Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό ακριβώς που λέει ο Sotnem, να τις κάνω τι τις 66 ώρες όταν το τηλέφωνο κάθεται.. Αν είναι να πάρει κάποιος το One/S4/Z κλπ ναυαρχίδες για να τα έχει όλα κλειστά και απλά να μιλάει στο τηλέφωνο τότε απλά πήρε λάθος συσκευή ακολουθώντας τη μόδα χωρίς να ξέρει τι πραγματικά κάνει αυτό που πήρε..

Είπαμε οκ έχει καλή διαχείριση το One αλλά όχι κι ότι θα ενθουσιαστώ αν δω 50,60 ή 70 ώρες αναμονή με όλα κλειστά. Εγώ πχ ποτέ δεν κλείνω wifi, data, bt ή gps γιατί τα χρησιμοποιώ συνέχεια.. Οπότε με 2 μέρες που βγάζω εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.. Σίγα μην αρχίσουμε τώρα να μετράμε όχι το δικό μου είναι μεγαλύτερο, όχι το δικό σου κλπ. Απλά ανέφερα αυτό που είδα, ότι δηλαδή το τηλέφωνο του παιδιού κάθεται..

Στην μια περίπτωση όπως είπε και ο φίλος δε το χρησιμοποίησε και έκανε πιο πολύ κλήσεις. Στην άλλη περίπτωση κομπλέ χρήση έκανε με αρκετές ώρες screen time και 20% μπαταρία ακόμη..

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό ακριβώς που λέει ο Sotnem, να τις κάνω τι τις 66 ώρες όταν το τηλέφωνο κάθεται.. Αν είναι να πάρει κάποιος το One/S4/Z κλπ ναυαρχίδες για να τα έχει όλα κλειστά και απλά να μιλάει στο τηλέφωνο τότε απλά πήρε λάθος συσκευή ακολουθώντας τη μόδα χωρίς να ξέρει τι πραγματικά κάνει αυτό που πήρε..

Είπαμε οκ έχει καλή διαχείριση το One αλλά όχι κι ότι θα ενθουσιαστώ αν δω 50,60 ή 70 ώρες αναμονή με όλα κλειστά.

Πολύ σωστός ο φίλος.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Ρε παιδια δεν ειπε κανεις οτι προκειτε για διαγωνισμος ετυχε και εγινε 1 μερα με το ζορι εβγαζα πριν το ροοτ και τωρα 2 γεματες !!!

Και ξανα λεω ετυχε δουλευα δεν ασχοληθηκα μαζι του και βγηκε αυτη η αυτονομια μου εκανε εντυπωση την ανεβασα αυτο!

HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8

Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Meizu MX5 :clap:

Ρε παιδιά, όπως όλα τα σύγχρονα smartphone, έτσι και το HTC One έχει μια μέτρια αυτονομία που αν το λιώνεις το βραδάκι πριν κοιμηθείς θα πρέπει να πάει στην πρίζα, τι το συζητάμε και χάνουμε την ουσία. Επειδή, έχω δουλέψει αρκετά smartphones αλλά αρκετά, μετά το Note 2 βάζω το HTC One σε αυτονομία (Galaxy S4 δεν έχω δουλέψει ακόμη)
ck

Καλημέρα παιδιά, μήπως μπορεί κάποιος με Ευρωπαϊκό One να μου πει τι CID και τι MID έχει η συσκευή του;

Για να δούμε πότε θα κάνει κατά εδώ.

Πώς αποθηκεύω στη συσκευή φώτο από Facebook?

Στο iphone5 το έκανα με μια κίνηση και τώρα δεν το βρίσκω.

Χαίρετε, σήμερα το απόγευμα πήγα στο πλαίσιο του mall όπου ρώτησα έναν υπάλληλο αν το nexus 4 έχει chip για ράδιο και αν αυτό μπορεί να ενεργοποιηθεί με κάποια rom.

Δεν ήξερε,αλλά μου είπε πως το θέμα δεν είναι τόσο η συσκευή, αλλά η έκδοση, καθώς όλες οι συσκευές που θα αναβαθμίζονται σε 4.2.2 stock δεν θα έχουν ραδιόφωνο! Προσπάθησε να μου το δείξει σε ένα HTC one αλλά (προφανώς:Ρ) η συσκευή του καταστήματος φορούσε την 4.1.2 Συγνώμη για το off topic αλλά είναι η μόνη συσκευή της οποίας η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει σε 4.2.2 και θεώρησα πως αν κάτι τέτοιο ισχύει θα είστε ήδη ενήμεροι ώστε να φωτίσετε κι εμένα!

Φιλικά, Γιάννης:)

History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii

Current device: LG G4 Dual

Ενας τροπος που ξερω εγω ειναι μεσω screenshot μια περικοπη μετα και τελος. (Δεν ξερω αν υπαρχει αλλος πιο σωστος τροπος).

Χαίρετε, σήμερα το απόγευμα πήγα στο πλαίσιο του mall όπου ρώτησα έναν υπάλληλο αν το nexus 4 έχει chip για ράδιο και αν αυτό μπορεί να ενεργοποιηθεί με κάποια rom.

Δεν ήξερε,αλλά μου είπε πως το θέμα δεν είναι τόσο η συσκευή, αλλά η έκδοση, καθώς όλες οι συσκευές που θα αναβαθμίζονται σε 4.2.2 stock δεν θα έχουν ραδιόφωνο! Προσπάθησε να μου το δείξει σε ένα HTC one αλλά (προφανώς:Ρ) η συσκευή του καταστήματος φορούσε την 4.1.2 Συγνώμη για το off topic αλλά είναι η μόνη συσκευή της οποίας η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει σε 4.2.2 και θεώρησα πως αν κάτι τέτοιο ισχύει θα είστε ήδη ενήμεροι ώστε να φωτίσετε κι εμένα!

Εχω 4.2.2 ΟΧΙ official ομως αλλα το ραδιοφωνο λειτουργει κανονικα!

Edited by aegina24

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Για την Google edition 4.2.2 σου μίλησε προφανώς. Η Sense 4.2.2 έχει κανονικά ράδιο.

Για την Google edition 4.2.2 σου μίλησε προφανώς. Η Sense 4.2.2 έχει κανονικά ράδιο.

Όχι δεν αναφερόταν στη συγκεκριμένη συσκευή, μου είπε πως ότι αναβαθμιστεί σε 4.2.2 θα χάνει το ραδιόφωνο..Γι αυτό και μου φάνηκε τόσο παράξενο:confused:

History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii

Όχι δεν αναφερόταν στη συγκεκριμένη συσκευή, μου είπε πως ότι αναβαθμιστεί σε 4.2.2 θα χάνει το ραδιόφωνο..Γι αυτό και μου φάνηκε τόσο παράξενο:confused:

Συγνωμη αλλά σου είπε μπούρδες :-P

Συγνωμη αλλά σου είπε μπούρδες :-P

Ωραία απλά ήθελα να το σιγουρέψω:Ρ

Ευχαριστώ πολύ:)

Κοινοποίηση στο dropbox.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Κοινοποίηση στο dropbox.

Καλο δε το ηξερα!

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Καλημέρα παιδιά, μήπως μπορεί κάποιος με Ευρωπαϊκό One να μου πει τι CID και τι MID έχει η συσκευή του;

Καλημέρα.Με htc one αγγλικό από amazon έχω

CID HTC_001

MID PN0710000

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Οσοι είστε ροοτ και χρησιμοποιείται τη ρομ του MIKE έβγαλε update :):):)

Based on latest HTC One 2.24.709.1 (WWE) firmware that includes:

- Android 4.2.2

- Improved BlinkFeed

- Stock HTC %battery

- Stock HTC EQS

- Lock-screen widgets

- Long press home button works as menu

- Possibility to remove all icons from the dock

- Icons doesn't disappear from the app drawer even if added to the dock

- Audio improvements

- Camera improvement

- Thermal configuration improvements

- Much more!

Re-based from 709 to 401 (Thanks baadnewz for the system dump)

Other minor changes and fixes

Edited by aegina24

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

καλησπέρα παιδιά! με ενδιαφερει η συσκευή και είμαι ανάμεσα σ αυτο και το s4. κλίνω προς το One λογω κατασκευης, εσωτερικής μνήμης και επίσης βαρέθηκα το touchwiz και θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό(sense). Παρόλα αυτά φοβάμαι την htc σαν εταιρεία. ναι οκ υπάρχει ενα ευχάριστο κλίμα τώρα που αρχισε να έρχεται η 4.2.2 αλλά εδώ που τα λέμε η 4.2.2 έχει που κυκλοφορεί απο το Νοέμβριο και το κινητό τη παίρνει τώρα. το περσυνο μοντέλο One S έμεινε στη 4.1.2 και δε θα πάρει άλλη αναβάθμιση και είναι μόλις ενός έτους κινητό. τι αντιμετώπιση θα χει το one? είναι ένας παράγοντας η υποστήριξη...

Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι για τη κάμερά του. τί λέει σε σχέση με το κινητό στο avatar μου? είναι τουλάχιστον αντάξιά του;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

καλησπέρα παιδιά! με ενδιαφερει η συσκευή και είμαι ανάμεσα σ αυτο και το s4. κλίνω προς το One λογω κατασκευης, εσωτερικής μνήμης και επίσης βαρέθηκα το touchwiz και θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό(sense). Παρόλα αυτά φοβάμαι την htc σαν εταιρεία. ναι οκ υπάρχει ενα ευχάριστο κλίμα τώρα που αρχισε να έρχεται η 4.2.2 αλλά εδώ που τα λέμε η 4.2.2 έχει που κυκλοφορεί απο το Νοέμβριο και το κινητό τη παίρνει τώρα. το περσυνο μοντέλο One S έμεινε στη 4.1.2 και δε θα πάρει άλλη αναβάθμιση και είναι μόλις ενός έτους κινητό. τι αντιμετώπιση θα χει το one? είναι ένας παράγοντας η υποστήριξη...

Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι για τη κάμερά του. τί λέει σε σχέση με το κινητό στο avatar μου? είναι τουλάχιστον αντάξιά του;

Για εμένα σύγκριση sense με touchwiz δεν υπάρχει, το πρώτο είναι σαφώς ανώτερο. (Ειχα αρκετο καιρό galaxy με touchwiz στο οποίο πάντα έβαζα custom launcher διότι δε με βόλευε καθόλου.) Από θέμα κατασκευής σαφώς ανώτερο από sgs4. Για την κάμερα μπορείς να δεις άπειρα reviews online. Προσωπικά πότε μου δεν περιμενα τα official releases των εταιρειών και πάντα flashara custom roms οι οποίες πάντα είναι σε τελευταία έκδοση και για εμένα πολύ καλύτερες από στοκ, οπότε δεν αποτελεί για εμένα κριτήριο το ποιος θα βγάλει το update πρωτος.

Εκτός από την αποσπώμενη μπαταρία, τα 32 gb αν δεν σου είναι αρκετά και θέλεις φωτογραφίες για αφίσα το one εύκολα έχει το S4 σε όλους τους υπόλοιπους τομείς. Το θέμα είναι συνειδητοποιημένα να κάνεις την επιλογή κι όχι σαν τον άλλον που το πήρε και μετά παραπονιόταν για την μπαταρία που δεν βγαίνει.

Υ. Γ. Οι πρώτες 4.2 του S4 είναι για κλάματα για τέτοια συσκευή. Κάποιες φορές είναι καλύτερα να είσαι στα σίγουρα πάρα να καινοτομείς κουτουρού. Φυσικά ειδικά η 4.2 του one θα φέρει προσθήκες που τις περιμένουμε (διακόπτες στη μπάρα ειδοποιήσεων, ποσοστό μπαταρίας κλπ) αλλά από αυτά που ξέρω ως τώρα, ελπίζω για άλλη μια φορά ότι η αναβάθμιση που θα δώσει η htc θα είναι πραγματική αναβάθμιση και όχι κατάρα.

Υ. Γ. Το One s είναι σχεδόν στην ίδια κατηγορία με το S3 Mini. Κακώς δεν του δίνει αναβάθμιση αφού έχει σχεδόν το ίδιο hardware με το Χ αλλά ούτε και τη Samsung τη βλέπω πρόθυμη να αναβαθμίσει την ανάλογη συσκευή της.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Για εμένα σύγκριση sense με touchwiz δεν υπάρχει, το πρώτο είναι σαφώς ανώτερο. (Ειχα αρκετο καιρό galaxy με touchwiz στο οποίο πάντα έβαζα custom launcher διότι δε με βόλευε καθόλου.) Από θέμα κατασκευής σαφώς ανώτερο από sgs4. Για την κάμερα μπορείς να δεις άπειρα reviews online. Προσωπικά πότε μου δεν περιμενα τα official releases των εταιρειών και πάντα flashara custom roms οι οποίες πάντα είναι σε τελευταία έκδοση και για εμένα πολύ καλύτερες από στοκ, οπότε δεν αποτελεί για εμένα κριτήριο το ποιος θα βγάλει το update πρωτος.

Για τις custom rom ναι δε το συζητω απλά αναφέρω καθαρά σαν θέμα υποστήριξης μια εταιρείας γιατί οφείλουμε να παραδεχτούμε πως σε αυτό η samsung είναι πολύ καλή και υποτίθεται ότι προσπαθείς να τη συναγωνιστείς.

Εκτός από την αποσπώμενη μπαταρία, τα 32 gb αν δεν σου είναι αρκετά και θέλεις φωτογραφίες για αφίσα το one εύκολα έχει το S4 σε όλους τους υπόλοιπους τομείς. Το θέμα είναι συνειδητοποιημένα να κάνεις την επιλογή κι όχι σαν τον άλλον που το πήρε και μετά παραπονιόταν για την μπαταρία που δεν βγαίνει.

Υ. Γ. Οι πρώτες 4.2 του S4 είναι για κλάματα για τέτοια συσκευή. Κάποιες φορές είναι καλύτερα να είσαι στα σίγουρα πάρα να καινοτομείς κουτουρού. Φυσικά ειδικά η 4.2 του one θα φέρει προσθήκες που τις περιμένουμε (διακόπτες στη μπάρα ειδοποιήσεων, ποσοστό μπαταρίας κλπ) αλλά από αυτά που ξέρω ως τώρα, ελπίζω για άλλη μια φορά ότι η αναβάθμιση που θα δώσει η htc θα είναι πραγματική αναβάθμιση και όχι κατάρα.

Υ. Γ. Το One s είναι σχεδόν στην ίδια κατηγορία με το S3 Mini. Κακώς δεν του δίνει αναβάθμιση αφού έχει σχεδόν το ίδιο hardware με το Χ αλλά ούτε και τη Samsung τη βλέπω πρόθυμη να αναβαθμίσει την ανάλογη συσκευή της.

Τα 32gb μου ειναι αρκετα αλλα πέρα απο αυτό το κινητο υποστηρίζει otg οπότε κομπλέ. για την αποσπώμενη δε με νοιάζει καθόλου αφού δε κρατάω τα κινητά μεγάλο χρονικό διάστημα. εξάλλου θέλω να δοκιμάσω για πρώτη φορά μια unibody συσκευη.

Όσον αφορά την βιαστικη 4.2 του s4 έχεις απολυτο δίκιο. το θέμα μου δεν είναι πότε θα τη πάρεις αλλα αν θα τη πάρεις. το να αργήσει μια αναβάθμιση ούτως ώστε να δοθεί άψογη με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Ευχαριστώ για τη βοηθεία, πάμε για One λοιπόν

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Οσοι είστε ροοτ και χρησιμοποιείται τη ρομ του MIKE έβγαλε update :):):)

Καλησπέρα, την πέρασες; Αν ναι, πως σου φαίνεται; Από επίπεδα μπαταρίας είναι το ίδιο με την 11.0;

Έχω την 11.0, να περάσω την 11.5 με dirty flash, ή αφού αγόρασα το Titanium Backup Pro να πάρω ένα backup, και να την περάσω με clean install και μετά restore μόνο τις 3rd party εφαρμογές μου;

129026.png?1640591734

Καλησπέρα, την πέρασες; Αν ναι, πως σου φαίνεται; Από επίπεδα μπαταρίας είναι το ίδιο με την 11.0;

Έχω την 11.0, να περάσω την 11.5 με dirty flash, ή αφού αγόρασα το Titanium Backup Pro να πάρω ένα backup, και να την περάσω με clean install και μετά restore μόνο τις 3rd party εφαρμογές μου;

Δε χρειαζεται να κανεις wipe απλα την περνας απο πανω. Δεν εχω δει ακομα καποια αλλαγη!

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X