Tsakal_83 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Καλησπέρα στη παρέα και καλωσήρθα :D Χρόνια αναγνώστης των θεμάτων εδώ πέρα, και ήρθε η στιγμή για να γραφτώ και εγώ. Κάτοχος του 925 εδώ και ενάμιση μήνα (δεν έχω λόγια για το κινητό !!!!), και από τότε που πέρασα τα 8.1 (εδώ και καμιά δεκαριά μέρες), αντιμετωπίζω το ίδιο "πρόβλημα" με το φίλο, του οποίου το ποστ έκανα παράθεση. Κανείς καμιά ιδέα ; Φίλε μου ακόμη το ψάχνω αν βρεις κάτι πες μου και εμένα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 λοιπόν έχω ένα πρόβλημα με το 925 μου, από την εποχή των wp8 έως τώρα την cyan και με hard reset ενδιάμεσα. Το πρόβλημα είναι το εξής, ενώ έχω το here drive ανοικτό (συν ότι καμιά φορά αργέι να με εντοπίσει) ξεκινάω την πλοήγηση, το αυτοκινητάκι που δείχνει την θέση μου παγώνει και ουσιαστικά προχωράω στα τυφλά. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα του here drive και μιας και οι άλλες εφαρμογές πλοήγησης είναι επί πληρωμή δεν είχα δοκιμάσει κάτι άλλο. Χθες δοκίμασα στο δρόμο το speedometer by sygic (και αυτό άργησε λίγο να με βρει) στη διαδρομή κατά διαστήματα με έχανε για αρκετό χρόνο,μετά με ξανάβρισκε δούλευε κανονικά και μετά πάλι τα ίδια. Άρα συμπέρανα ότι είναι πρόβλημα του gps, έχει τύχει και σε άλλον αυτό; Ξέρεις κανείς πως αντιμετωπίζεται; Είναι κρίμα γιατί δεν μπορώ να την δουλέψω ως πλοηγό την συσκεύη. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Κάποια εφαρμογή το "κολλάει". Εμένα λύθηκε το θέμα με το που απενεργοποίησα την τοποθεσία στο "Amazing Weather". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Μια ερώτηση ρε παιδιά αν ξέρει βέβαια κανεις να μου απαντήσει.ειχα ξαναγράψει ότι αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το τηλέφωνο μου.δλδ στην ανοιχτή ακρόαση μόνο τους ακούω δεν με ακούνε.στην φωνητική αναζήτηση δεν με ακούει μιλάω μόνος μου ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια ερώτηση ρε παιδιά αν ξέρει βέβαια κανεις να μου απαντήσει.ειχα ξαναγράψει ότι αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το τηλέφωνο μου.δλδ στην ανοιχτή ακρόαση μόνο τους ακούω δεν με ακούνε.στην φωνητική αναζήτηση δεν με ακούει μιλάω μόνος μου Ήρθε το μισό μήνυμα μου.συνεχίζω,και όταν γυριζω βιντεο δεν έχει φωνή.λετε να βαλω μια άλλη ρομ μήπως λυθεί το πρόβλημα;πιστεύω οτιδεν έχει καεί κάποιο ηχείο γιατί το είχε ξανακάνει και επανήλθε.τι λέτε ; ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω κάνει και soft και hard reset.αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Σου εδωσαν απάντησή, σε νοκια care να το πας, αφου εχεις δοκιμασει να κανεις μια επαναφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 λοιπόν έχω ένα πρόβλημα με το 925 μου, από την εποχή των wp8 έως τώρα την cyan και με hard reset ενδιάμεσα. Το πρόβλημα είναι το εξής, ενώ έχω το here drive ανοικτό (συν ότι καμιά φορά αργέι να με εντοπίσει) ξεκινάω την πλοήγηση, το αυτοκινητάκι που δείχνει την θέση μου παγώνει και ουσιαστικά προχωράω στα τυφλά. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα του here drive και μιας και οι άλλες εφαρμογές πλοήγησης είναι επί πληρωμή δεν είχα δοκιμάσει κάτι άλλο. Χθες δοκίμασα στο δρόμο το speedometer by sygic (και αυτό άργησε λίγο να με βρει) στη διαδρομή κατά διαστήματα με έχανε για αρκετό χρόνο,μετά με ξανάβρισκε δούλευε κανονικά και μετά πάλι τα ίδια. Άρα συμπέρανα ότι είναι πρόβλημα του gps, έχει τύχει και σε άλλον αυτό; Ξέρεις κανείς πως αντιμετωπίζεται; Είναι κρίμα γιατί δεν μπορώ να την δουλέψω ως πλοηγό την συσκεύη. Θα σου δώσω την απάντηση που πιθανότατα θα λύσει το πρόβλημά σου : Όταν θα χρησιμοποιείς το gps, έχε κλειστά δεδομένα & Wi-Fi. Φίλος με ανάλογο πρόβλημα στο παρελθόν επιβεβαίωσε ότι αυτή είναι η λύση. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Καλησπερα,, Αποκτασα ενα 925 απο αγγελια και βλεπω οτι εχω 8.10.12397.895 εκδοση λογισμικου Στα προσθετα και πληροφοριες μου λεει Lumia Black και manufacturer Name: RM-892_eu_slovakia_44 κανω ενημερωση αλλα δεν βλεπω να παιρνει update για Cyan Κανω κατι λαθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Καλησπερα,, Αποκτασα ενα 925 απο αγγελια και βλεπω οτι εχω 8.10.12397.895 εκδοση λογισμικου Στα προσθετα και πληροφοριες μου λεει Lumia Black και manufacturer Name: RM-892_eu_slovakia_44 κανω ενημερωση αλλα δεν βλεπω να παιρνει update για Cyan Κανω κατι λαθος ? στην Σλοβακία όλα τα 925 την έχουν πάρει την cyan http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ βεβαιώσου ότι η ώρα και η ημερομηνία είναι σωστές edit : τώρα που το βλέπω νομίζω ότι έχει την developer's preview περασμένη . Αν ισχύει αυτό ή περιμένεις μέχρι να γίνει διαθέσιμη η cyan για την developer's preview ή κάνεις downgrade σε 8.0 (οδηγός υπάρχει στο myphone) και την παίρνεις επι τόπου Edited July 31, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 στην Σλοβακία όλα τα 925 την έχουν πάρει την cyan http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ βεβαιώσου ότι η ώρα και η ημερομηνία είναι σωστές edit : τώρα που το βλέπω νομίζω ότι έχει την developer's preview περασμένη . Αν ισχύει αυτό ή περιμένεις μέχρι να γίνει διαθέσιμη η cyan για την developer's preview ή κάνεις downgrade σε 8.0 (οδηγός υπάρχει στο myphone) και την παίρνεις επι τόπου Απο που καταλαβαινω οτι εχω developers preview Label ID: εχω 3051.40000.1345.10285 για σλοβακια εινια διαθεσιμη Lumia 925 Country variant 3051.50009.1424.0006 Available Available Available Γενιακ η ROM της σλοβακια εινια καλη ή να παω σε ενα NOKIA center και να μου περασου καμια ιταλικη ή αγγλικη Τι πρποτεινεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Απο που καταλαβαινω οτι εχω developers preview Label ID: εχω 3051.40000.1345.10285 για σλοβακια εινια διαθεσιμη Lumia 925 Country variant 3051.50009.1424.0006 Available Available Available Γενιακ η ROM της σλοβακια εινια καλη ή να παω σε ενα NOKIA center και να μου περασου καμια ιταλικη ή αγγλικη Τι πρποτεινεις ? αν ψάξεις στο google την έκδοση λογισμικού ( 8.10.12397.895 ) θα δεις ότι είναι η DP . Δεν ξέρω αν έχουν ουσιαστικές διαφορες οι ROM μεταξύ τους . Πάντως σε Nokia care θα σε φιάξουν σίγουρα φαντάζομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Απο που καταλαβαινω οτι εχω developers preview Label ID: εχω 3051.40000.1345.10285 για σλοβακια εινια διαθεσιμη Lumia 925 Country variant 3051.50009.1424.0006 Available Available Available Γενιακ η ROM της σλοβακια εινια καλη ή να παω σε ενα NOKIA center και να μου περασου καμια ιταλικη ή αγγλικη Τι πρποτεινεις ? Αν στα πρόσθετα+πληροφορίες σου γράφει Lumia Black και στη συσκευή σου υπάρχουν τα χαρακτηριστικά που προσθέτουν τα WP 8.1 όπως για παράδειγμα το notification center τότε σίγουρα είσαι σε 8.1 developer preview. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Θα σου δώσω την απάντηση που πιθανότατα θα λύσει το πρόβλημά σου : Όταν θα χρησιμοποιείς το gps, έχε κλειστά δεδομένα & Wi-Fi. Φίλος με ανάλογο πρόβλημα στο παρελθόν επιβεβαίωσε ότι αυτή είναι η λύση. θα την δοκιμάσω και ελπίζω να δουλέψει γιατί δεν θέλω να είναι hardware το πρόβλημα αλλά αν λυθεί αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πρόβλημα, δηλαδή πως θα παίρνω live ενημερώσεις στο χάρτη για κίνηση κλπ αν έχω κλειστά τα δεδομένα; Τέσπα θα κάνω μια δοκιμή και θα επανέλθω. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited July 31, 2014 by niotheros Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) θα την δοκιμάσω και ελπίζω να δουλέψει γιατί δεν θέλω να είναι hardware το πρόβλημα αλλά αν λυθεί αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πρόβλημα, δηλαδή πως θα παίρνω live ενημερώσεις στο χάρτη για κίνηση κλπ αν έχω κλειστά τα δεδομένα; Τέσπα θα κάνω μια δοκιμή και θα επανέλθω.[/color][/size] Ο λόγος, που μάλλον συμβαίνει αυτό που περιγράφεις, έχει να κάνει με τον πάροχο της κινητής τηλεφωνίας: σε κάποια σημεία της διαδρομής σου, η κάλυψη του δικτύου του είναι ελλιπής και δημιουργείται χρονική καθυστέρηση ωσότου ο συνδυασμός δεδομένων από 1.το gps και 2.το δίκτυο να επαναπροσδιορίσει το στίγμα σου. Αντίθετα όταν τα δεδομένα είναι κλειστά δεν υπεισέρχεται ο παράγοντας 'ελλιπής κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας'. Η ροή δεδομένων από το gps είναι τότε συνεχής και αξιόπιστη, με αποτέλεσμα να είναι ανεμπόδιστος και ακριβής ο προσδιορισμός του στίγματος. Edited July 31, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ο λόγος, που μάλλον συμβαίνει αυτό που περιγράφεις, έχει να κάνει με τον πάροχο της κινητής τηλεφωνίας: σε κάποια σημεία της διαδρομής σου, η κάλυψη του δικτύου του είναι ελλιπής και δημιουργείται χρονική καθυστέρηση ωσότου ο συνδυασμός δεδομένων από 1.το gps και 2.το δίκτυο να επαναπροσδιορίσει το στίγμα σου. Αντίθετα όταν τα δεδομένα είναι κλειστά δεν υπεισέρχεται ο παράγοντας 'ελλιπής κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας'. Η ροή δεδομένων από το gps είναι τότε συνεχής και αξιόπιστη, με αποτέλεσμα να είναι ανεμπόδιστος και ακριβής ο προσδιορισμός του στίγματος. καλησπερα εχω περαση ολες της επαφες μια μια αλλα δεν μου εμφανιζη την φωτο εκαστοτε επαφης πεδευομε τρεις ωρες αλλα ντζιφος καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 καλησπερα εχω περαση ολες της επαφες μια μια αλλα δεν μου εμφανιζη την φωτο εκαστοτε επαφης πεδευομε τρεις ωρες αλλα ντζιφος καμια ιδεα? Από περιέργεια δοκίμασα μόλις και κανένα πρόβλημα δεν είχα. 1. Τι εννοείς δεν εμφανίζει τη φωτό κάθε επαφής; Πού δεν τις εμφανίζει, στην εφαρμογή των επαφών, στην αναγνώριση κλήσης ή κάπου αλλού...; 2. Έχεις WP8.0 ή 8.1 ; Στα 8.0 θυμάμαι εμφάνιζε την εικόνα της επαφής μόνο στις εισερχόμενες κλήσεις και όχι στις εξερχόμενες. Στα 8.1 τις εικόνες τις εμφανίζει και στις εισερχόμενες και στις εξερχόμενες κλήσεις. 3. Είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει κάποια διένεξη πχ με συνδεδεμένες επαφές ή με το backup τους; Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Από περιέργεια δοκίμασα μόλις και κανένα πρόβλημα δεν είχα. 1. Τι εννοείς δεν εμφανίζει τη φωτό κάθε επαφής; Πού δεν τις εμφανίζει, στην εφαρμογή των επαφών, στην αναγνώριση κλήσης ή κάπου αλλού...; 2. Έχεις WP8.0 ή 8.1 ; Στα 8.0 θυμάμαι εμφάνιζε την εικόνα της επαφής μόνο στις εισερχόμενες κλήσεις και όχι στις εξερχόμενες. Στα 8.1 τις εικόνες τις εμφανίζει και στις εισερχόμενες και στις εξερχόμενες κλήσεις. 3. Είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει κάποια διένεξη πχ με συνδεδεμένες επαφές ή με το backup τους; στην εφαμογη στη λιστα των επαφων καθε επαφη ειχε και την φωτο και μαζι με την εισερχομενη εκτος απο το τηλεφωνο εβλεπα και πιος ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Σου εδωσαν απάντησή, σε νοκια care να το πας, αφου εχεις δοκιμασει να κανεις μια επαναφορα. Ναι μου είπαν ότι πρέπει να το στειλουν στην νοκια και ότι θα πάρει 20 μέρες.ειναι πολλές μέρες χωρίς το τηλέφωνο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoltar Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Γεια και χαρά σε όλους σας! Έχω ένα προβληματάκια και θέλω να με βοηθήσει όποιος ξέρει. Είχα περάσει το Ελληνικό πληκτρολόγιο με Προτάσεις αλλά όχι πλήρες και ήμουν πολύ ευχαριστημένος, μετά από Hard Reset το ξαναπέρασα αλλά το έβαλα πλήρες (Ανάθεμα την ώρα) και από τότε στης προτάσεις μου βγάζει ένα σωρό ασυναρτησίες... Διαγράφω το πληκτρολόγιο αλλά συνεχώς το περνάει πλήρες, δεν ξέρω πως να το διορθώσω. Καμιά βοήθεια;; Nokia Lumia 925, Windows Phone 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Γεια και χαρά σε όλους σας! Έχω ένα προβληματάκια και θέλω να με βοηθήσει όποιος ξέρει. Είχα περάσει το Ελληνικό πληκτρολόγιο με Προτάσεις αλλά όχι πλήρες και ήμουν πολύ ευχαριστημένος, μετά από Hard Reset το ξαναπέρασα αλλά το έβαλα πλήρες (Ανάθεμα την ώρα) και από τότε στης προτάσεις μου βγάζει ένα σωρό ασυναρτησίες... Διαγράφω το πληκτρολόγιο αλλά συνεχώς το περνάει πλήρες, δεν ξέρω πως να το διορθώσω. Καμιά βοήθεια;; Nokia Lumia 925, Windows Phone 8.1 καλημερα πως γιναται να περασω και φωτο στον καταλογο επαφων καθε επαφη να εχη και φωτογραφια καθε προσωπου και στην εισερχομενη και την εξερχομενη κληση να τους βλεπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoltar Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 καλημερα πως γιναται να περασω και φωτο στον καταλογο επαφων καθε επαφη να εχη και φωτογραφια καθε προσωπου και στην εισερχομενη και την εξερχομενη κληση να τους βλεπο? Για να βάλεις φωτογραφία σε Επαφή που θες, πάνε Επαφές επέλεξε μία Επαφή που θες και κάτω αριστερά έχει ένα μολυβάκι (Επεξεργασίας) πάτησε το, και μετά πάτησε εκεί που λέει φωτογραφία. Μπορείς η να επιλέξεις μια από τα Άλμπουμ η να βγάλεις μια εκείνη την ώρα από την κάμερα. Την άλλη φορά που θα θες να ρωτήσεις κάτι πάνε τέρμα κάτω και πάτησε Απάντηση, μην κάνεις Παράθεση σε αλλουνού ερώτηση αν δεν πρόκειται να απαντήσεις στην ερώτηση. Φιλικά πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) Αν στα πρόσθετα+πληροφορίες σου γράφει Lumia Black και στη συσκευή σου υπάρχουν τα χαρακτηριστικά που προσθέτουν τα WP 8.1 όπως για παράδειγμα το notification center τότε σίγουρα είσαι σε 8.1 developer preview. Πως προτεινετε να κιννθω να το κανω μονος μου με Nokia recovery tool ή να παω σε ενα Nokia Center και να μου το κανουν αυτοι ειμαι εντελως ασχετος απο windows phone διοτε ερχομαι απο Android μερια αλλα μου αρεσει να το πειραζω το τηλεφψνο Υπαρχει περιπτωση να μου μεινει στα χερια ? Επισης θα ηθελα να σας ρωτησηω ποια εκδοση να ζητησω να μου περασουν στο Nokia center σορρυ για τις ασχετες ερωτησεις αλλα θα μειωθουν καθως θα μαθαινω το OS Edited August 1, 2014 by da77 συνεχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Πως προτεινετε να κιννθω να το κανω μονος μου με Nokia recovery tool ή να παω σε ενα Nokia Center και να μου το κανουν αυτοι ειμαι εντελως ασχετος απο windows phone διοτε ερχομαι απο Android μερια αλλα μου αρεσει να το πειραζω το τηλεφψνο Υπαρχει περιπτωση να μου μεινει στα χερια ? Είναι πολύ απλή η διαδικασία! Ακολουθείς τον οδηγό: Διαδικασία Επαναφοράς Lumia από την Developer Preview και αν χρειαστείς οτιδήποτε γράφεις σε εκείνο το θέμα και εδώ είμαστε να βοηθήσουμε! :) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Σας χαιρετώ. Είμαι χρόνια στο φόρουμ, το παρακολουθώ αλλά σπάνια γράφω. Είμαι από τέλη Μαϊου κάτοχος του 925 κι εγώ, είμαι ευχαριστημένος, αλλά χθες το βράδυ προβληματίστηκα με ένα μήνυμα που μου έβγαλε. Καθώς ήμουν στο store, πήγα να κατεβάσω μία εφαρμογή για μπαταρία, και την ώρα που έκανε εγκατάσταση μου έβγαζε από κάτω ένα μήνυμα του τύπου: "Ο ιός διαγράφει αρχεία". Φυσικά το απεγκατέστησα αμέσως. Σήμερα το συνδέω με τον υπολογιστή μου να κάνω τσεκάρισμά για ιούς, αλλά δεν το ελέγχει καθόλου σαν εξωτερική συσκευή (Eset). Βέβαια δεν έχω δει κάποια διαφορά από χθες στο κινητό μου, αλλά ούτε και έχω βρει στις εφαρμογές κάποιο πρόγραμμα για ιούς. Υπάρχει κάτι; Να ανησυχώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoltar Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Σας χαιρετώ. Είμαι χρόνια στο φόρουμ, το παρακολουθώ αλλά σπάνια γράφω. Είμαι από τέλη Μαϊου κάτοχος του 925 κι εγώ, είμαι ευχαριστημένος, αλλά χθες το βράδυ προβληματίστηκα με ένα μήνυμα που μου έβγαλε. Καθώς ήμουν στο store, πήγα να κατεβάσω μία εφαρμογή για μπαταρία, και την ώρα που έκανε εγκατάσταση μου έβγαζε από κάτω ένα μήνυμα του τύπου: "Ο ιός διαγράφει αρχεία". Φυσικά το απεγκατέστησα αμέσως. Σήμερα το συνδέω με τον υπολογιστή μου να κάνω τσεκάρισμά για ιούς, αλλά δεν το ελέγχει καθόλου σαν εξωτερική συσκευή (Eset). Βέβαια δεν έχω δει κάποια διαφορά από χθες στο κινητό μου, αλλά ούτε και έχω βρει στις εφαρμογές κάποιο πρόγραμμα για ιούς. Υπάρχει κάτι; Να ανησυχώ; Από ότι διαβάζουμε όχι "Θεωρητικά" δεν μπορεί να μολυνθεί, τώρα θα φανεί στο μέλλον αν ισχύει. Ίσος βοηθήσει αυτό στο ερώτημα σου. http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8/272871-can-windows-phone-get-viruses.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Σας χαιρετώ. Είμαι χρόνια στο φόρουμ, το παρακολουθώ αλλά σπάνια γράφω. Είμαι από τέλη Μαϊου κάτοχος του 925 κι εγώ, είμαι ευχαριστημένος, αλλά χθες το βράδυ προβληματίστηκα με ένα μήνυμα που μου έβγαλε. Καθώς ήμουν στο store, πήγα να κατεβάσω μία εφαρμογή για μπαταρία, και την ώρα που έκανε εγκατάσταση μου έβγαζε από κάτω ένα μήνυμα του τύπου: "Ο ιός διαγράφει αρχεία". Φυσικά το απεγκατέστησα αμέσως. Σήμερα το συνδέω με τον υπολογιστή μου να κάνω τσεκάρισμά για ιούς, αλλά δεν το ελέγχει καθόλου σαν εξωτερική συσκευή (Eset). Βέβαια δεν έχω δει κάποια διαφορά από χθες στο κινητό μου, αλλά ούτε και έχω βρει στις εφαρμογές κάποιο πρόγραμμα για ιούς. Υπάρχει κάτι; Να ανησυχώ; Τι εννοείς "την ώρα που έκανε εγκατάσταση"; Αν μπορείς πες και το όνομα της εφαρμογής (θα το βρεις κι από το ιστορικό). Αν νομίζεις, κάνε την και αναφορά στη Microsoft. Προσωπικά το σενάριο που θέλω να φαντάζομαι, είναι πως είχες ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή, την άνοιξες και έπαιξε banner με άσχετη διαφήμιση (για Android). Τίποτε ανησυχητικό. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts