Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν έχεις κι άδικο...ειδικά σε μένα το καπάκι δεν είναι τόσο έξω όσο το δικό σου αλλά πολύ λιγότερο...μάλλον θα αποφύγω την επισκευή...αν σκεφτείς ότι παρόμοιο πρόβλημα είχα κι και μ ένα nokia 6500s το οποίο είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα με το καπάκι και αφού το πήρα μετά από μέρες από τα κεντρικά [alpha copy] ήταν όπως τους το πήγα!

ουτε σε μενα δεν ειναι τοσο πολυ οσο φαινεται :lol: απλα παραγυαλισε εκει τωρα λογω φλασ...

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την φωτεινοτητα την εχω χαμηλη αλλα μικρη η διαφορα σε σχεση με την υψηλη...το browsing παιζει να τραβαει αρκετα..θα το ψαξω λιγο και θα επανελθω...

βάλτο στην χαμηλή κ μετά στο αυτόματο.θα χαμηλώσει αρκετα.η ενεργοποίησε την εξοικονόμηση αλλα να επεμβαίνει στην φωτεινότητα.ουτος η αλλος η υψηλή αντίθεση της οθόνης βοηθάει στο να κρατάς χαμηλά την φωτεινότητα και πάλι να βλέπεις πολύ καλά.

Τραβάει το WiFi αλλα κυριως τραβάει το browsing

Ακριβώς. Το browsing ρουφάει, όχι το wifi από μόνο του. Έχει κι αυτό την κατανάλωσή του αλλά με τίποτα δεν λες ότι ρουφάει......;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Θα πάρει την αναβάθμιση δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

εχω και εγω το ιδιο προβλημα.Ενα μηνα περιμενω την black αναβαθμιση που ειναι αφαντη.

Να περιμενω κι αλλο η να το παω στον Γερμανο διοτι δεν θα επρεπε να ειχε ηδη γινει?

lumia 925 με σλοβακικη ρομ.

Παρακαλω πολυ για την βοηθεια σας

εχω και εγω το ιδιο προβλημα.Ενα μηνα περιμενω την black αναβαθμιση που ειναι αφαντη.

Να περιμενω κι αλλο η να το παω στον Γερμανο διοτι δεν θα επρεπε να ειχε ηδη γινει?

lumia 925 με σλοβακικη ρομ.

Παρακαλω πολυ για την βοηθεια σας

πήγαινε σε ενα nokia care

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ανοιξα φωτογραφικη σε απολυτο σκοταδι και πανω στην οθονη διακρινω δυο στιγματα μαυρα αλλα δεν υα βλεπω πουθενα αλλου..μονο σε σκοταδι ξερει κανεις τι μπορει να ειναι??
:whip:

Ανοιξα φωτογραφικη σε απολυτο σκοταδι και πανω στην οθονη διακρινω δυο στιγματα μαυρα αλλα δεν υα βλεπω πουθενα αλλου..μονο σε σκοταδι ξερει κανεις τι μπορει να ειναι??

Δεν είναι τίποτα όλες οι amoled το έχουν. Άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο. Είναι η τεχνολογία τους τέτοια οι καινούργιες amoled λένε δεν το έχουν αυτό το φαινόμενο βλέπε note 3.

:respect:

:)

Δεν είναι τίποτα όλες οι amoled το έχουν. Άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο. Είναι η τεχνολογία τους τέτοια οι καινούργιες amoled λένε δεν το έχουν αυτό το φαινόμενο βλέπε note 3.

Να σαι καλα μου εφυγε ενα βαρος...:heat::)

:whip:

Μετα απο 3 μηνες εμπειρια με το κινητο, οσο αφορα την μπαταρια ειναι οτι υπαρχουν μερες (πιο πολλες) που ρουφαει σαν τρελο ακομα κ οταν δεν το λειτουργεις πχ απο 100% να παει στο 90% σε 30 λεπτα με κλειστη μονο την οθονη και μερες οπου να περνανε 10 ωρες και να πηγαινει 97-98% καλη ωρα σημερα.

Μηπως ξερει καποιος αν γινεται οταν χαμηλωνω πχ το ραδιοφωνο να μην χαμηλωνει και ο ηχος κλησης;;

περιμένουμε την αναβάθμιση σε 8.1 για αυτα τα αυτονόητα.

Προβλεψη κειμενου λεξεων στο λουμια υπαρχει?

Εννοείται και πάρα πολύ καλή μαλιστα. Πρόσθεσε το ελληνικό πληκτρολόγιο και κάνε λήψη.

- There is no place like 127.0.0.1 -

παιδια τα 8,1 ποτε ερχονται?

νομιζω πως θα ηταν μεγαλη προσδοκια να τα εχουμε απο αυριο εε? :p

επισης επειδη με τον ie δε την πολυπαλευω...κανενας αλλος browser επιπεδου firefox/chrome κλπ?

παιδια τα 8,1 ποτε ερχονται?

νομιζω πως θα ηταν μεγαλη προσδοκια να τα εχουμε απο αυριο εε? :p

επισης επειδη με τον ie δε την πολυπαλευω...κανενας αλλος browser επιπεδου firefox/chrome κλπ?

Από 10 Απριλίου, αν έχεις ενεργοποιήσει το Developer's Preview θα τα πάρεις τα 8.1 ....

Εγώ πάντως σήμερα είχα για λίγο στα χέρια μου ένα 920 με την τελική version των 8.1 (χθεσινή αναβάθμιση) και πάει σφαίρα , με 3 στήλες tiles στο start menu, με notification center και quick settings για wifi, gps, κλπ , με ποσοστό μπαταρίας , με background εικόνα στο start menu πίσω από τα tiles και parallax κίνηση, με πάρα πολλές βελτιώσεις και αλλαγές...

Η Cortana όμως είναι διαθέσιμη μόνο αν αλλάξεις το region σε Αμερική ... :(

Πιο αναλυτικά θα τα πει η MS αύριο στην παρουσίαση.... Και από την άλλη εβδομάδα στο 925 μου.... :D

Από 10 Απριλίου, αν έχεις ενεργοποιήσει το Developer's Preview θα τα πάρεις τα 8.1 ....

Εγώ πάντως σήμερα είχα για λίγο στα χέρια μου ένα 920 με την τελική version των 8.1 (χθεσινή αναβάθμιση) και πάει σφαίρα , με 3 στήλες tiles στο start menu, με notification center και quick settings για wifi, gps, κλπ , με ποσοστό μπαταρίας , με background εικόνα στο start menu πίσω από τα tiles και parallax κίνηση, με πάρα πολλές βελτιώσεις και αλλαγές...

Η Cortana όμως είναι διαθέσιμη μόνο αν αλλάξεις το region σε Αμερική ... :(

Πιο αναλυτικά θα τα πει η MS αύριο στην παρουσίαση.... Και από την άλλη εβδομάδα στο 925 μου.... :D

τα 3 tiles θα τα εχουμε και εμείς???

τα 3 tiles θα τα εχουμε και εμείς???

Όλα τα 4.5" και πάνω θα έχουν την επιλογή"Show more tiles"

Το κινητό ήρθε κατευθείαν από την MS .... :X

Επίσης δοκίμασα το USB OTG που κάποιος διέρρευσε ότι δουλεύει και δεν δουλεύει στα 8.1 ... Ίσως στο επόμενο update να το βάλουν και αυτό...

Edited by deliol

Εδώ εγώ έχω λέμε τη δοκιμαστική έκδοση για Windows Phone 8.5

στο Lumia 787 και πάει ...αέρα! :lol:

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Για δοκίμασε Opera mini.

Εδώ εγώ έχω λέμε τη δοκιμαστική έκδοση για Windows Phone 8.5

στο Lumia 787 και πάει ...αέρα! :lol:

Όχι φίλε μου, δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο... Το τηλέφωνο το είχα στα χέρια μου και σήμερα αλλά και πριν απο 2 εβδομάδες, ,όμως όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούσα να μιλήσω... Και σήμερα είπα ήδη παρά πολλά... Αύριο θα τα πει και η MS στην παρουσίαση ....

Edited by deliol

Όχι φίλε μου, δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο... Το τηλέφωνο το είχα στα χέρια μου και σήμερα αλλά και πριν απο 2 εβδομάδες, ,όμως όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούσα να μιλήσω... Και σήμερα είπα ήδη παρά πολλά... Αύριο θα τα πει και η MS στην παρουσίαση ....

Δε μπορούσεςς να μιλήσεις αλλά μια χαρά μας καύ@ωσες! :lol:

Μπορείς τουλάχιστον να μας πεις εντυπώσεις όμως.