angelosfr Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 (edited) Hello Μόλις έκανα hard reset το κινητό Έχω περάσει λογαριασμό Microsoft (live.com) για να λειτουργήσει το κινητό. Επίσης έκανα και έναν λογαριασμό live.com που είναι ο ίδιος με τον Microsoft στην ουσία Το πρόβλημα είναι ότι δε συγχρονίζει το κινητο τις επαφές Στη διαχείριση του λογαριασμου, κάτω κάτω δεν έχει καν την επιλογή συγχρονισμός επαφών παρά μόνο email. Αν μπω λογαριασμό από pc, βλέπω κανονικά τις επαφές :worry: YΓ Και μάλιστα, δεν υπάρχει επιλογή στη Διαχείριση του λογαριασμού για Διαγραφή όπως στους υπόλοιπους Edited July 1, 2016 by angelosfr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Hello Μόλις έκανα hard reset το κινητό Έχω περάσει λογαριασμό Microsoft (live.com) για να λειτουργήσει το κινητό. Επίσης έκανα και έναν λογαριασμό live.com που είναι ο ίδιος με τον Microsoft στην ουσία Το πρόβλημα είναι ότι δε συγχρονίζει το κινητο τις επαφές Στη διαχείριση του λογαριασμου, κάτω κάτω δεν έχει καν την επιλογή συγχρονισμός επαφών παρά μόνο email. Αν μπω λογαριασμό από pc, βλέπω κανονικά τις επαφές :worry: YΓ Και μάλιστα, δεν υπάρχει επιλογή στη Διαχείριση του λογαριασμού για Διαγραφή όπως στους υπόλοιπους Καλησπέρα. :) Ο λογαριασμός που έχει τις επαφές σου είναι ο ίδιος που έχεις βάλει σαν βασικό MS λογαριασμό στη συσκευή σου, σωστά; Για να διαγράψεις τον βασικό MS λογαριασμό που ορίζεις στη συσκευή μπορείς να το κάνεις μόνο κάνοντας hard reset- επαναφορά του τηλεφώνου. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Πέρασε κανένας πρόσφατα τα 10ρια στη συσκευή του???? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingminos Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Καλημέρα. Τι θα γίνει με τα 10αρια θα τα πάρουμε; Και κάτι ακόμα. Δεν μου δέχεται την κάρτα sim. Έχω δύο συσκευές, ένα 925 και ένα 435. Η sim λειτουργεί κανονικά στο 435 αλλά όχι στο 925. Παράθεση Nokia 7610 - Nokia N70 - Nokia N82 - Nokia Lumia 925 Κουρείο η σταθερότης-Δημήτρης Τρεμουλοχέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Καλημέρα. Τι θα γίνει με τα 10αρια θα τα πάρουμε; Και κάτι ακόμα. Δεν μου δέχεται την κάρτα sim. Έχω δύο συσκευές, ένα 925 και ένα 435. Η sim λειτουργεί κανονικά στο 435 αλλά όχι στο 925. Το 925 δεν τα παίρνει επίσημα τα 10, αλλά ούτε και με insider πλέον! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Καλημέρα. Έσβησε χθες από μπαταρία. Το βάζω σήμερα να φορτίσει και είναι dead. Δεν αναβοσβήνει το κεντρικό κουμπί όπως θα έπρεπε δηλαδή, δεν κάνει τίποτε. Όμως το βάζω στον ασύρματο φορτιστή, ο οποίος κάνει τον ήχο όπως όταν αναγνωρίζει την συσκευή και δείχνει ότι κάτι φορτίζει (ο φορτιστής). Το τηλέφωνο εξακολουθεί να μην αντιδρά (δεν αναβοσβηνει το φωτάκι των windows, δεν τίποτε). Να τα έπαιξε ξαφνικά η μπαταρία, που έτσι κι αλλιώς πλέον έπεφτε πολύ γρήγορα, ή μου τελείωσε το τηλέφωνο; Προσπάθησα για soft δεν υπήρξε προφανώς αντίδραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Καλημέρα. Έσβησε χθες από μπαταρία. Το βάζω σήμερα να φορτίσει και είναι dead. Δεν αναβοσβήνει το κεντρικό κουμπί όπως θα έπρεπε δηλαδή, δεν κάνει τίποτε. Όμως το βάζω στον ασύρματο φορτιστή, ο οποίος κάνει τον ήχο όπως όταν αναγνωρίζει την συσκευή και δείχνει ότι κάτι φορτίζει (ο φορτιστής). Το τηλέφωνο εξακολουθεί να μην αντιδρά (δεν αναβοσβηνει το φωτάκι των windows, δεν τίποτε). Να τα έπαιξε ξαφνικά η μπαταρία, που έτσι κι αλλιώς πλέον έπεφτε πολύ γρήγορα, ή μου τελείωσε το τηλέφωνο; Προσπάθησα για soft δεν υπήρξε προφανώς αντίδραση. Καλησπέρα. Θα σου πρότεινα να το αφήσεις, αρχικά, αρκετή ώρα στη φόρτιση, πάνω από 45' και κατα προτίμηση με το καλώδιο και όχι με την ασύρματη φόρτιση. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Ήταν στον (ενσύρματο) φορτιστή από 8 το πρωί μέχρι 9.30 φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Ήταν στον (ενσύρματο) φορτιστή από 8 το πρωί μέχρι 9.30 φίλε. Μάλλον μητρική, αν έχεις εγγύηση ακόμη το πιο πιθανό είναι να σου δώσουν 950, αν όχι δε νομίζω να αξίζει να το φτιάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Το 925 της γυναίκας μου άρχισε τα χαζά, η μπαταρία με το ζόρι έβγαζε την ημέρα. Το δίλημμα λοιπόν ήταν, αλλάζω μπαταρία ή, επιτέλους, την περνάω και αυτήν στο android, να τελειώνουμε με τα ξινά; Τελικά πρυτάνευσε η λογική-και η οικονομική στενότητα βεβαίως. €15 μία γνήσια μπαταρία, video από το youtube και αλλαγή της μπαταρίας από εμένα, έτοιμο σε 20 λεπτά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Το 925 της γυναίκας μου άρχισε τα χαζά, η μπαταρία με το ζόρι έβγαζε την ημέρα. Το δίλημμα λοιπόν ήταν, αλλάζω μπαταρία ή, επιτέλους, την περνάω και αυτήν στο android, να τελειώνουμε με τα ξινά; Τελικά πρυτάνευσε η λογική-και η οικονομική στενότητα βεβαίως. €15 μία γνήσια μπαταρία, video από το youtube και αλλαγή της μπαταρίας από εμένα, έτοιμο σε 20 λεπτά. :) Κακώς. Από τη στιγμή που σου είναι ξινό απλά το αφήνεις. Γιατί να χαλιέσαι; Πάρε android που γουστάρεις και μη πετάς τα λεφτά σου (έστω και τα 15€) σε και ξινό. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 (edited) Το δικό μου το έχει φάει το συρτάρι. Το πιο όμορφο κινητό ever έφτασε στο τέλος του για μένα. Κρίμα να σαπίζει στο συρτάρι. Edited October 20, 2016 by impreza_sti Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 (edited) Το δικό μου το έχει φάει το συρτάρι. Το πιο όμορφο κινητό ever έφτασε στο τέλος του για μένα. Κρίμα να σαπίζει στο συρτάρι. Φίλος μου το έχει με περασμένη την .321 ως insider και με εκείνο το κόλπο που ανέβασε κάποιος συμφορουμήτης, δεν θυμάμαι σε ποιο thread ήταν, παίρνει όλες τις official αναβαθμίσεις που έρχονται ακόμα και των εφαρμογών. Λειτουργεί άψογα και είδε και βελτίωση και στη μπαταρία του! Μάλλον θα το κρατήσει για πολύ ακόμα! ;) :) Edited October 20, 2016 by impreza_sti Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 (edited) Φίλος μου το έχει με περασμένη την .321 ως insider και με εκείνο το κόλπο που ανέβασε κάποιος συμφορουμήτης, δεν θυμάμαι σε ποιο thread ήταν, παίρνει όλες τις official αναβαθμίσεις που έρχονται ακόμα και των εφαρμογών. Λειτουργεί άψογα και είδε και βελτίωση και στη μπαταρία του! Μάλλον θα το κρατήσει για πολύ ακόμα! ;) :) Μήπως μπορείς να δώσεις λίγα περισσότερα στοιχεία σχετικά με τη δυνατότητα αυτή για το 925. Στο διαδίκτυο βλέπω πολύ γενικά howto. Στο 925 τριετίας+ που έχω, του έβαλα τα 10άρια αλλά με απογοητευτικά αποτελέσματα. Έχω developer account αλλά δε δοκίμασα κανένα trick. Αν όπως προανέφερες μπορέσει να μπει με επιτυχία, τουλάχιστον θα το αναβαθμίσω πάλι να δώ μέχρι που φτάνει. Αυτή τη στιγμή το έχω επαναφέρει στο 8.1 και μάλιστα όχι χωρίς προβλήματα (έχασα την ρύθμιση της glance screen) Ευτυχώς είναι πλέον αναπληρωματική συσκευή (και η αγαπημένη μου) Edited October 20, 2016 by xamurabi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Μήπως μπορείς να δώσεις λίγα περισσότερα στοιχεία σχετικά με τη δυνατότητα αυτή για το 925. Στο διαδίκτυο βλέπω πολύ γενικά howto. Στο 925 τριετίας+ που έχω, του έβαλα τα 10άρια αλλά με απογοητευτικά αποτελέσματα. Έχω developer account αλλά δε δοκίμασα κανένα trick. Αν όπως προανέφερες μπορέσει να μπει με επιτυχία, τουλάχιστον θα το αναβαθμίσω πάλι να δώ μέχρι που φτάνει. Αυτή τη στιγμή το έχω επαναφέρει στο 8.1 και μάλιστα όχι χωρίς προβλήματα (έχασα την ρύθμιση της glance screen) Ευτυχώς είναι πλέον αναπληρωματική συσκευή (και η αγαπημένη μου) https://iguru.gr/2016/08/14/60487/dht-windows-10-mobile-anniversary-update/ Έτσι τα πέρασε! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 https://iguru.gr/2016/08/14/60487/dht-windows-10-mobile-anniversary-update/ Έτσι τα πέρασε! Στο κινητό τουλάχιστον δεν ανοίγει Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 (edited) Σε μένα άνοιξε τη πρώτη φορα και στις επόμενες δεν άνοιξε!!!! Περίεργο! Μήπως την κατάργησαν; :worry: Μάλλον το πήραν χαμπάρι και το έκλεισαν !!!! :( :( Edited October 21, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Μήπως μπορείς να δώσεις λίγα περισσότερα στοιχεία σχετικά με τη δυνατότητα αυτή για το 925. Στο διαδίκτυο βλέπω πολύ γενικά howto. Στο 925 τριετίας+ που έχω, του έβαλα τα 10άρια αλλά με απογοητευτικά αποτελέσματα. Έχω developer account αλλά δε δοκίμασα κανένα trick. Αν όπως προανέφερες μπορέσει να μπει με επιτυχία, τουλάχιστον θα το αναβαθμίσω πάλι να δώ μέχρι που φτάνει. Αυτή τη στιγμή το έχω επαναφέρει στο 8.1 και μάλιστα όχι χωρίς προβλήματα (έχασα την ρύθμιση της glance screen) Ευτυχώς είναι πλέον αναπληρωματική συσκευή (και η αγαπημένη μου) Ορίστε, εδώ ο οδηγός Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Γεια σας , είδα στο συρτάρι μου το ξεχασμένο και αγαπημένο 925 και είπα μήπως το ξαναφτιάξω. Είχα γράψει και παλιότερα εδώ το προβλημα που είχα (δεν άνοιγε παρόλο που το είχα στην φόρτιση , είχα δοκιμάσει και άλλη μπαταρία αλλα τίποτα και συμπέρανα μέσο και αλλοων φόρουμ ότι φταίει η μητρικη πλακετα) και αποφάσισα να βρω μητρικη πλακετα και να την αντικαταστήσω. Τι πρέπει να προσέξω πριν την αγοράσω ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Γεια σας , είδα στο συρτάρι μου το ξεχασμένο και αγαπημένο 925 και είπα μήπως το ξαναφτιάξω. Είχα γράψει και παλιότερα εδώ το προβλημα που είχα (δεν άνοιγε παρόλο που το είχα στην φόρτιση , είχα δοκιμάσει και άλλη μπαταρία αλλα τίποτα και συμπέρανα μέσο και αλλοων φόρουμ ότι φταίει η μητρικη πλακετα) και αποφάσισα να βρω μητρικη πλακετα και να την αντικαταστήσω. Τι πρέπει να προσέξω πριν την αγοράσω ? Αξίζει όμως? Πχ βλέπω αγγελίες με 65€ (συζητήσιμη τιμή). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Κατάφερε κανείς να περάσει την .448 σε 925; Ένας φίλος με 925 δεν μπορεί να την περάσει! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Εγώ δεν πρόλαβα να δοκιμάσω γιατί το έδωσα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Εγώ δεν πρόλαβα να δοκιμάσω γιατί το έδωσα. Πόσο το έδωσες τελικά; Κάποια απάντηση κανείς; Κατάφερε κανείς να περάσει την .448 σε 925; Ένας φίλος με 925 δεν μπορεί να την περάσει! :( Edited November 11, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 χρονια πολλα τελικα δεν ξεφευγω από wm....Λοιπον τηντεταρτη θα εχω στα χερια μου ένα 925 που εχει την 8.1 να παρασω την 10 η θα εχω θεματα..? Τι προτείνετε να το αφήσω ως εχει....??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 χρονια πολλα τελικα δεν ξεφευγω από wm....Λοιπον τηντεταρτη θα εχω στα χερια μου ένα 925 που εχει την 8.1 να παρασω την 10 η θα εχω θεματα..? Τι προτείνετε να το αφήσω ως εχει....??? Το 925 δεν παίρνει τα 10άρια επίσημα! Μόνο με κάποιο κόλπο νομίζω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts