Jamesc Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Πρώτα απο όλα σας ευχαριστώ.το πήρα ας πούμε σήμερα 9 το πρωί 100% μπαταρία και με 45 λεπτά 3G και τώρα είναι 2 το μεσημέρι και ειμαι στο 40% χωρίς ενδιάμεσα να κάνω κάτι που να χαλάει μπαταρία.απλα που κ που κοιτούσα την ώρα. 45 λεπτα 3G τι έκανες; Πάντως αν δεν έκανες τίποτα δεν είναι καθόλου φυσιολογικό. Τράβα του ένα soft reset. Εγώ μόνιμα ανοιχτό 3G και δεν έχω drain. Η αναμονή του μπορώ να πω πως είναι άψογη. Τώρα αν αρχίζω να παίζω είναι άλλο ζήτημα τα είπα και παραπάνω. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_man18 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 μου φαίνεται σαν να δουλευει καποια εφαρμογή ασταμάτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Πρώτα απο όλα σας ευχαριστώ.το πήρα ας πούμε σήμερα 9 το πρωί 100% μπαταρία και με 45 λεπτά 3G και τώρα είναι 2 το μεσημέρι και ειμαι στο 40% χωρίς ενδιάμεσα να κάνω κάτι που να χαλάει μπαταρία.απλα που κ που κοιτούσα την ώρα. Παίζει να υπάρχει πρόβλημα με τα mail που έβαλες να συγχρονίζονται. Διαγραφή και απο την αρχη. NFC κλειστό? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzourtzo Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Δει ανοίγει τέτοια σάιτ ο explorer no flash player. ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ψάξε ποια εφαρμογή έβαλες τελευταία και σου κάνει πρόβλημα πιθανόν. Απο εφαρμογή δεν είναι σιγουρα γιατί εχω κανει soft reset, hard reset και το πηγα χθες σε ενα nokia care και μου ξαναεβαλαν το firmware το προβλημα διορθωνεται μονο οταν βαλω και βγαλω τα ακουστικά, μου ειπαν απο το καταστημα οτι πρεπει να το στειλουν εξωτερικο για επισκευη και θα κάνει 10-12 εργασιμες μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 pazu, εμένα μου καταβρόχθισε την μπαταρία στις αρχές ο συγχρονισμός του x box. Πήγαινε στα παιχνίδια> ρυθμίσεις και απενεργοποίησε τη σύνεδεση με το xbox. Κάτι σου ρουφάει τη μπαταρία δεν παίζει τέτοια κατανάλωση, ούτε σαν τη δική σου ούτε σαν του bmw. Το δικό μου παραμένει σταθερά στις 2 + μέρες με απλή χρήση (λίγο απ' όλα) τόχω ξαναγράψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 pazu, εμένα μου καταβρόχθισε την μπαταρία στις αρχές ο συγχρονισμός του x box. Πήγαινε στα παιχνίδια> ρυθμίσεις και απενεργοποίησε τη σύνεδεση με το xbox. Κάτι σου ρουφάει τη μπαταρία δεν παίζει τέτοια κατανάλωση, ούτε σαν τη δική σου ούτε σαν του bmw. Το δικό μου παραμένει σταθερά στις 2 + μέρες με απλή χρήση (λίγο απ' όλα) τόχω ξαναγράψει Όπως τα λες φίλε. Οκ αν αρχίζεις τα games και browsing του σκοτωμού δε τη βγάζει τη μέρα. Όταν όμως έχεις νορμαλ χρήση 2 μέρες άνετα. Πάντως επιμένω το wifi σκοτώνει τον έρωτα και τη μπαταρία. Βάλτε καλό πακέτο data και καταργήστε το wifi.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 +1 μεγαλες καταναλωσεις, κατι τρεχει απο πισω σιγουρα παιδια... εμενα με το wifi παντα ανοιχτο, βγαζει μιαμιση μερα με νορμαλ χρηση τηλεφωνα λιγο browsing viber skype κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Όπως τα λες φίλε. Οκ αν αρχίζεις τα games και browsing του σκοτωμού δε τη βγάζει τη μέρα. Όταν όμως έχεις νορμαλ χρήση 2 μέρες άνετα. Πάντως επιμένω το wifi σκοτώνει τον έρωτα και τη μπαταρία. Βάλτε καλό πακέτο data και καταργήστε το wifi.. σου το ξανάπα ότι ισχύει το αντίθετο. Με τα δεδομένα είναι πολύ μεγαλύτερη η κατανάλωση απ' ότι με WiFi. Το έχω τσεκάρει. Σίγουρα όμως το browsing ρουφάει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkountour Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) [/color]Απο εφαρμογή δεν είναι σιγουρα γιατί εχω κανει soft reset, hard reset και το πηγα χθες σε ενα nokia care και μου ξαναεβαλαν το firmware το προβλημα διορθωνεται μονο οταν βαλω και βγαλω τα ακουστικά, μου ειπαν απο το καταστημα οτι πρεπει να το στειλουν εξωτερικο για επισκευη και θα κάνει 10-12 εργασιμες μερες Φιλε μου tzourtzo το ιδιο ειχα και εχω και εγω με τo ακουστικο του handsfree. Βεβαια παρουσιαζεται σπανια και οταν το κλεινω και το ανοιγω επανερχεται.Γενικα παντως η λειτουργια του handsfree δεν ειναι και τοσο φυσιολογικη σε εμενα. Στο nokia care που το πηγα μου πριν 2 μηνες μου αλλαξαν το βυσμα του ακουστικου αλλα τιποτα. Αραγε μπορει να δημιουργησει καποιο προβλημα περισσοτερο απο αυτο? 2 χρονια εγγυηση εχουμε. Edited March 20, 2014 by xkountour Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 σου το ξανάπα ότι ισχύει το αντίθετο. Με τα δεδομένα είναι πολύ μεγαλύτερη η κατανάλωση απ' ότι με WiFi. Το έχω τσεκάρει. Σίγουρα όμως το browsing ρουφάει. +1000 Όταν μου τελείωσαν τα δεδομένα στο πρόγραμμά μου αναγκάστηκα να απενεργοποίησω τη Σύνδεση Δεδομένων στις ρυθμίσεις για κάποιο διάστημα. Ε λοιπόν η διάρκεια της μπαταρίας σε αυτό το διάστημα σχεδόν διπλασιάστηκε! Μιλάμε πάντα για την ίδια χρήση, απλά αντί για 3/4G έμπαινα με WiFi όταν μπορούσα. Οπότε σίγουρα η Σύνδεση Δεδομένων έχει πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση σε σύγκριση με το WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 +1000 Όταν μου τελείωσαν τα δεδομένα στο πρόγραμμά μου αναγκάστηκα να απενεργοποίησω τη Σύνδεση Δεδομένων στις ρυθμίσεις για κάποιο διάστημα. Ε λοιπόν η διάρκεια της μπαταρίας σε αυτό το διάστημα σχεδόν διπλασιάστηκε! Μιλάμε πάντα για την ίδια χρήση, απλά αντί για 3/4G έμπαινα με WiFi όταν μπορούσα. Οπότε σίγουρα η Σύνδεση Δεδομένων έχει πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση σε σύγκριση με το WiFi. Αυτό ισχύει για όλα τα κινητά. Εαν δεν είστε όλοι μέρα με το κινητο στο χερι καλά είναι τα δεδομένα να είναι κλειστά. Μιλάμε για μεγάλη οικονομία σε μπαταρία... Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Εγώ πάντως διαφωνώ. Όταν είσαι σε αναμονή και το wifi είναι ενεργό συνέχεια η μπαταρία τελειώνει γρηγορότερα. Και προφανώς για μένα είναι απαγορευτικό να έχω τα δεδομένα απενεργοποιημένα. Θέλω όπου και να είμαι να είμαι online και όχι να ψάχνω κάθε φορά wifi. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Γενικά με το θέμα των e-mail να ρωτήσω κάτι. Μπορείς να λαμβάνεις μηνύματα από περισσότερους του ενός λογαριασμούς; Ο συγχρονισμός είναι εύκολος. Γενικά σας έχει δυσκολέψει κάτι; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Γενικά με το θέμα των e-mail να ρωτήσω κάτι. Μπορείς να λαμβάνεις μηνύματα από περισσότερους του ενός λογαριασμούς; Ο συγχρονισμός είναι εύκολος. Γενικά σας έχει δυσκολέψει κάτι; Γενικά να ξέρεις οτι στα wp8 Το θέμα mail είναι βούτυρο στο ψωμί του. Είναι ό,τι καλύτερο. Μπορείς να βάλει όσα γουστάρεις και πίστεψέ με δε θα κατεβάσεις καμία εφαρμογή για τίποτα. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Εκανα επανφορα στο κινητο μου και παρατηρω δεν υπαρχει η γρηγορη ματια, μπορει να λειπει και κατι αλλο, αλλα προς το παρων αυτο παρατηρισα, ετρεξα και το sysapp μηπως και μουτο βρει αλλα τιποτα. Το εχει παθει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Εκανα επανφορα στο κινητο μου και παρατηρω δεν υπαρχει η γρηγορη ματια, μπορει να λειπει και κατι αλλο, αλλα προς το παρων αυτο παρατηρισα, ετρεξα και το sysapp μηπως και μουτο βρει αλλα τιποτα. Το εχει παθει κανεις? Δες αν έχεις τη black και κανε και μια ενημέρωση απο το τηλέφωνο. Ξανατρέχε το sysapps πάλι κλπ. Πάντως αφού έκανες την επαναφορά περίμενε λιγάκι να τραβήξει και κάποια πράγματα μόνο του. Πιστεύω δε θα χεις θέμα. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Εγώ πάντως διαφωνώ. Όταν είσαι σε αναμονή και το wifi είναι ενεργό συνέχεια η μπαταρία τελειώνει γρηγορότερα. Και προφανώς για μένα είναι απαγορευτικό να έχω τα δεδομένα απενεργοποιημένα. Θέλω όπου και να είμαι να είμαι online και όχι να ψάχνω κάθε φορά wifi. Έχω πάντα τα δεδομένα ανοιχτά ώστε να μη χάνω κάτι. Το WiFi το ανοιγω όταν θέλω να κάνω κάτι χρονοβόρο ή βαρύ. Λοιπόν, κάνω browsing πχ για 1 ώρα. Όταν το κάνω με δεδομένα καταναλώνω σχεδόν διπλάσια μπαταρία απ' ότι οταν γίνεται με WiFi. Δοκίμασέ το και θα δεις. Δεν σου λέω να κλείσεις τα δεδομενα αλλα να ανοίγεις το WiFi οταν κανείς browsing ή Skype κλπ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Δες αν έχεις τη black και κανε και μια ενημέρωση απο το τηλέφωνο. Ξανατρέχε το sysapps πάλι κλπ. Πάντως αφού έκανες την επαναφορά περίμενε λιγάκι να τραβήξει και κάποια πράγματα μόνο του. Πιστεύω δε θα χεις θέμα. Εχω κανει ολα αυτα που ειπες ειδη, το μονο που εμεινε ειναι να περιμενω, αλλα ειδη μετραω μια μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Εχω κανει ολα αυτα που ειπες ειδη, το μονο που εμεινε ειναι να περιμενω, αλλα ειδη μετραω μια μερα. Περίμενε λίγο. Σε δυο-τρεις το πολύ ημέρες θα λάβεις ενημερώσεις. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Θα περιμενω τοτε, ημουν ετοιμος να κανω ξανα επαναφορα, γιατι το μυαλο μου πηγε σε κατι. Συγκεκριμενα μετα την χθεσινη επαναφορα ενω ξεκινησα το τηλ με ρωτησε να επανεφερει τις ρυθμισεις μου κτλ και ειχε δυο επιλογες η μια ηταν με ημερομηνια σχεδον απο τοτε που το πειρα πχ 24/12/13GR και η αλλη 18/4/14 hungary. Οταν ειδα το hungary παραξενευτικα αλλα επελεξα αυτο γιατι ηθελα το πιο προσφατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Θα περιμενω τοτε, ημουν ετοιμος να κανω ξανα επαναφορα, γιατι το μυαλο μου πηγε σε κατι. Συγκεκριμενα μετα την χθεσινη επαναφορα ενω ξεκινησα το τηλ με ρωτησε να επανεφερει τις ρυθμισεις μου κτλ και ειχε δυο επιλογες η μια ηταν με ημερομηνια σχεδον απο τοτε που το πειρα πχ 24/12/13GR και η αλλη 18/4/14 hungary. Οταν ειδα το hungary παραξενευτικα αλλα επελεξα αυτο γιατι ηθελα το πιο προσφατο. Το είχες φλασαρει? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Οχι δεν γνωριζω απο τετοια αλλωστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohiba9 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) Παιδια σκεφτομαι για αγορα του 925 αλλα επειδη ερχομαι απο android ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματακια για την καθημερινη χρηση. -Sms&call notifications εχει? Εννοω οπως ειχε το παλιο μου τα μπλε/πρασινα λεντακια. -Pop up sms με quick reply εχει? -Να ακυρωσω στγμιαια με ενα κουμπι τον ηχο κλησης οταν με καλουν, γινεται? -Swype ελληνικο ή εστω ελληνικο Τ9 στην μορφη αριθμητικων πληκτρων(δηλ οχι qwerty αλλα το κλασικο τρια γραμματα στο 1, άλλα τρια στο 2 κλπ κλπ) εχει? -Φακελους μπορεις να κανεις πχ στις εικονες? -Χαρτες με υποστηριξη ελληνικων εχει να φανταστω ε? Aυτα μου ερχονται τωρα. Σορυ αλλα το θεμα ειναι τεραστιο και δεν ξερω αν εχουν ερωτηθει τα ιδια παλι. Ευχαριστω. Edited March 20, 2014 by kohiba9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Παιδια σκεφτομαι για αγορα του 925 αλλα επειδη ερχομαι απο android ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματακια για την καθημερινη χρηση. -Sms&call notifications εχει? Εννοω οπως ειχε το παλιο μου τα μπλε/πρασινα λεντακια. -Pop up sms με quick reply εχει? -Να ακυρωσω στγμιαια με ενα κουμπι τον ηχο κλησης οταν με καλουν, γινεται? -Swype ελληνικο ή εστω ελληνικο Τ9 στην μορφη αριθμητικων πληκτρων(δηλ οχι qwerty αλλα το κλασικο τρια γραμματα στο 1, άλλα τρια στο 2 κλπ κλπ) εχει? -Φακελους μπορεις να κανεις πχ στις εικονες? -Χαρτες με υποστηριξη ελληνικων εχει να φανταστω ε? Aυτα μου ερχονται τωρα. Σορυ αλλα το θεμα ειναι τεραστιο και δεν ξερω αν εχουν ερωτηθει τα ιδια παλι. Ευχαριστω. -notifications δεν έχει -pop up sms έχει που σε βάζει κατευθείαν στα μηνύματα για να απαντήσεις. -μπορείς να το βάλεις στο αθόρυβο την κλήση με τα κουμπιά της έντασης του ήχου -swype ελληνικό δεν έχει αλλά θα βάλουν στην επόμενη μεγάλη αναβάθμιση τον Ιούνιο πάντως το qwerty στα windows είναι φανταστικό και με πολύ καλή πρόβλεψη λέξεων. Τ9 δεν έχει. -Χάρτες με υποστήριξη ελληνικών έχει καθώς και πλοήγηση offline -για φακέλους δεν είμαι σίγουρος νομίζω όχι Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohiba9 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Filkats σ'ευχαριστω. Οποτε ουτε στην glance screen εχει ειδοποιηση με κανα γραφικο ε? Αλλα να μην εχει καθολου Τ9?!Παει καηκαμε μετα στα μηνυματα!Θα πρεπει να διορθωνεις το παραμικρο λαθος. Σημαντικες ελλειψεις που με βαζουν σε σκεψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts