Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η αλλη μου συσκευη ειναι το note 2,και αυτο στο ιδιο πραγμα(μιση ωρα asphalt) θα χασει 10 % το πολυ και θερμοκρασια ισα ισα που θα αυξηθει ελαχιστα που πολλες φορες δεν το νιωθεις καν.Και το κακο ειναι οτι εφαγα κολλημα με το νοκια γιατι μου αρεσε πολυ το κινητο.

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η αλλη μου συσκευη ειναι το note 2,και αυτο στο ιδιο πραγμα(μιση ωρα asphalt) θα χασει 10 % το πολυ και θερμοκρασια ισα ισα που θα αυξηθει ελαχιστα που πολλες φορες δεν το νιωθεις καν.Και το κακο ειναι οτι εφαγα κολλημα με το νοκια γιατι μου αρεσε πολυ το κινητο.

Νομίζω πως το note 2 έχει πολύ καλή αυτονομία. Τι γινεται με τις αλλες ναυαρχίδες (s4, one κλπ)?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Λοιπόν, το δοκίμασα. Από άποψη θερμοκρασίας δεν έχει πρόβλημα και το δικό μου ζεστάθηκε αρκετά, θα έλεγες οτι βράζει, αλλά έτσι λειτουργεί οπότε καλά κάνει. Έπαιξα 20' περίπου και έχασα ένα 15% σύμφωνα με την συσκευή, τρέχοντας μόνο το παιχνίδι χωρίς internet κλπ. Άρα ούτε στη μπαταρία θα έλεγα οτι έχεις κάποιο θέμα.

Αχρείαστες λειτουργίες του κινητού έχεις απανεργοποιήσει (NFC κλπ.)? Όταν έπαιξες το Asphault ήσουν συνδεδεμένος στο internet ή κάτι τέτοιο?

Πολύ σημαντικό !!! ΤΟ ΝΟΤΕ 2 ΕΧΕΙ 3100Mah ΜΠΑΤΑΡΙΑ !!! Λογικό να κρατάει πιο πολύ δεν νομίζεις?

ΥΓ: Η συσκευή απ' τις 22:00 μέχρι τις 11:00 το πρωί, οι ώρες στο περίπου, έχασε 2% μπαταρία σε 3G χωρίς data, double tap to wake και glance σε peek mode...

Edited by MIXOStsi
:rtfm:

Όντως έχει 3100 το note αλλα έχει και μια οθόνη 5.5 ίντσες.Στην αναμονή και εγώ το βραδυ τόσο χάνω.Το θέμα είναι στη χρήση.Μιση ώρα κλήσεις,10% κάτω,μισή ώρα gaming,25% κάτω τη στιγμή που το s3 για παράδειγμα στις ίδιες κλήσεις θα χάσει 3-4% και στο παιχνίδι ένα 15%.

Και έχω παραλείψει να αναφερω πως μπορεί να λέει το κινητό μπαταρία 80%,να κάνω επανεκινηση,και ανοίγοντας να λέει 75!!!!!!!

Edited by balakeras

Γίνεται να συγκρίνουμε μήλα με μήλα κι όχι μήλα με πορτοκάλια? Ναι μεν φρούτα και τα δύο αλλά... Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν άλλες συσκευές, με άλλο hardware κι άλλο λειτουργικό, στη μπαταρία !!! :rtfm:

Σύμφωνα με αυτά που περιέγραψα, σου φαίνεται ότι έχει πρόβλημα η συσκευή σου συγκρίνοντάς την δικιά μου? Αν ναι κοίτα το. Αν όχι και δεν σου κάνει η συσκευή πούλα τη. Αν σου αρέσει και σε βολεύει κράτα την και κοίτα να την χαρείς. Το κινητό για να μην σου βγάλει μία μέρα χρήσης πρέπει να το σκίσεις (πχ να παίζεις Asphault). Αλλιώς δεν έχει θέμα. Εγώ στο τέλος της εβδομάδας που δεν το χρειάστηκα κι ιδιαίτερα, ποτέ δεν ήμουν κολλημένος στο κινητό aka power user, μου έβγαλε 3 μέρες !!! Μέσα σ αυτές πρέπει αν είχα χονδρικά 1 ώρα κλήσεις, 5 μηνύματα και 1 ώρα wifi...

Μη φορτώνεις βρε. Απλά ο φίλος έγραψε την εμπειρία του και ψάχνεται....;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Όχι-όχι δεν φορτώνω. Έχετε παρεξηγημένο το rtfm... :lol:

Το ξέρω ότι προβληματίζεται και γι αυτό προσπάθησα να τον βοηθήσω. Αλλά αν μπούμε στην διαδικασία να συγκρίνουμε την συσκευή με όλες τις υπόλοιπες της αγοράς, φέξε μου και γλίστρησα...

Μήλα με πορτοκάλια συγκρίνεις όταν συγκρίνεις ψυκτρες κινητών με ψυκτρες υπολογιστών.Οταν συγκρίνεις κινητά με κινητά,συγκρίνεις πορτοκάλια με πορτοκάλια.Για αυτο έχουν βγει και όλα αυτα τα συγκριτικά,να συγκρίνεις όλα με όλα.οχι Lumia με Lumia ,galaxy με galaxy και iPhone με iPhone.

Ρε αγόρι μου, σε δύο σελίδες τώρα που προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε έχεις καταλάβει τι γράφουμε? Στις ερωτήσεις που σου κάναμε για το setup σου δεν έχεις απαντήσει σε καμία. Δεν υπάρχει πρόβλημα θερμοκρασίας. Σύμφωνα μ αυτά που μου λες δεν υπάρχει ούτε πρόβλημα στην μπαταρία. Αν και σε ξαναρωτάω, έχεις κλειστά όλα τα αχρείαστα (NFC κλπ.) ?

Η σύγκριση διαφορετικών κινητών, είναι άτοπη κατάλαβέ το !!!

Αν δεν σου ζεσταίνονταν η συσκευή έξω θα ζεσταίνονταν μέσα και μετά θα υπήρχε πραγματικό πρόβλημα...

Συνεχίζουμε... :)

Τα πάντα κλειστά λοιπόν,WiFi,NFC,όλα.Δεν είπε κανείς πως κακως ζεστενεται η συσκευή,κακως ζεστενεται τόσο πολύ όμως σίγουρα.Και εγώ πιθανόν αν μιλήσω μια ώρα και ανοιξω και αλλη μια WiFi σύνολο και στείλω και πέντε μηνύματα σύνολο,πιθανόν να με βγαλει 2η και 3 μέρες.Αρα λοιπόν ούτε κακως αδειάζει η μπαταρία,σίγουρα όμως πάλι,κακως αδειάζει με τόσο ραγδαίο ρυθμό.Αυτη πάλι είναι η προσωπική μου άποψη έχοντας χρησιμοποιήσει και δεκα κινητά που αποκαλούνται smartphones.

Ε τότε πήγαινε για service-αντικατάσταση να δούμε τι θα σου πουν μήπως και αλλάξει κάτι...

Εσύ πιστεύεις ότι ξεπερνάει τους 45 βαθμούς που προαναφέρθηκαν όταν σου ζεσταίνεται?

Δεν μπορώ να καταλάβω σε βαθμους,ξέρω πως ειδικά μετά το παιχνίδι η λέξη που μπορεί ίσως να γινει κατανοητή είναι "ζεματάει" Ειδικά για την πίσω δεξια γωνια όπως βλεπουμε την οθόνη.Και όταν συμβαίνει αυτο η μπαταρία συνεχίζει και ρουφιεται και για λίγη ώρα μετά το κλείσιμο της εκάστοτε εφαρμογής η παιχνιδιού.Και η κουβέντα που έχω ανοίξει με κάποιους είναι για να μπορέσω να βοηθηθώ απο άλλους που εχουτην ίδια συσκευη και να καταλάβω αν πρόκειται για γενικη συμπεριφορά της συσκευής η πρόβλημα δικο μου οποτε και να το στείλω για επισκευή.

Εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάτι παράλογο σε αυτά που μου λες. Είναι αυτό που λες γενική συμπεριφορά.

Αλλά επειδή δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, ας απαντήσει και κάποιος άλλος του ανθρώπου να πάρει μια δεύτερη γνώμη, ή πήγαινε και μίλα με ενα ΝΟΚΙΑ Care στην περιοχή σου.

Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο. Αν έχεις κάποια άλλη δοκιμή που θες να κάνω, πες μου να δούμε τι μπορεί να γίνει... ;)

Ρε παιδιά τα Nokia Care μαγαζιά που μπορούμε να τα βρούμε; Υπάρχει κάποιο link;

Υπάρχει κάποιο στα Β.Α προάστια;

3>4

Ρε παιδιά τα Nokia Care μαγαζιά που μπορούμε να τα βρούμε; Υπάρχει κάποιο link;

Υπάρχει κάποιο στα Β.Α προάστια;

http://www.nokia.com/gr-el/store-locator/ εμένα για βόλο το έβγαλε.

:respect:

Θερμοκρασία δεν μπορώ να πω ότι ανεβάζει παραπάνω απο το ΗΟΧ που είχα πριν. Σε νορμάλ πλαίσια. Μπαταρία μετα την αναβάθμιση απολυτα ευχαριστημένος. Το σκιζω καμια φορά και κοιτάω απο περιέργεια να δω τι έχει κάψει σκεφτομενος τωρα θα χει πέσει 20% και βλεπω 5% κάτω και παθαίνω πλάκα. Αυτο που μου έκανε μερικές φορές τελευταία ειναι όταν το ανοιγω απο αναμονή να μου έχει μαύρη οθόνη για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να φόρτωσει την έναρξη. Γιατι; μήπως το έχω παραφορτωσει με εφαρμογές;
Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Εγώ που ανέφερα θερμοκρασία και μπαταρία,αφορούσε συγκεκριμένη χρήση του τηλεφώνου,συγκεκριμένες εφαρμογές όπως απαιτητικά παιχνίδια,GPS.Με καμια ιστοσελίδα,λίγο ίντερνετ,καμια κλήση δεν ζεστενεται το κινητό.

Οταν λες GPS υποθετω αναφερεσαι στην φωνητικη πλοηγηση, γιατι προσωπικα το GPS το εχω ανοιχτο απο την μερα που το αγορασα χωρις προβλημα. Στα απαιτητικα παιχνιδια ναι ανεβαζει θερμοκρασια, αλλα αυτο ειναι συνηθισμενο για συσκευες με Snapdragon.

Αυτο παντως που μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ειναι το θεμα με το πισω καπακι γιατι μεχρι την προσφορα της Vodafone δεν το ειχε αναφερει κανενας και ξαφνικα υπαρχουν αναφορες απο αρκετα ατομα.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

1) Έχεις ανοιχτές τις υπηρεσίες τοποθεσίας σωστα?

2) Τι εννοείς αυτό με το καπάκι? Το ότι έχει κενο ή οτι δεν κουμπώνει σωστά?

Σήμερα έγινε θέλοντας και μη το τελικό μου τεστ για τη μπαταρία, ήταν μια φορτωμένη μέρα με δουλειές.

Λοιπόν 8 το πρωί βγήκε από το φορτιστή στο 100%

Ακολούθησαν (με αρκετή ακρίβεια):

1.30 h μουσική

2.15 h ράδιο (με την οθόνη να είναι πολλά λεπτά σε λειτουργία προς αναζήτηση σταθμών)

Τουλάχιστον μία ώρα κλήσεις (παίζει να έφτασα και 2, χρειάζεται μετρητές το κινητό).

1.30 h internet

10 λεπτά Skype

15 λεπτά HereDrive

30 λεπτά HereMaps (μου βελτιώθηκε αρκετά η ακρίβεια μετά τη τελευταία αναβάθμιση χαρτών, αν δεν το πήρατε χαμπάρι κάντε την)

Αυτή τη στιγμή (13.30 ώρες μετά το 100%) η μπαταρία είναι στο 26%

Θα μπορούσε να είναι και καλύτερα, αλλά νομίζω είναι αρκετά καλή.

Το σήμα έχω ξαναπεί δεν είναι το καλύτερο, αλλά δεν χάθηκε ούτε σε δύσκολες περιοχές ποτέ

Υ.Γ.

Glance, μία ματιά, double tap, τοποθεσία συνέχεια on

Y.Γ2

Έβγαλα το tile της μπαταρίας από την οθόνη και δεν ξαναείχα απότομο πέσιμο.

Υ.Γ3

Ξέχασα -στα προηγούμενα προσθέστε και καμιά 10ρια φωτογραφίες και γύρω στο δεκάλεπτο επεξεργασία τους.

Edited by PagouroLand

Έχοντας την μπαταρία από το 20% και κάτω με ενεργοποιημένη την Οικονομία μπαταρίας και από τις Ρυθμίσεις -> Οθόνη -> Φωτεινότητα με οικονομία οθόνης Ενεργή μου κάνει κάτι κουλό.

Αν έχω live tile πχ της επαφές, έτσι όπως εναλλάσσονται τα πλακίδια με τις εικόνες των προφίλ αυξομειώνεται ταυτόχρονα και η φωτεινότητα της οθόνης. :wacko:.

Όταν κάνω το Ρυθμίσεις -> Οθόνη -> Φωτεινότητα με οικονομία οθόνης Ανενεργή ή βγάλω το live tile δεν συμβαίνει αυτό. Το έχει παρατηρήσει κανένας από εσάς;

Έχω κάνει soft-reset αλλά δεν είδα βελτίωση.

Ευχαριστώ.

Edited by honda22

Μια μικρή βοήθεια,γιατί χρεώνομαι άδικα.Τα μηνύματα δεν αντιστοιχούν σε 160 χαρακτήρες,αλλά σε 70.Έκανα το συνηθισμένο από το

δίκτυο+ στις ρυθμίσεις για περιορισμένη υποστήριξη χαρακτήρων,αλλά τίποτα. Οπότε χρεώνομαι 3 μηνύματα αντί ενός. Κάπου έχει αναφερθεί

σε προηγούμενες σελίδες,αλλά πού να ψάχνω σε 130;

Σήμερα έγινε θέλοντας και μη το τελικό μου τεστ για τη μπαταρία, ήταν μια φορτωμένη μέρα με δουλειές.

Λοιπόν 8 το πρωί βγήκε από το φορτιστή στο 100%........

επιβεβαιώνεις τα συμπερασματα μου,η μπαταρία πλέον αν κανεις και μερικές ρυθμίσεις ειναι παραπάνω απο αξιοπρεπής. Δεν είναι η καλύτερη της αγοράς αλλά ειναι πάνω απο το μέσο όρο και σίγουρα βγαζει άνετα μια μέρα γερής χρήσης. Γενικα αυτο που έχω αποκομίσει μετα την αναβάθμιση ειναι ότι πλέον όταν κάνεις μια απαιτητική εργασία που περιμένες μεγάλη πτώση και φοβόσουν ότι θα ξεμείνεις αργοτερα, πλέον εχεις καθαρίσει με ένα 3% συν ότι έχει βελτιωθεί κατακόρυφα η αναμονή που παλιά κατανάλωνε 10% το βραδυ στον ύπνο και ιδού το τελικό καλό αποτέλεσμα.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

και εγω εχω να πω τα καλυτερα για τη μπαταρια, παρα πολυ καλη

ΟΤ: παιδες αν θελετε επικη μπαταρια, παρτε ενα moto g, απλα δεν ξεφορτιζει με τπτ, πρεπει να το δειτε για το πιστεψετε

All it takes is a swipe...