suspect21 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Τα είδα, αλλά τα videos είναι vs Galaxy S4, εγώ μίλησα για το ONE και κάποιους τρόπους που βοήθησαν εμένα, ώστε με την ίδια χρήση να βελτιώσω τη διάρκεια της μπαταρίας (ΟΝΕ vs ΟΝΕ). και ο φίλος από πάνω είπε συγκριτικά με gs4 τέλος πάντων, σχετικά με τη κατανάλωση wifi, αν έχεις ενεργοποιημένο 3g+data καταναλώνει πολύ περισσότερη μπαταρία από ότι το wifi Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Πραγματικα η φορτιση 3 φορες σε 16 ωρες δεν ειναι φυσιολογικη...ενταξει δεν εχει την καλυτερη μπαταρια αλλα οχι και ετσι...και εγω χρησιμοποιω αρκετα το one στη διαρκεια της ημερας, internet, wifi, κλησεις, μουσικη, data, αλλα βγαζω ανετα το 24ωρο. Βγαλε τους αυτοματους συγχρονισμους, κατεβασε λιγο την φωτεινοτητα της οθονης και κοιτα μηπως υπαρχει καποιο app/widget που σου κανει τη ζημια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Πραγματικα η φορτιση 3 φορες σε 16 ωρες δεν ειναι φυσιολογικη...ενταξει δεν εχει την καλυτερη μπαταρια αλλα οχι και ετσι...και εγω χρησιμοποιω αρκετα το one στη διαρκεια της ημερας, internet, wifi, κλησεις, μουσικη, data, αλλα βγαζω ανετα το 24ωρο. Βγαλε τους αυτοματους συγχρονισμους, κατεβασε λιγο την φωτεινοτητα της οθονης και κοιτα μηπως υπαρχει καποιο app/widget που σου κανει τη ζημια ρε παιδιά, ποιο το νόημα να παίρνετε συσκευές των 700ε με την αιχμή της τεχνολογίας και να τα απενεργοποιείται όλα, να μην μπορείτε να απολαύσετε την οθονάρα επειδή την έχετε τέρμα χαμηλά μην σας κάψει κανένα mah παραπάνω κτλ? αυτά είναι αστεία Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 και ο φίλος από πάνω είπε συγκριτικά με gs4 τέλος πάντων, σχετικά με τη κατανάλωση wifi, αν έχεις ενεργοποιημένο 3g+data καταναλώνει πολύ περισσότερη μπαταρία από ότι το wifi Τσεκαρισμένο πολλές φορές, η wifi κατανάλωση είναι μεγαλύτερη από αυτή του 3g + data. Μένω κέντρο και έχω σταθερό σήμα H. Δεν ξέρω εάν η κατανάλωση είναι μεγαλύτερη, όταν το σημα αλλάζει και το κινητό πασχίζει να βρεί το καλύτερο. Αλλά με σταθερό σήμα mobile internet, είναι σαφώς μεγαλύτερη η κατανάλωση wifi. Άλλωστε φαίνεται και στο διάγραμμα της κατανάλωσης. Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Τσεκαρισμένο πολλές φορές, η wifi κατανάλωση είναι μεγαλύτερη από αυτή του 3g + data. Μένω κέντρο και έχω σταθερό σήμα H. Δεν ξέρω εάν η κατανάλωση είναι μεγαλύτερη, όταν το σημα αλλάζει και το κινητό πασχίζει να βρεί το καλύτερο. Αλλά με σταθερό σήμα mobile internet, είναι σαφώς μεγαλύτερη η κατανάλωση wifi. Άλλωστε φαίνεται και στο διάγραμμα της κατανάλωσης. φίλε μου τόσα χρόνια ανεξαρτήτου κινητού ίσχυε κατά 101% αυτό που σου είπα περί κατανάλωσης wifi-data τώρα αν στο one (επειδή δεν το έχω) είναι όπως το λες εσύ δεν το γνωρίζω, αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 φίλε μου τόσα χρόνια ανεξαρτήτου κινητού ίσχυε κατά 101% αυτό που σου είπα περί κατανάλωσης wifi-data τώρα αν στο one (επειδή δεν το έχω) είναι όπως το λες εσύ δεν το γνωρίζω, αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο Ακριβώς επειδή το έχω τόσες ημέρες, σου το λέω σίγουρα. Θα βάλω στο τέλος της ημέρας screenshot με το διάγραμμα της μπαταρίας να το δεις, πως κινείται με και χωρίς wifi (πάντα με ενεργοποιημένο το mobile internet). Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 ρε παιδιά, ποιο το νόημα να παίρνετε συσκευές των 700ε με την αιχμή της τεχνολογίας και να τα απενεργοποιείται όλα, να μην μπορείτε να απολαύσετε την οθονάρα επειδή την έχετε τέρμα χαμηλά μην σας κάψει κανένα mah παραπάνω κτλ? αυτά είναι αστεία Απενεργοποιηση καποιων πραγματων που δεν ειναι απολυτως απαραιτητα, οπως ετσι και αλλιως πρεπει να κανουμε σε ολα τα κινητα για να εχουμε καλυτερη μπαταρια και μειωση απλα της φωτεινοτητας της οθονης, ετσι και αλλιως η οθονη του one ειναι αρκετα φωτεινη και ειναι μια χαρα και στο 60-70%( Εγω την εχω στο 80%). Αυτο εγραψα...ουτε ειπα οτι πρεπει να απενεργοποιησουμε τα παντα ουτε να βαλει την οθονη "τερμα χαμηλα", αυτα ειναι υπερβολες δικες σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Απενεργοποιηση καποιων πραγματων που δεν ειναι απολυτως απαραιτητα, οπως ετσι και αλλιως πρεπει να κανουμε σε ολα τα κινητα για να εχουμε καλυτερη μπαταρια και μειωση απλα της φωτεινοτητας της οθονης, ετσι και αλλιως η οθονη του one ειναι αρκετα φωτεινη και ειναι μια χαρα και στο 60-70%( Εγω την εχω στο 80%). Αυτο εγραψα...ουτε ειπα οτι πρεπει να απενεργοποιησουμε τα παντα ουτε να βαλει την οθονη "τερμα χαμηλα", αυτα ειναι υπερβολες δικες σου τι νόημα έχει σε ένα android να έχεις απενεργοποιημένο το συγχρονισμό εφαρμογών? νομίζω κάποιοι δεν γνωρίζουν το λόγο για τον οποίο παίρνουν συγκεκριμένες συσκευές, από την άλλη βέβαια ο καθένας τη χρησιμοποιεί όπως γουστάρει τώρα τι κάθομαι και συζητάω θα μου πεις αλλά οκ... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 κατι ασχετο να ρωτησω υπαρχει πουθενα εκδοση 64b η μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 κατι ασχετο να ρωτησω υπαρχει πουθενα εκδοση 64b η μπα; Αν δεν κάνω λάθος είναι μόνο για Αμερική.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 τι νόημα έχει σε ένα android να έχεις απενεργοποιημένο το συγχρονισμό εφαρμογών? νομίζω κάποιοι δεν γνωρίζουν το λόγο για τον οποίο παίρνουν συγκεκριμένες συσκευές, από την άλλη βέβαια ο καθένας τη χρησιμοποιεί όπως γουστάρει τώρα τι κάθομαι και συζητάω θα μου πεις αλλά οκ... Εγώ τον συγχρονισμό τον ανοίγω μια φορά την μέρα η οπότε είμαι με wi-fi..... Δεν χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο να συγχρονίζει επαφές και τα 4000 ραντεβού, εορτές κτλ που έχω ήδη να προσπάθει συνέχεια να συγχρονίσει καιρό κτλ.. Αφού δεν έχω τα Data ανοιχτά. Επίσης η οθόνη όπως σου είπαν είναι πάρα πολύ φωτεινή και στο X το δουλεύω στο 60%και το ανεβάζω μόνο κάτω από το φως του ήλιου... Επίσης μην περιμένετε να βγάζετε μέρα με την εξοικονόμηση ενέργειας στο off.. Λες και αν αποφασησω το 1.6 δουλεύει στο 1.3 ο τετραπυρινος θα υπάρχει lag.. Δεν είναι s4 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Εγώ τον συγχρονισμό τον ανοίγω μια φορά την μέρα η οπότε είμαι με wi-fi..... Δεν χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο να συγχρονίζει επαφές και τα 4000 ραντεβού, εορτές κτλ που έχω ήδη να προσπάθει συνέχεια να συγχρονίσει καιρό κτλ.. Αφού δεν έχω τα Data ανοιχτά. Επίσης η οθόνη όπως σου είπαν είναι πάρα πολύ φωτεινή και στο X το δουλεύω στο 60%και το ανεβάζω μόνο κάτω από το φως του ήλιου... Επίσης μην περιμένετε να βγάζετε μέρα με την εξοικονόμηση ενέργειας στο off.. Λες και αν αποφασησω το 1.6 δουλεύει στο 1.3 ο τετραπυρινος θα υπάρχει lag.. Δεν είναι s4 δεν μίλησα μεμονωμένα για την οθόνη, γενικά μιλάω, ότι αν αρχίσεις και κόβεις από παντού δεν έχει νόημα να έχεις smartphone, με ένα 3310 και ένα gameboy θα έκανες την ίδια δουλειά για τον συγχρονισμό που λες, δεν είναι μόνο θέμα επαφών και συμβάντων, αυτά είναι τα λιγότερα email δεν έχεις ή δεν σε απασχολεί? με social media δεν ασχολείσαι? άλλες εφαρμογές που συγχρονίζουν δεδομένα? βλέπεις λοιπόν ότι η ουσία του android είναι οι συγχρονισμοί Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Ακριβώς επειδή το έχω τόσες ημέρες, σου το λέω σίγουρα. Θα βάλω στο τέλος της ημέρας screenshot με το διάγραμμα της μπαταρίας να το δεις, πως κινείται με και χωρίς wifi (πάντα με ενεργοποιημένο το mobile internet). Είμαι στο WiFi του σπιτιού μου και είμαι περίπου 1+ ώρα στο κινητό χωρίς να το αφήσω ( fb viber tapatalk mails και λίγο YouTube ) από 100% έχει πάει 89 η μπαταρία... Θα έλεγα ότι είναι more than okay :-) ανάλογη χρήση με 3g θα ήταν πολύ πιο κάτω η μπαταρία. Το WiFi καταναλώνει ελαχιστη μπαταρία σε σχέση με 3g. Αν νομίζεις το αντίθετο τότε το ρούτερ σου είναι λάθος ρυθμισμένο και προκαλεί wakelocks στην συσκευή σου. Η έχεις πολλούς συγχρινισμους over WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Δεν έδωσα τόσα λεφτά για ένα από τα καλύτερα Android κινητά για ν'αρχίσω να απενεργοποιώ από εδώ κι από'κει για να κερδίσω 2-3 ώρες αναμονής παραπάνω. Καθόμουν με το 5αρι μου που με την ίδια ακριβώς χρήση με το One έβγαζε τουλάχιστον τον διπλάσιο χρόνο χρήσης!! παιδιά το θέμα μπαταρίας είναι καθαρά θέμα software το έχω κάνει unlock εβλα μια rom της προκοπής έβαλα bloatware και κυρίως έβγαλα το sense launcher και το αντικατεστισα με το apex το λιγότερο διπλασιαστικε η μπαταρία Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Σε τι επίπεδα χρήσης/αναμονής κυμαίνεται η μπαταρία σου τώρα, ποια ROM έβαλες, αν είναι σταθερό το κινητό, κι ότι άλλο νομίζεις πως χρειάζεται να ξέρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Δεν έδωσα τόσα λεφτά για ένα από τα καλύτερα Android κινητά για ν'αρχίσω να απενεργοποιώ από εδώ κι από'κει για να κερδίσω 2-3 ώρες αναμονής παραπάνω. Καθόμουν με το 5αρι μου που με την ίδια ακριβώς χρήση με το One έβγαζε τουλάχιστον τον διπλάσιο χρόνο χρήσης!! Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Σε τι επίπεδα χρήσης/αναμονής κυμαίνεται η μπαταρία σου τώρα, ποια ROM έβαλες, αν είναι σταθερό το κινητό, κι ότι άλλο νομίζεις πως χρειάζεται να ξέρουμε. Δεν έχω απενεργοποιήσει τπτ από τους συγχρονισμους και αυτη την στιγμή ειμαι με 43% , 35 ώρες αφορτιστο και ενεργή οθόνη 3 ώρες και 27 λεπτά. Συνεχεια ενεργό 3g/WiFi. Android Revolution Rom HD 10.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Δεν έχω απενεργοποιήσει τπτ από τους συγχρονισμους και αυτη την στιγμή ειμαι με 43% , 35 ώρες αφορτιστο και ενεργή οθόνη 3 ώρες και 27 λεπτά. Συνεχεια ενεργό 3g/WiFi. Android Revolution Rom HD 10.3 Πραγματικά απίστευτα στατιστικά! Νομίζω ότι πρέπει να μπω στο δρόμο του Root, κι έχω άπειρο διάβασμα όντας 1η φορά στο Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Πραγματικά απίστευτα στατιστικά! Νομίζω ότι πρέπει να μπω στο δρόμο του Root, κι έχω άπειρο διάβασμα όντας 1η φορά στο Android. Πριν πας στο root δες λίγο: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm&hl=en Kαι δες γενικά τι παίζει και τι σου τρώει την μπαταρία. Δεν ξέρω πόσο πολύ το χρησιμοποιείς και ασχολείσαι αλλά μου φαίνονται λίγο υπερβολικά τα νούμερα που βλέπεις. Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την μπαταρία προς το παρόν. Στο xda κάποιοι βγάζουν μέχρι και 7 ώρες screentime, φαντάσου το αυτό ως το ανώτατο όριο. Εγώ γενικά δεν το έχω τόση ώρα ανοιχτό, αλλά από κάτω τρέχουν πολλά που συγχρονίζουν. Δες λίγο τι παίζει και σε σένα. Αν τώρα το έχεις φουλ φωτεινότητα και στριμάρεις ΗD βίντεο ε λογικό να αδειάζει πιο εύκολα. Αν όμως κάνεις περιορισμένη χρήση τότε κάτι δεν πάει καλά. Προσωπικά βγάζω 24ωρο για πλάκα όπως έχω ξαναπεί. Επίσης το να κλείσεις κάποιους συγχρονισμούς δεν σημαίνει να γυρίσεις στο 1980. Το τι τρέχει από κάτω είναι απίστευτο και επίσης το πόσο συχνά. Δεν έχει να κάνει με τα 700 ευρώ. Έχει να κάνει με το τι από όλα που τρέχουν, πρέπει να τρέχει. Ένα απλό παράδειγμα θα αναφέρω. Τράβηξα σήμερα μερικά Zoe από την παραλία και μόλις γύρισα. Το κινητό βρήκε το ασύρματό μου και επειδή έτσι είναι επιλεγμένο κάνει εδώ και πόση ώρα συνεχές upload στο dropbox (επειδή έτσι είναι προγραμματισμένο). Με λίγα λόγια έχει κλειστή οθόνη και αν δεν το ήξερα θα νόμιζα ότι δεν κάνει τίποτα, αλλά αυτή την στιγμή ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες. Συγχρονίζουν άπειρα πράγματα συνεχώς από κάτω και θέλει να το ψάχνεις. Από facebook μέχρι επαφές και οτιδήποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Αγόρασα χθες το μεσημέρι την Pro έκδοση του GSam. Παραθέτω κι ένα screenshot. 1 ώρα και 50 λεπτά οθόνη κι έχει φτάσει ήδη στο 38%!! Μου'χει γίνει ψύχωση, δε χρησιμοποιώ το κινητό για να μη μείνω από μπαταρία!! Στις 22:00 έχω να πάω σινεμά και δε πιάνω καθόλου το One στα χέρια μου για να'χω μπαταρία..! AutoSync το έχω ενεργό, με 5 mail λογαριασμούς συν Facebook και Twitter, WhatsApp και Viber. http://s18.postimg.org/uxohknymh/Screenshot_2013_06_24_20_50_52.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 προφανώς κάποια ή κάποιες εφαρμογές σου τρώνε μπαταρία στη χρήση μπαταρίας από τις ρυθμίσεις δεν σου λέει ποια εφαρμογή συγκεκριμένα?? το πιο πιθανό να είναι κάποια η οποία συγχρονίζει συνεχώς και κρατάει απασχολημένο τον επεξεργαστή άμα βάλεις και το cpu spy και το αφήσεις idle για κανένα 3ωρο θα δεις αν και πόση ώρα δουλεύει ο επεξεργαστής σου και σε ποια συχνότητα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Φίλε μου δεν είναι φυσιολογικά τα νούμερά σου. Δες ένα προχθεσινό δικό μου. Μιλάμε για 33 ώρες, εκ των οποίων ανοιχτό το ασύρματο τις 24 ώρες και 2 ώρες και κάτι ψιλά ανοιχτή οθόνη και ήμουν στο 19% Και τρέχω στοκ ρομ, έχω βάλει nova launcher και τρέχω κανονικά και το Blinkfeed από κάτω. Αν πατήσεις εκεί που λέει App Usage θα σου βγάλει αναλυτική λίστα με το τι σου έχει φάει την μπαταρία. Επίσης η οθόνη σου τρώει σχετικά αρκετή μπαταρία, μήπως να κατέβαζες ή να έβαζες στο αυτόματο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 προφανώς κάποια ή κάποιες εφαρμογές σου τρώνε μπαταρία στη χρήση μπαταρίας από τις ρυθμίσεις δεν σου λέει ποια εφαρμογή συγκεκριμένα?? το πιο πιθανό να είναι κάποια η οποία συγχρονίζει συνεχώς και κρατάει απασχολημένο τον επεξεργαστή άμα βάλεις και το cpu spy και το αφήσεις idle για κανένα 3ωρο θα δεις αν και πόση ώρα δουλεύει ο επεξεργαστής σου και σε ποια συχνότητα Καμία εφαρμογή δεν είναι πάνω από 10% χρήση στις ρυθμίσεις της μπαταρίας. Δοκίμασα και το CPU Spy αλλά δεν είναι συμβατό με τη συσκευή απ'ότι γράφει το application μάλλον επειδή δεν είμαι Root. Φίλε μου δεν είναι φυσιολογικά τα νούμερά σου. Δες ένα προχθεσινό δικό μου. Μιλάμε για 33 ώρες, εκ των οποίων ανοιχτό το ασύρματο τις 24 ώρες και 2 ώρες και κάτι ψιλά ανοιχτή οθόνη και ήμουν στο 19% Και τρέχω στοκ ρομ, έχω βάλει nova launcher και τρέχω κανονικά και το Blinkfeed από κάτω. Αν πατήσεις εκεί που λέει App Usage θα σου βγάλει αναλυτική λίστα με το τι σου έχει φάει την μπαταρία. Επίσης η οθόνη σου τρώει σχετικά αρκετή μπαταρία, μήπως να κατέβαζες ή να έβαζες στο αυτόματο; Μήπως το HTC Sense τρώει πολύ μπαταρία; Δε μπορώ να καταλάβω. Τη φωτεινότητα της οθόνης την έχω πάντα στο Αυτόματο. Και screenshot απ'το App Usage. http://s7.postimg.org/7kskb43kr/Screenshot_2013_06_24_21_12_24.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Καμία εφαρμογή δεν είναι πάνω από 10% χρήση στις ρυθμίσεις της μπαταρίας. Δοκίμασα και το CPU Spy αλλά δεν είναι συμβατό με τη συσκευή απ'ότι γράφει το application μάλλον επειδή δεν είμαι Root. Μήπως το HTC Sense τρώει πολύ μπαταρία; Δε μπορώ να καταλάβω. Τη φωτεινότητα της οθόνης την έχω πάντα στο Αυτόματο. Και screenshot απ'το App Usage. http://s7.postimg.org/7kskb43kr/Screenshot_2013_06_24_21_12_24.png στην ιδια εφαρμογη δες λιγο και το view num times walking device. Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Δυστυχως εκανα restart τη συσκευη και χαθηκαν ολα τα στατιστικα. Αυριο βραδυ που θα'χει τελειωσει η μπαταρια απο φουλ φορτιση θα ποσταρω screenshot. Σας ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Δυστυχως εκανα restart τη συσκευη και χαθηκαν ολα τα στατιστικα. Αυριο βραδυ που θα'χει τελειωσει η μπαταρια απο φουλ φορτιση θα ποσταρω screenshot. Σας ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σας. ΕΠισης για να υπάρχει σωστή εικόνα Μην παίξεις παιχνίδια ,γιατί δεν ξέρουμε πόσο τραβάνε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 ΕΠισης για να υπάρχει σωστή εικόνα Μην παίξεις παιχνίδια ,γιατί δεν ξέρουμε πόσο τραβάνε. Τα παιχνίδια έχουν τρελή κατανάλωση, 8m34s Minion Rush είχε ~12% κατανάλωση μπαταρίας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts