Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και η απόδειξη για την cyan :P

[ATTACH]46673[/ATTACH]

[ATTACH]46674[/ATTACH]

Αν και εγώ έχω το Lumia 820 με επίσης 8άρα κάμερα (8,7MP Zeiss),

δεν είδα κάτι διαφορετικό στις φωτογραφίες του φίλου που να με εντυπωσίασε.

Θα έλεγα ότι η κάμερα στη Cyan που βλέπουμε,

παραμένει το ίδιο αδιάφορη από άποψη απόδοσης οξύτητας και αντίθεσης

ενώ η υποψία παραποίησης χρωμάτων παραμένει για μένα

Επίσης ένα πρόβλημα που θεωρώ ότι ίσως υπήρχε στη σωστή εστίαση,

έχω την αμφιβολία - από αυτό που βλέπω - πως δεν έχει λυθεί πάλι σε ικανοποιητικό βαθμό.

υγ: Θεωρώ α-πα-ρά-δε-κτο το παλιό μου Nokia με την 5mp Zeiss κάμερα να τραβάει ασύγκριτα καλύτερες φωτογραφίες από το Lumia. Αυτά.

Η αλήθεια πρίν λίγο καιρό χρησιμοποιούσα για λίγες μέρες ενα iphone 4s και δέν ξέρω νομίζω βγάζει πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες την ημέρα αποτι το 925.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by niotheros
Συνεχόμενα μηνύματα

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να σε ρωτήσω:

αν τραβήξεις τις ίδιες φωτογραφίες αλλά αυτή τη φορά με τη μαμά εφαρμογή της Microsoft

θα υπάρχει άραγε διαφορά;

υγ: Άσε γιατί με την κάμερα αυτό που τραβάω δεν το λέω πουθενά.

Υποτίθεται πάμε να αναβαθμιζόμαστε και μόνο αυτό δε βλέπω.

Συγκρίνω τις πιο καθαρές, ζωντανές και σωστές φωτογραφίες που είχα βγάλει με το προηγούμενο κινητό,

και είναι η μέρα με τη νύχτα με το Lumia. Απίστευτα πράγματα!

Θεωρώ πως υπήρχε και ένα θέμα στο Lumia με τη σωστή εστίαση ίσως, εσείς έχετε παρατηρήσει κάτι σχετικό;

Μα να το βλέπεις ότι ο φακός ψάχνεται με την εστίαση και εκεί που λες το βρήκε, εκεί να ξεφεύγει και να τραβάει με λάθος εστίαση γμτ...

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Είναι με την Nokia Camera ή με την εφαρμογή κάμερα της MS;

Πως τις βλεπεις τις φωτογραφιες?

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να σε ρωτήσω:

αν τραβήξεις τις ίδιες φωτογραφίες αλλά αυτή τη φορά με τη μαμά εφαρμογή της Microsoft

θα υπάρχει άραγε διαφορά;

υγ: Άσε γιατί με την κάμερα αυτό που τραβάω δεν το λέω πουθενά.

Υποτίθεται πάμε να αναβαθμιζόμαστε και μόνο αυτό δε βλέπω.

Συγκρίνω τις πιο καθαρές, ζωντανές και σωστές φωτογραφίες που είχα βγάλει με το προηγούμενο κινητό,

και είναι η μέρα με τη νύχτα με το Lumia. Απίστευτα πράγματα!

Θεωρώ πως υπήρχε και ένα θέμα στο Lumia με τη σωστή εστίαση ίσως, εσείς έχετε παρατηρήσει κάτι σχετικό;

Μα να το βλέπεις ότι ο φακός ψάχνεται με την εστίαση και εκεί που λες το βρήκε, εκεί να ξεφεύγει και να τραβάει με λάθος εστίαση γμτ...

Διαβασε και δες το τελευταιο post μου στο thread του 1020

Αν εννοείς αυτό

Λοιπον ξαναγυρισα σε Windows Phone 8.0.

Και εβγαλα μερικες φωτο με την αρχαια τοτε λεγομενη Nokia Pro Cam...τη σημερινη δηλαδη Nokia Camera.Δεν εκανα δηλαδη update πουθενα.Κοιταξτε προσεκτικα τι φωτογραφιες εβγαζε το 1020 ...προτου η nokia και η Microsoft ξεκινησουν να κανουν αλχημειες.

Εγω προσωπικα επαθα πλακα.Οι διαφορες ειναι τεραστιες σε ολα τα επιπεδα.

https://flic.kr/p/nRdeTy

θα έλεγα πως η φωτογραφία είναι σχετικά ικανοποιητική σε τομείς που εντοπίζω εγώ προβλήματα στη δική μου κάμερα.

Θυμάμαι σωστά ή όχι άραγε πως κάπου πήρε το μάτι μου ότι με τη μαμά εφαρμογή της Microsoft, οι φωτογραφίες βγαίνουν διαφορετικές;

Edited by niotheros
τροποποίηση παράθεσης

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Αν εννοείς αυτό

θα έλεγα πως η φωτογραφία είναι σχετικά ικανοποιητική σε τομείς που εντοπίζω εγώ προβλήματα στη δική μου κάμερα.

Θυμάμαι σωστά ή όχι άραγε πως κάπου πήρε το μάτι μου ότι με τη μαμά εφαρμογή της Microsoft, οι φωτογραφίες βγαίνουν διαφορετικές;

Δηλαδή λέτε να φτεεί η εφαρμογή της νοκια?? Πιστέυω οτι στα 1020 -1520 θα γίνει καλύτερη δουλεία.

Δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω κάποιος είχε υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω.

Βλέποντας και κάνοντας πάει.

Γι΄αυτό είπα μήπως με τη μαμά εφαρμογή επιβεβαιώσουμε αυτό που αναφέρθηκε...

Δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω κάποιος είχε υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω.

Βλέποντας και κάνοντας πάει.

Γι΄αυτό είπα μήπως με τη μαμά εφαρμογή επιβεβαιώσουμε αυτό που αναφέρθηκε...

[ATTACH]46680[/ATTACH]

[ATTACH]46681[/ATTACH]

[ATTACH]46682[/ATTACH]

[ATTACH]46683[/ATTACH]

Ξανά έβγαλα τίς ίδιες με την μαμίσια εφαρμογή.

Edited by bmw_man18

Πως τις βλεπεις τις φωτογραφιες?

Μου φαίνονται κάπως άτονα τα χρώματα και σε κάποιες σαν να μην γίνεται καλά η εστίαση. Πιθανόν να θέλει χρειάζεται και το nokia camera κανα ακόμα update για να έρθει στα επιθυμειτά επίπεδα! Και πιστεύω θα το δώσουν μόλις αναβαθμιστούν και άλλες συσκευές!

[ATTACH]46680[/ATTACH]

[ATTACH]46681[/ATTACH]

[ATTACH]46682[/ATTACH]

[ATTACH]46683[/ATTACH]

Ξανά έβγαλα τίς ίδιες με την μαμίσια εφαρμογή.

Αυτές μου φαίνονται κάπως καλύτερες πάντως!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Δε θα διαφωνήσω, χωρίς να αποκλείω ότι και πάλι υπάρχει ανάγκη βελτίωσης πιστεύω . Edited by mobiuser

Υπάρχει ανάγκη βελτίωσης αλλά στα δικά μου μάτια δεν είναι και τόσο χάλια. Βέβαια παίζει η ρόλο η "σκηνή" που τραβάς αλλά οκ...
:rtfm:

Μου φαίνονται κάπως άτονα τα χρώματα και σε κάποιες σαν να μην γίνεται καλά η εστίαση. Πιθανόν να θέλει χρειάζεται και το nokia camera κανα ακόμα update για να έρθει στα επιθυμειτά επίπεδα! Και πιστεύω θα το δώσουν μόλις αναβαθμιστούν και άλλες συσκευές!

Αυτές μου φαίνονται κάπως καλύτερες πάντως!

Οχι...δεν εμεινα εντυπωσιασμενος.Περιμενα περισσοτερα πραγματα.Οι φωτο εχουν θορυβο και δεν ειναι καθαρες....εχουν μια θαμπαδα.

Εκει που επαθα πλακα ηταν με τισ φωτο απο το 630...απιστευτες.

Οχι...δεν εμεινα εντυπωσιασμενος.Περιμενα περισσοτερα πραγματα.Οι φωτο εχουν θορυβο και δεν ειναι καθαρες....εχουν μια θαμπαδα.

Εκει που επαθα πλακα ηταν με τισ φωτο απο το 630...απιστευτες.

Μήπως όμως ο 5άρης φακός του 630 δεν ειναι ο ίδιος με του 620 πχ; έχουμε τέτοια πληροφόρηση;

- There is no place like 127.0.0.1 -

Μήπως όμως ο 5άρης φακός του 630 δεν ειναι ο ίδιος με του 620 πχ; έχουμε τέτοια πληροφόρηση;

Απο το 925 ειναι τραβηγμενες αυτες με την Cyan

Μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα για τις φώτο γιατί έχουμε δεί και αριστουργήματα φώτο με την κάμερα του 925 ανεβασμένες σε διάφορα site. Παίζει ρόλο και ο φωτογράφος και η εστίαση αν έχει γίνει σωστά ρυθμίσεις τα πάντα. Μην κατακρίνουμε χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι φταίει η Cyan. Έτσι μια γνώμη από την μικρή μου εμπειρία.

Μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα για τις φώτο γιατί έχουμε δεί και αριστουργήματα φώτο με την κάμερα του 925 ανεβασμένες σε διάφορα site. Παίζει ρόλο και ο φωτογράφος και η εστίαση αν έχει γίνει σωστά ρυθμίσεις τα πάντα. Μην κατακρίνουμε χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι φταίει η Cyan. Έτσι μια γνώμη από την μικρή μου εμπειρία.

Σε νυχτερινές λήψεις είμαι πολύ ευχαριστημένος.τωρα σε φωτογραφίες της ημέρας μπορώ να σου πώ οτι εχω τεστάρει με g2 και iphone και είναι κάπως καλύτερες.

Αν ψάξεις στο Internet θα δείς πολλά site με κόντρες ανάμεσα σε iphone 5s με lumia 925 όπως και με το G2. Σε πολλά βγαίνει νικητής το lumia 925 αλλά με μικρές διαφορές. Το θέμα είναι ότι το κινητο έχει πάρα πολύ καλή κάμερα για εκτυπώσιμες φώτο και φανταστική ποιότητα το βράδυ. Μιλάμε πάντα σε σύγκριση με αυτά που κυκλοφόρησαν μέσα 2013 που βγήκε και αυτό. Από το 2014 και μετά έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα με τις καινούργιες σειρές βλέπε z2 lumia 930 galaxy s5 lg g3 κτλ και πολλά άλλα.

Ακομα κανενας με official update 8.1 cyan??????????

----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω περασα και την 8.2!!!! εχει Ελληνιδα Cortana!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω περασα και την 8.2!!!! εχει Ελληνιδα Cortana!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Απο την περασμενη Τεταρτη εχει βγει η Cyan για το 925

Ακομα σε μενα..

Το update που έχει βγεί αφορά τα 925 με φινλανδικό firmware!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Heads up

το 925 παίρνει cyan στην Ισπανία στο τέλος της επόμενης εβδομάδας

http://www.wpcentral.com/lumia-cyan-reportedly-coming-spain-lumia-925-late-next-week

άρα λογικά κάπου κοντά θα έρθει και σε εμάς

Παίδες καλησπέρα.

Ψάχνω οθόνη για το 925 μου μιας και έχει σπάσει.

Ξέρετε που μπορώ να βρω φθηνό ανταλλακτικό?

Keep calm it just works.

Παίδες καλησπέρα.

Ψάχνω οθόνη για το 925 μου μιας και έχει σπάσει.

Ξέρετε που μπορώ να βρω φθηνό ανταλλακτικό?

Λογικά σε κανα ebay αν ψάξεις!