clio1400 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Μιάς που αναφέρθηκε το θέμα μπαταρία να ρωτήσω σε περίπτωση που θέλουμε να την αλλάξουμε τί κάνουμε? ραντεβού με την arvato? :lol: Ποιότητα και unibody δεν θέλαμε ? Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Μιάς που αναφέρθηκε το θέμα μπαταρία να ρωτήσω σε περίπτωση που θέλουμε να την αλλάξουμε τί κάνουμε? ραντεβού με την arvato? :lol: Oταν θα χρειαστει αλλαγη η μπαταρια, θα εχεις αλλαξει τηλεφωνο ηδη...;) Edited June 4, 2013 by Leon_G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Oταν θα χρειαστει αλλαγη η μπαταρια, θα εχεις αλλαξει τηλεφωνο ηδη...;) Αυτο θα ελεγα κι εγω αλλα με προλαβες. Πλεον δεν προλαβαινουν να φθαρουν τα τηλεφωνα στα χερια μας, οποτε μην ανησυχειτε για τετοια πραγματα. :D Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Παιδια σχετικά λιγο με την θολουρα που μου κανει στις φωτο στο δεξιο μερος της φωτογραφίας Τραβηξα δυο φωτο καινουριες η μια με focus στο κεντρο,και η αλλη με focus στα ξεξια της φωτο... Το προβλημα στην πρωτη παραμενει στην αλλη τουλαχιστον εγω δεν το βλέπω http://imageshack.us/a/img198/5425/focuseb.jpghttp://imageshack.us/a/img845/3558/focuswj.jpg Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Στην δευτερη θολωνει στα αριστερα!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Στην δευτερη θολωνει στα αριστερα!:lol: Σωστά!!! τι μπορει να φταιει ρε παιδιά...Διαβάζω πολλα παιδια στο xda εχουν το ιδιο θεμα αλλα και εδω καποιοι εχουν το ιδιο θεμα... Αλλα δεν ειναι ολοι... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Σωστά!!! τι μπορει να φταιει ρε παιδιά...Διαβάζω πολλα παιδια στο xda εχουν το ιδιο θεμα αλλα και εδω καποιοι εχουν το ιδιο θεμα... Αλλα δεν ειναι ολοι... Ολοι ειναι.. Απλα ειναι αναλογα τη φωτογραφια, το φωτισμο και τις τρελες που θα αποφασισει να κανει το software. Yπαρχουν και φωτογραφιες που δεν θολωνει καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Συμφωνώ με τον από πάνω. Το καλύτερο σε αυτές τις μπαταρίες είναι η φόρτιση από το 40%. Φυσικά αυτό δεν είναι εφικτό πάντα. Όλοι θέλουμε να κρατάει όσο γίνεται περισσότερο. Απλά λέμε τι είναι το ιδανικό. Και επίσης δεν είναι καλό να μένει πάνω από την άποψη οτι με τη νέα απώλεια, ξεκινάει να φορτίζει και πάλι και έτσι κάνει μικρούς συνεχείς κύκλους φόρτισης. Αναφέρθηκε το θέμα της μπαταρίας πάνω στην ώρα που παρέλαβα το δικό μου (μαύρο). Για την πρώτη φόρτιση θα πρέπει να περιμένω να φτάσει κάπου στο 10% η μπαταρία που ήδη έχει και να το φορτίσω κλειστό, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία άλλες 2 φορές και μετά η κανονική φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ολοι ειναι.. Απλα ειναι αναλογα τη φωτογραφια, το φωτισμο και τις τρελες που θα αποφασισει να κανει το software. Yπαρχουν και φωτογραφιες που δεν θολωνει καθολου. Ας ελπίσουμε να φτιάξει το θεμα αυτό γιατι κατα τα αλλα το κινητό παντα κατα την δική μου αποψη είναι η καλυτερη υλοποίηση μεχρι ετουτη την ωρα που μιλάμε... Βεβαια για μενα το θεμα καμερα ειναι συμαντικό,αλλα ειπαμε ελπίζουμε να φτιάξει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Καλησπέρα σας, αγόρασα σήμερα το κινητάκι, μετά από πολλά χρόνια στα iPhone άφησα το 5αρι μου για το One. :) Η συσκευή είναι Γερμανική unbranded και unlocked. Είμαι στην Cosmote και κάνω/δέχομαι κλήσεις/μηνύματα κανονικότατα αλλά ενώ έχω ενεργοποιήσει τα Data δε μπορώ να μπω στο internet. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 υπαρχει περιπτωση αυτο να ερθει προς τα εδω? http://www.gsmarena.com/htc_one_dual_sim-5498.php Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Καλησπέρα σας, αγόρασα σήμερα το κινητάκι, μετά από πολλά χρόνια στα iPhone άφησα το 5αρι μου για το One. :) Η συσκευή είναι Γερμανική unbranded και unlocked. Είμαι στην Cosmote και κάνω/δέχομαι κλήσεις/μηνύματα κανονικότατα αλλά ενώ έχω ενεργοποιήσει τα Data δε μπορώ να μπω στο internet. Καμιά ιδέα; Ειχα κι εγω το ιδιο ακριβως "προβλημα" μολις το πηρα και λαχταρισα μεχρι να μαθω τι ειναι. Παρε τον παροχο σου τηλεφωνο και πες του να σου στειλει τις ρυθμησεις για το internet γι αυτο το τηλεφωνο. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Καλησπέρα σας, αγόρασα σήμερα το κινητάκι, μετά από πολλά χρόνια στα iPhone άφησα το 5αρι μου για το One. :) Η συσκευή είναι Γερμανική unbranded και unlocked. Είμαι στην Cosmote και κάνω/δέχομαι κλήσεις/μηνύματα κανονικότατα αλλά ενώ έχω ενεργοποιήσει τα Data δε μπορώ να μπω στο internet. Καμιά ιδέα; κατέβασε το apn tweaker απο το playstore και απλά τρέξτο :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Καλησπέρα, έπειτα από δύο βδομάδες, σήμερα του έκανα το πρώτο του σημάδι, προσπαθούσα, βιαστικά, να βάλω το βύσμα του φορτιστή μου ξέφυγε και να μια τρίχα, γρατσουνιά, πάνω από την εσοχή του USB - ηχείο και λίγο οθόνη ( ευτυχώς έχω ζελατίνα - την χάραξε-), έκανα απίστευτη μλκι@... :-( :-( Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ειχα κι εγω το ιδιο ακριβως "προβλημα" μολις το πηρα και λαχταρισα μεχρι να μαθω τι ειναι. Παρε τον παροχο σου τηλεφωνο και πες του να σου στειλει τις ρυθμησεις για το internet γι αυτο το τηλεφωνο. :) κατέβασε το apn tweaker απο το playstore και απλά τρέξτο :) Σας ευχαριστώ αμφότερους. :) Θα χρειαστώ γενικά τη βοήθειά σας γιατί είναι η πρώτη φορά που πιάνω Android στα χέρια μου, τόσα χρόνια μόνο ενασχόληση με iOS. Τελικά ******* unbranded είναι...κατέβασα το CID Getter και μου βγάζει T-MOB άρα T-Mobile Γερμανικό είναι γιατί με το που το άνοιξα τα πάντα ήταν στα Γερμανικά. Αναβάθμιση γι'αυτές τις συσκευές σε 4.2.2 ξέρουμε πότε θα'χουμε; Επίσης πως στο καλό στέλνω μήνυμα με 160 Ελληνικούς χαρακτήρες; Γράφω με κεφαλαία και με πετά στους 70. Το ίδιο και με ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των special χαρακτήρων..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Τελικά ******* unbranded είναι...κατέβασα το CID Getter και μου βγάζει T-MOB άρα T-Mobile Γερμανικό είναι γιατί με το που το άνοιξα τα πάντα ήταν στα Γερμανικά. Καλησπέρα, μάλλον branbed θες να πεις, διότι στα unbranded βγάζει το logo της HTC. Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Παρόλο που το CID Getter βγάζει Τ-ΜΟΒ όταν το ανοίγω έχει το logo της HTC. Κανείς όσον αφορά τα μηνύματα; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Εμενα γραφει: [T-MOB101] αλλα οταν ανοιξε ειχε μονο το logo HTC. Επισημαινω ότι το αγορασα απο ελλαδα με απόδειξη κανονικα. Λετε να εχουμε κανενα θεμα? Edited June 4, 2013 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Τελικά ******* unbranded είναι...κατέβασα το CID Getter και μου βγάζει T-MOB άρα T-Mobile Γερμανικό είναι γιατί με το που το άνοιξα τα πάντα ήταν στα Γερμανικά. Καλησπέρα, μάλλον branbed θες να πεις, διότι στα unbranded βγάζει το logo της HTC. Εννοεις στο boot? και εμενα tmobile γερμανικο ειναι συμφωνα με το cid (T-MOB101) αλλα το logo ειναι κανονικα της htc, "htc quietly brilliant" και "htc one"...επισης στο κινητο δεν εχω bloatware απο tmobile, βασικα δεν θα καταλαβαινα οτι εχω branded μοντελο αν δεν εβλεπα το cid... Τωρα σκεφτομαι να κανω unlock bootloader και να περασω την 4.2.2 απο xda, δεν ξερω ποσο χρονο θα κανει να τη βγαλει η tmobile. Δυστυχως απ´οτι φαινεται το κατοσταρι που γλυτωσα παιρνοντας το one απο σκρουτζομαγαζο εχει και τις συνεπειες του...λαθος και δικο μου γιατι επρεπε να το ψαξω περισσοτερο αλλα οι κυριοι δεν ανεφεραν κατι ουτε οταν πηγα στο μαγαζι ουτε βεβαια γραφουν τιποτα στην περιγραφη στο σαιτ, ενα eu μονο και αυτο ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Εννοεις στο boot? και εμενα tmobile γερμανικο ειναι συμφωνα με το cid (T-MOB101) αλλα το logo ειναι κανονικα της htc, "htc quietly brilliant" και "htc one"...επισης στο κινητο δεν εχω bloatware απο tmobile, βασικα δεν θα καταλαβαινα οτι εχω branded μοντελο αν δεν εβλεπα το cid... Τωρα σκεφτομαι να κανω unlock bootloader και να περασω την 4.2.2 απο xda, δεν ξερω ποσο χρονο θα κανει να τη βγαλει η tmobile. Δυστυχως απ´οτι φαινεται το κατοσταρι που γλυτωσα παιρνοντας το one απο σκρουτζομαγαζο εχει και τις συνεπειες του...λαθος και δικο μου γιατι επρεπε να το ψαξω περισσοτερο αλλα οι κυριοι δεν ανεφεραν κατι ουτε οταν πηγα στο μαγαζι ουτε βεβαια γραφουν τιποτα στην περιγραφη στο σαιτ, ενα eu μονο και αυτο ειναι... Δλδ εμας που γραφει T-MOB101 δεν μπορουμε να λαβουμε αναβαθμιση σε 4.2.2? Αυτο το unlock bootloader γινεται ευκολα? Εχεις συνεπειες μετα στην εγγυηση? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ας ελπίσουμε να φτιάξει το θεμα αυτό γιατι κατα τα αλλα το κινητό παντα κατα την δική μου αποψη είναι η καλυτερη υλοποίηση μεχρι ετουτη την ωρα που μιλάμε... Βεβαια για μενα το θεμα καμερα ειναι συμαντικό,αλλα ειπαμε ελπίζουμε να φτιάξει... Φιλε μου μια που το εχεις,έχεις κάνει δοκιμή να βγάλεις σε πολύ σκοτεινό μέρος,που να μην έχει έντονο φωτισμό για να κάνει over exposure?Θα ήθελα να δω πως τα πάει σε πολύ σκοτάδι εκεί που τα άλλα λογικά χωλαίνουν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 και μενα t mobile..βρε παιδια απο που το πηρατε εσεις?εγω απο vnp.παντως δε θα αργησει το update.μη τρελαινεστε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Εμενα που μου βγαζει "HTC-304", τί σημαινει??? Ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Εμενα που μου βγαζει "HTC-304", τί σημαινει??? Ξερει κανεις? Είναι Ισπανικό... Δες παρακάτω: SuperCID 11111111 Asia-HK-CHT HTC__622 ATT CWS__001 BM BM_001 Bouygues-Telecom BOUYG201 Brightstar-PTB BSTAR502 Brightstar-SPA BSTAR301 Chunghwa-Taiwan CHT__601 CT HTCCN702 CU HTCCN703 DCM DOCOM801 DOPOD DOPOD701 Era T-MOB009 Fastweb-IT FASTW401 GOOGLE GOOGL001 H3G-DAN H3G__F05 H3G-Italy H3G__402 H3G-ROI H3G__003 H3G-SWE H3G__G04 H3G-UK H3G__001 HTC-Asia-SEA HTC__037 HTC-Asia-SEA-WWE HTC__044 HTC-Australia HTC__023 HTC-BE HTC__E41 HTC-Czech HTC__C24 HTC-Denmark HTC__F08 HTC-Dutch HTC__E11 HTC-EastEurope HTC__032 HTC-ELL HTC__N34 HTC-FRA HTC__203 HTC-FRA-Bouygues HTC__247 HTC-GCC HTC__J15 HTC-GER HTC__102 HTC-India HTC__038 HTC-ITA HTC__405 HTC-Nor HTC__Y13 HTC-Norway HTC__H10 HTC-Poland HTC__B25 HTC-PTG HTC__506 HTC-Russia HTC__A07 HTC-SPA HTC__304 HTC-Sweden HTC__G09 HTC-Turkey HTC__M27 HTC-WWE HTC__001 Hutch-Australia HUTCH001 O2-DE O2___102 O2-UK O2___001 Open-Channel HTCCN701 Optus-Australia OPTUS001 ORANGE-AT ORANG113 ORANGE-BE ORANG012 ORANGE-CH-FRA ORANG203 ORANGE-CH-GER ORANG104 ORANGE-ES ORANG309 ORANGE-French ORANG202 ORANGE-PL ORANGB10 ORANGE-PO ORANG008 ORANGE-SK ORANG006 ORANGE-UK ORANG001 Rogers ROGER001 SMC-Voda-HK SMCVD001 TELEF-Spain TELEF301 Telstra TELST001 TELUS TELUS001 TIM-Italy TIM__401 TMA T-MOB102 TMCZ T-MOB004 TMD T-MOB101 TMH T-MOB007 TMHR T-MOB006 TMMK T-MOBL11 TMNL T-MOB003 TMSK T-MOB008 TMUK T-MOB005 TMUS T-MOB010 TWM-TW HTC__621 VIRGIN-UK VIRGI001 VODA-Africa-South HTC__016 VODA-Australia VODAP021 VODA-Germany VODAP102 VODA-Greece VODAP006 VODA-Ireland VODAP019 VODA-Italy VODAP405 VODA-Mobilkom VODAP120 VODA-Netherland VODAPE17 VODA-New-Zealand VODAP022 VODA-Portugal VODAPD18 VODA-Proximus VODAP024 VODA-SA VODAP026 VODA-SFR VODAP203 VODA-Spain VODAP304 VODA-Swisscom-DE VODAP110 VODA-Swisscom-FR VODAP212 VODA-Swisscom-IT VODAP416 VODA-Swisscom-WWE VODAP015 VODA-TR VODAPM27 VODA-UK VODAP001 Και για ποιο εύκολα εδώ.. Edited June 4, 2013 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Καλο ειναι αυτο, ετσι? Τουλαχιστον δεν ειναι branded... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts