custom rom θέλω όμως το 4.2.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 ic. Οπότε με βλέπω να κάνω root να αλλάζω το CID για να πάρω το τελευταίο update. Δεν ψήνομαι για την ώρα για custom rom θέλω όμως το 4.2.2. Μα αν το κάνεις αυτό (αν περάσεις την 4.2.2) σημαίνει ότι θα χάσεις την γνήσια rom για το cid σου και μετά δεν θα μπορείς να γυρίσεις πίσω αν χρειαστεί για εγγύηση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 χμ. λίγο χάος. Πρέπει να βρω κάποιου να διαβάσω τα βασικά για να καταλάβω τι παίζει. (έρχομαι απο iOS). Γιατί θα χάσω την γνήσια ρομ; Αυτή δεν είναι by default στο recovery σε περίπτωση που χρειαστεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts