Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν αφορά την εφαρμογή γενικότερα, ή πως φέρεται η εφαρμογή στο 925 πιο ειδικά και το βάζω εδώ.

Για το Drive+ που λόγω δουλειάς έκανε μια χαρά τεστ drive (+).

Είχα διαβάσει φίλο, ότι κολλούσε ο επανυπολογισμός διαδρομής και παραξενεύτηκα, γιατί δεν μου το είχε κάνει.

Στην Αθήνα λοιπόν:

Με πήγε άψογα σε 2-3 διευθύνσεις που ήθελα. Επειδή ήταν για δουλειά, πρόσεχα δεν έχασα κάποια στροφή που μου έλεγε, επομένως δεν είχε επανυπολογισμούς. Το θέμα με τις καθυστερήσεις στις στροφές, νομίζω ότι έχει να κάνει με το ότι το πρόγραμμα με βάση τη ταχ'υτητά σου υπολογίζει πότε είναι να στρίψεις - λογικό για να υπάρχει συνέχεια στην απεικόνιση. Δηλαδή εμένα άλλες φορές μου έλεγε στρίψε ενώ ήδη είχα πάρει τη στροφή κι άλλες αν σταματούσα απότομα με είχε ήδη βάλει στον επόμενο δρόμο ενώ δεν είχα στρίψει ακόμη.

Όταν τελείωσα τις υποχρεώσεις και ήταν να επιστρέψω, του δίνω μια τυχαία διεύθυνση στην άλλη άκρη και παίρνω τον γνωστό μου δρόμο. Στην αρχή κάνει επανυπολογισμό, μετά από 10 δεύτερα περίπου (περίεργο γιατί μου έκανε άμεσα άλλες φορές), ε μετά αργούσε όλο και περισσότερο μέχρι που σήκωσε τα χέρια και έπρεπε να το κλείσω ανοίξω για να μου πει πήγαινε από την άλλη μεριά ρε βλάκα και μετά πάλι να κολλήσει στον επανυπολογισμό.

Στη Θεσσαλονίκη:

Αφού τελείωσα πάλι τις υποχρεώσεις μου, όπου ήταν άψογο (έχασα και κάποιες στροφές) και ακαριαία επανυπολόγιζε, πήρα το δρόμο της επιστροφής. Κάνοντας πάλι το ίδιο τσεκ (πήγαινα από κέντρο προς Βαρδάρη και του έβαλα προορισμό Λευκό Πύργο). Ε μου έσπασε τα νέυρα ..."Στην επόμενη στρίψε" "Κάνε αναστροφή" κλπ κλπ. Άμεσα δηλαδή, στο δευτερόλεπτο επανυπολόγιζε.

Εκεί που κόλλησε πάλι αλλά με το δίκιο του ήταν όταν μπαίνοντας στη εθνική κι ενώ του έχω βάλει χωρίς διόδια επίτηδες, προσπαθέι να βρει τρόπο και δεν βρίσκει, γιατί απλά δεν υπήρχε.

Συμπέρασμα δεν έβγαλα. Να πεις από την πολλή χρήση κόλλησε στην Αθήνα ο επανυπολογισμός; Μα και στη Θεσσαλονίκη το ίδιο πολύ το χρησιμοποίησα. Μήπως έχει να κάνει με το μέγεθος των 2 πόλεων και δυσκολεύεται στη μεγαλύτερη; Δεν ξέρω.

Από κατανάλωση δεν τα πήγε άσχημα, αφού και στις δύο περιπτώσεις με πολύ πάνω από 2 ώρες χρήση Drive (σίγουρα πάνω από 2 μπορεί και από τρεις), το βράδυ είχα ακόμη απόθεμα (όχι βέβαια τόσο όσο να μην το βάλω για φόρτιση)

Κι ένα tip που τυχαία ανακάλυψα: Αν εκφωνήσει μια οδηγία (στρίψε αριστερά κι αμέσως δεξιά παράδειγμα) και δεν την ακούσεις καλά, double tap ψηλά εκεί στο μπλε που σου δείχνει την απόσταση μέχρι τη στροφή και εκφωνεί πάλι την οδηγία.

Λοιπόν,τα φώτα σας. Με το λογαριασμό outlook που δημιούργησα για τo windows phone έχω πρόβλημα. Εδώ και καμιά δεκαριά μέρες μου βγάζει ότι είναι μπλοκαρισμένος

Κάποιο κόλλημα πρέπει να έχει φάει η microsoft.

Είχε φτιάξει γνωστός μου λογαριασμό hotmail, πριν κανένα μήνα, στον οποίο ούτε επαφές πέρασε καν. Πριν μια βδομάδα του ήρθε το ίδιο μήνυμα. Μπήκε στο chat με κάποιο εκεί "υπεύθυνο" ο οποίος το μόνο που ήξερε να απαντήσει ήταν "Δείτε τους όρους της υπηρεσίας, πρέπει να έχετε παραβεί αυτόν που αφορά το spam". Του λέει μπες στο λογαριασμό μου και δες αν έχω στείλει (δεν υπήρχε ούτε απεσταλμένο, ούτε εισερχόμενο) του απαντούσε δεν έχω τέτοια δικαιοδοσία δεν μπορώ. Τα πήρε κρανίο ο φίλος "ρε άνθρωπε δεν έχω στείλει τίποτε και που να έστλνα άλλωστε αφού δεν έχω επαφές! Ε εκεί ο υπεύθυνος μουλάρωσε και το μόνο που απαντούσε ήταν δείτε τους όρους.

Τελικά όντως μόλις έδωσε ένα τηλέφωνο ξεμπλόκαρε ο λογαριασμός.

Συμεραίνει ότι είναι κόλπο της "μαλακομικρής" για να έχει τηλέφωνα των πελατών της.

Edited by PagouroLand

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από δική μου εμπερία με πολλά προγράμματα GPS,

καλύτερα καποιος να ενεργεί συνδυαστικά

δηλαδή

να μη στέκεται μόνο στις φωνητικές οδηγίες

αλλά και να δίνει μια κάποια σημασία στην απεικόνιση της διαδρομής στο χάρτη.

(Το τελευταίο όμως είναι και επικίνδυνο στην οδήγηση!)

Και πάλι όμως, μπορεί να συμβεί και σε μερικά σημεία να χαθεί κάποιος στην πλοήγηση

για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Γενικά πάντως,

οι εντυπώσεις μου από το πρόγραμμα της Nokia και τους HERE Maps είναι ούτε ενθουσιώδεις ούτε κακές.

Από το μεν πρόγραμμα λείπουν δυνατότητες

στους δε χάρτες υπάρχουν ελλείψεις.

Τα καλά πάντως είναι ότι το πακέτο παρέχεται δωρεάν (μέσα στην τιμή αγοράς)

και ότι υπάρχει παγκόσμια άδεια χρήσης χαρτών.

Επίσης θετικό είναι το GPS που κλειδώνει γρήγορα (αν και δεν είναι πάντα πολύ ακριβές).

υγ: Όσοι παρατηρείτε λάθη στους χάρτες,

μπορείτε να συμβάλετε στη διόρθωσή τους

μέσα από την ιστοσελίδα http://here.com/ .

Είχε φτιάξει γνωστός μου λογαριασμό hotmail, πριν κανένα μήνα, στον οποίο ούτε επαφές πέρασε καν. Πριν μια βδομάδα του ήρθε το ίδιο μήνυμα. Μπήκε στο chat με κάποιο εκεί "υπεύθυνο" ο οποίος το μόνο που ήξερε να απαντήσει ήταν "Δείτε τους όρους της υπηρεσίας, πρέπει να έχετε παραβεί αυτόν που αφορά το spam". Του λέει μπες στο λογαριασμό μου και δες αν έχω στείλει (δεν υπήρχε ούτε απεσταλμένο, ούτε εισερχόμενο) του απαντούσε δεν έχω τέτοια δικαιοδοσία δεν μπορώ.

Όταν είναι να βοηθήσουν κανένα πελάτη, δεν έχουν δικαιοδοσία.

Όταν είναι να εξυπηρετήσουν αλλουνού συμφέροντα, μπορούν.

"Microsoft admits reading Hotmail inbox of blogger"

http://www.bbc.com/news/business-26677607

"Microsoft criticised after scanning blogger's Hotmail inbox to find leak "

http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/microsoft-criticised-after-scanning-bloggers-hotmail-inbox-to-find-leak-9207823.html

http://blogs.technet.com/b/microsoft_on_the_issues/archive/2014/03/20/strengthening-our-policies-for-investigations.aspx

Strengthening our policies for investigations

20 Mar 2014 10:17 PM

Posted by John Frank

Deputy General Counsel & Vice President, Legal & Corporate Affairs, Microsoft

We believe that Outlook and Hotmail email are and should be private. Over the past 24 hours there has been coverage about a particular case, so we want to provide additional context and describe how we are strengthening our policies.

In this case, we took extraordinary actions based on the specific circumstances. We received information that indicated an employee was providing stolen intellectual property, including code relating to our activation process, to a third party who, in turn, had a history of trafficking for profit in this type of material. In order to protect our customers and the security and integrity of our products, we conducted an investigation over many months with law enforcement agencies in multiple countries. This included the issuance of a court order for the search of a home relating to evidence of the criminal acts involved. The investigation repeatedly identified clear evidence that the third party involved intended to sell Microsoft IP and had done so in the past.

Courts do not, however, issue orders authorizing someone to search themselves, since obviously no such order is needed. So even when we believe we have probable cause, there’s not an applicable court process for an investigation such as this one relating to the information stored on servers located on our own premises.

As part of the investigation, we undertook a limited review of this third party’s Microsoft operated accounts. While Microsoft’s terms of service make clear our permission for this type of review, this happens only in the most exceptional circumstances. We applied a rigorous process before reviewing such content. In this case, there was a thorough review by a legal team separate from the investigating team and strong evidence of a criminal act that met a standard comparable to that required to obtain a legal order to search other sites. In fact, as noted above, such a court order was issued in other aspects of the investigation.

While our actions were within our policies and applicable law in this previous case, we understand the concerns that people have. Therefore, we are announcing steps that will add to and continue to strengthen further our policies in any future situations involving our customers. Specifically:

•We will not conduct a search of customer email and other services unless the circumstances would justify a court order, if one were available.

•To ensure we comply with the standards applicable to obtaining a court order, we will rely in the first instance on a legal team separate from the internal investigating team to assess the evidence. We will move forward only if that team concludes there is evidence of a crime that would be sufficient to justify a court order, if one were applicable. As a new and additional step, we will then submit this evidence to an outside attorney who is a former federal judge. We will conduct such a search only if this former judge similarly concludes that there is evidence sufficient for a court order.

•Even when such a search takes place, it is important that it be confined to the matter under investigation and not search for other information. We therefore will continue to ensure that the search itself is conducted in a proper manner, with supervision by counsel for this purpose.

•Finally, we believe it is appropriate to ensure transparency of these types of searches, just as it is for searches that are conducted in response to governmental or court orders. We therefore will publish as part of our bi-annual transparency report the data on the number of these searches that have been conducted and the number of customer accounts that have been affected.

The privacy of our customers is incredibly important to us. That is why we are building on our current practices and adding to them to further strengthen our processes and increase transparency.

Με λίγα λόγια, η Microsoft δεν το θεωρεί μεγάλο ...κόπο να ψάξει 'τον εαυτό της' κάθε φορά που κοιτάζει τα e-mail

άλλωστε θεωρούν ότι τα δικά μας προσωπικά δεδομένα είναι δική τους ιδιοκτησία.

Άμα κανένας χρήστης ζητήσει υποστήριξη στο λογαριασμό του, εκεί είναι κόπος και κώλυμα για τη Microsoft.

(Ομοίως και τους άλλους γίγαντες σαν τη Microsoft.)

Γι' αυτό καλό θα ήταν να έχετε λίγο κράτει στα πολύτιμα και ιδιαίτερα προσωπικά σας δεδομένα, γενικώς στις ηλεκτρονικές συσκευές.

(...ή έστω "Report: Microsoft Helped the NSA Spy on Hotmail, Skype and Outlook"

http://mashable.com/2013/07/11/miscrosoft-helped-nsa-spy-hotmail-skype-outlook/ )

Edited by mobiuser

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Αν μπαίνεις σε zero Facebook το data sense μετράει κανονικά τα ΜΒ που καταναλώνεις, άσχετα αν δεν στα "χρεώνει" ο πάροχός σου..... Μήπως φταίει αυτό;

νίετ :(

σε κανονικά σιτε μπαινω...

στους δε χάρτες υπάρχουν ελλείψεις

Ευχαριστημένος είμαι για τη πλοήγηση δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός αυτού που αναφέρω πριν και της "διένεξης" που είχε με το AmazingWeather, όπως έχουμε συζητήσει πριν κάτι μέρες.

Το σπαστικό λάθος που ξέχασα να αναφέρω είναι με τους ταχυδρομικούς κώδικες.

Σε κάποιες από τις επαφές μου έχω περάσει και ΤΚ.

Πατώντας στη διεύθυνση κάποιας επαφής (δεν ξέρω αν το γνωρίζετε να άλλο ένα tip :) ) εμφανίζεται το HereMaps κι αν θες οδηγίες για εκεί ανάλογα αν διαλέξεις ποδαράτο ή αυτοκίνητο συνεχίζει το maps ή εμφανίζεται το drive και σε πάει.

Το ΜΕΓΑΛΟ λάθος είναι ότι κυρίως (απ'όσο έχω δει) στις επαρχιακές πόλεις, έχουν στους χάρτες άλλα αντ' άλλων κώδικες. Έτσι αν η επαφή σου έχει και σωστό ΤΚ περασμένο (ενώ το HERE λάθος) σου πετάει μήνυμα ότι δεν βρέθηκε η διεύθυνση στους χάρτες! Θα μου πεις τι βάζεις ΤΚ; Μα όσους έβαλα ήταν επειδή υπήρχαν διαφορετικοί δρόμοι με το ίδιο όνομα για να τους ξεχωρίζει το εκάστοτε πρόγραμα gps που είχα στα τηλέφωνά μου.

Έστειλα ένα σημείωμα στο Here.com με το θέμα, δεν ξέρω αν θα το λύσουνε.

Ίσως αν στείλουμε περισσότεροι ασχοληθούν, ή μάλλον ασχοληθούν πιο γρήγορα.

Καλησπερα στην παρεα!

Μια ερωτηση θα ηθελα να σας κανω,παρολο που δεν εχω lumia...ακομα.

Στα 920-925-1020 το skype λειτουργει καλα, δηλαδη αξιοπρεπως?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Lumia640 DS..WM10:D

FLICKR jon jon (mobile pics)..BUSY

GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos

εχει την πλακα του...

Καλησπερα στην παρεα!

Μια ερωτηση θα ηθελα να σας κανω,παρολο που δεν εχω lumia...ακομα.

Στα 920-925-1020 το skype λειτουργει καλα, δηλαδη αξιοπρεπως?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δεν έχει επιλογή ανταλλαγής αρχείων. Κατά τα αλλα μια χαρά.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

τελικά ρε παιδιά για το καπάκι κανείς; μόνο εγώ έχω πρόβλημα;;;

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μόλις διεπίστωσα ότι το καπάκι επάνω αριστερά και πλάγια δεν πατάει καλά και δεν εφαρμόζει...τι κάνουμε; το έχει πάθει κανένας άλλος;

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν εννοέις ένα ελαφρύ παίξιμο ναι όλοι τό χουμε. Πολύ ελαφρύ όμως οι περισσότεροι δε το καταλαβαίνουν.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ πάλι αγαπητοί δεν είμαι ικανοποιημένος από το gps και εννοώ με το here drive το οποίο πολλές φορές σκαλώνει το στίγμα και περνάει κανα χιλιόμετρο μέχρι να το ξαναβρεί. Επίσης δε δουλεύει σωστα στα τουνελ. Χαρακτηριστικά στη διαδρομή από Ελ. Βενιζέλος προς περιφερειακή Υμηττού και έξοδος Κατεχάκη τουλάχιστον 2-3 φορές κολλάει το στίγμα, μπερδεύεται και μπαίνει σε παράδρομο όπως επίσης μέσα στα τούνελ δε συνεχίζει.

Το Copilot παίζει πολύ καλύτερα... Εϋχομαι να διορθωθεί στο επόμενο update γιατί για μένα αρχίζει και τρώει Χ.

- There is no place like 127.0.0.1 -

ναι, νιώθεις ένα μικρό παίξιμο εκεί στο κενό...και αν το προσέξεις μετά το καταλαβαίνεις άνετα! αξίζει το κόπο να πάει nokia care, θα φτιαχτεί ή όχι; γιατί δεν πιστεύω ότι έτσι έχει βγει όλη η παρτίδα!

ναι, νιώθεις ένα μικρό παίξιμο εκεί στο κενό...και αν το προσέξεις μετά το καταλαβαίνεις άνετα! αξίζει το κόπο να πάει nokia care, θα φτιαχτεί ή όχι; γιατί δεν πιστεύω ότι έτσι έχει βγει όλη η παρτίδα!

Είναι ανεπαίσθητο δε νομίζω οτι αξίζει για μένα.

Σε κάποιους είναι αισθητό το πρόβλημα και κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν καν. Κατά την γνωμη μου αν το βρίσκεις πολύ άσχημο πήγαινε σε ένα nokia care να σου πουν την γνωμη τους. Νομίζω κάποιο παιδί είχε το ίδιο πρόβλημα και του το αλλάξανε.

:respect:

μάλλον θα το πάω αύριο σε κοντινό nokia care και θα δω τι θα μου πουν. αν με αλλαγή λύνεται οριστικά το πρόβλημα θα το αλλάξω και θα ενημερώσω! ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις!

Αν εννοέις ένα ελαφρύ παίξιμο ναι όλοι τό χουμε. Πολύ ελαφρύ όμως οι περισσότεροι δε το καταλαβαίνουν.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ πάλι αγαπητοί δεν είμαι ικανοποιημένος από το gps και εννοώ με το here drive το οποίο πολλές φορές σκαλώνει το στίγμα και περνάει κανα χιλιόμετρο μέχρι να το ξαναβρεί. Επίσης δε δουλεύει σωστα στα τουνελ. Χαρακτηριστικά στη διαδρομή από Ελ. Βενιζέλος προς περιφερειακή Υμηττού και έξοδος Κατεχάκη τουλάχιστον 2-3 φορές κολλάει το στίγμα, μπερδεύεται και μπαίνει σε παράδρομο όπως επίσης μέσα στα τούνελ δε συνεχίζει.

Το Copilot παίζει πολύ καλύτερα... Εϋχομαι να διορθωθεί στο επόμενο update γιατί για μένα αρχίζει και τρώει Χ.

Με ξαφνιάζει το πρόβλημά σου με το here drive και ειδικά ότι το Copilot πάει καλύτερα. Κάνε μια επανεγκατάσταση μήπως στρώσει (και τους χάρτες)

Με ξαφνιάζει το πρόβλημά σου με το here drive και ειδικά ότι το Copilot πάει καλύτερα. Κάνε μια επανεγκατάσταση μήπως στρώσει (και τους χάρτες)

Ήδη έχει γίνει hard reset.

Ήδη έχει γίνει hard reset.

σου κάνει τα κουλά σε συγκεκριμένη διαδρομή ή παντού? Μέσα στο τούνελ είναι λογικό να δημιουργούνται θέματα αφού ούτε δορυφόρο βλέπει ούτε έχεις καλό σήμα παροχου ώστε να δουλέψει καλά το a-gps.

σου κάνει τα κουλά σε συγκεκριμένη διαδρομή ή παντού? Μέσα στο τούνελ είναι λογικό να δημιουργούνται θέματα αφού ούτε δορυφόρο βλέπει ούτε έχεις καλό σήμα παροχου ώστε να δουλέψει καλά το a-gps.

Στη καθημερινή μου πορεία από αεροδρόμιο μέχρι έξοδο κατεχάκη και ανεβοκατέβασμα υμηττό έχει 2-3 συγκεκριμένα σημεία οπου κολλάει ή γενικώς τα χάνει.

Στα τούνελ οκ να χει θέμα αλλά το copilot γιατί τα αναγνωρίζει κανονικά. Το θέμα όμως δεν είναι τα τούνελ. Είναι τα σκαλώματα. Το αντιμετώπισα και στη διαδρομή Αθήνα Ξυλόκαστρο και αλλού. Ξαφνικά κολλάει το στίγμα και περιμένω από εκατοντάδες μέτρα έως 1-2 χλμ να με ξαναβρεί.. Τρελά πράγματα... Και αυτό όποτε του καπνίσει... Πάντως δε μπορεί κάποιος να λέει οτι είναι οκ το GPS αν δε το χρησιμοποιεί καθημερινλά και σε διαφορετικές διαδρομες. Θέλω τη γνώμη κάποιου που το δουλεύει αρκετά.

Στη καθημερινή μου πορεία από αεροδρόμιο μέχρι έξοδο κατεχάκη και ανεβοκατέβασμα υμηττό έχει 2-3 συγκεκριμένα σημεία οπου κολλάει ή γενικώς τα χάνει.

Στα τούνελ οκ να χει θέμα αλλά το copilot γιατί τα αναγνωρίζει κανονικά. Το θέμα όμως δεν είναι τα τούνελ. Είναι τα σκαλώματα. Το αντιμετώπισα και στη διαδρομή Αθήνα Ξυλόκαστρο και αλλού. Ξαφνικά κολλάει το στίγμα και περιμένω από εκατοντάδες μέτρα έως 1-2 χλμ να με ξαναβρεί.. Τρελά πράγματα... Και αυτό όποτε του καπνίσει... Πάντως δε μπορεί κάποιος να λέει οτι είναι οκ το GPS αν δε το χρησιμοποιεί καθημερινλά και σε διαφορετικές διαδρομες. Θέλω τη γνώμη κάποιου που το δουλεύει αρκετά.

Μήπως είναι θέμα διαχείρισης ram;

Δοκίμασες το here drive μετά από hard reset και χωρίς άλλες εγκατεστημένες εφαρμογές στο παρασκήνιο;

Μήπως πάλι το σήμα του δικτύου χάνεται πρόσκαιρα, οπότε ώσπου να επανέλθει, το στίγμα μπερδεύεται;

Έχεις κλειστά τα δεδομένα, ώστε να μην αντλεί πληροφορίες συμφόρησης;

Κατά τα λοιπά, και εγώ έχω παράπονα από το GPS (σε άλλο Lumia).

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Μήπως είναι θέμα διαχείρισης ram;

Δοκίμασες το here drive μετά από hard reset και χωρίς άλλες εγκατεστημένες εφαρμογές στο παρασκήνιο;

Μήπως πάλι το σήμα του δικτύου χάνεται πρόσκαιρα, οπότε ώσπου να επανέλθει, το στίγμα μπερδεύεται;

Έχεις κλειστά τα δεδομένα, ώστε να μην αντλεί πληροφορίες συμφόρησης;

Κατά τα λοιπά, και εγώ έχω παράπονα από το GPS (σε άλλο Lumia).

Τα δεδομένα τα έχω ανοιχτά αλλά και με κλειστά νομίζω το ίδιο λειτουργούσε. Ισχύει αυτό που λές;

Τα δεδομένα τα έχω ανοιχτά αλλά και με κλειστά νομίζω το ίδιο λειτουργούσε. Ισχύει αυτό που λές;

Εγώ σου έγραψα παραπάνω μερικές κινήσεις που θα έκανα διερευνητικά.

Σε πρώτη φάση βάλε 2G δίκτυο και κλείσε οπωσδήποτε τα δεδομένα όταν ξανατεστάρεις τη διαδρομή με το here drive.

Και αν μπορείς, κάνε αποκλεισμό εφαρμογών που τρέχουν στο παρασκήνιο.

Edited by mobiuser

Εγώ σου έγραψα παραπάνω μερικές κινήσεις που θα έκανα διερευνητικά.

Σε πρώτη φάση βάλε 2G δίκτυο και κλείσε οπωσδήποτε τα δεδομένα όταν ξανατεστάρεις τη διαδρομή με το here drive.

Και αν μπορείς, κάνε αποκλεισμό εφαρμογών που τρέχουν στο παρασκήνιο.

Οι εφαρμογές στο παρασκήνιο είναι κλειστές. Εχω αρχίσει και πιστεύω οτι από τότε που έφυγα από Voda και πήγα σε Wind συμβαίνει αυτό...

Οι εφαρμογές στο παρασκήνιο είναι κλειστές. Εχω αρχίσει και πιστεύω οτι από τότε που έφυγα από Voda και πήγα σε Wind συμβαίνει αυτό...

Εννοώ να κλείσεις όσο περισσότερες εφαρμογές στο παρασκήνιο μέσα από τις ρυθμίσεις.

Επίσης, σου λέω για το δίκτυο και τα δεδομένα, διότι μπορεί να δημιουργεί διένεξη το assisted GPS μόλις χάνεται το σήμα δικτύου.

Εννοώ να κλείσεις όσο περισσότερες εφαρμογές στο παρασκήνιο μέσα από τις ρυθμίσεις.

Επίσης, σου λέω για το δίκτυο και τα δεδομένα, διότι μπορεί να δημιουργεί διένεξη το assisted GPS μόλις χάνεται το σήμα δικτύου.

Αυτό πάντως και να συμβαίνει δεν είναι φυσιολογικό. Να στρίβεις από Κατεχάκη αριστερά στη μεσογείων να κάνεις μια πορεία 500 μέτρων προς το σπίτι σου να φτάνεις σπίτι και το στίγμα να είναι ακόμα στο φανάρι της κατεχάκη... Με το tomtom χωρίς agps δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα...

Το agps είναι καλό αρκεί να υπάρχει σήμα δικτύου.

Γι'αυτό κλείνεις τα δεδομένα σε 2g δίκτυο.

Για 3G/4G δε συζητάμε καν.

Και για να μην έχεις κολήματα από ram, κλείνεις ό,τι τραβάει ram.

Δοκιμάζεις και μας λες πώς πήγε.

Το agps είναι καλό αρκεί να υπάρχει σήμα δικτύου.

Γι'αυτό κλείνεις τα δεδομένα σε 2g δίκτυο.

Για 3G/4G δε συζητάμε καν.

Και για να μην έχεις κολήματα από ram, κλείνεις ό,τι τραβάει ram.

Δοκιμάζεις και μας λες πώς πήγε.

Βρε λες...; Και μουστάκι θα με βάλει να ξυρίσω αρκεί να παίζει όπως πρέπει...